Welkom op de cruiseblog site van Cruise Plus. Hier komt u alle laatste nieuwtjes over het reilen en zeilen in de cruisewereld te weten.
Rederijen
Aida Cruises (1)
AmaWaterways (2)
Azamara Club Cruises (2)
Celebrity Cruises (8)
Crystal Cruises (12)
Cunard (4)
Hapag-Lloyd Cruises (11)
Holland America Line (4)
Hurtigruten (1)
Norwegian Cruise Line (3)
Oceania Cruises (6)
Ponant (2)
Regent Seven Seas (9)
Scenic Cruises (1)
Seabourn (8)
SeaDream (1)
Silversea Cruises (13)
Star Clippers (4)
Windstar Cruises (1)
Bestemmingen
Alaska (2)
Amazone (1)
Antarctica (1)
Atlantische Eilanden (1)
Atlantische Kust (1)
Baltische Staten (3)
Caraiben (6)
Donau (rivier) (3)
Galápagos (4)
Ijsland / Groenland (1)
Middellandse Zee (10)
Noorse Fjorden (5)
Panamakanaal (1)
Stille Zuidzee (1)
Transatlantisch (1)
Verre Oosten (3)
Zuid-Amerika (1)
Categorieën
Coronavirus (5)
Cruise News (60)
Cruise Plus Aanrader (10)
Droom nu, Reis later (14)
Food (1)
In de Media (1)
Nieuwe Schepen (33)
Reisverslagen (5)
Reserveer NU voor 2021 (3)
Riviercruises (5)
Start 2 Cruise (10)
Cruise Plus adviseur
Charlotte (2)
Dirk Van Duyse (4)
Greetje (1)
 
Gelauwerde Crystal Serenity krijgt verjongingsbad
Geschreven door Patrick Parez - Cruise Communications
23 okt '18
Crystal Cruises werd door Condé Nast Traveler dit najaar voor het 25ste jaar op rij uitgeroepen tot de nummer één in de middelgrote schepen. De rederij wordt sinds meer dan twee decennia geprezen voor haar legendarische sterrenservice. Met The Evolution of Crystal Luxury wil de maatschappij de lat nog hoger leggen. Na de Crystal Symphony vorig jaar komt op 10 november de vernieuwde Crystal Serenity in de vaart na drie weken in het droogdok. De elegante transformatie omvat meer penthouses met butlerservice, meer culinaire keuzes en meer geavanceerde technologieën, waaronder gratis onbeperkt wifi.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Exclusief cruisen met Crystal River Cruises
Geschreven door Patrick Parez - Cruise Communications
8 okt '18
Crystal River Cruises heeft op zeer korte tijd haar plaats opgeëist aan het firmament van de riviercruises. Met de volledig gerenoveerde Crystal Mozart en de vier nieuwbouwschepen Crystal Debussy, Crystal Bach, Crystal Ravel en Crystal Mahler die het jongste jaar de vloot vervoegden, zet de rederij een nieuwe standaard om de Europese waterwegen te bevaren.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Crystal lanceert eerste seizoen Crystal Endeavor
Geschreven door Patrick Parez - Cruise Communications
3 aug '18
Crystal Cruises heeft het programma voor het eerste seizoen van de Crystal Endeavor gepubliceerd. Het luxeschip voor Crystal Yacht Expedition Cruises loopt over exact twee jaar van stapel en zal tussen augustus 2020 en januari 2021 twaalf unieke reizen van 12 tot 22 dagen voorstellen naar de meest boeiende en afgelegen regio’s in de wereld. Leden van de Crystal Society kunnen vanaf 8 augustus hun cruise boeken. Op 22 augustus opent de rederij de reservaties voor het brede publiek.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Greetje en Tamara aan boord van de Crystal Mahler
Geschreven door Greetje
16 apr '18
Op 26 maart 2018 had ik het genoegen om samen met mijn collega Tamara om een weekje op de Donau te Cruisen met de Crystal Mahler, één van de nieuwe rivierschepen van Crystal River Cruises. Het schip heeft een capaciteit van 106 passagiers en 68 bemanningsleden, dus bijna 1,50 bemanning per passagier, dit maakt van de Crystal River schepen dan ook terecht zeer luxueuze schepen op basis van All inclusive. We werden opgewacht door de autocars van Crystal River cruises op de luchthaven in Wenen en werden direct naar het schip gebracht. Er wordt op maat ingecheckt, je krijgt een drankje aangeboden in de Palm Court en er komt iemand van de crew tot bij jou om je in te checken en je naar de suite te begeleiden. Belangrijk is hier dat ze het tijdstip weten wanneer u aan boord komt, zodat ze kunnen zorgen dat jouw suite op tijd klaar is. De bagage wordt automatisch in de suite afgeleverd.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Indrukwekkende verjongingskuur voor Crystal Symphony
Geschreven door Patrick Parez - Cruise Communications
15 nov '17
Crystal Cruises heeft de vernieuwde Crystal Symphony in de vaart genomen. Het schip kreeg de voorbije maand op de Lloyd Werft in Bremerhaven zijn grootste renovatie sinds de ingebruikneming. De luxerederij investeerde meerdere miljoenen euro’s in de omvorming van kajuiten tot suites, de herinrichting van de restaurants, de toevoeging van nieuwe eetgelegenheden en een reeks technologische upgrades.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

 Pagina: Eerste pagina Vorige pagina 1 Volgende pagina Laatste pagina   van 3 (12 blogartikels)
 

Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda & Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  Waardebon |  Privacy policy