Rederijdetails + Video
Foto Web Special
Schepen
309   aanbiedingen
13   Cruise Plus suggestie(s)
65   Special(s) (Extra voordelen)
12   begeleide cruise(s)
209   Beoordelingen
8   blog artikel(en)
Geef uw beoordeling
Cruisescore   86%
Lees alle beoordelingen   
Waarom Regent Seven Seas ?
Ultra all-inclusive formule. Alles inbegrepen aan boord
Ultieme luxe en extreme Regent verwennerij.
Keuzen uit diverse restaurants, zonder toeslag
Beste keuze voor wie veel excursies maakt
Enkel bij Regent: gratis en onbeperkt excursies
Bijna uitsluitend ruime en zeer mooie suites met balkon
Aan boord gratis en onbeperkt Wi-Fi internet
Seven Seas Explorer nieuwste standaard in luxecruisen
Hoogwaardig bedlinnen en verzorgingsproducten
Regent staat voor extreme verwennerij. De op en top persoonlijke (all-inclusive) service, verfijnd en verzorgd tot in de puntjes en de ultieme luxe van de suites evenaren moeiteloos die van de beste hotels aan land. Meer nog, de recente renovaties van de ganse vloot vormden een ideale gelegenheid om alle voorzieningen aan boord waar mogelijk naar een nůg hoger niveau te tillen. De interieurs werd...
Klik hier en lees meer
 
Overzicht beoordelingen
Uw persoonlijke ervaringen en beoordeling helpen zowel onze klanten als onze medewerkers bij het kiezen en het uitwerken van uw welverdiende cruisevakantie. Wij nodigen u van harte uit om uw mening te delen en een beoordeling te schrijven. Na evaluatie plaatsen wij uw beoordeling graag online.

Goed om weten en om uw privacy te vrijwaren geven wij enkel de eerste letter van zowel uw voor- als achternaam weer (geen volledige naamweergave) met de stad !

Onze klanten gaven Regent Seven Seas een algemene score van 86%.

Alvast veel leesplezier !

Fantastisch   
Don 19 mar 2020 - BM uit Steendorp
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Centraal Amerika in de maand maart en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Fantastisch reis gehad. Wel heerste er wat meer stress door de Ďcorona virusí toestand .
  Een persoonlijke tip

Wij hebben liever een rustig hotel voor de prť overnachting van de cruise. Hotel Victor in South Beach in Miami vonden wij veel te druk!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100

een geslaagde cruise   
Don 19 mar 2020 - Hl uit Schilde
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Caraiben in de maand maart en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Entertainement tijdens de dag is ondermaats
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100

zeer goed   
Don 12 mar 2020 - ok uit roeselare
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Caraiben in de maand februari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  prijs kwaliteit /zeer goed
  Een persoonlijke tip

vlotter inschepen (hotel naar cruise)
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

2 Supercruises back to back!   
Din 18 feb 2020 - SC uit Steendorp
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Caraiben in de maand januari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  We maakten onze 4e en 5e cruise back to back met regent. Aangezien we nu al 78 nachten in totaal op een regent schip verbleven zijn we nu gold members, met als extra voordeel dat je per week 1propvolle waszak mag afgeven en deze komt gewassen en gestreken terug hemdjes netjes op een kleerhanger. We blijven cruisen met regent! Het is niet goedkoop, maar alles in inclusief zodat je voor geen verrassingen komt te staan.
  Een persoonlijke tip

De nacht pre-cruise extra die je krijgt bij het boeken van een penthouse suite is een luxe! Dan ben je zeker op tijd op het schip en transfert naar het schip is inbegrepen. Jammer dat het transfert van de luchthaven naar hotel bij aankomst en van het schip naar luchthaven bij einde van de cruise niet is inbegrepen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100

Schitterend   
Zat 25 jan 2020 - RK uit Hertsberge
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Caraiben in de maand januari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Reis zeer goed verlopen doch de overstap in New York was te kort en we hebben op een haar na ons vliegtuig gemist naar Miami.
  Een persoonlijke tip

De smoking policy is voor verbetering vatbaar.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100

singapore sydney   
Din 14 jan 2020 - DJ uit Blankenberge
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Voyager *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Verre Oosten in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  juist het vervoer in Sydney was met uber en een honda sportmodel niet gemaakt voor oudere personen
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100

Goed tot zeer goed   
Zon 29 dec 2019 - DD uit Deinze
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Voyager *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Verre Oosten in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Nadeel veel wind in het begin en ook uitstap daardoor niet mogelijk. Algemeen toch veel beweging op het schip trillingen maar prachtige hut met veel ruimte. Eten goed tot zeer goed maar zullen in de toekomst toch naar Oceania teruggaan.
  Een persoonlijke tip

