Rederijdetails + Video
Schepen
166   aanbiedingen
5   begeleide cruise(s)
163   Beoordelingen
8   blog artikel(en)
Geef uw beoordeling
Cruisescore   85%
Lees alle beoordelingen   
Waarom Celebrity Cruises ?
Bijzonder stijlvolle, moderne schepen
3 unieke prijsformules met extra voordelen
Indrukwekkende Canyon Ranch Spa Club
Suite Class met eigen restaurant
Prachtige ontwerpen & interieur
Apart expeditieschip in de Galapagos
De schepen van Celebrity Cruises worden door verschillende cruisespecialisten bij de Ďbeste cruiseschepen ter wereldí gerekend*. De rederij laat zich voor het ontwerp en de inrichting dan ook inspireren door befaamde architecten, scheeps- en interieurontwerpers en zelfs landschapsarchitecten. Het resultaat is hedendaagse, designvolle schepen met een wereldwijd geÔnspireerde keuken, kunstzinnig gep...
Klik hier en lees meer
Laatste blogbericht
Uw Cruise Plus adviseur
    Caroline
T:   03-780.76.13

Advies nodig ?
Extra informatie ?

Bel mij gerust op !

 
Waarom Cruise Plus ?
De absolute Belgische marktleider in luxe cruises
Maak gebruik van onze jarenlange kennis en ervaring
U heeft rechtstreeks contact met onze Cruise Plus adviseurs
Service, kwaliteit en persoonlijke opvolging zijn onze prioriteiten
Steeds vrijblijvend, eerlijk en neutraal advies op uw maat
Aankoop rechtstreeks bij alle rederijen, geen tussenpersonen
Cruisen is onze dagdagelijkse passie. Iedere dag opnieuw
 
Overzicht beoordelingen
Uw persoonlijke ervaringen en beoordeling helpen zowel onze klanten als onze medewerkers bij het kiezen en het uitwerken van uw welverdiende cruisevakantie. Wij nodigen u van harte uit om uw mening te delen en een beoordeling te schrijven. Na evaluatie plaatsen wij uw beoordeling graag online.

Goed om weten en om uw privacy te vrijwaren geven wij enkel de eerste letter van zowel uw voor- als achternaam weer (geen volledige naamweergave) met de stad !

Onze klanten gaven Celebrity Cruises een algemene score van 85%.

Alvast veel leesplezier !

