Cruisen is onze dagdagelijkse, maar vooral onze persoonlijke passie !

Hebt u er ooit al eens aan gedacht om uw volgende vakantie door te brengen aan boord van een cruiseschip ? Neen ? Dan moet u dat zeker eens overwegen want een cruisevakantie, dat is op en top genieten van uitzonderlijk comfort, ongekende faciliteiten, uitmuntende gastronomie en ongeëvenaarde service. Eens aan boord hoeft u zich nergens meer om te bekommeren. Overdag gaat u aan land op verkenning of geniet u van het leven aan boord en terwijl u geniet van een gezonde nachtrust brengt uw drijvend hotel u naar uw volgende bestemming.

Vandaag de dag is het niet gemakkelijk om een keuze te maken uit het overweldigend aanbod van rederijen en schepen. De laatste jaren kende de cruisesector een enorme groei en in de komende jaren zullen er nog talrijke nieuwe cruiseschepen bijkomen. Daarom is het uiterst belangrijk dat u zich goed laat informeren en adviseren door een echte cruisespecialist.

Cruise Plus is een gespecialiseerde reisorganisatie waarbij we gekozen hebben voor een direct klantencontact. Enkel op deze manier kunnen wij onze ‘enorme passie’ voor cruises met u persoonlijk en vooral direct delen. Dit rechtstreeks klantencontact laat ons tevens toe uw interesses en wensen perfect aan te voelen. Zo kunnen wij vanuit onze expertise en persoonlijke reiservaringen, een reis op maat creëren die perfect past bij uw verwachtingen.

Waarom boeken bij Cruise Plus ?

              - Het "directe klantencontact" met onze Cruise Plus specialisten.
              - Ervaar ons "persoonlijk cruiseadvies" van onze specialisten.
              - Cruiseadvies Specialisten met een "enorme passie voor cruises" .
              - Ontdek ons "individueel maatwerk" volgens uw persoonlijke wensen.
              - Onze welgekende Cruise Plus "kwaliteitsvolle serviceverlening".
              - Onze "jarenlange ervaring en productkennis" met de betere rederijen.

Cruise Plus, het cruisedepartement van Reizen De Cauwer in Sint-Niklaas, is dé absolute marktleider in luxe cruises. Wanneer u langskomt bij onze cruiseadvies specialisten op ons kantoor maken wij graag de nodige tijd vrij om samen met u de diverse mogelijkheden te bekijken. Maak gerust een afspraak. Natuurlijk kunnen we u ook met plezier telefonisch of per email verder helpen. Cruisen is onze passie !

Het voltallige en enthousiaste Cruise Plus team.


  • U kan tevens terecht bij onze opgeleide Cruise Plus Partners in uw regio. Wij hebben een Cruise Plus partner in Brasschaat - Dilbeek - Keerbergen - Lanaken - Lochristi - Oudenaarde - Oostende - Sint Martens Latem - Tervuren


  •  

    Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda & Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  Waardebon |  Privacy policy