Het eten is toch nog iets beter bij Oceania,. Vooral buffetontbijt en aanvuling liep traag bij Regent.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100

Goed   
Vrij 27 dec 2019 - EH uit Deinze
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Voyager *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Verre Oosten in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Suites waren groter maar diversiteit van eten en uitstappen zijn beter bij Oceania. Personeel iets vriendelijker bij Oceania , iets minder afstandelijker.
  Een persoonlijke tip

Wij verkiezen Oceania, personeel nog vriendelijker, meer keuze in eten (wordt ook meer aangevuld) interessantere uitstappen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100

feed back   
Woe 25 dec 2019 - CW uit BREDENE
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Caraiben in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  ontevreden over pre hotelovernachting EPIC HOTEL MIAMI Er werd 33 USDOLLAR aangerekend voor gebruik WIFI SPORTINFRA ETC...
  Een persoonlijke tip

NIHIL
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100

Als vanouds   
Din 24 dec 2019 - GT uit Tilburg NL
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Mariner ***** van Regent Seven Seas met vaarroute Zuid-Amerika in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Ik heb de reis zelf uitgezocht zonder advies, ik heb een matige communicatie via mail ervaren. Een paar keer dat niet al mijn vragen werden beantwoord
  Een persoonlijke tip

Ben alerter en wanneer er totaal geen advies van je wordt gevraagd, biedt dan zelf een korting aan en niet pas als er om gevraagd wordt. Mijn volgende Cruise met Regent zal ik niet meer via Cruise Plus boeken.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100

Bijzonder   
Zon 1 dec 2019 - DM uit ERPE-MERE
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Mariner ***** van Regent Seven Seas met vaarroute Panamakanaal in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Cruisen door het Panamakanaal is een bijzondere ervaring.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100

weeral zeer goed   
Zat 9 nov 2019 - Df uit Genk
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Voyager *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Nogmaals dank voor de hulp vanwege Cruise-Plus bij een aanpassing in ROME.
  Een persoonlijke tip

Kijken nu uit naar onze Cruise met de Splendor,volgend jaar met Cruise-Plus
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100

Steeds weer zťťr goed   
Don 24 okt 2019 - DW uit Genk
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Voyager *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Nogmaals dank voor de geboden hulp van "Cruise Plus" bij een probleem in Rome!
  Een persoonlijke tip

Kunnen we niet geven,want alles loopt altijd gesmeerd ; en zeker wat "Cruise Plus betreft"
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100

Schitterende ervaring met Regent   
Don 24 okt 2019 - WH uit Deinze
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Voyager *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Na onze kennismaking met Regent besloten we onmiddellijk nog een cruise met hen te maken.
  Een persoonlijke tip

Wanneer je werkelijk van alles wilt profiteren (onbeperkt wifi, alle dranken, alle excursies) dan is de all-in formule van Regent werkelijk de beste keuze.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100

DE ONTDEKKING MEER DAN WAARD   
Woe 23 okt 2019 - VR uit Borsbeek
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Navigator *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Canada / New England in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Onze eerste kennismaking met Canada en daarna NY en Washington was een zeer verrijkende ervaring. Ondanks het niet nieuwste schip van de rederij, was alles tiptop in orde. We boekten een Grand Suite en deze was perfect ingericht en alle dagen prima onderhouden. We konden dagelijks genieten van de culinaire hoogstandjes van de specialiteitenrestaurant Prime 7. Butler, team in het restaurant, alle andere medewerkers: vriendelijk en heel klantbewust. Excursies van de rederij: algemeen goed tot zeer goed. Sommige plaatselijke gidsen kunnen wellicht beter. Kortom: alles bij Regent werd tot in de puntjes georganiseerd en onze volgende cruises werden al bij deze rederij geboekt.
  Een persoonlijke tip

Bij Regent is er een behoorlijke keuze aan gratis excursies. Daar waar mogelijk worden ook betalende excursies aangeboden tegen zeer democratische prijzen. Een aanrader voor de reiziger die dat ietsje meer wenst.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100

Bijna de perfectie.   
Din 22 okt 2019 - PE uit Antwerpen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Mariner ***** van Regent Seven Seas met vaarroute Zuid-Amerika in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Regent heeft voor elke excursie een introductie film gemaakt, welke te zien is wanneer je aan boord bent. Het zou fijn zijn mochten we deze videos kunnen zien bij het maken van de excursie keuze.
  Een persoonlijke tip