Relax and enjoy   
Don 13 dec 2018 - DN uit Mechelen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Celebrity Silhouette ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Transatlantisch in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Lekker veel vaardagen ideaal om te genieten van al wat het schip te bieden heeft
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100
goed   
Din 23 okt 2018 - LW uit Lokeren
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Celebrity Silhouette ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Atlantische Eilanden in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
De hut mocht groter zijn voor die prijs. Cruise mocht goedkoper zijn
  Persoonlijke tip
Gratis WIFI, gratis films op tv. Looppiste te kort, airco stond te koud op het schip.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100
Weerom prachtige cruise   
Maa 27 nov 2017 - DA uit Beveren
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Celebrity Silhouette ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Transatlantisch in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Zoals steeds weer uitstekende service op dit prachtig schip. Ben heel benieuwd naar de nieuwe Edge-klasse.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100
Genoten van deze heerlijke reis!   
Maa 30 okt 2017 - SD uit Bierbeek
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Celebrity Silhouette ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
We hebben uitermate genoten van deze reis. Dankzij de goede zorgen van Cruise plus. En zeker onze contactpersoon Charlotte, is een echte kenner in haar vak. De reis was van en aankomst in Civitaveccia, richting Spanja, Portugal en Frankrijk. Mooie steden gedaan: Barcelona, Lissabon, Palma, Cadiz.... De service bij Celebrity is zeer goed! Ongelofelijk vriendelijke medewerkers. Het is een modern ingericht schip, met heel veel rustige plekjes om is te relaxen. Een tasje koffie in Cafe al Bacio is telkens weer genieten. Na meer dan 10 cruises bij Celebrity, voelt dit echt aan als thuis komen voor ons!
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100
prachtige aanleghavens   
Don 17 aug 2017 - DN uit Mechelen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Celebrity Silhouette ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Baltische Staten in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Celebrity blijft een top rederij
  Persoonlijke tip
Aqua klasse kajuit is een echte aanrader.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100
Celebrity toppertje   
Maa 3 apr 2017 - GW uit Brecht
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Celebrity Silhouette ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Caraiben in de maand maart en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Na Regent is dit toch een super prijs-kwaliteit verhouding
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100
eerste cruise ervaring   
Zon 2 apr 2017 - Fs uit Brecht
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Celebrity Silhouette ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Caraiben in de maand maart en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
je kan gewoon geen kritiek formuleren , alles is perfect ! Eerste cruise , unieke perfecte ervaring.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100
Top vakantie   
Zon 20 nov 2016 - SD uit Bierbeek
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Celebrity Silhouette ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
-Mooie vaarroute -Modern schip -Lekkere keuken
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100
Zeer mooie vaarroutebvanuit Rome naar IsraŽl   
Zat 12 nov 2016 - SD uit Bierbeek
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Celebrity Silhouette ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Mooie vaarroute Modern schip Vriendelijke bemanning Goede kwaliteit eten
  Persoonlijke tip
Goede prijs kwaliteit verhouding!
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100
Rome - Rome   
Zon 2 okt 2016 - WU uit Ekeren
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Celebrity Silhouette ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Zoals steeds zeer tevreden over Celebrity, zowel schip service als entertainment en eten. Zeker ook over de service van Cruise plus.
  Persoonlijke tip
De prijs voor internet aan boord is nu wel overdreven : 50 $ voor 1 uur. Zelfs de kapitein maakte er een grapje over! (Als je zenith haalt in Captain's club krijg je 1 uur gratis internet...).
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100
fantastische cruise   
Zon 14 aug 2016 - VW uit Sint-amandsberg
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Celebrity Silhouette ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Baltische Staten in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Na de kleinere schepen van oceania toch eens de stap gewaagd naar celebrity. hele fijne cruise gehad, je merkt het niet dat er bijna 3000 gasten aan boord zitten. Steeds ergens wel een rustig plekje te vinden. Heerlijke keuken, super specialiteiten restaurants. Aqua class met blu zeker aan te bevelen, altijd een rustig tafeltje voor 2. Wij zijn fan!
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100
zeer tevreden   
Don 16 jun 2016 - KG uit Antwerpen 5
