Rederijdetails + Video
Schepen
343   aanbiedingen
22   Cruise Plus suggestie(s)
232   Special(s) (Extra voordelen)
12   begeleide cruise(s)
473   Beoordelingen
6   blog artikel(en)
Geef uw beoordeling
Cruisescore   86%
Lees alle beoordelingen   
Waarom Oceania Cruises ?
Meest geraffineerde keuken op zee
Elegante middelgrote schepen (max. 1250 gasten)
Keuze uit 6 restaurants zonder toeslag
Countryclub sfeer: ontspannen maar luxueus
Niet-alcoholische dranken inbegrepen
Bvlgari toiletartikelen in alle hutten
Met een plaats tussen de betere premiumklasse-schepen en de absolute luxerederijen, scoort Oceania Cruises zeer hoog op het vlak van gastronomie en bediening en organiseert het cruises met een losse, informele sfeer, elegant en tegelijk niet stijf. De schepen varen langere cruises met een voorkeur voor kleinere, minder gefrequenteerde havens. Oceania Cruises nodigt u uit om totaal te relaxen en v...
Klik hier en lees meer
 
Overzicht beoordelingen
Uw persoonlijke ervaringen en beoordeling helpen zowel onze klanten als onze medewerkers bij het kiezen en het uitwerken van uw welverdiende cruisevakantie. Wij nodigen u van harte uit om uw mening te delen en een beoordeling te schrijven. Na evaluatie plaatsen wij uw beoordeling graag online.

Goed om weten en om uw privacy te vrijwaren geven wij enkel de eerste letter van zowel uw voor- als achternaam weer (geen volledige naamweergave) met de stad !

Onze klanten gaven Oceania Cruises een algemene score van 86%.

Alvast veel leesplezier !

Cruise caraiben voor Lockdown   
Woe 18 mar 2020 - Cl uit Zedelgem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Caraiben in de maand februari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  zeer veel oude mensen: gemiddelde leeftijd 75+ kwaliteit eten is nog verbeterd :zeer goed avondanimatie is nog altijd hetzelfde als 10 jaar geleden en op maat van 70 +.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100

Zeer goed, maar een kapitale schoonheidsfout   
Woe 18 mar 2020 - JR uit Brecht
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Caraiben in de maand februari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De wijnkelner van het restaurant RED GINGER schonk de rode wijn op een veel te hoge temperatuur. Toen wij hem hierover aanspraken verweerde hij zich door te zeggen dat rode wijn nu eenmaal geschonken wordt op de heersende buitentemperatuur. Toen wij dit betwisten antwoordde hij dat wij rode wijn op de juiste temperatuur konden krijgen, indien we een dure fles zouden kopen. Ons wijnarrangement was voor hem blijkbaar niet genoeg om fatsoenlijke wijn te serveren. Van de restaurantverantwoordelijke en van de housekeeper kreeg hij later ongelijk, maar we hebben - door dit incident - dit restaurant niet meer bezocht. Dit is bijzonder spijtig. Een tweede - minder belangrijke klacht - betreft de service bij het ontbijt op de laatste dag. Het personeel was blijkbaar gefocust op andere taken. De bediening in het TERRACE CAFE was ronduit slecht en dit bij het afscheid. Wij wachten nog steeds op onze koffie. Dit neemt niet weg dat wij bewondering hebben voor de vele medewerkers, die dag in dag uit hun werk met veel inzet prima uitvoerden. Maar één rotte appel heeft nu eenmaal invloed op de hele mand.
  Een persoonlijke tip

Niemand zit te wachten op een wijnkelner die onvoldoende geschoold is en die een duur prestige pakket nog niet voldoende vindt om zijn werk naar behoren te doen. Zulke mensen bederven de goede naam van hun restaurant en van de rederij. De service in een eetzaal moet een constante kwaliteit hebben, ook op de laatste dag. Wij hebben het prestige drankarrangement genomen. Dit was een opleg van 20 Dollar per persoon en per dag. Op de laatste dag kan men op geen enkele wijze daarvan genieten. Men rekent dus met opzet een dag teveel aan. Dit is onverantwoord.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

vakantie Caraiben   
Woe 4 mar 2020 - AW uit Nieuwkerken-Waas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Caraiben in de maand februari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Zoals alle andere keren weer een reis die voor herhaling vatbaar is.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100

Het lekkere eten...   
Maa 24 feb 2020 - BH uit Belsele
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Insignia ****+ van Oceania Cruises met vaarroute Centraal Amerika in de maand januari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Oceania is een goede cruiseline. Wij kiezen er voor enkel omwille van de goede keuken aan boord. Die is werkelijk onovertroffen vergeleken bij andere cruiselines.. Het schip kon beter: het zijn geen nieuwe schepen en dat merk je bv. aan de airco die je niet kan bedienen zoals je wil. Ook de badkamers zijn te klein op de kleine schepen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100

Tevreden !   
Din 11 feb 2020 - SF uit Sint-Eloois-Vijve
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Caraiben in de maand januari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Oceania "Ultimate" + upgrade beveragepakket voldeed aan onze wensen. Plaatsen waar we aanmeerden waren globaal gezien matig.
  Een persoonlijke tip