Regent heeft voor elke excursie een introductie film gemaakt, welke te zien is wanneer je aan boord bent. Het zou fijn zijn mochten we deze videos kunnen zien bij het maken van de excursie keuze.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100

Geslaagde cruise   
Woe 18 sep 2019 - DL uit Dilsen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Baltische Staten in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Prachtig schip met excellente service.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100

Weeral zeer goed   
Zon 15 sep 2019 - DW uit Genk
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Voyager *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Na zeven maal op rij met de Voyager te zijn weg geweest , hebben we ook zeven maal dezelfde Shows gezien. Volgende maand weer Voyager. Daarna zeker Splendor verkennen.
  Een persoonlijke tip

Blijf ons verbazen met mooie aanbiedingen!!!!!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100

Fantastische honeymoon   
Woe 28 aug 2019 - SS uit Opwijk
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Voyager *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Wij hebben een geweldige vakantie gehad, alles was tot in de puntjes geregeld van vertrek tot aankomst. Zeer mooie plaatsen gezien en het eten aan boord was top!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100

Perfect!   
Woe 28 aug 2019 - DF uit Veurne
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Baltische Staten in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Alles was zoals verwacht (uitgezonderd het weer).
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

Super ervaring   
Zat 17 aug 2019 - SA uit Meersel-Dreef
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Baltische Staten in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Suite was fantastisch, maar de luxe van het schip maakte het totaalplaatje niet beter dan de voyager
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 74 / 100

Zalig   
Din 6 aug 2019 - GP uit Hoboken
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Baltische Staten in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het was een zalige ervaring en smaakt naar meer.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 98 / 100

Alaska Berengoed   
Maa 5 aug 2019 - NH uit Antwerpen 2018
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Mariner ***** van Regent Seven Seas met vaarroute Alaska in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Uitgesproken Amerikaanse sfeer aan boord.Weinig Europeanen.(15 kajuiten).Eten was nochtans gelukkig wel eerder Europeaans .
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100

Zeer geslaagde cruise   
Zon 21 jul 2019 - VM uit Heusden (o.-vl.)
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Voyager *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Wij zijn op alle vlakken zeer tevreden ! Voor herhaling vatbaar !
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

Vaargebied is niet direct een aanrader.   
Vrij 19 jul 2019 - VC uit Middelkerke
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Baltische Staten in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het weer was niet bijster goed. Klaipeda niet kunnen aandoen wegens zware zee. Alle dagen een bui, in Rusland zelfs een stortbui met hagel. In Riga en Rostock is er weinig te zien. Het ontbijt was nogal eentonig. Onze taxi voor het vervoer naar het hotel in Stockholm kwam 20 minuten te laat. Wij stonden daar nog met 2 groepjes. Druk verkeer volgens de chauffeur, maar alle andere taxi's waren te vroeg en wij zagen geen druk verkeer... De kamer in het Lydmar hotel was klein, stond vol met nutteloze zaken en had een hoekige vorm: onze badkamer(tje) was een driekhoek, je kon nergens uw toiletgerief kwijt. In de kamer was er ťťn kast met daarin de safe en de minibar. Wij hadden geen plaats om de valies op te laten liggen en ook geen kasten om onze kledij op te bergen. Er was wel een kleine driehoekige ruimte van 1 m op 1 m met 7 kapstokken, een strijkplank(?), een strijkijzer en nog 4 vrije hokjes om iets in te leggen. Op ons bed lagen er 8 kussens, in de sofa lagen er ook 8, wij konden ons nergens zetten tenzij op een zetel met een poef. De suite op de boot was even groot.
  Een persoonlijke tip

Ga met het vliegtuig naar Sint Petersburg en naar Stockholm dan heb je het mooiste wel gezien.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 68 / 100

zeer goed   
Zon 14 jul 2019 - DV uit Antwerpen 2
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Mariner ***** van Regent Seven Seas met vaarroute Alaska in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Alles verlopen naar wens, met prima service van deur tot deur. De combinatie met de Rocky Mountaineer was schitterend. Spijtig genoeg heeft het schip 12 uur verloren door een defect aan de motoren, waardoor een haven gemist werd (maar waarvoor we een compensatie van 750$ krijgen op een volgende reis) Het weer was wisselvallig, maar daar valt nu eenmaal niets aan te doen.
  Een persoonlijke tip

Combinatie Mountaineer/schip !
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100

