Rederijdetails + Video
Schepen
72   aanbiedingen
18   Cruise Plus suggestie(s)
52   Special(s) (Extra voordelen)
3   begeleide cruise(s)
485   Beoordelingen
13   blog artikel(en)
Geef uw beoordeling
Stel ons een vraag
Cruisescore   85%
Lees alle beoordelingen   
Waarom Oceania Cruises ?
Meest geraffineerde keuken op zee
Elegante middelgrote schepen (max. 1250 gasten)
Keuze uit 6 restaurants zonder toeslag
Countryclub sfeer: ontspannen maar luxueus
Niet-alcoholische dranken inbegrepen
Bvlgari toiletartikelen in alle hutten
Met een plaats tussen de betere premiumklasse-schepen en de absolute luxerederijen, scoort Oceania Cruises zeer hoog op het vlak van gastronomie en bediening en organiseert het cruises met een losse, informele sfeer, elegant en tegelijk niet stijf. De schepen varen langere cruises met een voorkeur voor kleinere, minder gefrequenteerde havens. Oceania Cruises nodigt u uit om totaal te relaxen en v...
Klik hier en lees meer
 
Reizen die een leven veranderen
 
Regatta ****+
 

Oceania Cruises heeft op zeer korte tijd een ongelooflijjke indruk gemaakt bij fervente cruisers. De rederij bestaat sinds 2004 maar behoort volgens de lezers van Conde Nast Traveller nu reeds tot de top 5 ! In een dramatisch herinspiratieproces, is de Regatta een volledig herontworpen schip geworden zonder gelijke. Elk oppervlak van elke suite en elke stateroom is volledig nieuw, terwijl in de openbare ruimtes een opgefrist kleurenpalet van zachte zee- en hemeltinten een smaakvolle vern ... Meer info weergeven

Oceania Cruises heeft op zeer korte tijd een ongelooflijjke indruk gemaakt bij fervente cruisers. De rederij bestaat sinds 2004 maar behoort volgens de lezers van Conde Nast Traveller nu reeds tot de top 5 ! In een dramatisch herinspiratieproces, is de Regatta een volledig herontworpen schip geworden zonder gelijke. Elk oppervlak van elke suite en elke stateroom is volledig nieuw, terwijl in de openbare ruimtes een opgefrist kleurenpalet van zachte zee- en hemeltinten een smaakvolle vernieuwing omringt van stoffen, meubilair en verlichtingsarmaturen die de onnavolgbare stijl en het comfort van Oceania Cruises op exquise wijze omvat. Van de nieuwe kroonluchters met juwelen in de gracieuze Grand Dining Room tot de uitnodigende Reception Hall, Regatta viert een verjonging die zo ingrijpend is, dat het onvoorstelbaar is om haar gastvrije omhelzing te weerstaan. Strak en elegant charmant, is de Regatta het vlaggenschip van de Oceania Cruises vloot. Haar dekken zijn schitterend in het fijnste teakhout, op maat gemaakte stenen en tegelwerk, en haar lounges, suites en staterooms zijn voorzien van luxueus, neoklassiek meubilair. Regatta biedt alle luxe die u mag verwachten aan boord van een van onze stijlvolle schepen. Ze beschikt over vier unieke open restaurants, de Aquamar Spa + Vitality Center, acht lounges en bars, een casino en 342 weelderige suites en luxe staterooms, waarvan bijna 70% met een eigen veranda. Met slechts 684 gasten om te verwennen, zorgen onze 400 professioneel opgeleide Europese medewerkers ervoor dat u op niets zult wachten.


Scheepskarakteristieken van de Regatta ****+:

                            Schip : Regatta * * * * * +
                            Rederij : Oceania Cruises
                            Tonnage : 30.200 ton
                            Lengte : 181 meter
                            Breedte : 25 meter
                            Diepgang : 6 meter
                            Orginele kostprijs : 150 miljoen dollar
                            Ingebruikname : december 1998
                            Kruissnelheid :
                            Aantal passagiersdekken : 9
                            Aantal passagiers : 684
                            Bemanningsleden : 386
                            Aantal hutten : 342


  Restaurants aan boord van Regatta ****+
  Grand Dining Room

De Grand Dining Room is een studie in statigheid, een eerbetoon aan de geest van Europa's top 5-sterren hotel restaurants die de inspiratie vormden voor deze waardige en toch gezellige ambiance. De ruime eetzaal is fraai gedecoreerd met rijke houtsoorten, designer stoffen en oversized fauteuils en straalt klassieke pracht uit.
  Polo Grill

Polo Grill belichaamt alle elementen van een klassiek steakhouse en brengt ze met tijdloze eerbied tot uitdrukking. In het traditionele decor vindt u kraakhelder wit linnen tafellinnen, donker houten meubilair en soepele bordeauxrode leren stoelen met een hoge rugleuning.
  Terrace Café

Het terrascafé is informeel en zorgeloos en nodigt op elk moment van de dag uit om binnen te dineren of buiten aan een van de schaduwrijke teakhouten tafels op het terras. s Ochtends kunt u genieten van een uitgebreid ontbijt. Voel je vrij om binnen te dineren of buiten aan een van de schaduwrijke teakhouten tafels op het terras.
  Toscana

Toscana betekent Toscaans, en net zoals de Toscaanse keuken is ontstaan uit rijke familietradities, zijn veel van onze recepten afkomstig van de moeders en grootmoeders van onze eigen Italiaanse culinaire staf. Gepresenteerd op elegant, speciaal ontworpen Versace porselein, zijn de meesterlijk bereide gerechten een voorbeeld van de essentie van Toscane en vieren ze de culinaire passie van Italië.

  Onze persoonlijk geselecteerde suggesties van Oceania Cruises

Middellandse Zee
Oceania Cruises
Marina ***** 18 oktober 2022 - 15 dagen  
 
Middellandse Zee
Oceania Cruises
Riviera ***** 24 oktober 2022 - 12 dagen GRATIS Vluchten + Olife Ultimate ! 

  Lees onze blogs van Oceania Cruises


Oceania’s Riviera en Marina worden beter dan nieuw

Oceania lanceert Around the World-cruise en Grand Voyages 2024

Oceania’s Suite Life: extra verwenning voor een vaak beperkte meerprijs

  Lees onze brochures van Oceania Cruises

 
 

Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda & Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  Waardebon |  Privacy policy