Rederijdetails + Video
Schepen
344   aanbiedingen
9   Suggestie(s)
12   begeleide cruise(s)
163   Beoordelingen
Geef uw beoordeling
Cruisescore   85%
Lees alle beoordelingen   
Waarom Celebrity Cruises ?
Bijzonder stijlvolle, moderne schepen
3 unieke prijsformules met extra voordelen
Indrukwekkende Canyon Ranch Spa Club
Suite Class met eigen restaurant
Prachtige ontwerpen & interieur
Apart expeditieschip in de Galapagos
De schepen van Celebrity Cruises worden door verschillende cruisespecialisten bij de ‘beste cruiseschepen ter wereld’ gerekend*. De rederij laat zich voor het ontwerp en de inrichting dan ook inspireren door befaamde architecten, scheeps- en interieurontwerpers en zelfs landschapsarchitecten. Het resultaat is hedendaagse, designvolle schepen met een wereldwijd geïnspireerde keuken, kunstzinnig gep...
Klik hier en lees meer
 
Overzicht beoordelingen
Uw persoonlijke ervaringen en beoordeling helpen zowel onze klanten als onze medewerkers bij het kiezen en het uitwerken van uw welverdiende cruisevakantie. Wij nodigen u van harte uit om uw mening te delen en een beoordeling te schrijven. Na evaluatie plaatsen wij uw beoordeling graag online.

Goed om weten en om uw privacy te vrijwaren geven wij enkel de eerste letter van zowel uw voor- als achternaam weer (geen volledige naamweergave) met de stad !

Onze klanten gaven Celebrity Cruises een algemene score van 85%.

Alvast veel leesplezier !


Geslaagde cruise   
Zat 11 jan 2020 - VC uit Keerbergen
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de Celebrity Millennium ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand januari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Klant wordt continu aangepord om méér te kopen, méér te verbuiken, méér te spenderen. De service van dit soort cruiseschepen is echter de laatste jaren sterk verminderd.
  Een persoonlijke tip

Wees kritisch en eis waar voor uw geld !
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 62 / 100

Next generation cruise ship!   
Zon 6 okt 2019 - SD uit BIERBEEK
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de Celebrity Edge ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Zeer modern nieuw schip Infinity kajuiten zijn zeer ruim!! Gekende Celebrity service!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100

geen idee   
Zon 6 okt 2019 - VC uit Londerzeel
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de Celebrity Reflection ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Baltische Staten in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Als dansers misten we een goede dansvloer en aangepaste muziek.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 70 / 100

Perfect   
Don 22 aug 2019 - kH uit Antwerpen
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de Celebrity Constellation **** van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Perfect
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

Geweldig   
Maa 12 aug 2019 - RF uit Sint-Gillis-Waas
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de Celebrity Reflection ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Baltische Staten in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Wel iets te luidruchtig aan boord . Weinig stille ruimtes. Wel geweldig mooie schouws s’avonds. Het eten was subliem en de bediening geweldig vriendelijk. Wij werden dkwijls bediend in het restaurant door Waiter Paquito en Sommelier Mercy . 👍👍👍
  Een persoonlijke tip

Bib afsluiten en niet constand de bendjes met luide muziek horen . Ook aan het zwembad niet zo luid. Er zijn ook mensen die willen relaxen. De bar met klassieke muziek was echt te donker!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

A cruise on the Edge   
Zon 28 jul 2019 - DR uit Afsnee
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de Celebrity Edge ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Reeds 2de maal aan boord van de nieuwe Celebrity Edge, dit maal in de Middelandse Zee (Rome-Barcelona). Prachtig en innovatief schip, in een Sky Suite (zeer mooi en luchtig ingericht, met veel ruimte), en zeer lekker gegeten (vooral in de Speciality Restaurants). Een aanrader! Volgende cruise aan boord van het zusterschip (Celebrity Apex - mei 2020) is reeds geboekt!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100

