Uw Cruise Plus adviseur
    Greetje
T:   03-780.76.14

Advies nodig ?
Extra informatie ?

Bel mij gerust op !

 
Waarom Cruise Plus ?
De absolute Belgische marktleider in luxe cruises
Maak gebruik van onze jarenlange kennis en ervaring
U heeft rechtstreeks contact met onze Cruise Plus adviseurs
Service, kwaliteit en persoonlijke opvolging zijn onze prioriteiten
Steeds vrijblijvend, eerlijk en neutraal advies op uw maat
Aankoop rechtstreeks bij alle rederijen, geen tussenpersonen
Cruisen is onze dagdagelijkse passie. Iedere dag opnieuw
 
Wereldcruise
Voor cruiseliefhebbers die in drie maanden tijd de hoogtepunten van vijf continenten willen zien, is een wereldcruise een uitkomst. Aan boord van het luxe cruiseschip tijdens een wereldcruise zijn tal van extra faciliteiten zodat passagiers zich ook op zee geen moment hoeven te vervelen. Dit is een pure verwennerij!". Meestal heeft u de keuze om de gehele wereldcruise te ondernemen of kan u bepaalde segmenten van de wereldcruise reserveren. Het blijft in ieder geval de meest ideale manier om een stuk van de wereld te zien om de meest comfortabele manier. Een wereldcruise is niet zomaar een vakantie, maar een "lifetime experience". In bepaalde dagen rond de wereld aan boord van een luxe schip. Een reis van meer dan 60.000 kilometer langs boeiende steden en exotische eilandjes.

Met alle mogelijke comfort geniet u dagelijks van alle faciliteiten, een scala aan aktiviteiten, bijzondere excursiemogelijkheden, een uitgebreid Spa programma en een excellente culinaire verzorging. Dit alles bij elkaar maakt uw wereldreis tot een ware droomreis. Vanzelfsprekend worden de mooiste plekken op deze planeet aangedaan.
 

Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda & Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  Waardebon |  Privacy policy