Rederijdetails + Video
Schepen
10   begeleide cruise(s)
36   Beoordelingen
Geef uw beoordeling
Stel ons een vraag
Cruisescore   81%
Lees alle beoordelingen   
Waarom Azamara Club Cruises ?
Kleine boetiekschepen (max. 694 gasten)
Semi all-inclusive: dranken & fooien inclusief
Grondige (totaal)renovatie in 2016
AzAmazing Evening op bijzondere locaties
Late vertrekken & langer ter plaatse
Bestemmingsspecialist met unieke excursies
Azamara Club Cruises richt zich met twee kleinere schepen naar de kritische reiziger die op zoek is naar exotische bestemmingen en fascinerende steden. Met zorgvuldig uitgekozen landexcursies en (vrijblijvende) inleidende lezingen aan boord haalt u het beste uit elke bestemming die deze elegante schepen aanlopen. De 694 gasten die meereizen op de Azamara Quest en Azamara Journey mogen zich verwac...
Klik hier en lees meer
 
CP Bucketlist Magazine - 3
 
Azamara Pursuit ****
 

Azamara Pursuit is het derde cruiseschip van de rederij Azamara Club Cruises. Het kleine schip is destijds gebouwd voor Renaissance Cruises en heeft een aantrekkelijk klassieke inrichting.

Het schip heeft een hoofdrestaurant, Pacific, waar het diner in twee zittingen geserveerd wordt. Voor de twee specialiteitenrestaurants, het Italiaanse Sorrento en Ocean Grill moet bijbetaald worden. Het buffetrestaurant, The Conservatory, biedt de gehele dag door gerechten en een pizzeria. Bij het ... Meer info weergeven

Azamara Pursuit is het derde cruiseschip van de rederij Azamara Club Cruises. Het kleine schip is destijds gebouwd voor Renaissance Cruises en heeft een aantrekkelijk klassieke inrichting.

Het schip heeft een hoofdrestaurant, Pacific, waar het diner in twee zittingen geserveerd wordt. Voor de twee specialiteitenrestaurants, het Italiaanse Sorrento en Ocean Grill moet bijbetaald worden. Het buffetrestaurant, The Conservatory, biedt de gehele dag door gerechten en een pizzeria. Bij het zwembaddek kan genoten worden van het Sidewalk Cafe waar onder andere hamburgers worden aangeboden.

Een drankje kan onder andere genomen worden in de Crow’s Nest aan de voorkant van het schip met prachtig uitzicht. In de Curzon Lounge bevindt zich een dansvloer en worden ’s avonds shows gegeven.

Het schip heeft een prachtige bibliotheek, kleine fitness en spa met stoomruimtes. Buiten bij de spa is een thalassotherapy zwembad (kleine toeslag). Op het middendek is een zwembad met twee whirlpools.

Sportliefhebbers kunnen genieten van de joggingbaan, golfnetten, tafeltennis en traditionele dekspelen als schaak of shuffleboard.


 

Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda & Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  Waardebon |  Privacy policy