Rederijdetails + Video
Schepen
215   aanbiedingen
3   begeleide cruise(s)
163   Beoordelingen
8   blog artikel(en)
Geef uw beoordeling
Cruisescore   85%
Lees alle beoordelingen   
Waarom Celebrity Cruises ?
Bijzonder stijlvolle, moderne schepen
3 unieke prijsformules met extra voordelen
Indrukwekkende Canyon Ranch Spa Club
Suite Class met eigen restaurant
Prachtige ontwerpen & interieur
Apart expeditieschip in de Galapagos
De schepen van Celebrity Cruises worden door verschillende cruisespecialisten bij de ‘beste cruiseschepen ter wereld’ gerekend*. De rederij laat zich voor het ontwerp en de inrichting dan ook inspireren door befaamde architecten, scheeps- en interieurontwerpers en zelfs landschapsarchitecten. Het resultaat is hedendaagse, designvolle schepen met een wereldwijd geïnspireerde keuken, kunstzinnig gep...
Klik hier en lees meer
Laatste blogbericht
Uw Cruise Plus adviseur
    Sonja
T:   03-780.76.11

Advies nodig ?
Extra informatie ?

Bel mij gerust op !

 
Waarom Cruise Plus ?
De absolute Belgische marktleider in luxe cruises
Maak gebruik van onze jarenlange kennis en ervaring
U heeft rechtstreeks contact met onze Cruise Plus adviseurs
Service, kwaliteit en persoonlijke opvolging zijn onze prioriteiten
Steeds vrijblijvend, eerlijk en neutraal advies op uw maat
Aankoop rechtstreeks bij alle rederijen, geen tussenpersonen
Cruisen is onze dagdagelijkse passie. Iedere dag opnieuw
 
Overzicht beoordelingen
Uw persoonlijke ervaringen en beoordeling helpen zowel onze klanten als onze medewerkers bij het kiezen en het uitwerken van uw welverdiende cruisevakantie. Wij nodigen u van harte uit om uw mening te delen en een beoordeling te schrijven. Na evaluatie plaatsen wij uw beoordeling graag online.

Goed om weten en om uw privacy te vrijwaren geven wij enkel de eerste letter van zowel uw voor- als achternaam weer (geen volledige naamweergave) met de stad !

Onze klanten gaven Celebrity Cruises een algemene score van 85%.

Alvast veel leesplezier !

mooie cruise met de revolutionized Celebrity Equinox   
Maa 8 jul 2019 - BL uit Stekene
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Celebrity Equinox ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Caraiben in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Na cruises met Silhouette en Reflection in de Middellandse Zee, deze keer met de Equinox in de Westelijke Caraïben. Het schip was net "revolutionized" en dat was mooi meegenomen. Men heeft gekozen voor lichtere kleuren nu, wat meer ruimte creërt. Geslaagde make-over ! Een meerwaarde was deze keer ook de "famous" Captain Kate, we begrijpen nu waarom ... zij is "heel erg aanwezig". Haar rechterhand, de cruise director Martin was een Belg en ook hij is "top" ! Op culinair vlak was het een paar jaar geleden precies beter, men mag wat meer variatie brengen in de menu's van de Main Dining Room. Service is nog steeds ok, en ondanks dat er veel volk aan boord is , heb je die indruk niet en vinden wij altijd wel een rustig plekje ... wij blijven Celebrity fans !
  Persoonlijke tip
Ga eens eten bij "le petit Chef", een nieuw concept in Quisine ... een hele ervaring en zijn geld zeker waard !
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100
Caraibien   
Maa 10 dec 2018 - NB uit Sint Gillis waas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Celebrity Equinox ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Caraiben in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Voorstel van enkele dagen in Miami te verblijven ,op voorhand , waren enorm meegevallen. Prima keuze van celebrity voor te stellen👍👍
  Persoonlijke tip
Laat je advies geven door een medewerker. Zij hebben hierin ervaring👍👍👍
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100
Jass Festival   
Din 23 mei 2017 - Vd uit Stabroek
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Celebrity Equinox ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Caraiben in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Te weinig animatie savonds na 22.00u voor mensen onder de 50jaar
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 66 / 100
Fantastische Ervaring   
Zat 29 okt 2016 - DS uit Heist-op-den-berg
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Celebrity Equinox ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Hebben een leuke cruise gehad aan boord van de Celebrity Equinox. Weer was ideaal, schip is prachtig en entertainment is top.
  Persoonlijke tip
Verbleven in een Aqua Class hut, wat zeker een aanrader is. Een groot pluspunt hierbij is dat voor ontbijt en diner je in een apart restaurant (kleiner) kunt gaan eten.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100
Athene - Athene   
Vrij 16 sep 2016 - DA uit Beveren
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Celebrity Equinox ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
wij vinden de grotere schepen (max 3000 passagiers) leuker dan de kleinere. Door het aanpassen van de route naar Athene in plaats van Istanbul ging het soms wel heel erg traag, spijtig dat er geen extra aanleghaven werd toegevoegd. Ook de zogezegde overnacht in Mykonos was een beetje teleurstellend, vertrek om 03.00 h s nachts en dan 36 h rondvaren aan 5 knopen.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 74 / 100
Fantastisch   
Din 23 aug 2016 - LW uit Sint-gillis-waas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Celebrity Equinox ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Fantastische reis met zeer vriendelijke mensen aan boord en uitstekende service. Kwaliteit van eten is ook uitstekend.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100
Leuke reis gehad   
Maa 8 aug 2016 - DD uit Heusden (o.-vl.)
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Celebrity Equinox ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
We lagen op deck 3 en dat bracht nogal veel lawaai met zich mee. De rest was ok.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100
Op en top genieten !   
Din 22 dec 2015 - FG uit Halle
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Celebrity Equinox ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Caraiben in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Goed uitgerust schip met uitstekende service - lekker en gevarieerd eten.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100
Fantastische reis !!!   
Vrij 21 aug 2015 - LW uit Sint-gillis-waas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Celebrity Equinox ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Celibrity heeft een zeer goede keuken, vriendelijk personeel dat altijd klaar staat om te helpen. Het entertainement en shows aan boord was van heel hoog niveau. Kinderen hebben zich super gehad aan boord door de uitstekende begeleiding van de mensen van de fun factory. Zeer mooie vaarroute. Kortom een aanrader.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100
Beoordeling cruise    
Woe 10 jun 2015 - VW uit Edegem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Celebrity Equinox ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Zeer mooi schip, met vriendelijke service aan boord, lekker eten en goed shows. Tevens een zeer mooie reisroute. Eén kleine opmerking: men krijgt onvoldoende informatie op het schip over hoe je op elke bestemming op eigen houtje een stad kan bezoeken (bus, metro, tram... je moet het allemaal zelf uitzoeken)
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100
Geweldig   
Vrij 24 apr 2015 - BJ uit Axel
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Celebrity Equinox ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Caraiben in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Goede wijn hoeft geen krans
  Persoonlijke tip
Entertainment. was niet zo geweldig voor ons.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 74 / 100
pracht cruise   
Zon 28 dec 2014 - th uit vestingstraat 13 Antwerpen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Celebrity Equinox ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Caraiben in de maand februari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
een aanrader niet wachten maar zeker doen carpe diem
  Persoonlijke tip
zeker een paar dagen meenemen op de vertrekplaats FORT LAUDERDALE las olas boulevrd
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100
schitterende vakantie!!!   
Woe 6 aug 2014 - VK uit Sint-Pauwels
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Celebrity Equinox ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Deze rederij is een uitstekende oplossing indien je wel cruisen op een schip met zeer weinig kleine kinderen. Zeer rustig en uitmuntende service en kwaliteit. Het personeel legt je dag en nacht in de watten! Dit was onze allereerste cruise-ervaring en dit zal niet de laatste zijn!
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100
Evaluatie cruise 19 juli - 26 juli 2014   
Zat 2 aug 2014 - PM uit Berlaar
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Celebrity Equinox ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
De eerste dag is de bemanning van het schip onze bagage vergeten in de haven van vertrek. We moesten zelf heel de tijd achter alles vragen: basisartikelen, informatie, compensatie,... Pas na 5 dagen was de bagage terecht maar dan was onze vakantie al zo goed al voorbij. De service aan de receptie was ondermaats in tegenstelling tot de rest van het personeel die wel heel vriendelijk en medelevend waren.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 66 / 100
Super prijs voor kwaliteit   
Maa 31 mar 2014 - WE uit Temse
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Celebrity Equinox ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Caraiben in de maand maart en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Mooie boot, excursies te duur voor wat je krijgt. Specialiteiten restaurants goed, maar niet nodig, eten in dining room was super. Misten, vooral op zeedagen rustig plekje, basket court niet zo goed geplaatst.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100
weemaes-swan   
Maa 17 mar 2014 - WU uit Ekeren
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Celebrity Equinox ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Caraiben in de maand februari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Wij hebben bijzonder goed genoten van deze vakantie.
  Persoonlijke tip
Een rechtstreekse vlucht ware beter geweest, eventueel naar Miami.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100
Onze eerste Cruise-ervaring    
Zon 2 mar 2014 - VJ uit Dendermonde
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Celebrity Equinox ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Caraiben in de maand februari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Buiten de voorgestelde shows en dansmogelijkheden, waren alle andere geplande activiteiten (incl. excursies georganiseerd door de rederij) te commercieel ingericht.
  Persoonlijke tip
Organiseer best uw eigen excursies ON-LINE via de link : http://www.shoreexcursionsgroup.com/ Goedkoper ,zeer goede gidsen en niet commercieel getint !!!
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100
super goede cruise   
Din 11 feb 2014 - Th uit Wommelgem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Celebrity Equinox ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Caraiben in de maand januari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
geen opmerkingen en klachten
  Persoonlijke tip
een super rederij en de EQUINOX een prachtig schip
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100
zeer goed   
Maa 23 sep 2013 - SE uit Sint - Niklaas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Celebrity Equinox ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
EQUINOX een aanrader voor elke ervaren cruiser.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100
Het was niet slecht, maar kon beter   
Vrij 16 aug 2013 - BT uit Temse
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Celebrity Equinox ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Vorig jaar hadden wij een cruise geboekt met Royal Carrebean en die was veel beter, zowel van sfeer, spontaneïteit, service, eten,... Vele reizigers waren dit jaar van Spaanse afkomst en hadden helaas vaak gebrek aan beleefdheid (kan uiteraard niemand aan doen). Mensen die vroeger reeds met Celebrity hadden geboekt, vertelden ons dat het dit jaar veel minder was van kwaliteit. Ligt dit aan het management van dit schip?...
  Persoonlijke tip
Als we nog eens een cruise zouden boeken, zal het vermoedelijk niet meer met Celebrity zijn.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 74 / 100
 

Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda & Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  Waardebon |  Privacy policy