Selectie v ( zo mogelijk) kwalitatievere bestemmingshavens waar er meer te beleven en/of te zien was. We zijn naar Centraal - Amerika geweest, maar hebben vooral het schip " ervaren". Volgende cruise in april (Middelandse Zee met Oceania) wordt, denken we, een combinatie van de 2.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100

Cruise met "kleiner" schip.   
Din 11 feb 2020 - VI uit Londerzeel
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Caraiben in de maand januari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het was een kleiner schip dan we normaal gewoon zijn (celebrity) en dat is goed meegevallen, alles is wel veel rustiger aan boord, het eten en de service was uitstekend en vergelijkbaar met de reflection. Wel vinden we de ambiance, het aantal winkels en entertaiment wat beter op de reflection. De service van Cruiseplus (vluchten, transfers, hotel) waren super, we moesten voor niks zorgen, allles werd voor ons gedaan, de chauffeurs contacteerden ons zelf. We hebben van begin tot einde genoten waarvoor dank!!! En nu aftellen naar 4 januari voor de volgende met de Reflection.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100

AFRICA   
Din 11 feb 2020 - VL uit SINT-AMANDS
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Nautica ****+ van Oceania Cruises met vaarroute Afrika in de maand januari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Nautica is momenteel wat aan vernieuwing toe en dat zal in het voorjaar gebeuren,
  Een persoonlijke tip

Als ge in Cape Town bent en ge wilt het Robbeneiland bezoeken dan zeker vooraf die uitstap bestellen !
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

Een absolute aanrader!   
Vrij 31 jan 2020 - DJ uit Koksijde
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Marina ***** van Oceania Cruises met vaarroute Panamakanaal in de maand januari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De volledige organisatie verliep eigenlijk quasi vlekkeloos. Het pre-cruise hotel in Santiago was een heel goede keus en de transfers waren vlot en duidelijk. Het hotel en de transfers in Miami waren ook in orde. Ivm de Cruise zelf hebben we genoten van het vele comfort aan boord. De butler heeft zoals gevraagd bij aankomst onmiddellijk zijn diensten aangeboden en geholpen bij het uitpakken van de bagage. Hij heeft ook tijdens de volledige duur van de reis voor een bijzondere dienstverlening gezorgd. De kwaliteit in de restaurants was uitstekend - en dit niet enkel in de specialiteitenrestaurants - en ook de keuze was bijzonder divers en variërend. Een minpuntje voor de heel beperkte beschikbaarheid van "San Pelegrino" en "Perrier". Na de eerste paar dagen waren ze al door hun voorraad héén en voor de rest van de reis hebben we moeten wachten tot de laatste drie dagen vooraleer er opnieuw voldoende beschikbaarheid was van onze voorkeur in Bruiswaters. Ook bij de cocktails heb ik meerder malen een nieuwe keuze moeten maken omdat één of ander ingrediënt niet (meer) voorradig bleek. Niet dat er onvoldoende alternatieven beschikbaar waren hoor... Maar een klassieker als Mojito niet meer kunnen serveren vond ik wel jammer. Maar voor de rest, ruim voldoende aanbod van goede en kwaliteitsvolle wijnen hoor ! Ivm de excursies hebben we onze feed-back ook reeds aan boord gegeven. De eerste uitstap in Coquimbo was een afknapper. De gids had blijkbaar zijn focus gelegd op de wijn-proeverij (lees vooral het aanwakkeren van een aankoopwens van de wijnen) en dat was in ons oogpunt niet direct het belangrijkste deel van deze excursie. Er is alles samen bijna 2 uur gespendeerd aan het bezoek (en de proeverij) van de winery en daardoor bleef jammer genoeg maar een klein half uurtje over om de archeologische site te verkennen. Jammer. De overige excursies zijn dan wel beter verlopen hoor. Vooral die in Salaverry was bijzonder geslaagd met een uitstekende gids voor de Tempels en aansluitend een erg mooi optreden van de Paso Horses. Beetje jammer dat we in Costa Rica (Puerte Limon) niet zijn kunnen aangemeerd blijven door het minder goede weer. De wilde zee deed de kabels knappen, zodat de kapitein het onveilig beoordeelde om hier aan land te gaan. We hebben dus de uitstap naar de Rainforest aan ons zien voorbij gaan en een dagje extra onze beste zee-benen mogen gebruiken.
  Een persoonlijke tip

De uitstap in Coquimbo was gekozen omwille van het archeologische karakter EN omwille van het "OS" label dat eraan hangt. Gezien onze ervaring was dit misleidend omwille van het uitermate "commerciële" cachet dat eraan hing. We adviseren om hier het 'OS' label zeker weg te halen. Voor deze excursie is dergelijke meerwaarde zeker niet van toepassing.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100