Zeer leuke cruise   
Maa 8 jul 2019 - ML uit 9120 Beveren
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Voyager *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  We hadden geboekt, samen met een bevriend koppel en we werden elk afzonderlijk opgehaald zowel in heen als terug transfer, niettegenstaande we op 500 m van elkaar wonen. Niet economisch dus...
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100

Prachtige cruise   
Zat 22 jun 2019 - VE uit Erpe
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Voyager *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Prachtig schip,zeer goede service,niets op aan te merken!
  Een persoonlijke tip

Doen!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

Mooie reis   
Zat 22 jun 2019 - DM uit Europaplein 9b3
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Voyager *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De airco in het restaurant stond veel te koud. Voor de reis alleen maar positief.
  Een persoonlijke tip

Meer tafeltjes buiten om op het schip te eten . Niet alle uitstappen moeten inbegrepen. Geef de reiziger de kans een aantal inbegrepen begeleide uitstappen te kiezen. Een aantal op basis van vrije keuze mits betaling. Zo heb je de kans om eens uit te blazen, want nu zijn ze wel betaald.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

Prima   
Zat 22 jun 2019 - FD uit Europaplein8b2
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Voyager *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Nadeel de airco stond vaak te koud
  Een persoonlijke tip

Voor mij moeten niet alle uitstappen inbegrepen zijn. Ik zou de keuze laten, vb keuze van 8 uitstappen inbegrepen en 5 vrije keuze, zelf te betalen of geen begeleide uitstap.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100

silver seas organisatie   
Din 11 jun 2019 - dM uit Edegem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Mariner ***** van Regent Seven Seas met vaarroute Alaska in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Leugens bij seven seas door hun cancelling van grizzly trip. Na 4 weken pas de juiste uitleg; boeken andere excursie. De som gaat af van ons rekening maar de grizzly excursie is nog altijd niet terugbetaald ( 11/06/2019) Voor de rest waren de andere excursies uitstekend. Het eten, drinken etc was goed maar gn 5 sterren waard Service door de Aziaten liet ten wensen over. Vergetelheid etc. Kamer was niet goed gekuist na 1 week en onze opmerking waren de kringen op de tafel van de vorige nog altijd niet gekuist. Maar we waren daar om dieren te spotten. Goede rederij als je veel excursies maakt wat ons geval was. Ook omdat deze zijn uitgegeven aan profs. Excursies die je op voorhand boekt, zijn soms uitverkocht ondanks conciŽrge suite. Het systeem is slecht, Amerikanen boeken een Maximum aan excursies per dag zelfs tijdens de zelfde uren en dag op voorhand of dag zelf annuleren ze deze. Dit zou niet mogen, creŽert chaos.
  Een persoonlijke tip

Laat U niet doen door hun fake news, zelfs aan boord. Boek je excursies op voorhand en zie alles na. Voor de rest heb je een aangename vakantie met veel goede dingen. Excursies zijn goed in mekaar gestoken omdat ze door externen worden gedaan.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 72 / 100

natuurwonderen bestaan nog   
Din 11 jun 2019 - BB uit Knokke
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Mariner ***** van Regent Seven Seas met vaarroute Alaska in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  hadden meer verwacht van de rederij; misinformatie door excusie manager op het schip: (verschillende uitstappen waren zogezegd geannuleerd uit veiligheidsoverwegingen, later bleek dat de uitstappen toch hadden plaatsgevonden (watervliegtuig, Tea time, ...), ook jammer was totaal gebrek aan info door de begeleiders van Regent tijdens het eerste deel van de trip (Rocky Montaineer), de shows aan boord waren beneden alle peil, zeer goedkoop met uitzondering van de cast (de cruise director met haar twee medewerkers hebben drie avonden de shows verzorgd met het zingen van liedjes (niet toonvast), ook waren het dezelfde dames die zongen in de bar, een lid van de cast verzorgde de laatste show met liedjes, de eerste avond geen show, de enige andere shows was een goochelaar die drie maal heeft opgetreden met zijn echtgenote die weer liedjes zong (zo vals): de shows geen regent waard) Personeel is zeer vriendelijk. De Afscheidshow verzogd door het personeel was super. Boot is zeer stabiel en verzorgd. Het eten is zeer goed alleen jammer gebrek aan variatie. Alaska in conbinatie van de Rocky Montaineer is het mooiste wat we ooit hebben bezocht dit in conbinatie van prachtig weer, een echte aanrader.
  Een persoonlijke tip

