Welkom op de cruiseblog site van Cruise Plus. Hier komt u alle laatste nieuwtjes over het reilen en zeilen in de cruisewereld te weten.
Rederijen
Aida Cruises (1)
AmaWaterways (2)
Azamara Club Cruises (2)
Celebrity Cruises (8)
Crystal Cruises (12)
Cunard (4)
Hapag-Lloyd Cruises (11)
Holland America Line (2)
Hurtigruten (1)
Norwegian Cruise Line (3)
Oceania Cruises (6)
Ponant (2)
Regent Seven Seas (8)
Scenic Cruises (1)
Seabourn (8)
SeaDream (1)
Silversea Cruises (13)
Star Clippers (4)
Windstar Cruises (1)
Bestemmingen
Alaska (2)
Amazone (1)
Antarctica (1)
Atlantische Eilanden (1)
Baltische Staten (1)
Caraiben (5)
Donau (rivier) (1)
Galápagos (4)
Middellandse Zee (8)
Noorse Fjorden (5)
Panamakanaal (1)
Stille Zuidzee (1)
Transatlantisch (1)
Verre Oosten (3)
Zuid-Amerika (1)
Categorieën
Coronavirus (4)
Cruise News (61)
Cruise Plus Aanrader (10)
Food (1)
In de Media (1)
Nieuwe Schepen (33)
Reisverslagen (5)
Riviercruises (5)
Start 2 Cruise (10)
Cruise Plus adviseur
Charlotte (2)
Dirk Van Duyse (4)
Greetje (1)
 
Regent Seven Seas neem Seven Seas Splendor in ontvangst
Geschreven door Dirk Van Duyse
31 jan '20
 
Regent Seven Seas Cruises®, ’s werelds meest toonaangevende luxueuze cruiserederij, heeft Seven Seas Splendor™ verwelkomt, haar nieuwste schip dat luxe perfectioneert. Het schip werd in Fincantieri’s scheepswerf in Ancona in Italië opgeleverd. Regent's vijfde schip bouwt voort op het rijke 28-jarige erfgoed van de cruiserederij en biedt gasten een ongeëvenaarde ervaring met alle luxe inbegrepen. Seven Seas Splendor, met een brutogewicht van 55.254 ton en een lengte van bijna 225 meter, staat gelijk aan geperfectioneerde luxe. Aan boord zal de best mogelijke gepersonaliseerde service geleverd worden door 551 professionele crewleden aan 750 gasten die verblijven in 375 prachtige suites, variërende van 28m2 tot 413m2. De royaal ontworpen openbare ruimtes, waaronder vijf voortreffelijke en unieke restaurants en drie elegante bars en lounges, verfraait met een kunstcollectie ter waarde van $5 miljoen, meer dan 500 kristallen kroonluchters en meer dan 4 hectaren aan Italiaans marmer, complimenteren de elegantie van het schip.
 
 
  Klik hier voor ons aanbod voor Regent Seven Seas
 
 
“Elegantie, comfort en gastvrijheid is in iedere hoek van Seven Seas Splendor te vinden,” aldus Jason Montague, president en CEO van Regent Seven Seas Cruises. “Luxe reizigers kijken al meer dan twee jaar uit naar de lancering van dit prachtige schip. De eerste dag dat reserveren mogelijk was voor dit schip was de drukste dag in de geschiedenis van ons bedrijf. We willen het getalenteerde team van Fincantieri bedanken voor de samenwerking met Regent om onze ambitieuze visie te verwezenlijken en een schip te ontwerpen dat luxe perfectioneert. Seven Seas Splendor toont hoe Regent een ongeëvenaarde ervaring blijft bieden voor haar gasten op onze gehele vloot.” “Kwaliteit is een kenmerk dat Regent Seven Seas Cruises en Fincantieri delen en het is voor ons een eer geweest om dit belangrijke en opmerkelijke schip gebouwd te mogen hebben. Het schip toont Fincantieri’s uitgebreide vaardigheden en haar aanwezigheid in het luxe cruise segment, een unieke en competitieve markt niche in de scheepsbouwindustrie,” zei Luigi Matarazzo, General Manager, Fincantieri Merchant Ships Division.
 
