Welkom op de cruiseblog site van Cruise Plus. Hier komt u alle laatste nieuwtjes over het reilen en zeilen in de cruisewereld te weten.
Rederijen
Aida Cruises (1)
AmaWaterways (2)
Azamara Club Cruises (2)
Celebrity Cruises (8)
Crystal Cruises (12)
Cunard (4)
Hapag-Lloyd Cruises (11)
Holland America Line (2)
Hurtigruten (1)
Norwegian Cruise Line (3)
Oceania Cruises (6)
Ponant (2)
Regent Seven Seas (8)
Scenic Cruises (1)
Seabourn (8)
SeaDream (1)
Silversea Cruises (13)
Star Clippers (4)
Windstar Cruises (1)
Bestemmingen
Alaska (2)
Amazone (1)
Antarctica (1)
Atlantische Eilanden (1)
Baltische Staten (1)
Caraiben (5)
Donau (rivier) (1)
Galápagos (4)
Middellandse Zee (8)
Noorse Fjorden (5)
Panamakanaal (1)
Stille Zuidzee (1)
Transatlantisch (1)
Verre Oosten (3)
Zuid-Amerika (1)
Categorieën
Cruise News (60)
Cruise Plus Aanrader (10)
Food (1)
In de Media (1)
Nieuwe Schepen (33)
Reisverslagen (5)
Riviercruises (5)
Start 2 Cruise (10)
Cruise Plus adviseur
Charlotte (2)
Dirk Van Duyse (4)
Greetje (1)
 
Sirena van Oceania Cruises gedoopt in Barcelona
Geschreven door Patrick Parez - Cruise Communications
13 mei '16
 
Woensdag 27 april 2016 aan het begin van de avond heeft in Barcelona de doopceremonie van het nieuwste cruiseschip van Oceania Cruises, de Sirena, plaatsgevonden. Cruise Plus was erbij. Dochter van Oceania Cruises’ chefkok Jacques Pépin en verdienstelijk kookboekenauteur Claudine Pépin fungeerde als doopmoeder tijdens een feestelijke ceremonie op de kade voor het schip.
 
 
  Klik hier voor ons aanbod voor Oceania Cruises
 


Jason Montague (president van Oceania Cruises), kapitein Giulio Ressa en Frank Del Rio (president van Norwegian Cruise Line Holding) spraken de genodigden toe. Na de zegening door een predikant lukte het pas bij een tweede poging om een champagnefles tegen de boeg kapot te slaan.De Sirena (684 passagiers) is het zesde cruiseschip in de vloot van Oceania Cruises. Het wordt het vierde schip, naast de Insignia, Regatta en Nautica, uit de R-klasse. Het schip is overgenomen van Princess Cruises waar het voer onder de naam Ocean Princess.Na een 40 miljoen dollar kostende renovatie in het Franse Marseille ontvangt het op 27 april haar eerste gasten voor haar 15-daagse maiden voyage van Barcelona naar Venetië. Tijdens haar inaugurele seizoen zal het schip cruises maken in de Middellandse Zee en de Caribbean.Oceania Cruises staat bekend om haar persoonlijke service, elegante stijl en haar verfijnde keuken. De Oceania Sirena is de nieuwste aanwinst van Oceania Cruises. Dit schip werd gebouwd in het jaar 1999 en is sinds dit jaar eigendom van deze rederij. Het schip ondergaat nu een overweldigende transformatie en zal in april 2016 haar eerste cruise varen als onderdeel van de vloot van Oceania Cruises. De Oceania Sirena zal uw verwachtingen zeker overtreffen. Aan boord van dit schip zult u nog meer worden ondergedompeld in de wereld van heerlijke gerechten, proeven en beleven. Aan boord van een van de schepen van Oceania Cruises zult u aan niets ontbreken. Naast de goede service kunt u intieme schepen en bijzondere reisroutes verwachten.Ook aan boord van de Oceania Sirena komt u niets tekort. De Oceania Sirena is een intiem schip met slechts 684 passagiers. Aan boord kunt u goede en persoonlijke service verwachten. Het schip is warm ingericht met een elegante en klassieke twist. Elk detail van het leven aan boord is afgestemd op uw wensen. Van het ontbijt tot in de laatste avonduren is alles tot in de perfectie verzorgd. Aan boord kunt u een ontspannen en informele sfeer verwachten waardoor op uw eigen manier van uw cruise kunt genieten. 
 
  Klik hier voor ons aanbod voor Oceania Cruises
 

 
 

Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda & Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  Waardebon |  Privacy policy