Maaltijden   
Woe 8 jan 2020 - Dl uit Bornem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Marina ***** van Oceania Cruises met vaarroute Zuid-Amerika in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  in vergelijking met onze cruise in 2014 met de riviera: - voor het ontbijt en lunch was er minder keuze, de laatste dagen was er geen hesp, ook de bananen waren op en nog enkele andere dingen, zoals evian water De specialiteiten restaurants waren uitstekend, het hoofdrestaurant was dan weer iets minder. Ook geen brunch meer.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100

culinair genieten   
Zon 29 dec 2019 - BB uit Knokke-Heist
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Marina ***** van Oceania Cruises met vaarroute Zuid-Amerika in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  prachtige cruise, uitstekende service aan boord, culinaire topper, goede bedden, attente crew
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100

ontdek de kust van Brazilië   
Vrij 27 dec 2019 - DI uit Bornem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Marina ***** van Oceania Cruises met vaarroute Zuid-Amerika in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De Marina is onderhouden maar aan vernieuwing toe. Van de excursies hadden we meer verwacht, maar kan je natuurlijk niet vergelijken met een cruise naar de Emiraten.. December is het gepaste moment van temperatuur. Wij houden van een middelgroot schip: 1) géén koppen lopen, dus niet druk maar relax 2) sfeer en super vriendelijkheid van 's morgens tot 's avonds 3) keuze uit klasse/sterren restaurants 4) alle vragen worden ingevuld 5) EEN MOOIE, LEUKE VAKANTIE GEHAD. Uitkijken naar de volgende! Dankuwel!
  Een persoonlijke tip

Boek zelf uitstappen en vervoer van en naar de luchhaven. Van Buenos Aires naar de luchthaven betaalden wij voor 4 personen (een busje voor 6) 92euro ipv 112euro/pp via boeking aan boord. Alcoholvrij bier is niet in de prijs inbegrepen! Zolang je op Braziliaanse wateren vaart komen bij elke aankoop aan boord 25% taksen! Onze 2 biertjes kosten ons bij de 19euro.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

Tof Zuid Amerika   
Don 26 dec 2019 - DJ uit Rupelmonde
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Marina ***** van Oceania Cruises met vaarroute Zuid-Amerika in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Excellente keuken en vriendelijk personeel
  Een persoonlijke tip

Toch soms betere aanlegplaatsen selecteren Kwaliteit van entertainment kan beter
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100

Luxe cruise   
Vrij 22 nov 2019 - DP uit 1800 Vilvoorde
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Marina ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Te vlug voorbij , langere cruises boeken
  Een persoonlijke tip

Oceania Cruises pure , lekkere, rustige luxe cruises , dank aan Cruise Plus Soraya
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100

zeer goed   
Zon 17 nov 2019 - DJ uit Erpe-Mere
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Insignia ****+ van Oceania Cruises met vaarroute Caraiben in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  We hadden ingeschreven voor een cruise rond Cuba. Helaas werd dit niet toegestaan door Mister Trump, dus werd het voor de zoveelste keer Caraïben.Maar dit werd wel ruimschoots goedgemaakt door de rederij. Wij houden wel van een mooie show s'avonds maar daarvoor is de feestzaal te klein.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100

UITSTEKEND   
Zon 17 nov 2019 - VR uit Mespelare
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Insignia ****+ van Oceania Cruises met vaarroute Caraiben in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  ok
  Een persoonlijke tip

Zeer tevreden
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100

Uitstekend super genieten   
Maa 21 okt 2019 - DP uit Vilvoorde
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Sirena ****+ van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het eten aan boord is puur genieten
  Een persoonlijke tip

Meer cruisen boeken met Oceania , dank aan onze cruiseadviseur Soraya
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100

Cruise Montreal-Miami 18d.   
Zat 5 okt 2019 - HO uit Oudenaarde
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Insignia ****+ van Oceania Cruises met vaarroute Canada / New England in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Hotel Vieux Port Montreal : uitstekend gelegen Balkonhutten klein ivgl met de Marina, om wat ruimte te hebben hebben we een (dure) penthouse suite geboekt Maar dan nog blijft de badkamer en klein De excursies zijn overpriced. Weinig ontspanning aan boord, maar dat wisten we. Limo-service in Miami is mis gelopen, jullie hebben het vanuit Belgie opgelost.
  Een persoonlijke tip

Oceania is een aanrader voor de goede keuken en service Insignia en zusterschepen zijn compact, zo is men overal dichtbij. Toch zou onze voorkeur gaan naar de grotere Marina of Riviera wegens ruimere balconhutten en badkamers, meer specialiteitenrestaurants en een meer ruimte/passagier
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100

Een ervaring rijker   
Din 24 sep 2019 - DA uit Beveren
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Marina ***** van Oceania Cruises met vaarroute Baltische Staten in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Zeer boeiend programma. Het schip is aan renovatie toe. Zeer goede service, lekker eten (wel meestal te koud). Dit hebben we ook gemeld, maar kregen excuses, geen oplossing.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 72 / 100

Schitterende natuur in prachtig vaargebied   
Din 24 sep 2019 - VM uit GENT
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Regatta ****+ van Oceania Cruises met vaarroute Alaska in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Eerste keer met schip Regatta. Is wel verouderd. Schip en Kamers ook veel kleiner dan op Rivièra of Marina. Eten en service is wel ok, maar toch niet dat ietsje meer dat we op de andere Oceania schepen gewend zijn.
  Een persoonlijke tip

Omdat we in de kleinere havens enkel met kleinere boten konden aanmeren, zouden we volgende keer toch voor Seabourn opteren.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 74 / 100

Uitstekend , maar ...   
Zon 1 sep 2019 - BJ uit Belsele
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Sirena ****+ van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Uitstekend , maar badkamer zeer , zeer klein , en ondanks al het uitstekende van Sirena en Oceania een minder goede beoordeling door de badkamer !
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100

