Waarom Baltische Staten ?
Drie verschillende landen
Elk land zijn eigen taal en karakter
Prachtige, oude, gezellige steden
Gezamenlijke, rijke geschiedenis
Indrukwekkende cultuur
Dunbevolkte landen
Uw Cruise Plus adviseur
    Sonja
T:   03-780.76.11

Advies nodig ?
Extra informatie ?

Bel mij gerust op !

 
Waarom Cruise Plus ?
De absolute Belgische marktleider in luxe cruises
Maak gebruik van onze jarenlange kennis en ervaring
U heeft rechtstreeks contact met onze Cruise Plus adviseurs
Service, kwaliteit en persoonlijke opvolging zijn onze prioriteiten
Steeds vrijblijvend, eerlijk en neutraal advies op uw maat
Aankoop rechtstreeks bij alle rederijen, geen tussenpersonen
Cruisen is onze dagdagelijkse passie. Iedere dag opnieuw
 
Baltische Staten
Een Noord Europese en/of Noorse Fjorden cruise is een geweldige manier om de sfeer van verschillende landen te ervaren, en u hoeft nooit van hotel naar hotel te 'hoppen'. Als de door u gekozen cruise in de Baltische Staten u naar St Petersburg brengt, Rusland, dan is het een must om het Hermitage Museum te bezoeken. Dit museum is het vroegere winterpaleis van de Russische Tsaren, gelegen naast de rivier Neva en misschien wel het grootste museum van de wereld. De bakermat van de beschaving met de majesteuze schoonheid van de fjorden. Geen enkel werelddeel kan zich meten met de cultuur, het erfgoed en de uitzonderlijke natuur van Europa. Alleen in Europa kunt U het spoor volgen van de Gladiatoren en de Vikings, oog in oog staan met de Mona Lisa en de meesterlijke bouwwerken uit de Renaissance bewonderen. U kan tevens de enorme schatkamers ontdekken van het verleden en de juwelen van de Baltische Zee , in de stad van de witte nachten en de kliffen van de Riviera.

De landen rond de Oostzee hebben de verwende toerist veel te bieden. Overal vindt u stille getuigen van de machtstrijd die hier eeuwenlang heeft plaatsgevonden. De grimmige vestingwerken en fortificaties dienen nu een vreedzamer doel. Proef de sfeer van dat turbulente verleden als u door de middeleeuwse straatjes van Visby en Stockholm dwaalt. Bezoek in St. Petersburg het Hermitage Museum met meer dan 3.000.000 kunstvoorwerpen, een ware schatkamer waar duizenden kunstvoorwerpen worden tentoongesteld.

 

Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda & Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  Waardebon |  Privacy policy