Beoordeling Rome - Venetië    
Zat 13 jul 2019 - DL uit Antwerpen
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de Celebrity Infinity **** van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Enkel jammer dat de verjaardag van Evy onopgemerkt voorbij is gegaan aan boord. Schip heeft een update nodig.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

mooie cruise met de revolutionized Celebrity Equinox   
Maa 8 jul 2019 - BL uit Stekene
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de Celebrity Equinox ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Caraiben in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Na cruises met Silhouette en Reflection in de Middellandse Zee, deze keer met de Equinox in de Westelijke Caraïben. Het schip was net "revolutionized" en dat was mooi meegenomen. Men heeft gekozen voor lichtere kleuren nu, wat meer ruimte creërt. Geslaagde make-over ! Een meerwaarde was deze keer ook de "famous" Captain Kate, we begrijpen nu waarom ... zij is "heel erg aanwezig". Haar rechterhand, de cruise director Martin was een Belg en ook hij is "top" ! Op culinair vlak was het een paar jaar geleden precies beter, men mag wat meer variatie brengen in de menu's van de Main Dining Room. Service is nog steeds ok, en ondanks dat er veel volk aan boord is , heb je die indruk niet en vinden wij altijd wel een rustig plekje ... wij blijven Celebrity fans !
  Een persoonlijke tip

Ga eens eten bij "le petit Chef", een nieuw concept in Quisine ... een hele ervaring en zijn geld zeker waard !
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100

Uitstekend   
Din 25 jun 2019 - HP uit Heistraat 86 - 9190 Stekene
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de Celebrity Constellation **** van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Zeer mooie cruise met prachtige en leuke bestemmingen eerste cruise maar zeker niet de laatste pluim ook voor cruise plus team
  Een persoonlijke tip

Internet en wifi zwak op schip sommige excursies prijzig en lange busritten
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100

cruise   
Zat 8 jun 2019 - yu uit sint gillis waas
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de Celebrity Constellation **** van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  griekenland is heel mooi
  Een persoonlijke tip

 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 74 / 100

Ones in a lifetime   
Vrij 29 mar 2019 - SN uit Bazel
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de Celebrity Reflection ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Caraiben in de maand maart en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Enkel het volledig Engelstalige entertainment vonden wij storend. Een Nederlandse versie van de Reflection Today zou welkom geweest zijn.....! Ik denk dat we dingen hebben gemist doordat we het Engels niet 100% machtig zijn.
  Een persoonlijke tip

Cruise plus zou op voorhand moeten aangeven dat alles, maar dan ook alles aan boord Engelstalig is......! Dan hadden we misschien voor een andere rederij gekozen.......!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100

ABC eilanden   
Vrij 25 jan 2019 - VI uit Londerzeel
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de Celebrity Reflection ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Caraiben in de maand januari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De service, de vriendelijkheid van de hele crew, het eten, in feite alles was heel goed!!! Zeker een aanrader.
  Een persoonlijke tip

Zeker Murano en Sushi on five uitproberen al is Qsine ook een aanrader, maar dat zijn alle specialiteiten restaurants.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 98 / 100

Relax and enjoy   
Don 13 dec 2018 - DN uit Mechelen
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de Celebrity Silhouette ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Transatlantisch in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Lekker veel vaardagen ideaal om te genieten van al wat het schip te bieden heeft
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

Caraibien   
Maa 10 dec 2018 - NB uit Sint Gillis waas
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de Celebrity Equinox ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Caraiben in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Voorstel van enkele dagen in Miami te verblijven ,op voorhand , waren enorm meegevallen. Prima keuze van celebrity voor te stellen👍👍
  Een persoonlijke tip

Laat je advies geven door een medewerker. Zij hebben hierin ervaring👍👍👍
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100

goed   
Din 30 okt 2018 - Vd uit Haasdonk
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de Celebrity Constellation **** van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  heel goed
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100

goed   
Din 23 okt 2018 - LW uit Lokeren
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de Celebrity Silhouette ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Atlantische Eilanden in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De hut mocht groter zijn voor die prijs. Cruise mocht goedkoper zijn
  Een persoonlijke tip

Gratis WIFI, gratis films op tv. Looppiste te kort, airco stond te koud op het schip.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100

unieke droomvakantie   
Din 18 sep 2018 - PG uit Haasdonk
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de Celebrity Reflection ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Een zalige unieke reiservaring. Alles was tot in de puntjes verzorgt. Vijf sterren was naar ons mening nog te weinig wat de score betreft. Zeker tot ziens voor een langere reis.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100

Kon beter   
Zat 18 aug 2018 - DD uit Heusden (o.-vl.)
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de Celebrity Reflection ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Ons 2de cruise met de Reflection: eten was veel minder zowel in opus dining room als in ocean view cafe, Weinig afwisseling en zeker niet hoogstaand. Entertainment belabberd zowel de shows als de optredens. Veel aanwezigen verlieten het theatre vroegtijdig. Ook aan het zwembad geen discipline meer: gasten met glazen en bier en met handdoeken in het water onder toezicht van de poolbutler die niet ingreep. Het was niet meer zoals de vorige keer op de Reflection. Toch zijn we ontspannend huiswaarts gegaan.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 68 / 100