Hou er rekening mee dat je voor de meeste uitstappen in Alaska moet bijbetalen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100

pre-cruise en cruise   
Maa 10 jun 2019 - RP uit Lebbeke
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Mariner ***** van Regent Seven Seas met vaarroute Alaska in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  zeer mooie reis met de rocky mounteneer goede organisatie plus super cruise in alaska
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100

Prachtige reis   
Maa 10 jun 2019 - HR uit Herentals
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Mariner ***** van Regent Seven Seas met vaarroute Alaska in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het schip was prachtig de indeling was vooral goed beter dan de Voyager aangenaam personeel aan boord.de suite was gezellig Entertainment was plezant en mooi
  Een persoonlijke tip

Mooie reis gehad mischien toch wel kiezen volgende keer voor de maand juni in Alaska. Compac rose was supper lekker van eten evenals de bediening. Nog een speciale dank aan Ben . hopelijk mag hij nog eens mee met ons! Mvg Ronald en marleen
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100

Alaska 2019   
Maa 10 jun 2019 - VA uit Kapellebrug
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Mariner ***** van Regent Seven Seas met vaarroute Alaska in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Klant informeren dat ' elegant cassual ' wil zeggen dat hij een hemd, polo ... met kraag moet dragen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100

Cruise met voorprogramma met Rocky Mountaineer   
Zon 9 jun 2019 - EJ uit Steendorp
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Mariner ***** van Regent Seven Seas met vaarroute Alaska in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Jammer dat Regent sommige van onze geplande uitstappen nogal laat of zelfs 1 de dag voor datum annuleerde (High Tea at Empress Hotel). De andere voor ons nog interessante uitstappen voor die dagen zaten al vol. Ook hadden ze vergeten dat wij vervoer moesten krijgen vanop de luchthaven van Calgary naar ons 1e hotel, want de pre cruise was georganiseerd door Regent. Bij het vernoemen van dit voorval aan de cruisemanager aan boord, werd het betaalde bedrag voor ons vervoer(een schamel verroest busje met 400000km op de teller en overjaarse chauffeur) terugbetaald. In de Sette Mare verveelde het ons dat op 5 minuten tijd 5 verschillende obers kwamen vragen of we ice water wilden. Na het vermelden na een paar dagen aan de maitre d'hotel van de Compass Rose (een heeeeel sympathieke man) werden onze glazen bij het vragen om water dan omgekeerd. Dit had ik eens als tip vernoemd aan deze supersympathieke man.
  Een persoonlijke tip

Zeker een goede prijs kwaliteit. Dit was onze 3e cruise met Regent en komende 18 januari 2020 doen we 2 cruises na elkaar in de Carribean, Miami Miami en Miami Miami. Dat zegt al genoeg....gewoon doen!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100

Infinity Beautiful Alaska   
Zon 9 jun 2019 - PP uit Wijnegem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Mariner ***** van Regent Seven Seas met vaarroute Alaska in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  We hebben een mooie Alaska trip mogen meemaken.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100

Canada/Alaska   
Zon 9 jun 2019 - DC uit Nachtegalenstraat 92 linden
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Mariner ***** van Regent Seven Seas met vaarroute Alaska in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Bij boeking werd dit schip aangeraden door cruise plus omdat het vergelijkbaar was met Seabourn! Maar dat is niet correct! Duidelijk ster minder!
  Een persoonlijke tip

Duidelijk melden bij verkoop dat dit ouder schip is!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100

Ondanks slecht weer toch nog TOF   
Maa 3 jun 2019 - DW uit Genk
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Voyager *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Ondanks het missen van twee aanleghavens, toch leuk geweest! Het Hotel vooraf heeft veel van zijn klasse verloren, sinds de twee vorige keren. Het ontbijt aan tafels van twaalf personen in een zaal samen met 100 pers. Ook de kamer was niet wat we gevraagd hadden, nml. Twin Beds.
  Een persoonlijke tip

Kijken al weer uit naar de volgende Regent-Cruise.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100

VOYAGER MEI 2019   
Zon 2 jun 2019 - BJ uit Nieuwe Baan 57
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Voyager *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Organisatie La Veranda minderwaardig voor deze maatschappij ; Zeer chaotisch en weinige bediening nodig was slecht ! Nooit geen assistentie bij moeilijkheden door handicap ! Dit was bij andere maatschappijen uitstekend !
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100

