Welkom op de cruiseblog site van Cruise Plus. Hier komt u alle laatste nieuwtjes over het reilen en zeilen in de cruisewereld te weten.
Rederijen
Aida Cruises (1)
AmaWaterways (2)
Azamara Club Cruises (2)
Celebrity Cruises (8)
Crystal Cruises (13)
Cunard (4)
Hapag-Lloyd Cruises (11)
Holland America Line (5)
Hurtigruten (1)
Norwegian Cruise Line (3)
Oceania Cruises (7)
Ponant (2)
Regent Seven Seas (9)
Ritz Carlton Yacht Collection (2)
Scenic Cruises (1)
Seabourn (9)
SeaDream (1)
Silversea Cruises (15)
Star Clippers (4)
Viva Cruises (1)
Windstar Cruises (1)
Bestemmingen
Alaska (4)
Amazone (1)
Antarctica (1)
Atlantische Eilanden (1)
Atlantische Kust (1)
Baltische Staten (3)
Caraiben (7)
Donau (rivier) (3)
Galápagos (5)
Ijsland / Groenland (1)
Middellandse Zee (13)
Noorse Fjorden (5)
Panamakanaal (2)
Stille Zuidzee (1)
Transatlantisch (1)
Verre Oosten (7)
Zuid-Amerika (1)
Categorieën
Coronavirus (6)
Cruise News (60)
Cruise Plus Aanrader (10)
Droom nu, Reis later (33)
Food (1)
In de Media (1)
Nieuwe Schepen (36)
Reisverslagen (5)
Reserveer NU voor 2021 (5)
Riviercruises (4)
Start 2 Cruise (10)
Cruise Plus adviseur
Charlotte (2)
Dirk Van Duyse (4)
Greetje (1)
 
2020 wordt dé Europese zomer van Celebrity Cruises
Geschreven door Patrick Parez - Cruise Communications
11 okt '19
 
Het Europees zomerseizoen 2020 belooft het meest revolutionaire ooit te worden voor Celebrity Cruises. Blikvangers worden de Celebrity Edge en Celebrity Apex. De Edge Series werd zopas opgenomen in ‘Time Magazine’s 2019 World’s Greatest Places’. Deze lijst, samengesteld door redacteurs en experten van over de hele wereld, erkent elk jaar 100 bestemmingen die nieuwe wegen inslaan, toonaangevende trends in de reisindustrie leiden en een unieke ervaring bieden. Celebrity Edge en Celebrity Apex onderscheiden zich van andere schepen door hun naar buiten gerichte indeling, innovatieve publieke ruimtes en transformationele voorzieningen waaronder de Magic Carpet. Deze opvallende structuur ter grootte van een tennisveld hangt over de zijkant van het schip en krijgt op de verschillende dekken een nieuwe functie van tenderstation tot lounge en openluchtrestaurant.
 
 
 
 
 
Maar ook op het vlak van accommodatie weten deze vlaggenschepen van Celebrity zich te onderscheiden. De balkonhutten zijn op deze generatie schepen groter doordat de gasten de woon- en balkonruimte kunnen samenvoegen. De schepen tellen daarnaast 176 suites. De rederij verdubbelt niet alleen haar aanbod, maar introduceert eveneens nieuwe, indrukwekkende suitetypes waaronder de Edge Villas met twee verdiepingen en een privédompelbad en de Iconic Suites met enorme buitenterrassen, twee slaapkamers, twee badkamers en een totale oppervlakte van 240 m². Voor het design van de suitevoorzieningen stond Kelly Hoppen in. Deze Britse interieurontwerper valt al 40 jaar lang wereldwijd in de prijzen met haar ontwerpen voor particuliere woningen, hotels, yachts en jets.
 
 
Celebriy Apex verlaat eind maart 2020 de scheepswerf in St. Nazaire. Het zusterschip van Celebrity Edge start haar afvaarten met een miniseizoen langs de Atlantische en Noorse kusten. Apex biedt daarna in de Middellandse Zee een waaier aan afvaarten van 7 tot 12 nachten aan. Tijdens twee nieuwe 11-nachtencruises naar Griekenland, Malta en Turkije zal Celebrity Apex Istanbul, Kusadasi (Efeze), Mykonos, Athene, Valletta en Barcelona bezoeken. Op de 10-nachtencruise vaart Celebrity Apex tussen Barcelona, Chania (Kreta), Santorini, Mykonos, Bodrum, Athene, Napels en Rome. Nog nieuw wordt een 11-nachtencruise langs de Spaanse, Franse en Italiaanse kusten vanuit Barcelona naar Marseille, Monaco, Nice, Santa Margherita (Portofino), Rome, Napels, Palma de Mallorca en Valencia.
 
 
Er is ook goed nieuws voor wie in 2020 een cruise plant met de Celebrity Silhouette en Celebrity Constellation. Beide schepen ondergaan in de aanloop tot het Europese seizoen een grondige verjongingskuur. Alle kajuiten, suites, publieke ruimtes en restaurants worden onder handen genomen om de schepen in lijn te brengen met de eenheden van de Edge Series. Tegelijk breiden de voorzieningen voor de gasten in de suites uit. Zij kunnen met The Retreat Sundeck volgende zomer genieten van een voorbehouden zonnedek. Wie in de Suite Class verblijft beschikt met Luminae bovendien over een restaurant exclusief voorbehouden voor de suitegasten. In The Retreat Lounge kunnen ze aperitieven, genieten van gourmet hapjes en een beroep doen op een concierge voor de reservatie van restaurants, wellnessbehandelingen, excursies en uitstappen op maat.
 
 
Celebrity Cruises stelt met zes schepen in Europa volgend jaar cruises van 7 tot 14 nachten voor. Op de afvaarten overnachten de schepen onder meer in Lissabon, Venetië, Ashdod (Jeruzalem), Cannes, Oslo, Reykjavik, Dublin, Kopenhagen en Sint-Petersburg. Wie dicht bij huis wil vertrekken, kan van juni tot september 2020 in Amsterdam inschepen voor cruises van 12 nachten richting de Baltische Staten en de Britse Eilanden.
 
 
 
 
 

 
 

Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda & Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  Waardebon |  Privacy policy