Fantastische cruise !!!   
Zat 18 aug 2018 - LW uit Sint-Gillis-Waas
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de Celebrity Reflection ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Zeer mooi schip met uitstekende faciliteiten. Uitgebreid aanbod aan uitstekend eten zowel in buffetrestaurant als main dining room. Zeer vriendelijke bediening en personeel. DJ was iets minder maar live bands en ander entertainment was Top. Kortom een aanrader.
  Een persoonlijke tip

Murano restaurant is zeker een aanrader en de extra reserveringskost dubbel en dik waard. Neem een drankpakket om zorgeloos te kunnen genieten van je vakantie.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 98 / 100

Goede reis met heel vriendelijk personeel   
Maa 6 aug 2018 - BG uit Temse
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de Celebrity Constellation **** van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het is een kleiner schip met minder mogelijkheden wat entertainment betreft. De cruise director was niet zo goed, maar blijkbaar kreeg ze na onze reis hulp van iemand met meer ervaring. De specialiteitenrestaurants Qsine en Tuscan Grill zijn zeker de moeite waard. Organisatie wat betreft shuttles en tenders was OK.
  Een persoonlijke tip

We hebben 2 cruises na elkaar geboekt en het was jammer dat shows en quizen e.d. telkens hetzelfde waren. Graag airco minder in de restaurants en bars. Het was soms echt heel koud (Reflexions) Onze zoon is er ziek van geworden.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100

cruise Ijsland Groenland   
Zat 19 mei 2018 - VP uit Moretuslei 17
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de Celebrity Eclipse ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Ijsland / Groenland in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Er was voor mij een beetje teveel volk aan boord zeker als je een uitstap geboekt had duurde het lang voor je van boord was en de uitstappen aan boord zijn verschrikkelijk duur hebben trouwens maar éen uitstap geboekt met taxi was het goedkoper.Het muziek aan boord en in het theater was ook veel te hard.
  Een persoonlijke tip

Het wordt wel een massatoerisme en dat is spijtig. We hebben Ijsland gezien en dat was de bedoeling. Na 10 cruisen met jullie maatschappij wordt je natuurlijk kritisch
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100

super relax cruise   
Vrij 20 apr 2018 - DM uit Sint-Niklaas
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de Celebrity Reflection ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Caraiben in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Heel veel te beleven op het schip . Voor elk wat wils !
  Een persoonlijke tip

Maak gebruik van de vele aanbiedingen n excursies aan wal . Je zal verrast zijn door de prijs en kwaliteit !
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100

Weerom prachtige cruise   
Maa 27 nov 2017 - DA uit Beveren
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de Celebrity Silhouette ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Transatlantisch in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Zoals steeds weer uitstekende service op dit prachtig schip. Ben heel benieuwd naar de nieuwe Edge-klasse.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100

Genoten van deze heerlijke reis!   
Maa 30 okt 2017 - SD uit Bierbeek
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de Celebrity Silhouette ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  We hebben uitermate genoten van deze reis. Dankzij de goede zorgen van Cruise plus. En zeker onze contactpersoon Charlotte, is een echte kenner in haar vak. De reis was van en aankomst in Civitaveccia, richting Spanja, Portugal en Frankrijk. Mooie steden gedaan: Barcelona, Lissabon, Palma, Cadiz.... De service bij Celebrity is zeer goed! Ongelofelijk vriendelijke medewerkers. Het is een modern ingericht schip, met heel veel rustige plekjes om is te relaxen. Een tasje koffie in Cafe al Bacio is telkens weer genieten. Na meer dan 10 cruises bij Celebrity, voelt dit echt aan als thuis komen voor ons!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100

1ste cruise ooit en kijkt al uit naar de volgende   
Zat 30 sep 2017 - RT uit Hamme
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de Celebrity Reflection ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Dit was onze eerste cruise en we zijn gewonnen voor het "concept"... Bij dagelijks een nieuw plekje dat je kan ontdekken... Aan boord culinaire verwennerij en genoeg dingen te doen.
  Een persoonlijke tip

De categorie Aqua Class is een goede keuze als je houdt van een intiemer kader (apart restaurant).
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100

verjaardagsreis   
Don 31 aug 2017 - SM uit Belsele
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de Celebrity Reflection ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  service was fantastisch
  Een persoonlijke tip

Meer keuze in het blue restaurent
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 98 / 100