So   
Woe 22 mei 2019 - OS uit Knokke
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Voyager *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Alles was zeer goed met uitzondering van de door cruise plus georganiseerde trip van Monaco naar Nice. De gids Daniele had het nummer van cruise plus niet en we hebben 50 minuten staan wachten op gasten die enkel Nederlands verstonden en daardoor op een verkeerde bus gestapt zijn. Uiteindelijk zijn we dan zonder hen vertrokken. We kwamen toe aan het hard rock cafe van Nice....waarvan het terras gesloten was door schilderwerken. Nadien hadden we alle moeite om aan de luchthaven te komen door een aangekondigde aangekondigde staking van taxis.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100

uitstekend   
Din 21 mei 2019 - LE uit Tessenderlo
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Voyager *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  spijtig dat we Santorini en Ajaccio niet hebben kunnen bezoeken omwille van de woelige zee ( 2 van de 8 bestemmingen!)
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100

Mooiste schip   
Don 25 apr 2019 - RN uit Grembergen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Zelf-service eten kan beter.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100

1 ste overtocht   
Din 9 apr 2019 - DM uit Erpe-Mere
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Voyager *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Transatlantisch in de maand maart en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  We hadden geluk met het weer. De oceaan was altijd heel rustig. En zoals steeds is het eten aan boord altijd prima. Ondanks de vele zeedagen geen ogenblik verveling. Door de vele activiteiten die mogelijk zijn.
  Een persoonlijke tip

Genieten.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100

Super   
Woe 13 mar 2019 - BW uit Steendorp
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Voyager *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Caraiben in de maand februari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Enorm van genoten, de rederij Regent is echt een aanrader. De excursies waren de moeite waard en alles was picco bello georganiseerd. Wij zien een volgende cruise met Regent wel zitten. :) :):)
  Een persoonlijke tip

Wij hadden 2 aparte bedden in het Conrad hotel, (als pre overnachting), dat vonden we jammer. Messchien dit op voorhand aanvragen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100

Schitterende cruise op alle gebied   
Din 12 mar 2019 - SF uit Hoogstraten
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Voyager *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Caraiben in de maand februari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Toffe mensen leren kennen vrienden van Caroline ,Martina en Wilfried Bolsene
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

Monikken en boedha's   
Din 12 mar 2019 - DM uit Erpe-Mere
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Mariner ***** van Regent Seven Seas met vaarroute Verre Oosten in de maand februari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  We hadden steeds een rimpelloze zee. Soms een beetje wind om de hitte (altijd meer dan 35 į C) te milderen.
  Een persoonlijke tip

Zorg dat je op excursies altijd een pareo bij hebt, want in de tempels moeten schouders en knieŽn bedekt zijn.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100

Fantastisch ®PatagoniŽ   
Maa 25 feb 2019 - DL uit Kortrijk
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Zuid-Amerika in de maand februari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Een comfortabele en veilige manier voor het ontdekken van PatagoniŽ.
  Een persoonlijke tip

Zo een cruise best met enkele vrienden samen beleven ! Nieuwe bestemmingen reeds geboekt : - Zuid-Afrika 2020 - Oceania - Japan 2021 - Regent
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100

zon en lekker eten   
Din 15 jan 2019 - JA uit Bree
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Voyager *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Caraiben in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Had speciaal gevraagd om met Airbus 380 te vliegen. Dit kon via parijs, maar helaas tijdens terugtocht geen Airbus 380. In de luchthaven zeiden ze wij hebben een mail gestuurd naar jullie reisorganisatie en die hadden jullie moeten verwittigen. Wij wisten van niets.
  Een persoonlijke tip

Als je iets uitdrukkelijk vraagt en je betaalt ervoor is het wenselijk dat er bij eventuele veranderingen maatregelen getroffen worden. Of een commerciŽle tegemoetkoming.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100

Een 1e en tevreden indruk v Regent.   
Don 13 dec 2018 - SF uit Sint-Eloois-Vijve
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Navigator *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Caraiben in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Regent en staff doen er alles aan en voor om de gasten een fantastische ervaring te bieden. Zeer vriendelijke en hulpvaardige staff.
  Een persoonlijke tip

Volgende x zouden we heel wschl terug voor Regent en formule kiezen, maar dan voor een recenter (vernieuwd) schip. Men kon soms voelen en horen dat het schip wat ouder was + tijdens de cruise ook een aantal vochtproblemen. Zelfs tot waterinsijpeling in kamers bij ons buren op de gang. Zoals reeds meegegeven niet tevreden over de moeite die wij zelf moesten doen voor vervoer v luchthaven naar hotel en van haven naar luchthaven. Transfer van hotel naar haven verliep wel vlekkeloos.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100