Super verjaardagsgeschenk   
Zat 31 aug 2019 - DJ uit Rupelmonde
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Sirena ****+ van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  voor eerste keer GEEN opmerkingen
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100

prachtige cruise   
Vrij 30 aug 2019 - Vp uit Wemmel
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Sirena ****+ van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  gastronomisch was oceania vroeger beter. Sirena is mooi vernieuwd - conciergelevel is echter de meerprijs niet waard. Zeer aangename ervaring en aangename bestemmingen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100

Super service!   
Vrij 9 aug 2019 - DA uit Melsele
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het was weer het "thuis komen" gevoel wanneer we aan boord van de Riviera kwamen. Heel goede service, heel lekker eten zoals we gewend zijn! Altijd buiten kunnen ontbijten is zalig. Een bekende vaarroute maar toch nog nieuwe plekjes ontdekken maakt het voor ons steeds de moeite waard.
  Een persoonlijke tip

Geniet van elke minuut!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100

opnieuw een topervaring !   
Vrij 9 aug 2019 - da uit Sint-Niklaas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  de aanleghavens waren één voor één topbestemmingen . Spijtig dat er zoveel getenderd moest worden .
  Een persoonlijke tip

Zoek een route op waar je een minimum moet tenderen .
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100

super ervaring    
Zat 3 aug 2019 - DM uit Sint-Niklaas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het hele Oceania concept blijft in stand. Lekker eten , goede prijs en kwaliteitsverhouding . We blijven ervoor kiezen !!
  Een persoonlijke tip

Genieten vanaf dag 1
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100

aangename vakantie, zeer goed   
Din 23 jul 2019 - VE uit Kapellen (antw.)
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Sirena ****+ van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Eerste ervaring met een kleiner schip. Voorheen driemaal met de Riviera. Onze voorkeur gaat toch naar de grootorde Riviera. Groter aanbod restaurants, meer entertainment.
  Een persoonlijke tip

Wij hadden een speciale transfer naar het centrum van Rome om daar nog enkele uren door te brengen in afwachting van onze vlucht. Het hotel voor de lunch was echter zeer exclusief met ook bijhorende prijzen. Dit was voor ons een beetje overdreven. Voor de rest , zeer tevreden.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100

Service aan boord   
Woe 26 jun 2019 - SR uit Beveren-Waas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Deze reis behoefde meer ondersteuning op verschillende vlakken en deze werd met glans doorstaan
  Een persoonlijke tip

Meer afwisseling in entertainment en ook iets meer Europees gericht
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100

Cruise ocania   
Din 25 jun 2019 - MJ uit Kontich
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Dit was de negende cruise met Oceania...zoals de vorige keren: uitstekend!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

PRIMA REIS   
Din 25 jun 2019 - SM uit TEMSE
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Oceania Riviera blijft een aanrader :grote troef zijn de specialiteitenrestaurants, die deze keer opvallend vol zaten. Uitstappen goed verzorgd. Het pakket van Cruise Plus; vluchten, transferten, rondrit en begeleide wandeling door een zeer goede gids in Barcelona worden zeer gewaardeerd.
  Een persoonlijke tip

Het enige dat we afraden is het betalen van een aan boord deposit voor volgende reizen. Het is maar 1 jaar geldig, geen vaste korting en mag in bepaalde gevallen (zoals promoties van Oceania) niet gebruikt worden. Daarin is Seabourn beter.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100

Barcelona - Barcelona Spanisch silhouettes   
Din 25 jun 2019 - BL uit Cederlaan 32, 9800 Deinze
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand januari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Avondentertainment te Amerikaans en muziekinstallatie te luid Cruise betaalbaar indien promotie, anders te duur
  Een persoonlijke tip

Europese verloopstekker voorzien
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100

Weer top   
Din 25 jun 2019 - BL uit Oostduinkerke
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Reed 5 x met de Riviera geweest
  Een persoonlijke tip

Boek een penthouse
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100

Beoordeling Oceania cruise Riviera Middellandse zee    
Maa 3 jun 2019 - SS uit Schilde
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Airconditioning mag warmer staan in het restaurant. In de badkamer graag meer verlichting en vergrootspiegel.
  Een persoonlijke tip

Geef geen kleding aan wasserij. Een t-shirt gekrompen en witte broek is grijzig geworden. Jammer!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100

beoordeling vakantie   
Maa 3 jun 2019 - AW uit Sint-Niklaas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  super vakantie
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100

Mijn ervaring   
Zat 1 jun 2019 - DM uit Knokke
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Alles vlotjes verlopen. Inschrijving en toelichting waren snel in orde, zodat we bijna aanstonds in onze kamer konden. Service en eten waren zoals de eerste keer uitstekend. De Riviera is wat ons betreft prijs/kwaliteit bij de beste. Een klein minpunt voor ons is het entertainement dat nogal Amerikaans getint is , maar dit komt door het overwegent amerikaans publiek.
  Een persoonlijke tip

Hier kan niet veel meer aan verbetert worden. Iedereen zou zo een cruise moeten kunnen meemaken.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100

