Rederijdetails + Video
Schepen
167   aanbiedingen
5   begeleide cruise(s)
163   Beoordelingen
8   blog artikel(en)
Geef uw beoordeling
Cruisescore   85%
Lees alle beoordelingen   
Waarom Celebrity Cruises ?
Bijzonder stijlvolle, moderne schepen
3 unieke prijsformules met extra voordelen
Indrukwekkende Canyon Ranch Spa Club
Suite Class met eigen restaurant
Prachtige ontwerpen & interieur
Apart expeditieschip in de Galapagos
De schepen van Celebrity Cruises worden door verschillende cruisespecialisten bij de ‘beste cruiseschepen ter wereld’ gerekend*. De rederij laat zich voor het ontwerp en de inrichting dan ook inspireren door befaamde architecten, scheeps- en interieurontwerpers en zelfs landschapsarchitecten. Het resultaat is hedendaagse, designvolle schepen met een wereldwijd geïnspireerde keuken, kunstzinnig gep...
Klik hier en lees meer
Laatste blogbericht
Uw Cruise Plus adviseur
    Charlotte
T:   03 780.76.15

Advies nodig ?
Extra informatie ?

Bel mij gerust op !

 
Waarom Cruise Plus ?
De absolute Belgische marktleider in luxe cruises
Maak gebruik van onze jarenlange kennis en ervaring
U heeft rechtstreeks contact met onze Cruise Plus adviseurs
Service, kwaliteit en persoonlijke opvolging zijn onze prioriteiten
Steeds vrijblijvend, eerlijk en neutraal advies op uw maat
Aankoop rechtstreeks bij alle rederijen, geen tussenpersonen
Cruisen is onze dagdagelijkse passie. Iedere dag opnieuw
 
Overzicht beoordelingen
Uw persoonlijke ervaringen en beoordeling helpen zowel onze klanten als onze medewerkers bij het kiezen en het uitwerken van uw welverdiende cruisevakantie. Wij nodigen u van harte uit om uw mening te delen en een beoordeling te schrijven. Na evaluatie plaatsen wij uw beoordeling graag online.

Goed om weten en om uw privacy te vrijwaren geven wij enkel de eerste letter van zowel uw voor- als achternaam weer (geen volledige naamweergave) met de stad !

Onze klanten gaven Celebrity Cruises een algemene score van 85%.

Alvast veel leesplezier !

Geslaagde cruise   
Zat 11 jan 2020 - VC uit Keerbergen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Celebrity Millennium ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand januari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Klant wordt continu aangepord om méér te kopen, méér te verbuiken, méér te spenderen. De service van dit soort cruiseschepen is echter de laatste jaren sterk verminderd.
  Persoonlijke tip
Wees kritisch en eis waar voor uw geld !
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 62 / 100
zeer goed meegevallen   
Zon 9 jul 2017 - Vw uit Stabroek
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Celebrity Millennium ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Alaska in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
prima cruise, schip niet te druk, eten zeer goed.
  Persoonlijke tip
Quisine, 3X gegeten, een beleving
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100
Prima   
Din 6 dec 2016 - HB uit Temse
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Celebrity Millennium ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
De mensen die tafel 316 bedienden waren allen zonder uitzondering excellent. Gelieve dit te melden aan de rederij aub
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 70 / 100
mooie cruise   
Maa 7 nov 2016 - VW uit Willebroek
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Celebrity Millennium ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Celebrety Millenium is een ouder schip en begint een beetje af te takelen.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100
johan   
Woe 16 mar 2016 - Vj uit Borlo
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Celebrity Millennium ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand februari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
zeer te vreden
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100
Cruise Azië - februari 2016   
Woe 9 mar 2016 - CE uit Sint Truiden
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Celebrity Millennium ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand februari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Derde cruise met Celebrity. Het personeel, de verzorging en het eten blijven super!!! Het schip daarentegen, de millennium, is wel wat verouderd en zou eens goed mogen opgeknapt worden.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100
CRUISEEVALUATIE   
Din 16 feb 2016 - QM uit Oostende
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Celebrity Millennium ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand januari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
We kijken er naar uit voor een Alaskacruise in 2017
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100
Zeer tevreden   
Din 9 feb 2016 - VD uit Oostende
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Celebrity Millennium ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand januari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Onze 2 de cruise is zoals de eerste zeer aan te raden,zeer mooie stops,adembenemende ervaring het was iedere keer een verrassing .We hebben er zo van genoten.Lekker dineren,zeer mooie shows onze tijd op het schip was rijkelijk gevuld,eigenlijk steeds tijd tekort,t'was fantastisch.
  Persoonlijke tip
Neem steeds een sjaal of gilet mee de airco is soms redelijk koel.Prijs kwaliteit is Celebrity zeker aan te raden.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100
cruise Bali, komodo, Thailand, Malaisie   
Maa 14 dec 2015 - DG uit Rotselaar
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Celebrity Millennium ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Er is sinds een paar jaar een duidelijke achteruitgang bij Celebrity wat betreft de kwaliteit van de de maaltijden. Bij de vergelijking met andere cruiselines komt celebrity er nog zeer goed uit maar de tijd dat ze er ver bovenuit torenden is toch een beetje voorbij.
  Persoonlijke tip
Haal terug een paar europese chefs aan boord om de europese keuken te herwaarderen.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100
zo fantastisch,is voor herhaling   
Zon 1 feb 2015 - QM uit Oostende
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Celebrity Millennium ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand januari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Wij hebben een fantastische cruise achter de rug.De ambiance aan boord,de mensen, de vaarroute, we zullen er nog lang over spreken.De 3 dagen in Bali waren uitstekend iedereen had ruim de tijd Bali te verkennen.Elke stop was adembenemend,heb geen ruimte genoeg om het neer te pennen,zo goed was het,de dragons in Komodo,petrona towers in Kualumpur,Marina Bay Sands hotel in Singapore,en de cultuur van Bali,en Phi Phi eiland met De James Bond Rock.Heb zeker nog dingen vergeten maar ik zou aanraden ook die cruise te ontdekken,z kun je nog meer indrukken neerpennen.
  Persoonlijke tip
Deze cruise is 100% aan te raden,ik ga nu al kijken voor de volgende zuid oost Azie cruise met Vietnam Philipijnen enz. Groeten,Marita
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100
goede prijs kwaliteitgarantie   
Maa 27 jan 2014 - Hg uit Wichelen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Celebrity Millennium ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand januari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Leuke en toffe cruise dag op zee veel volk aan het zwembad maar dat wisten wij is dan ook een groter schip. Eten lekker maar wel al beter gehad met andere maatschappy Toch wel de moeite om te doen voor die prijs
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 68 / 100
Celebrity Millennium zonder +   
Zon 5 jan 2014 - GA uit Sint-stevens-woluwe
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Celebrity Millennium ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Alles was goed zonder meer, we kunnen niet zeggen dat iets "super" was. - Voor wat betreft het eten, was de hoeveelheid voldoende, de kwaliteit van het eten eveneens, maar de finesse was er niet. We hadden reeds meerdere cruises gemaakt met andere rederijen waar de presentatie van de maaltijden altijd af was. Dit was hier absoluut niet het geval. - Het gewone plat water dat aan tafel werd geserveerd was absoluut niet drinkbaar, slechte smaak. - Klanten waren 's avonds in het restaurant niet altijd volgens de normen gekleed (mannen in t-shirt), ook bij formele avonden. Deze werden niet geweigerd en kwamen een volgende keer op dezelfde manier terug. Op andere schepen werd hierop wel gereageerd door een maître d'hôtel (was hier niet aanwezig). - De verschillende gangen kwamen te snel na elkaar ook al hadden wij gevraagd om langzamer aan te doen.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 68 / 100
evaluatie   
Don 2 jan 2014 - Vj uit Everberg
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Celebrity Millennium ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
water aan tafel niet te drinken ;ouderwetse shows; goede produkten maar opmaak hoofdschotels ondermaats :kok;?site niet goed bereikbaar vanuit europa
  Persoonlijke tip
veel medereizigers vonden het geheel minder geslaagd dan gewoonlijk bij celeb cruises;
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 68 / 100
 

Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda & Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  Waardebon |  Privacy policy