Unieke cruise-ervaring!   
Din 20 nov 2018 - DG uit Roeselare
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Atlantische Eilanden in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  We waren al een tijdje op zoek naar een geschikte cruise met Regent Seven Seas en we werden beloond met een prachtige reis. Het was een unieke ervaring op dit prachtig schip. Vooral onze kamer (superior suite) was echt top. Heel vriendelijke service, prima eten, ... De inbegrepen excursies waren voor ons een grote meerwaarde.
  Een persoonlijke tip

Jammergenoeg hadden ze geen echte lijst met de beschikbare (inbegrepen) huiswijnen. De wijnlijst die je kon vragen, bevat enkel wijnen die extra te betalen zijn. Toch kan je altijd, in elke bar of restaurant, vragen naar een wijn die je graag zou drinken. Het zou handiger zijn om deze wijnen ook op een wijnlijst te zetten.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100

Na regen komt zonneschijn!   
Maa 12 nov 2018 - DW uit Genk
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Waren met de Voyager onderweg, en spijtig genoeg in een weekje vol stormen en regen, dus zeer slecht weer.Spijtig genoeg twee havens niet aangedaan.Hebben dan maar alles goed gemaakt met lekker eten en drinken.Goed gefeest en een fijne tijd gehad.Alle begrip voor de beslissingen van de Kapitein.
  Een persoonlijke tip

Aan iedereen die graag gepamperd wil worden, Kies REGENT
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100

aan te bevelen   
Woe 3 okt 2018 - Ss uit beveren
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  veel gratiese exsursies
  Een persoonlijke tip

prachtig schip
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100

Onze eerste cruise   
Zon 2 sep 2018 - VL uit Nijlen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Baltische Staten in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Fantastische ervaring! Prachtig schip! Supergemotiveerde crew, leuke mensen ontmoet , wel heel Amerikaans getint
  Een persoonlijke tip

Zeker voor- en namiddag excursies doen in St. Petersburg , als je geen eigen visum hebt . Tip: geen reisstrijkijzertje meenemen: wordt geconfiskeerd
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

Goede REGENT behoeft geen krans   
Zat 1 sep 2018 - DW uit Genk
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Voyager *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Waren weer blij terug op onze vertrouwde Regent te zijn ,na een mindere ervaring bij Seabourn! We hadden een zeer leuk groepje Cruise-plussers.
  Een persoonlijke tip

Willen U nog danken voor de extra mooie dag in Barcelona. Zeer goed verzorgd met een goede gids.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100

Plezant   
Zat 1 sep 2018 - HR uit Herentals
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Voyager *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Suppper dat de poelbar open blijft tot 22.00h
  Een persoonlijke tip

Spijtig dat er weinig plaats buiten is in de veranda
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 72 / 100

Onze mening   
Zat 1 sep 2018 - DG uit Maldegem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Voyager *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het buffet-restaurant is qua inrichting meer dan correct, maar het aanbod varieert te weinig, ooral s avonds is het een ontgoocheling
  Een persoonlijke tip

Ga eens spieken. Cfr collega Seabourn , the Collonades.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100

Monaco   
Woe 23 mei 2018 - DM uit Itegem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Zeer goede ervaring, maar service en vakkennis restaurants kan beter
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100

Evaluatie   
Woe 23 mei 2018 - SM uit 2530 Boechout
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  geen
  Een persoonlijke tip

geen
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100

cruise plus st. niklaas   
Woe 23 mei 2018 - GJ uit EEKLO
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  entertainement : aan verbetering toe.
  Een persoonlijke tip

donker bruine kledij v/h personeel nodigt niet uit, geen frisse look,
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100

Regent Explorer Monaco tot Barcelona   
Woe 23 mei 2018 - SD uit Halle
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Na vele cruises met Seadream, Silversea en Seabourn was dit onze eerste reiservaring met Regent. De Explorer is een mooi en luxueus schip met alle comfort en ruime suites. De restaurants Compass Rose en La Chartreuse zijn culinair en inzake bediening absolute top ! Mooi zwembad met veel comfortabele ligzetels en bedden. De inclusieve excursies en shuttle service in de havens zijn perfect georganiseerd. Voor ons een nieuwe positieve ervaring met Regent en Cruise Plus en we kijken dus al uit naar onze volgende bestemming !
  Een persoonlijke tip

We ontbijten steeds in de Compass Rose met bediening van de warme gerechten aan tafel en lunchen in de ŗ la carte restaurants gezien de kwaliteit en bediening van ontbijt en buffetlunch in La Veranda beter kan.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100