Van Rio tot Barcelona   
Din 28 mei 2019 - DR uit Sint-niklaas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Sirena ****+ van Oceania Cruises met vaarroute Transatlantisch in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  In vergelijk met vorige cruises Dit was nr.12) was deze niet de meest geslaagde. De menu's in de Grand Dining Room waren "zeer overzichtelijk" en de smaakcombinaties soms wel eens "experimenteel". Als er veel zeedagen zijn speelt het zwembad een belangrijke rol maar het was soms zo koud dat het onaangenaam was. Een absoluut probleem vind ik de prijs van de excursies bij oceania die toch wel serieus overdreven zijn. Bij een excursie in Tanger hoef ik er geen tapijtenverkoopactie à la Turkije bij.
  Een persoonlijke tip

Ondanks alles vind ik cruises met Oceania toch een echte aanrader
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

fijne cruise   
Maa 20 mei 2019 - PE uit Wondelgem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Marina ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  fijne cruise , vriendelijk personeel
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

toptrip   
Zat 18 mei 2019 - BG uit De Klinge
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Marina ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  In de suite zijn de kasten niet uitgestoft bij aankomst en dat was vorige keer ook. Al de rest zoals badkamer zeer proper
  Een persoonlijke tip

Vervang de tapijten in de suite
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100

ons lievelingsschip   
Din 14 mei 2019 - VS uit Fortstraat 63, 3680 Maaseik
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De Riviera van Oceania is en blijft ons lievelingsschip. Het voelt als thuiskomen. Er zijn tal van personeelsleden die reeds vele jaren werken voor Oceania. Zij herkennen ons ook en verwelkomen ons met 'Welcome back' ... dat is fijn. Ook zit er een mooi publiek op, en voor ons heel belangrijk geen kinderen. Rust aan boord.
  Een persoonlijke tip

Je moet hier niet aan boord gaan voor spectaculaire dingen te zien of te doen. Het schip is prachtig en het is puur genieten van alle luxe en zeker van de lekkere keuken en de service die je krijgt. Je betaalt wel wat, maar je krijgt ook veel terug.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100

Tevreden   
Don 25 apr 2019 - VR uit Brecht
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Sirena ****+ van Oceania Cruises met vaarroute Zuid-Amerika in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Ondanks de vriendelijkheid en bereidwilligheid van het personeel in de Grand Dining room ervaarden wij de service als veel te snel naar onze Europese normen ..voorgerecht, tussengerecht en hoofdschotel werden vlak na elkaar opgediend. Bovendien werd er weinig tijd gelaten om de wijnkeuze te doen . Anderzijds wensen wij te beklemtonen dat we uiterst tevreden zijn over de begeleiding van deze cruise.. uitstekende trips , goede sfeer en hulpvaardigheid.
  Een persoonlijke tip

Het lijkt aangewezen dat men zich op zijn minst zich een beetje aanpast aan de Europese eetcultuur.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100

Eerste Ocean ia-ervaring   
Don 25 apr 2019 - MK uit Haasdonk
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Sirena ****+ van Oceania Cruises met vaarroute Zuid-Amerika in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het schip is wel aan renovatie toe, wat nu dus gebeurd ! Bij het dinner moest alles zeer vlug gebeuren, wij genieten toch liever een beetje langer van onze dinner. Het personeel is wel vriendelijk in de restaurants. Een dikke pluim voor de professionele begeleiding van Ben Scheefhals , uitstekend , voor herhaling vatbaar !
  Een persoonlijke tip

Een beetje de bourgondische levensstijl aanleren aan der Amerikaanse restaurantleiding !!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 74 / 100

Overdreven hygienisch protocool heeft veel verpest   
Vrij 12 apr 2019 - BP uit Overijse
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Marina ***** van Oceania Cruises met vaarroute Panamakanaal in de maand maart en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Gedurende 14 dagen op 18 dagen cruise, hebben de fel overdreven ( slechts een tientaal passagiers ziek op meer dan duizend)hygienische maatregelen ons genot behoorlijk verpest. Geen concierge lounge, geen culinary center, geen bibliotheek, geen dranken aan havens, geen tafeldekking enz.. Hebben serieuse financiele compensatie aangevaagd alvorens onze volgende geplande cruise te bevestigen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100

Een rijke ervaring !   
Zat 23 mar 2019 - DS uit Ternat
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Regatta ****+ van Oceania Cruises met vaarroute Australië / Nieuw-Zeeland in de maand februari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De avondshow kan beter, personen laten optreden die geen duidelijk verstaanbaar Engels spreken is heel vervelend !
  Een persoonlijke tip

Thee time in de horizon is ouderwets en overbodig
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100

ZEER MOOIE CRUISE   
Zat 23 mar 2019 - JR uit Brecht
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Caraiben in de maand maart en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Alle afspraken werden door u zorgvuldig nagekomen. Wij danken alle medewerkers die ons geholpen hebben. De cruise was prachtig. Wij hebben wel onze twijfels over het feit dat er in BELIZE niet kon aangelegd worden, omwille van de wind en dat daardoor een reeds geboekte uitstap niet kon doorgaan. Ook het restaurant JACQUES dat steeds was volgeboekt doet ons twijfelen over de wijze waarop deze plaatsen worden toegekend.
  Een persoonlijke tip

Onze kritiek betreft details over een zeer mooie cruise. De boekingen van restaurants zouden transparanter moeten gebeuren.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100

Zeer goed qua eten, service en parcour   
Zat 23 mar 2019 - JD uit Knokke-heist
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Sirena ****+ van Oceania Cruises met vaarroute Zuid-Amerika in de maand februari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Kajuit te klein voor conciërge level, volgende keer penthouse suite
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100

Amazone ervaring   
Din 19 feb 2019 - DJ uit Rupelmonde
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Sirena ****+ van Oceania Cruises met vaarroute Amazone in de maand januari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  we hebben terug een luxueuse reiservaring gehad die eigenlijk volledig beantwoordt aan onze verwachtingen met een redelijke prijs/kwaliteit verhouding. Specifiek: -superieure keukens -uitermate vriendelijk en efficient personeel -goed georganiseerde uitstappen aan redelijke prijs -goed werkend inclusief internet -goed Oceania animation team, maar minder goede externe entertainers -boeiende lecturers -gezellige bridgeclub (28 deelnemers) doch zonder Oceania bridge instructor (die er normaal wel is)
  Een persoonlijke tip

doe zo verder en blijf zorgen voor goed personeel (op deze reis was de Gen Man een no-nonsens Belg die zijn job goed kende)
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100

genieten   
Woe 13 feb 2019 - VP uit Temse
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Caraiben in de maand januari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Hotel in Miami was wel niet zo goed
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100

Ontmoeting met diverse culturen   
Zat 12 jan 2019 - VR uit Borsbeek
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Nautica ****+ van Oceania Cruises met vaarroute Transatlantisch in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Schip is dringend aan renovatie toe. Butler top. Onderhoud Vista suite kan beter: dagelijks was er wel iets vergeten. Excursies Oceania: over het algemeen goed doch de eeuwige shoppingstops nemen te veel tijd in. Culinair kan dit niet beter. Reeds jaren aangekaart: het entertainment is wel heel erg beneden niveau en de humor is gericht op een overzees publiek dat in grote getale aanwezig is op het schip.
  Een persoonlijke tip

Doe beroep op Cruise Plus om privé uitstappen te organiseren. Compleet naar uw eigen wensen en tot in de puntjes uitgewerkt en verzorgd.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

Genieten!!   
Don 10 jan 2019 - DE uit Aartselaar
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Caraiben in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Niks op aan te merken. Topvakantie
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100

Thuisgevoel !   
Din 18 dec 2018 - DP uit Vilvoorde
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Insignia ****+ van Oceania Cruises met vaarroute Canada / New England in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Voor ons is Oceania altijd thuiskomen
  Een persoonlijke tip

Culinaire aanrader !
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100

Autumn experience   
Woe 5 dec 2018 - SR uit Beveren-Waas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Marina ***** van Oceania Cruises met vaarroute Atlantische Eilanden in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Bevestiging goede cruise ervaring met Oceania
  Een persoonlijke tip

Meer gevarieerd avond entertainment
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100

Een toffe veertien daagse   
Vrij 23 nov 2018 - TM uit Hombeek
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Marina ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het schip Marina is na 9 jaar in de vaart aan een opknapbeurt toe . Tapijt , teak vloeren decks en de meubels zijn versleten . Internet is zeer traag . Bij gebrek aan cash vroeg ik aan de receptie 400 € cash die mij wel 500 $ kosten . Ttz , een 50 $ aan koersverlies en 50 $ voor de service . Een nogal dure service voor een klant met zilver status !!! Enfin voor mij moeten ze nooit nog bankier spelen . Heb mijn les geleerd . Ook heel veel nieuw personeel waardoor de service toch achteruit gaat . Shuttle bussen zijn nogal dun bezaaid waardoor lange wachttijden in de stad . Bij slecht weer verre van aangenaam . Het eten in de verschillende restaurants was weer in orde . Fijne vakantie gehad .
  Een persoonlijke tip

Graag misschien één Europese TV kanaal ipv al die verschrikkelijke Amerikaanse posten , BBC's en Sky TV .
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100

3 mooie weken op zee   
Don 22 nov 2018 - DR uit Sint-niklaas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Na meerdere cruises bij oceania is het alsof thuiskomen op een mooi schip. De gekende mooie accommodatie, het vriendelijk personeel, de verzorgde en lekkere maaltijden. We hadden alles wat nodig is voor een geslaagde cruisevakantie.
  Een persoonlijke tip

Laat u goed beraden in je reisagentschap en probeer, indien mogelijk, de uitstappen zelf te organiseren want die zijn bij Oceania heel duur.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 98 / 100

Mooie reis met spijtig slot   
Din 20 nov 2018 - DD uit Deinze
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Regatta ****+ van Oceania Cruises met vaarroute Panamakanaal in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Reeds mailtje verstuurd aan Dirk inzake de slechte bediening van jullie aangeduid vervoer in Los Angeles waar ze niet zijn komen opdagen na zelfs diverse telefoons door Tony van Heuverswijn een medereiziger.
  Een persoonlijke tip

Kies andere plaatselijke transporteur
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100

zeer goed   
Din 20 nov 2018 - vg uit wegvoeringstr 70 st.niklaas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Insignia ****+ van Oceania Cruises met vaarroute Canada / New England in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Mijn echtgenote en mezelf zijn ruim een week na onze terugkeer van onze cruise onze bevindingen bij Greetje gaan vertellen...maar langs deze nogmaals: cruise plus zijn organisatie was uitstekend; alles tot in de puntjes in orde oceania voor onze vijfde maal, dat zegt genoeg!! spijtig van de storm, maar ja dat is het leven van een zeeman
  Een persoonlijke tip

voor gans de cruise plus groep : dankjewel... doe zo verder en tot de volgende reis!!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100

Fijne vakantie    
Maa 19 nov 2018 - VA uit Hever- Schiplaken
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Regatta ****+ van Oceania Cruises met vaarroute Panamakanaal in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  2 x probleem gehad met transfer. Eerste keer van luchthaven Miami naar hotel Hyat Regency. We hebben driver moeten bellen via emergency number en hebben 2 uur moeten wachten. Tweede keer van cruise terminal LA naar luchthaven LAX. Driver is niet komen opdagen. Emergency number heeft ons niet geholpen. We hebben samen met 2 andere koppels taxi naar de luchthaven genomen. De rekening werd betaald door koppel van Wetteren (100 dollar). Gelieve hen hiervoor terug te betalen. Voucher werd niet gebruikt en kan terugbezorgd worden.
  Een persoonlijke tip

Excellent food. Geweldige keuken. Gemiddelde leeftijd was veel te hoog. Floating disney resort / nursing home for elderly people. Zeer zwak entertainment. Volgende keer kiezen we terug voor Seabourn of beter. Graag advies.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 64 / 100

geslaagde cruise   
Maa 5 nov 2018 - VJ uit Edegem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Regatta ****+ van Oceania Cruises met vaarroute Panamakanaal in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Prachtcruise ondanks enkele wijzigingen door toedoen van stormen. Panamakanaal doortocht is steeds een nieuw avontuur.
  Een persoonlijke tip

de ingeslagen weg verder bewandelen met het in stand houden van gepersonaliseerde service
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

Lichte ontgoocheling   
Din 30 okt 2018 - PE uit Antwerpen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Insignia ****+ van Oceania Cruises met vaarroute Canada / New England in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De kwaliteit van het eten is wel overroepen. Het internet gebeuren laat sterk te wensen over.
  Een persoonlijke tip

Er mag meer zorg besteed worden aan de afwerking van het onderhoud van de hutten en het dekken van de tafels
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100

er zijn betere schepen   
Din 23 okt 2018 - De uit Waasmunster
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Marina ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  voor 17.00 geen enkele bar open tenzij aan het zwembad waar ge champagne of wijn kunt drinken uit plastic bekers uitstappen erg duur en entertainment op laag niveau de concierge lounge is een lachertje de service daarentegen is van hoog gehalte het prive zonnedek is ook een aanrader
  Een persoonlijke tip

verwittig op tijd dat je allergisch bent voor zuivel of je mag alle dagen gaan eten aan het buffet
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 72 / 100

Cuba cruise   
Woe 17 okt 2018 - GP uit Hever
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Sirena ****+ van Oceania Cruises met vaarroute Caraiben in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Zeer klantvriendelijk bij Cruiseplus met snelle antwoorden op al mijn vragen Zwembad was wel zeer klein, eigenlijk te klein
  Een persoonlijke tip

Pro-actieve tips zouden nuttig zijn. Uitleg over de verschillende formules excursies, e.g. gratis excursies versus Ultimate passport (heb dit zelf gevonden op de site van oceania) verschillende dranken formules, gratis drank pakket versus wijnpakket
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100

Pracht ervaring   
Don 11 okt 2018 - VJ uit Edegem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Sirena ****+ van Oceania Cruises met vaarroute Transatlantisch in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Goede service lekker eten gepersonaliseerde aandacht
  Een persoonlijke tip

Volhouden
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

Oceania altijd goed   
Woe 3 okt 2018 - TM uit Hombeek
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Steeds alles dik in orde bij Oceania met zijn uitstekende keuzes aan hoog kwalitatieve restaurants en bars.
  Een persoonlijke tip

Verban alle plastic bekers aan het waves grill restaurant . Niets zo onsmakelijk als een wijntje uit een plastic beker . Foei .
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100

Gerron   
Maa 1 okt 2018 - VR uit Sint Lenaarts (Brecht)
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  In het algemeen een uitstekende professionele service bij de boeking en op het schip, heel lekker eten, grote culinaire keuze, zeer vriendelijke bediening
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

Heerlijk   
Din 25 sep 2018 - DP uit Kluitingstaat 111
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Culinair genieten ,zeker voor herhaling vatbaar
  Een persoonlijke tip

Een aanrader
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 98 / 100

Goed   
Zat 22 sep 2018 - LE uit Londerzeel
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De service op het schip was duidelijk minder als verleden jaar!!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 68 / 100

culturele cruise Baltische staten   
Zat 22 sep 2018 - Vj uit Wemmel
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Marina ***** van Oceania Cruises met vaarroute Baltische Staten in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  modern , mooi schip met ruime gemeenschappelijke ruimtes. persoonlijk vind ik de kleinere schepen van de rederij iets aangenamer. Het was een aangename leerrijke reis met veel interessante steden te bezichtigen.
  Een persoonlijke tip