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Celebrity Silhouette ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Britse Eilanden in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Zijn zeer tevreden over deze cruise, ook omdat we het geluk hadden heel mooi weer te hebben. Voor een reis naar Ierland en Engeland zťťr belangrijk. Hoewel we reserves hadden ivm de uitstappen vielen deze goed mee ook omdat we zelfstandig enkele steden konden bezoeken. Alles goed georganiseerd.
  Persoonlijke tip
Wel weinig variatie aan fruit bij de buffetten. De patisserie wordt duidelijk belangrijker geacht.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100
een droomvakantie   
Maa 29 feb 2016 - BB uit Knokke-heist
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Celebrity Silhouette ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Caraiben in de maand januari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
celebrity is een fantastische maatschappij hebben reeds vele malen gebruikt van deze fantastische schepen, wel jammer dat men bespaart op het eten (hoofdrestaurant) enkel nog een simpele menukaart met een voorgerecht en hoofdgerecht, 45 dollar per persoon om te kunnen eten in de andere restaurants is wel prijzig. Ook is er geen verwelkomingshow meer met de kapitein, geen formele avonden meer, geen afscheidsbrunch, geen captains diner. Dit is zeer jammer, verarmd de fantastische ervaring.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100
super   
Zat 10 okt 2015 - Vd uit Haasdonk
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Celebrity Silhouette ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
zoals u ziet valt er voor ons niets te verbeteren.het was super
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100
Derde keer en ook weer goede keer   
Zat 10 okt 2015 - VV uit Vosselaar
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Celebrity Silhouette ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Dit was onze derde cruise en ook dit keer kozen we weer voor Celebrity Cruises. Geen spijt van gehad. Alles dik in orde : uitstekende service, lekker eten, mooie aanbiedingen (extra's) en veel leuke onboard activiteiten. Ik wil ook wel eens een andere rederij uitproberen, maar ik vrees dat ik al te zeer verwend ben door Celebrity.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100
Terug een zeer fijne cruise.   
Din 1 sep 2015 - DR uit Mariakerke (gent)
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Celebrity Silhouette ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Atlantische Kust in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Vaargebied was Britse Eilanden en was niet mogelijk te selecteren. We zijn terug enorm verwend geweest en dit zet aan om reeds van een nieuwe cruise te dromen.
  Persoonlijke tip
Het was onze beste cruise.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100
Cruise Britse Eilanden een aanrader!   
Zon 30 aug 2015 - TY uit Temse
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Celebrity Silhouette ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Atlantische Kust in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
We hebben weer een onvergetelijke cruise gemaakt , leuke uitstappen gedaan en geluk gehad met het weer in deze regio, de Britse eilanden, nieuwe cruisegezellen ontmoet, fantastisch schip,onberispelijke service.
  Persoonlijke tip
Het eten aan boord moet verfijnd worden, vooral in de Ocean Vieuw cafť, tť Refterachtig. Schaf Le Havre af in de trip en 2 dagen Liverpool zou beter zijn. Dit zijn tips voor de rederij Celebrity!
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100
Britse Eilanden    
Zat 29 aug 2015 - WU uit Ekeren
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Celebrity Silhouette ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Atlantische Kust in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Bijzonder goede service. Zeer aangenaam schip. Deze route was weer eens wat anders. Charlotte zorgde erg goed voor haar "kudde". Proficiat Cruise Plus, we hebben een erg leuke vakantie gehad.
  Persoonlijke tip
We vaarden al met diverse schepen van de Solstice klasse, maar Silhouette heeft toch dat ietsje meer en de service was uitmuntend.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100
Perfecte beleving    
Zat 29 aug 2015 - VM uit Zele
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Celebrity Silhouette ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Atlantische Kust in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Zoals steeds perfecte afhandeling van cruise plus. Met zeer goed gekwalificeerd personeel. Dikke pluim
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 98 / 100
TOPVAKANTIE   
Maa 17 aug 2015 - DF uit Sint-niklaas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Celebrity Silhouette ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Baltische Staten in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Een cruise is niet goedkoop maar betaalbaar.Deze vorm van reizen is zeker zijn geld waard. Het personeel,ondanks zij 7 dagen op 7 werken acht maand aan een stuk, is altijd vriendelijk en attent. Onze speciale dank aan Mr. Grey,Janelle en Hassan die ons in het restaurant heel goed hebben bediend. Het was onze eerste cruise en het was ook de eerste keer dat we tegen ons goesting terug huiswaarts gingen. Alles is er hygiŽnisch tot en met.Het is een reis waarvan je verschillende mooie landen en steden ziet maar je neemt overal je luxe hotel met hun top personeel mee.
  Persoonlijke tip
Bekijk eerst de verschillende soorten drankkaarten goed want dit kan aardig oplopen. Kopenhagen was voor mij persoonlijk de leukste stad . Draag het personeel op handen want ze doen dit ook met u.De winkels aan boord zijn meestal duurder dan op het vaste land.Bedankt voor deze mooie ervaring.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 98 / 100
nieuwe horizonten   
Woe 22 jul 2015 - PD uit Sint-niklaas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Celebrity Silhouette ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Baltische Staten in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Een massa nieuwe indrukken en ervaringen in de Noordelijke steden . Echt super !
  Persoonlijke tip
De aanlegtijden mochten langer zijn zodat men meer tijd heeft om elke stad te bezoeken .
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100
British Isles   
Din 30 jun 2015 - VR uit Brecht
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Celebrity Silhouette ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Britse Eilanden in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Zeer interessante aanlegplaatsen vanwege natuur en cultuur, trips als steeds goed georganiseerd, uitstekend entertainement ( avondshows) op het schip.
  Persoonlijke tip
Waterford Crystal Factory, Scotch locks, Liverpool City and Beatles Tour Een opmerking : in de hut is er geen luidspreker als er bepaalde aankondigingen worden afgeroepen
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100
Prachtige route met fantastisch schip   
Zat 23 mei 2015 - VL uit Antwerpen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Celebrity Silhouette ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Baltische Staten in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
De Celebrity Silhouette verkeert in een perfecte staat van onderhoud. De - bij tijden hilarische - kapitein heeft een fantastisch team en dit is overal op het schip merkbaar. Personeel doet - op een enkele uitzondering na - het werk duidelijk met plezier en zijn erg servicegericht. Deze cruise had een druk reisschema met veel steden die de moeite van het bezichtigen waard zijn, een absolute must.
  Persoonlijke tip
Met uitzondering van St. Petersburg zijn alle steden zonder problemen op eigen gelegenheid te bezoeken. Overal waren hop on hop off bussen beschikbaar vanaf de cruiseterminal. Voor St. Petersburg (2 dagen) hebben wij ervoor gekozen de 2-daagse tour via Celebrity te boeken en hebben hiervan geen moment spijt gehad. Alles goed verzorgd en we hebben even veel gezien als medepassagiers die via een onafhankelijke touroperator hun excursies hadden geboekt. Het prijsverschil was minimaal en wij hebben zelf geen zorgen gehad over het visum e.d. We kunnen dit iedereen van harte aanraden.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100
Celebrity Silhouette Honeymoon   
Maa 29 sep 2014 - MC uit Beveren-waas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Celebrity Silhouette ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Onze honeymoon is geslaagd met deze cruise!
  Persoonlijke tip
Denk goed na over welke excursie je wil doen.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100
Adriatische cruise was een mooie belevenis   
Zon 27 jul 2014 - FL uit Stekene
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Celebrity Silhouette ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Onze tweede maal aan boord van de Silhouette. was terug een succes. Adriatische cruise is een heel mooie route met als toppers Dubrovnik en Kotor. Ravenna en Bari konden ons minder bekoren. Ook jammer dat men de brunch op de zeedag in" main dining room" vervangen werd door een speciale lunch in "Ocean View".
  Persoonlijke tip
Voor de prijs en op zo een modern schip zou free Wifi inclusief mogen zijn.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100
Super ervaring   
Don 5 jun 2014 - SD uit Opvelp
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Celebrity Silhouette ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Weeral een super ervaring! Voor herhaling vatbaar!
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100
zeer goed   
Zat 22 mar 2014 - RP uit Sint-niklaas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Celebrity Silhouette ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Caraiben in de maand maart en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
niets
  Persoonlijke tip
Het eten mag warmer zijn verder alles ok.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100
Zoals steeds echt een aanrader   
Maa 17 mar 2014 - VA uit Lochristi
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Celebrity Silhouette ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Caraiben in de maand maart en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Aqua class kajuiten zijn toch dat ietsje meer door het specialiteitenrestaurant Blue. De persoonlijke en professionele aanpak maken het uniek.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100
Top vakantie gehad!   
Maa 10 mar 2014 - SD uit Opvelp
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Celebrity Silhouette ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Caraiben in de maand februari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Je ziet dat dit een recent nieuw schip is. Prachtige momenten beleefd. Ook een paar Belgische medewerkers aan boord. Specialiteiten restaurants zijn een aanrader. We hebben ze allemaal voor het eerst gedaan, onze volgende cruise is geboekt! Mei terug de Silhouette maar in VenetiŽ 13 dagen!
  Persoonlijke tip
Doe de specialiteiten restaurants!
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100
slechte ervaring   
Zat 23 nov 2013 - DY uit Sint-kruis (brugge)
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Celebrity Silhouette ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Het eten was niet zoals we op vorige cruises gekend hebben. Weinig vis en geen afwisseling. Eenmaal vis gekregen in het hoofd restaurant met oliesmaak. Kreeft was als rubber; zelfs bij een tweede poging. Fruit was te hard, smaakloos of volledig uitgedroogd. Ook een onderhoud gehad met de hoofdkok. Volgens hem ligt het aan de menu samenstelling thans gemaakt door een amerikaanse chef terwijl wij aan Michel Roux gewend waren. Thans is alles gericht op de amerikaanse markt. Kortom een cullinaire desillusie. Hij ging zelfs akkoord met onze opmerkingen en toonde begrip voor de opmerkingen van europese passagiers Dit was de slechtste cruise wat eten betreft van de 22 die we gemaakt hebben. Het restaurant voorzien voor breakfast voor elite passagiers is ook al niet te hoogstaand. Een ei kan niet verkregen worden. De cappuccino is meer koffie met melk. We begrijpen het niet want vrienden (dokter P. Vandevoorde) die op ons aanraden voor het eerst een cruise maakten met de Solstice waren vol lof over het eten.
  Persoonlijke tip
Cruise om lekker te eten: neem Oceania cruises Dit was waarschijnlijk onze laatst cruise met Celebrity
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 72 / 100
fantastische cruise   
Woe 21 aug 2013 - BJ uit Moerzeke
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Celebrity Silhouette ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Vooral de vrijheid van aqua class beviel ons. Eten in alle specialiteitenrestaurants was uitstekend. Ontbijt in Blu was subliem!
  Persoonlijke tip
In aqua class geen formele kledij verplichting! Gemakkelijk en toch klassevol.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100
Een aanrader!   
Woe 21 aug 2013 - MC uit Sint-Niklaas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Celebrity Silhouette ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Wij hebben de cruise geboekt met vertrek en aankomst in VenetiŽ. Tijdens de cruise hebben we ondermeer KroatiŽ, Montenegro, SiciliŽ, ItaliŽ en Malta bezocht en alle bestemmingen zijn prachtig! 'S ochtends en 's middags is het altijd druk in het buffetrestaurant. Dit kan u vermijden door te gaan ontbijten in het hoofdrestaurant (= ŗ la carte) en 's middags eens te gaan lunchen in Bisto on Five (5 USD supplement per persoon) of The Porch (5 USD supplement per persoon). Ontbijt laten leveren in de hut is ook een (gratis) alternatief!
  Persoonlijke tip
Ga zeker eens dineren in ťťn van de specialiteitenrestaurants! Indien u ze allemaal wenst te proberen is het goedkoper om hiervoor meteen een pakket aan te kopen! Ook een drankenpakket is een aanrader aangezien de kost van drankjes hoog kan oplopen voor een langere cruise. Als KroatiŽ, Montenegro of VenetiŽ een van de aanleghavens is tijdens uw cruise is het landschap prachtig. Zorg er dan ook voor dat u vroeg genoeg op het dek of uw balkon staat om het schip te zien binnenvaren!
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100
Onze hoge verwachtingen overtroffen !   
Din 30 jul 2013 - BL uit Stekene
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Celebrity Silhouette ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Onze cruise met Celebrity heeft onze verwachtingen overtroffen. Er was voor elk wat wils, zelfs voor onze tienerdochter. Greetje was reeds meegevaren met het schip. Ze had ons vele waardevolle tips meegeven, wat een voor ons een absoluut pluspunt was.
  Persoonlijke tip
- Select dining is handig door fooien op voorhand te betalen. - Pakket Special Restaurants is een must als je houdt van "eens iets anders". - Rondleiding keuken (behind the scenes) door de chef en Oceans ahead Presentation "how our ships move" door Engine Officers vonden wij zeer interessant. - De dagen waren te kort (als je niet aan boord blijft overdag).
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100
exselent   
Woe 3 jul 2013 - VF uit Zwijndrecht
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Celebrity Silhouette ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Wij zijn al driemaal met Celebrity Cruises mee gevaren en zijn over alles tevreden,maar missen toch een Nederlandse uitleg of begeleiding of iemand die Nederlands spreekt oudere mensen zijn niet zo goed in het Engels.
  Persoonlijke tip
De briefing dat men s avonds op ons bed kregen zou toch ook in het Nederlands kunnen .
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100
bravo Celebrity   
Woe 3 jul 2013 - DN uit Sint-gillis-waas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Celebrity Silhouette ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Mooi trendy schip waar steeds wat te beleven valt en super specialiteitenrestaurants in zijn mars heeft. bravo Celebrity
  Persoonlijke tip
Een aanrader aan iedereen die van grotere schepen houden
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100
 

Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda & Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  Waardebon |  Privacy policy