Fantastisch !   
Din 29 aug 2017 - L uit Sint-gillis-waas
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de Celebrity Reflection ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Fantastische cruise met de Celebrity Reflection. Heel mooie vaarroute en enorm vriendelijk en behulpzaam personeel. Eten is altijd uitstekend en enorme variatie. Murano specialiteitsrestaurant is een aanrader.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 98 / 100

prachtige aanleghavens   
Don 17 aug 2017 - DN uit Mechelen
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de Celebrity Silhouette ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Baltische Staten in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Celebrity blijft een top rederij
  Een persoonlijke tip

Aqua klasse kajuit is een echte aanrader.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

Super genoten   
Din 8 aug 2017 - CF uit Assenede
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de Celebrity Eclipse ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Baltische Staten in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Wij vonden het tof om zo dichtbij te vertrekken(vanuit Zeebrugge)
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100

Topervaring!   
Maa 7 aug 2017 - CA uit Sint-denijs-westrem
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de Celebrity Reflection ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  bijzondere service, stiptheid, goed georganiseerd.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 98 / 100

Zeer geslaagde cruise in Westelijke Middellandse Zee   
Woe 2 aug 2017 - BL uit Stekene
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de Celebrity Reflection ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Dit was onze 3de cruise met Celebrity. Vorige 2 keren met de Silhouette en nu met de Reflection omwille van de vaarroute. We merkten toch dat er ong. 200 meer aan boord waren: soms geen plaats aan de bars, langere wachttijden in restaurant bij Select Dining (men lost dit op met een bieper). Niveau van het eten ook iets minder maar dat kan ondertussen op alle schepen zo zijn, vb. gerechten van 4 jaar geleden staan nog steeds op de kaart, geen brunch op laatste zeedag. Er was wel heel veel sfeer op het schip, mede dankzij DJ Sunil: 70's en 80's party, Phone Head party (vooral heel leuk voor de jongeren). De service en bediening : niets op aan te merken. Heel vriendelijk en gedienstig personeel. Hygiëne: top ! Speciale vermelding voor onze steward van stateroom 1247: Michael en de bediening aan tafel 565 met Silva, Israël, Madeleine (men geve het door aan de rederij aub want wij kregen zelf nog geen beoordelingsmail van Celebrity). Al bij al dus weerom een heel geslaagde cruise.
  Een persoonlijke tip

Ga eens à la carte ontbijten in de Opus Dining Room om de drukte in Ocean View Self Service te ontlopen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100

Reflexion celebrity   
Zat 29 jul 2017 - SD uit Lier
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de Celebrity Reflection ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Mooie cruise...mooi schip en vriendelijk personeel. Alleen tijdens ons diner in restaurant tuscan was er een zeer luidruchtige tafel met kleine kinderen ( t was toen 11uur savonds ) management keek na onze opmerking gewoon de andere kant op en nam geen initiatief naar luidruchtige familie. ..
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 74 / 100

zeer goed meegevallen   
Zon 9 jul 2017 - Vw uit Stabroek
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de Celebrity Millennium ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Alaska in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  prima cruise, schip niet te druk, eten zeer goed.
  Een persoonlijke tip

Quisine, 3X gegeten, een beleving
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100

Jass Festival   
Din 23 mei 2017 - Vd uit Stabroek
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de Celebrity Equinox ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Caraiben in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Te weinig animatie savonds na 22.00u voor mensen onder de 50jaar
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 66 / 100

Beetje stormachtige overtocht   
Din 23 mei 2017 - DA uit Beveren
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de Celebrity Reflection ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Transatlantisch in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Zoals gewoonlijk kregen we weer een zeer goede service
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100

Aangename cruise   
Woe 5 apr 2017 - VW uit Edegem
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de Celebrity Constellation **** van Celebrity Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand maart en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De Constellation is een goed schip, maar wij hebben liever een schip van de Solstice class, zoals de Silhouette of Equinox. Het schip is ook al iets ouder. De service en eten aan boord was ook iets minder als anders, maar niet slecht. De bestemming was goed, maar op sommige plaatsen hadden we iets te weinig tijd voor een uitstap op ons eigen.
  Een persoonlijke tip

Celebrity is een goede rederij voor iemand die van grote schepen houdt en prachtige shows. De schepen van de Solstice class zijn mooier en moderner, de service en eten ook iets beter. Neem zeker ook een balkonhut, iets duurder, maar zijn geld waard!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 68 / 100

Celebrity toppertje   
Maa 3 apr 2017 - GW uit Brecht
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de Celebrity Silhouette ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Caraiben in de maand maart en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Na Regent is dit toch een super prijs-kwaliteit verhouding
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100