De aangeboden excursies van de maatschappij liggen boven de marktprijs. Zelf boeken lijkt me aangewezen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

Toppie   
Don 20 sep 2018 - VM uit Gent
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Alles perfect in orde zoals ook de vorige keren.
  Een persoonlijke tip

Uitstappen boeken we altijd zelf, scheelt wel een slok op de borrel...
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100

Mooie afsluiter van de zomer   
Woe 19 sep 2018 - DA uit Melsele
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Onze cruise met de Riviera was zoals gewoonlijk weer top! Het is voor ons altijd een beetje "thuis" komen wanneer we aan boord gaan. Jammer dat het in Portofino niet mogelijk was om te tenderen ( te hoge golven). De kapitein heeft voor de veiligheid de juiste beslissing genomen en Genua als vervanger op het programma geplaatst. We kijken al uit naar onze volgende cruise met Oceania.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100

moeilijk te verbeteren   
Din 18 sep 2018 - vr uit knokke
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  zeer veel aandacht voor hygiëne uitgebreide keuzemogelijkheden alles superieure kwaliteit porties zijn "amerikaans" excursies zijn te duur
  Een persoonlijke tip

betaalbare excursies
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100

cruise   
Vrij 14 sep 2018 - VP uit Belsele
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  wij hebben al meerdere cruises gemaakt,maar ik deed mijn zus en schoonbroer mee voor de eerste keer en zij vonden dat ze te weinig info kregen,alles ging langs ons
  Een persoonlijke tip

meer info aan nieuwelingen aub
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

Monaco - Barcelona   
Vrij 14 sep 2018 - VP uit Sint-niklaas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Top
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

DOE ZO VERDER !   
Vrij 14 sep 2018 - RM uit Temse
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Oceania blijft aantrekkelijk, gezien de verhouding prijs-kwaliteit. Hun grootste troef blijven de diverse restaurants aan boord. Ook andere gasten beklemtonen deze formule. Uitstappen blijven duur, zodat een goede voorbereiding een aanrader is. Want in vele Europese steden kan men zelf wel iets plannen.
  Een persoonlijke tip

Hou zeker de aanbiedingen van Oceania in het oog.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

Mooi schip, superieure keuken,attentvol personeel   
Vrij 14 sep 2018 - VE uit Polenstraat. 9940. Evergem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Entertainment is uitsluitend Amerikaans gericht
  Een persoonlijke tip

Free wifi aan boord is “fake News “ zeer zeer zwak en beperkt tot één account per hut. Men kan wel (duur)bijkopen. Dranken zijn duur, vb één glas gewone champagne 19,89 US$
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100

Cruise plus kennismaking    
Don 13 sep 2018 - BJ uit Kinrooi
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Fijne en verzorgde cruise en goed gezelschap
  Een persoonlijke tip

Transfer naar en van cruise
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100

beoordeling cruise british isles    
Zon 19 aug 2018 - BY uit SCHILDE
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Marina ***** van Oceania Cruises met vaarroute Noord-Europa in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  wij zijn al meerdere keren met oceania meegeweest,prijs ligt wel hoger dan andere rederijen maar als je vgl gemaakt wat inbegrepen internet, shutlle bus bij vele aanlegplaatsen ,ligstoelen zwembaden liggen kussens op ,vermits boot kleiner is dan andere schepen heb je op zeedagen genoeg plaats om te zonnen op het dek ,tevens mogelijkheid om te kunnen dineren in één van de 4 ver restaurants is ook pluspunt
  Een persoonlijke tip

als toch misschien toekomst zou willen zien is dat het mogelijk moet zijn op de kajuit online demand film te kunnen huren of zo ,nu is alleen mogelijk dvd te bekijken die je moet vragen aan de reception desk.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100

OCEANIA BLIJFT SCOREN   
Zat 4 aug 2018 - SM uit Temse
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Marina ***** van Oceania Cruises met vaarroute Noorse Fjorden in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De Noorse fjorden en Oslo, Gothenburg, Copenhagen,...blijven een mooie bestemming. De verschillende de specialiteiten restaurants zijn nog steeds dé grote troef van Oceania. Service en vriendelijkheid, zeer goed. De shows zijn nog altijd té Amerikaans.,De dagelijkse berichtgeving bleek niet altijd correct te zijn.
  Een persoonlijke tip

Omwille van hun dure uitstappen, best nog steeds zelf je uitstappen plannen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100

uitstekende culinaire belevenis   
Maa 30 jul 2018 - VE uit Kapellen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Culinair uitstekend, middelgroot schip, wel beperkte animatie zeker wanneer we zoals afgelopen reis plotseling een extra zeedag hadden. Enige minpuntje is een totaal ontoereikend internetbereik, zelfs wanneer je internettoegang toegewezen krijgt.
  Een persoonlijke tip

Aanrader, vooral vanwege de uitstekende restaurants en algemeen culinair
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

Oceania Rivièra   
Zon 29 jul 2018 - DL uit Kortrijk
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De cruise heeft aan onze verwachtingen voldaan en de excursies waren van uitstekende kwaliteit. Ben's choice was de juiste keuze - vooral zijn persoonlijke inzet was uitstekend.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord