Rederijdetails + Video
Foto Web Special
Schepen
171   aanbiedingen
160   Special(s) (Extra voordelen)
3   begeleide cruise(s)
84   Beoordelingen
27   blog artikel(en)
Geef uw beoordeling
Stel ons een vraag
Cruisescore   82%
Lees alle beoordelingen   
Waarom Silversea Cruises ?
Intieme, luxueuze schepen
Uitstekende prijs/kwaliteit in het luxesegment
All-inclusive: fooien en alle dranken inclusief
Butlerservice in alle Suites
Schoonheids- en massagesalon
Gratis transfer naar centrum v/d havenstad
Luxe ... en nogeens luxe bij Silversea Cruises . Kom aan boord op één van de negen Silversea schepen en de verwennerij tot in detail begint onmiddellijk : luxueuse suites, gevulde minibar naar uw wensen, roomservice 24 u op 24 u, prachtige design en kunst aanwezig op deze cruises, gezellige restaurants en hun top cuisine. U blijft hier op basis van All Inclusive. Alles is inbegrepen , zelfs...
Klik hier en lees meer
Uw Cruise Plus adviseur
    Charlotte
T:   03 780.76.15

Advies nodig ?
Extra informatie ?

Bel mij gerust op !

 
CP Bucketlist Magazine - 2
 
Middellandse Zee
De Middellandse Zee en de haar omringende landen waren 5000 jaar geleden al bijzonder populair. Veel van de rondzwervende volkeren waren zo gecharmeerd van deze azuurblauwe binnenzee dat zij voorgoed hun tenten aan haar kusten opsloegen. De overweldigende culturele en historische erfenis die zij ons hebben achtergelaten hebben een extra dimensie toegevoegd aan dit qua natuurschoon en klimaat al zo ruim bedeelde gebied. Elk land, elke streek, ja elke stad vertelt zijn of haar eigen geschiedenis. Kleine, dromerige dorpjes waren 2000 jaar gelden dynamische metropolen. Ruïnes en monumenten herinneren aan tijden toen de wereldpolitiek een regionale gelegenheid was en grote meningsverschillen werden gegrensd door een berg of zee. Een cruise is zonder enige twijfel de meest comfortabele manier om in een korte tijd zo veel mogelijk te zien. Laat u goed adviseren door Cruise Plus bij uw keuze van route en schip.
Wilde U ook altijd al de kanalen van Venetie per gondel verkennen ? Of een glaasje Sangria drinken op de Ramblas in Barcelona ? Of brengt U liever een bezoek aan Café de Paris in Monte Carlo . . . Wacht de toren van Pisa op U of wilt U een bezoek brengen aan het Vaticaan in Rome ?

Ontdek de enorme diversiteit in en rond de Middellandse Zee gebieden. Naast de grote steden die bruisen van het leven kan U er tevens de stille getuigen vinden van de antieke wereld. Hier neemt de plaatselijke bevolking nog steeds tijd om van het mooie leven te genieten. Cruisen in de Middellandse Zee is een tijdloos aventuur en dit kan je ontdekken per cruiseschip op de meest ontspannen manier. Europa is zéér rijk aan geschiedenis, cultuur en vooral met een echt onvergelijkbare keuken zijn de Middellandse Zee aanloophavens een onschatbare toevluchtsvoord voor cruisepassagiers.De Middellandse Zee , ingeklemd tussen drie continenten en meer dan een dozijn landen, biedt een buitengewone verscheidenheid van cruisebestemmingen met een grote diversiteit aan aanlegplaatsen, van grote steden tot idyllische eilandjes. Sommige van de nieuwste en grootste luxe maatschappijen bieden tegenwoordig mediterrane cruises aan. De lengte van een Europese cruise kan variëren van drie dagen tot drie weken, en u kunt zowel een rondvaartcruise boeken (die eindigt op de plek van vertrek) als een lijncruise (die in een andere haven eindigt dan de haven van vertrek). Elk voorjaar komen schepen die de winter cruisend in de Caribische Zee hebben doorgebracht, aan in de Middellandse Zee.Het Westelijke gedeelte van de Middellandse Zee, met tal van tradities en invloeden uit Noord-Afrika, Portugal, Spanje, Frankrijk, Malta, Sardinië en de Italiaanse Riviera geven U een rijk gevulde combinatie van havens als Lissabon, Casablanca, Palma, Barcelona, Marseille, Nice, Genua, Rome, Livorno, Portiofino, Nice, St.Topez, Cannes, Monte Carlo, Villefranche, Capri, Sorrento, Napels en tal van kleine pittoreske havenstadjes.Het Oostelijke gedeelte van de Middellandse Zee met bezoeken aan landen zoals Italië, Kroatië, Griekenland, Turkije met prachtige havenplaatsen zoals Venetië, Dubrovnik, Pireaus, Kusadasi, Rhodos, Heraklion, Santorini, Mykonos, Istanbul en tal van andere prachtih havenstadjes.De verschillende waterwegen rond en in de Middellandse Zee zijn gedurende vele eeuwen altijd de voornaamste manier van transport geweest en waren daardoor een smeltkroes voor vele culturen.< De fascinerende cruises in de Middellandse zee bieden U veel meer dan U zich kan voorstellen. Geniet vooral van de vele bezienswaardigheden en de oude tradities langs deze multiculturele kust, terwijl U aan boord tot rust kunt komen en volop kan genieten van deze prachtige manier van reizen.Extra voordeel is dat U in de meeste gevallen niet echt één dag vroeger moet vertrekken zoals bij cruises die vertrekken vanuit de Caraiben, maar U kan meestal de dag zelf naar de inschepingshaven vliegen. U zal ook geen problemen hebben met grote tijdsverschillen in de Middellandse Zee.

Lente en herfst worden beschouwd als de beste maanden om een cruise in de Middellandse Zee te maken, hoewel sommige schepen er de hele zomer blijven. Het merendeel van de vloot gaat naar de noordelijkere wateren van Europa voor de maanden juli en augustus, om in september terug te keren naar de Middellandse Zee, nadat het hoogseizoen is afgelopen, maar het weer nog steeds lekker warm en zonnig is.
Zomertemperaturen in het Midden-Oosten, Noord-Afrika, Zuid-Italië en delen van Griekenland kunnen oplopen tot wel meer dan 30 graden Celsius, en steden als Athene en Rome zijn vaak heet en druk in juli en augustus. Aan de andere kant bieden kustplaatsen op de Balearen en aan de Franse en Italiaanse Rivièra's midden in de zomer ideaal strandweer.
 

Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda & Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  Waardebon |  Privacy policy