Mijn droom   
Maa 3 apr 2017 - DD uit Sint-niklaas
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de Celebrity Eclipse ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Caraiben in de maand maart en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het was een aparte beleving. Je moet het meegemaakt hebben want je kan dit niet zomaar na vertellen.
  Een persoonlijke tip

Wie van luxe houdt en een beetje tegen de bewegingen van de boot is opgewassen, moet zeker eens een cruise doen met Celebrity!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100

eerste cruise ervaring   
Zon 2 apr 2017 - Fs uit Brecht
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de Celebrity Silhouette ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Caraiben in de maand maart en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  je kan gewoon geen kritiek formuleren , alles is perfect ! Eerste cruise , unieke perfecte ervaring.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

zeer goed   
Din 14 mar 2017 - Dg uit Rotselaar
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de Celebrity Eclipse ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Caraiben in de maand februari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  eten aan boord gaat duidelijk achteruit, deels waarschijnlijk om de spec. restaurants te promoten. Entertainment: Behoorlijk tot goed met uitzondering van de stand up comedians
  Een persoonlijke tip

Michel Roux is reeds lang geen keukenchef meer, stop daar dus mee met deze te vermelden in uw promoties. Ten tijde van Roux was de keuken inderdaad excellent.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100

Caraiben 02/2017   
Maa 6 mar 2017 - VI uit Londerzeel
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de Celebrity Reflection ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Caraiben in de maand februari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De volledige cruise was volledig in orde, het eten, de service en de volledige crew was perfect. De volgende cruise is reeds geboekt en we hebben uw naam doorgeven : reservatienummer 2686453 met vertrek op 4/01/2019
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

Cruise caraiben   
Din 20 dec 2016 - VP uit Beveren-Waas
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de Celebrity Eclipse ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Caraiben in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het was super zowel de cruise als de service van cruise plus enkel de dj aan boord was minder
  Een persoonlijke tip

De dj aan boord dj allesio speelde steeds dezelfde muziek voornamelijk disco ongeacht of er mensen dansten of niet wat afwisseling zou welkom zijn beetje latin muziek of zo mijn tip is dus een andere dj
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100

Prima   
Din 6 dec 2016 - HB uit Temse
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de Celebrity Millennium ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De mensen die tafel 316 bedienden waren allen zonder uitzondering excellent. Gelieve dit te melden aan de rederij aub
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 70 / 100

Mooie vakantie!   
Zon 4 dec 2016 - Tj uit Lommel
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de Celebrity Infinity **** van Celebrity Cruises met vaarroute Panamakanaal in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Weer zeer goede ervaring met Cruise Plus! Dank aan Greetje voor de erg goede service. Schip zeker in orde, eten minder goed dan enkele andere rederijen. Personeel zeer vriendelijk. Zeer leuke aanlegplaatsen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100

Top vakantie   
Zon 20 nov 2016 - SD uit Bierbeek
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de Celebrity Silhouette ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  -Mooie vaarroute -Modern schip -Lekkere keuken
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

Zeer mooie vaarroutebvanuit Rome naar Israël   
Zat 12 nov 2016 - SD uit Bierbeek
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de Celebrity Silhouette ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Mooie vaarroute Modern schip Vriendelijke bemanning Goede kwaliteit eten
  Een persoonlijke tip

Goede prijs kwaliteit verhouding!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100

mooie cruise   
Maa 7 nov 2016 - VW uit Willebroek
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de Celebrity Millennium ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Celebrety Millenium is een ouder schip en begint een beetje af te takelen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100

Fantastische Ervaring   
Zat 29 okt 2016 - DS uit Heist-op-den-berg
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de Celebrity Equinox ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Hebben een leuke cruise gehad aan boord van de Celebrity Equinox. Weer was ideaal, schip is prachtig en entertainment is top.
  Een persoonlijke tip

Verbleven in een Aqua Class hut, wat zeker een aanrader is. Een groot pluspunt hierbij is dat voor ontbijt en diner je in een apart restaurant (kleiner) kunt gaan eten.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100

Rome - Rome   
Zon 2 okt 2016 - WU uit Ekeren
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de Celebrity Silhouette ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Zoals steeds zeer tevreden over Celebrity, zowel schip service als entertainment en eten. Zeker ook over de service van Cruise plus.
  Een persoonlijke tip

De prijs voor internet aan boord is nu wel overdreven : 50 $ voor 1 uur. Zelfs de kapitein maakte er een grapje over! (Als je zenith haalt in Captain's club krijg je 1 uur gratis internet...).
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

Athene - Athene   
Vrij 16 sep 2016 - DA uit Beveren
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de Celebrity Equinox ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  wij vinden de grotere schepen (max 3000 passagiers) leuker dan de kleinere. Door het aanpassen van de route naar Athene in plaats van Istanbul ging het soms wel heel erg traag, spijtig dat er geen extra aanleghaven werd toegevoegd. Ook de zogezegde overnacht in Mykonos was een beetje teleurstellend, vertrek om 03.00 h s nachts en dan 36 h rondvaren aan 5 knopen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 74 / 100

Fantastisch   
Din 23 aug 2016 - LW uit Sint-gillis-waas
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de Celebrity Equinox ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Fantastische reis met zeer vriendelijke mensen aan boord en uitstekende service. Kwaliteit van eten is ook uitstekend.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

zeer positieve eerste cruise-ervaring   
Din 16 aug 2016 - GF uit Aalst
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de Celebrity Constellation **** van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Zeer positieve ervaring voor een eerste cruise reis. Het schip draait vlekkeloos in service en voorzieningen. De maaltijden zijn zeer verzorgd, dagelijks gevarieerd, misschien iets te veel obers die elkaar voor de voeten lopen in het Mainrestaurant. De hut is voldoende ruim, de badkamer eerder klein maar toch voldoende. 2x per dag nieuwe handdoeken in de kajuit en een volledige poetsbeurt vindt men in geen enkel 4-sterren hotel. De voorstellingen in het Celebrity Theatre hadden wij wat professioneler verwacht. De live-optredens in de Reflection Lounge waren matig en dit weerspiegelde zich in een matige opkomst van publiek. Voorts is zo'n cruise een zeer mooie ervaring.
  Een persoonlijke tip

Bereid je cruisestops thuis grondig voor zodat je ter plaatse perfect weet wat te doen. Ga via internet eens kijken naar plaatselijke tourorganisaties die perfecte service en kwaliteit leveren voor heel wat minder geld dat de cruise-uitstappen van de organisatie. Breng geen reisstrijkijzer meer, want het wordt bij checkin gedecteerd in de bagage en je bent het kwijt tot het einde van de cruise.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100

fantastische cruise   
Zon 14 aug 2016 - VW uit Sint-amandsberg
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de Celebrity Silhouette ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Baltische Staten in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Na de kleinere schepen van oceania toch eens de stap gewaagd naar celebrity. hele fijne cruise gehad, je merkt het niet dat er bijna 3000 gasten aan boord zitten. Steeds ergens wel een rustig plekje te vinden. Heerlijke keuken, super specialiteiten restaurants. Aqua class met blu zeker aan te bevelen, altijd een rustig tafeltje voor 2. Wij zijn fan!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

Leuke reis gehad   
Maa 8 aug 2016 - DD uit Heusden (o.-vl.)
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de Celebrity Equinox ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  We lagen op deck 3 en dat bracht nogal veel lawaai met zich mee. De rest was ok.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100

Een prachtige vakantie   
Maa 25 jul 2016 - HW uit Sint-niklaas
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de Celebrity Reflection ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  We hebben een prachtige vakantie gehad. In een gezelschap van 70-jarigen en 5-jarigen hebben we ons nooit verveeld. Het schip is geweldig, mooie voorzieningen, lekker eten. De kidsclub is engelstalig, maar ze doen alle moeite van de wereld om alle kinderen er thuis te doen voelen.
  Een persoonlijke tip

We hebben de concierge klasse genomen met premium drankenpakket, en dit geeft wel een extra luxueus tintje aan de cruise. Een aanrader!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

veel te groot   
Vrij 17 jun 2016 - MJ uit Blanden
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de Celebrity Reflection ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Veel te groot schip en veel te veel personen. Je kan evengoed naar een club vakantie gaan aan land, voor mij geen cruise ervaring op zo'n groot schip (boot).
  Een persoonlijke tip

Op deze boot zeker een aqua class reserveren dan kan j in en special restaurant gaan eten. Meer culturele lezingen en niet alleen dansen en muziek en sport.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 68 / 100

zeer tevreden   
Don 16 jun 2016 - KG uit Antwerpen 5
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de Celebrity Silhouette ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Britse Eilanden in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Zijn zeer tevreden over deze cruise, ook omdat we het geluk hadden heel mooi weer te hebben. Voor een reis naar Ierland en Engeland zéér belangrijk. Hoewel we reserves hadden ivm de uitstappen vielen deze goed mee ook omdat we zelfstandig enkele steden konden bezoeken. Alles goed georganiseerd.
  Een persoonlijke tip

Wel weinig variatie aan fruit bij de buffetten. De patisserie wordt duidelijk belangrijker geacht.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100

cruise mei 2016   
Din 14 jun 2016 - VJ uit Essen
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de Celebrity Reflection ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  We hebben reeds 6 keer met celebrity een cruise gedaan, alles was inorde, behalve het personeel is soms niet meer zo vriendelijke als voorheen, vooral het personeel van Roemenië enzo.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 74 / 100

Aangenaam,maar kon beter   
Zat 28 mei 2016 - DM uit Temse
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de Celebrity Constellation **** van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  het is de 2de maal dat we met dit schip vaarden. Globaal wordt de Constellation positief gewaardeerd. Min punten,- zwakke organisatie bij het vrij dineren, lange wachttijden, sommeliers lieten op zich wachten, ...,- kwaliteit van het entertainment was duidelijk lager dan vorige keer. Er liep veel controle personeel rond maar er kwam weinig actie, wel veel gemaakte vriendelijkheid!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 62 / 100

Mooie route, dranken te duur   
Woe 4 mei 2016 - WE uit Temse
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de Celebrity Constellation **** van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Zoals steeds met Celebrity uitstekende service en zeer lekker eten. Wij vonden de prijzen van de dranken te hoog. Een glas cava kostte 9$+ 18% tip.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100

Formidabele reis!   
Woe 30 mar 2016 - SD uit Bierbeek
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de Celebrity Infinity **** van Celebrity Cruises met vaarroute Zuid-Amerika in de maand februari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het was onze eerste reis naar Zuid Amerika! Super ervaring gehad. Een aanrader. Uniek!! Celebrity is absoluut top qua prijs kwaliteit. Zeer tevreden!
  Een persoonlijke tip

Probeer zeker een specialty restaurant! Probeer en je zal versteld staan van de moderne luxe aan boord! Top service van Cruise Plus! Bedankt nogmaals Charlotte voor telkens de persoonlijke service!!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100

johan   
Woe 16 mar 2016 - Vj uit Borlo
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de Celebrity Millennium ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand februari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  zeer te vreden
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100

Cruise Azië - februari 2016   
Woe 9 mar 2016 - CE uit Sint Truiden
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de Celebrity Millennium ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand februari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Derde cruise met Celebrity. Het personeel, de verzorging en het eten blijven super!!! Het schip daarentegen, de millennium, is wel wat verouderd en zou eens goed mogen opgeknapt worden.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100

een droomvakantie   
Maa 29 feb 2016 - BB uit Knokke-heist
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de Celebrity Silhouette ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Caraiben in de maand januari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  celebrity is een fantastische maatschappij hebben reeds vele malen gebruikt van deze fantastische schepen, wel jammer dat men bespaart op het eten (hoofdrestaurant) enkel nog een simpele menukaart met een voorgerecht en hoofdgerecht, 45 dollar per persoon om te kunnen eten in de andere restaurants is wel prijzig. Ook is er geen verwelkomingshow meer met de kapitein, geen formele avonden meer, geen afscheidsbrunch, geen captains diner. Dit is zeer jammer, verarmd de fantastische ervaring.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100

CRUISEEVALUATIE   
Din 16 feb 2016 - QM uit Oostende
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de Celebrity Millennium ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand januari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  We kijken er naar uit voor een Alaskacruise in 2017
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100

Zeer tevreden   
Din 9 feb 2016 - VD uit Oostende
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de Celebrity Millennium ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand januari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Onze 2 de cruise is zoals de eerste zeer aan te raden,zeer mooie stops,adembenemende ervaring het was iedere keer een verrassing .We hebben er zo van genoten.Lekker dineren,zeer mooie shows onze tijd op het schip was rijkelijk gevuld,eigenlijk steeds tijd tekort,t'was fantastisch.
  Een persoonlijke tip

Neem steeds een sjaal of gilet mee de airco is soms redelijk koel.Prijs kwaliteit is Celebrity zeker aan te raden.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100