 
De eerste vrouwelijke kapitein van een nieuw cruiseschip. Seven Seas Splendor maakt haar eerste reis op 6 februari 2020 van Barcelona naar Miami onder het bewind van Kapitein Serena Melani, de eerste vrouwelijke kapitein van een gloednieuw cruiseschip. Op 21 februari 2020 wordt Seven Seas Splendor gedoopt door haar godmother, wereldberoemd supermodel en actrice Christie Brinkley, tijdens een glamoureuze en elegante ceremonie in PortMiami. Het schip wordt tussen februari en maart aan de wereldwijde media en reispartners getoond. Na de doopceremonie reist Seven Seas Splendor door het tropische paradijs van de Caraïben en de Mexicaanse Riviera inclusief twee overtochten van het Panamakanaal en een unieke Zuid-Caribische cruise van Miami naar New York City. In de lente steekt Seven Seas Splendor nogmaals de Atlantische Oceaan over voor haar inaugurele Europese seizoen en bezoekt hier de historische en cultuurrijke havenplaatsen van één van ’s werelds meest populaire regio’s, de Middellandse Zee.
 
 
Seven Seas Splendor, het schip dat luxe perfectioneert, biedt haar 750 gasten de meest luxueuze accommodaties terwijl ze vaart naar 's werelds meest beroemde bestemmingen en minder bekende verborgen pareltjes. Het all-suite, all-balcony schip bevat meer dan 4.200m² aan Italiaans marmer en haar 375 suites bieden bijna 4.380m² aan balkonruimte – waaronder de grootse balkons op zee. De prachtig ingerichte suites variëren van 28m2 zoals de Veranda Suite tot de Regent Suite van meer dan 400m². De Regent Suite zet de toon voor haar 14 andere suite-categorieën om de meest luxueuze accommodaties op zee aan te bieden. De suite heeft een Hästens Vividus bed met een waarde van $ 200.000 en een handgemaakt matras, een privéspa met een sauna, stoombad en behandelruimte met onbeperkte spa-behandelingen, een onbelemmerd 270 graden uitzicht over de boeg van het schip vanaf de veranda van 120m² en er is een glazen solarium zithoek op de top van de brug die hetzelfde uitzicht biedt als dat van de kapitein. Regent Suite gasten genieten ook van een persoonlijke butler en auto met chauffeur in elke haven. Aan boord zijn er meerdere uitstekende restaurants te vinden, waaronder Compass Rose, het grootste specialiteitenrestaurant op zee; Pacific Rim, een Pan-Aziatisch restaurant met een mystieke draak die de gasten verwelkomt; Prime 7, een intiem en elegant steakhouse; Chartreuse, typisch Frans maar met een moderne twist en Sette Mari at La Veranda, waar originele Italiaanse specialiteiten op het menu staan. Het terras steekt over het water uit met aan drie kanten een adembenemend en eindeloos uitzicht. Tijdens haar eerste seizoen in 2020 zal Seven Seas Splendor de Caribische en Middellandse zee aandoen, onder leiding van Kapitein Serena Melani die al 30 jaar ervaring in het vak heeft.
 
 
Regent Seven Seas Cruises’ moderne vijf-schepen vloot – Seven Seas Explorer®, Seven Seas Mariner®, Seven Seas Navigator®, Seven Seas Splendor® and Seven Seas Voyager® – vaart naar meer dan 450 iconische en meeslepende bestemmingen over de hele wereld en weerspiegelt het $150 miljoen renovatieprogramma van de afgelopen drie jaar. Regent voegt een zesde schip toe aan haar vloot in 2023. Regent Seven Seas Cruises biedt cruises aan waarbij vrijwel alles inclusief is, met all-suite accommodatie, de grootste verscheidenheid aan onbeperkte gratis excursies in iedere haven, ongelimiteerde Wi-Fi, persoonlijke service, exquise cuisine, kwaliteitswijnen en sterke dranken, fooien en zelfs een hotelnacht voorafgaand aan de cruise voor gasten die verblijven in Concierge-suites en hoger.
 
 
 
  Klik hier voor ons aanbod voor Regent Seven Seas
 

 
 

Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda & Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  Waardebon |  Privacy policy