Welkom op de cruiseblog site van Cruise Plus. Hier komt u alle laatste nieuwtjes over het reilen en zeilen in de cruisewereld te weten.
Rederijen
Aida Cruises (1)
AmaWaterways (2)
Azamara Club Cruises (2)
Celebrity Cruises (8)
Crystal Cruises (12)
Cunard (4)
Hapag-Lloyd Cruises (11)
Holland America Line (2)
Hurtigruten (1)
Norwegian Cruise Line (3)
Oceania Cruises (6)
Ponant (2)
Regent Seven Seas (8)
Scenic Cruises (1)
Seabourn (8)
SeaDream (1)
Silversea Cruises (13)
Star Clippers (4)
Windstar Cruises (1)
Bestemmingen
Alaska (2)
Amazone (1)
Antarctica (1)
Atlantische Eilanden (1)
Baltische Staten (1)
Caraiben (5)
Donau (rivier) (1)
Galápagos (4)
Middellandse Zee (8)
Noorse Fjorden (5)
Panamakanaal (1)
Stille Zuidzee (1)
Transatlantisch (1)
Verre Oosten (3)
Zuid-Amerika (1)
Categorieën
Cruise News (60)
Cruise Plus Aanrader (10)
Food (1)
In de Media (1)
Nieuwe Schepen (33)
Reisverslagen (5)
Riviercruises (5)
Start 2 Cruise (10)
Cruise Plus adviseur
Charlotte (2)
Dirk Van Duyse (4)
Greetje (1)
 
Oceania Cruises voor wereldreizigers die houden van gastronomie
Geschreven door Patrick Parez - Cruise Communications
23 feb '17
 
Oceania Cruises blaast dit jaar vijftien kaarsjes uit. De rederij werd in 2002 opgericht door drie cruiseveteranen die het product uitbouwden tot ’s werelds grootste ‘upper premium cruise line’. De Regatta, Insignia, Nautica en Sirena die plaats bieden aan 684 gasten en de nieuwbouwschepen Marina en Riviera voor 1.250 passagiers nodigen de reizigers uit om de wereld te ontdekken op een stijlvolle en comfortabele manier. Deze zes boetiekschepen mochten in 2016 tal van toeristische prijzen in ontvangst nemen voor hun vaarschema’s, excursies en gastronomie.
 
 
  Klik hier voor ons aanbod voor Oceania Cruises
 
 
Oceania Cruises bezoekt dit jaar 370, vaak kleinere en minder voor de hand liggende havens. De maatschappij stelt deze zomer en voor het winterseizoen 2017-2018 maar liefst 120 totaal nieuwe vaarschema’s voor. Op meer dan 30 afvaarten zullen de boetiekschepen zelfs een of meerdere nachten ter plaatse blijven. In de zomer varen de schepen in Europa en Noord-Amerika, inclusief Alaska. Tijdens het winterseizoen biedt Oceania cruises aan in Azië, Afrika, Australië/Nieuw-Zeeland, de Stille Oceaan, de Caraïben en Zuid-Amerika
 
 
Als enige premium-cruiseline positioneert Oceania Cruises tijdens de zomer en het najaar van zowel dit als volgend jaar een schip in New York City. De Insignia stelt vanuit Manhattan meer dan twintig afvaarten voor naar New England, Canada, Bermuda, Groenland en Ijsland. Op deze routes zal het schip onder meer overnachten in New York, Charleston, Reykjavik alsook in St. George en Hamilton op Bermuda. Elk van de vaarschema’s is zo uitgewerkt dat de gasten de gelegenheid krijgen om zich op de diverse bestemmingen onder te dompelen in het culinaire, historische en culturele aanbod.
 
 
Wie langer op reis wil, kan inschrijven voor een wereldreis. De Insignia zal in 2018 andermaal de wereld rondvaren in 180 dagen langs vijf continenten. Het schip vertrekt op 3 januari in Miami voor een droomreis die haar van de zalige eilanden van de Caraïben naar de kleurrijke kusten van Zuid-Amerika voert. De Insignia steekt vervolgens de Atlantische Oceaan over richting Zuidelijk Afrika en de Indische Oceaan. Azië, Australië en Nieuw-Zeeland zijn de volgende bestemmingen, vooraleer het schip over de Stille Zuidzee koers zet naar Hawaïi en tot slot via het Panamakanaal de steven richt op Miami waar de Insignia op 1 juli 2018 wordt terug verwacht.
 
 
Oceania Cruises verwent de gasten niet alleen met unieke routes, maar ook met een gastronomische keuken. De rederij draagt dan ook de titel van ‘Finest Cuisine at Sea’. Gasten kunnen aan boord van de schepen zonder prijstoeslag dineren in de specialiteitenrestaurants en worden er bovendien verwend met een gastronomie op sterrenniveau. En dat heeft alles te maken met de samenwerking met Jacques Pépin. Deze Franse meesterkok, tv-persoonlijkheid en uitgever van tientallen kookboeken staat niet alleen in voor de recepten, maar heeft aan boord van de schepen ook zijn eigen restaurant Jacques. De chef vaart aanstaande juni trouwens ook zelf mee met de Marina tussen Londen en Kopenhagen.
 
 
 
  Klik hier voor ons aanbod voor Oceania Cruises
 

 
 

Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda & Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  Waardebon |  Privacy policy