Op en top genieten !   
Din 22 dec 2015 - FG uit Halle
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de Celebrity Equinox ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Caraiben in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Goed uitgerust schip met uitstekende service - lekker en gevarieerd eten.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100

cruise Bali, komodo, Thailand, Malaisie   
Maa 14 dec 2015 - DG uit Rotselaar
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de Celebrity Millennium ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Er is sinds een paar jaar een duidelijke achteruitgang bij Celebrity wat betreft de kwaliteit van de de maaltijden. Bij de vergelijking met andere cruiselines komt celebrity er nog zeer goed uit maar de tijd dat ze er ver bovenuit torenden is toch een beetje voorbij.
  Een persoonlijke tip

Haal terug een paar europese chefs aan boord om de europese keuken te herwaarderen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100

Transatlantisch   
Maa 16 nov 2015 - VP uit Beveren
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de Celebrity Reflection ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Caraiben in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Goede rederij
  Een persoonlijke tip

Eten is er op achteruit gegaan, er is zeker ruimte voor verbetering
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 74 / 100

Transatlantische cruise   
Maa 16 nov 2015 - DA uit Beveren
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de Celebrity Reflection ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Caraiben in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Celebrity is een zeer goede rederij, spijtig genoeg verdwijnen er steeds kleine dingen die niet door iets anders vervangen worden. De keuken is goed maar niet wow,
  Een persoonlijke tip

Zeker gaan eten in het specialiteitenrestaurant Qsine , dit is een absolute aanrader.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100

reis evaluatie   
Vrij 30 okt 2015 - ER uit Waasmunster
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de Celebrity Constellation **** van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  beantwoording reis
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 68 / 100

super   
Zat 10 okt 2015 - Vd uit Haasdonk
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de Celebrity Silhouette ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  zoals u ziet valt er voor ons niets te verbeteren.het was super
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

Derde keer en ook weer goede keer   
Zat 10 okt 2015 - VV uit Vosselaar
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de Celebrity Silhouette ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Dit was onze derde cruise en ook dit keer kozen we weer voor Celebrity Cruises. Geen spijt van gehad. Alles dik in orde : uitstekende service, lekker eten, mooie aanbiedingen (extra's) en veel leuke onboard activiteiten. Ik wil ook wel eens een andere rederij uitproberen, maar ik vrees dat ik al te zeer verwend ben door Celebrity.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100

Terug een zeer fijne cruise.   
Din 1 sep 2015 - DR uit Mariakerke (gent)
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de Celebrity Silhouette ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Atlantische Kust in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Vaargebied was Britse Eilanden en was niet mogelijk te selecteren. We zijn terug enorm verwend geweest en dit zet aan om reeds van een nieuwe cruise te dromen.
  Een persoonlijke tip

Het was onze beste cruise.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100

Cruise Britse Eilanden een aanrader!   
Zon 30 aug 2015 - TY uit Temse
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de Celebrity Silhouette ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Atlantische Kust in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  We hebben weer een onvergetelijke cruise gemaakt , leuke uitstappen gedaan en geluk gehad met het weer in deze regio, de Britse eilanden, nieuwe cruisegezellen ontmoet, fantastisch schip,onberispelijke service.
  Een persoonlijke tip

Het eten aan boord moet verfijnd worden, vooral in de Ocean Vieuw café, té Refterachtig. Schaf Le Havre af in de trip en 2 dagen Liverpool zou beter zijn. Dit zijn tips voor de rederij Celebrity!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100

Britse Eilanden    
Zat 29 aug 2015 - WU uit Ekeren
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de Celebrity Silhouette ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Atlantische Kust in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Bijzonder goede service. Zeer aangenaam schip. Deze route was weer eens wat anders. Charlotte zorgde erg goed voor haar "kudde". Proficiat Cruise Plus, we hebben een erg leuke vakantie gehad.
  Een persoonlijke tip

We vaarden al met diverse schepen van de Solstice klasse, maar Silhouette heeft toch dat ietsje meer en de service was uitmuntend.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

Perfecte beleving    
Zat 29 aug 2015 - VM uit Zele
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de Celebrity Silhouette ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Atlantische Kust in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Zoals steeds perfecte afhandeling van cruise plus. Met zeer goed gekwalificeerd personeel. Dikke pluim
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Reizen De Cauwer
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 98 / 100

Fantastische reis !!!   
Vrij 21 aug 2015 - LW uit Sint-gillis-waas
  Wij waren met Reizen De Cauwer aan boord van de Celebrity Equinox ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Celibrity heeft een zeer goede keuken, vriendelijk personeel dat altijd klaar staat om te helpen. Het entertainement en shows aan boord was van heel hoog niveau. Kinderen hebben zich super gehad aan boord door de uitstekende begeleiding van de mensen van de fun factory. Zeer mooie vaarroute. Kortom een aanrader.