Cruise Nice-Barcelona met SS Explorer   
Din 22 mei 2018 - DM uit Oostkamp
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Beste Dirk, Ilse en het ganse Cruise plus team, dit was voor ons onze eerste cruise en we hebben er enorm van genoten! Alles prima verzorgd en prima georganiseerd. dank jullie wel... het smaakt naar meer. Ronny en Mirose Bonte-De Baecke
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 98 / 100

EEN AANRADER   
Din 22 mei 2018 - SM uit Temse
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Mooi nieuw schip, met plaatselijk "Las Vegas" gehalte. Meerdere ruime en gezellige publieke ruimten. Het eten, in de diverse restaurants, was afwisselend en lekker. Prima service. Verzorgde suites.Plus punt bij Regent is het feit dat de uitstappen inbegrepen zijn.
  Een persoonlijke tip

Een vergelijking maken met Seabourn, Oceania, Hapag Lloyd is moeilijk. Elk schip heeft zijn eigen troeven. Dus; bestemming en prijs spelen een grote rol. De Regent Explorer is in ieder geval een "aanrader".
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100

Prachtig schip   
Zat 19 mei 2018 - DM uit ERPE-MERE
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Mooiste schip waarmee we al gevaren hebben. Pracht en luxe. Aan alle details werd er gedacht. Vb vloer van leder in bibliotheek.
  Een persoonlijke tip

Een rondleiding in het begin van de cruise, op dit prachtige schip zou de passagiers nog meer kunnen laten genieten van dit luxe cruise schip.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100

EXOTISCH   
Zat 19 mei 2018 - DM uit ERPE-MERE
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Voyager *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Verre Oosten in de maand maart en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Prachtige vaarroute, niet langs de plat getreden paden. Wel altijd heel warm.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100

Cruise Plus   
Din 24 apr 2018 - DJ uit Stekene
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  niets aan toe te voegen
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100

regen cruise    
Don 19 apr 2018 - cl uit zedelgem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  personeel maakt vaak fouten met koffiesmaken te weinig sommeliers en die bovendien een te beperkte kennis hadden .Op dit niveau mag men deze fouten niet meer maken. Excursies zijn inbegrepen maar soms ondermaats.
  Een persoonlijke tip

Prijs kwaliteit gaat er niets boven oceania Riviera Marina
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100

Uitstekende all-in   
Don 19 apr 2018 - BA uit Zwevegem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Negatief : WiFi enkel voor 1 tablet per suite en onvoldoende capaciteit bv. om enkele fotoís door te sturen of om krant op te laden.
  Een persoonlijke tip

Capaciteit WiFi verhogen zonder extra kost.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100

heel geslaagd   
Don 19 apr 2018 - HJ uit Hoeilaart
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Heerlijke reis
  Een persoonlijke tip

Neem concierge klasse vanwege de inloop garderobe
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100

mooi schip   
Don 19 apr 2018 - CJ uit Hoeilaart
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Alles piekfijn in orde
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100

zeer goed   
Don 19 apr 2018 - PA uit Kleine Heide 63
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  glazen kooi voor rokers is gewoon denigrerend
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100

regen   
Don 19 apr 2018 - jb uit Leopoldsburg
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  te Amerikaans . Eten in Veranda te weinig variatie en te weinig Europees. Chartreuse is een ster waard.
  Een persoonlijke tip

Lang leve Cunard, veel eleganter chiquer en vooral Britisch
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 74 / 100

Succes over de hele lijn   
Don 19 apr 2018 - BL uit Oostduinkerke
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Splendor *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Zeer positief was ook de begeleiding en de organisatie van het transport
  Een persoonlijke tip

Belgische nieuwsbrief en Europese tv kanalen
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100

PERFECTO   
Don 8 mar 2018 - MM uit SCHILDE
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Caraiben in de maand februari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  de perfectie op alle gebied 6 sterren (ook veel inclusief)
  Een persoonlijke tip

nec plus ultra
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

Verwennerij   
Din 9 jan 2018 - DM uit Erpe Mere
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Mariner ***** van Regent Seven Seas met vaarroute Noord-Amerika in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het schip is nog heel goed, maar wordt in het voorjaar gerenoveerd.
  Een persoonlijke tip

Geniet van het schip en de excursies.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100

uniek schip   
Zat 30 dec 2017 - LL uit Meeuwen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Transatlantisch in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  ENIG MOOI SCHIP HET MOOISTE SCHIP DAT WE OOIT GEZIEN HEBBEN, EEN MUZEUM QUA KUNST EN AFWERKING OP WATER
  Een persoonlijke tip

de niet conforme kleding van vooral Engelse passagiers stoorden ons
  <
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement