Bel met onze cruise adviseurs op 03 - 780.76.60
 
Welkom op de cruiseblog site van Cruise Plus. Hier komt u alle laatste nieuwtjes over het reilen en zeilen in de cruisewereld te weten.
Rederijen
Aida Cruises (1)
AmaWaterways (2)
Azamara Club Cruises (2)
Celebrity Cruises (7)
Crystal Cruises (12)
Cunard (4)
Hapag-Lloyd Cruises (8)
Holland America Line (6)
Hurtigruten (1)
MSC Cruises (1)
Norwegian Cruise Line (2)
Oceania Cruises (5)
Ponant (3)
Regent Seven Seas (7)
Royal Caribbean (3)
Scenic Cruises (1)
Seabourn (7)
SeaDream (1)
Silversea Cruises (10)
Star Clippers (4)
Windstar Cruises (1)
Bestemmingen
Alaska (2)
Atlantische Eilanden (1)
Baltische Staten (1)
Caraiben (5)
Donau (rivier) (1)
Galápagos (3)
Middellandse Zee (6)
Noorse Fjorden (5)
Panamakanaal (1)
Stille Zuidzee (1)
Transatlantisch (1)
Verre Oosten (3)
Zuid-Amerika (1)
Categorieën
Cruise News (66)
Cruise Plus Aanrader (8)
Food (1)
In de Media (1)
Nieuwe Schepen (28)
Reisverslagen (5)
Riviercruises (5)
Cruise Plus adviseur
Charlotte (2)
Dirk Van Duyse (3)
Greetje (1)
 
Sonja van Cruise Plus ervaart Star Clippers !
Geschreven door Sonja
28 sep '14
 
Mikael Krafft, de man achter de rederij, had als kind al de droom om zeilschepen te bouwen en mensen het plezier van het échte zeilen te laten ontdekken. Sonja bevestigt: “Een cruise met Star Clippers is in niet te vergelijken met een klassieke cruise. Alles staat in het teken van het zeilen, en dat wordt duidelijk van zodra het schip de haven uitvaart en de zeilen bijzet. De wind in het canvas, de meterslange touwen en de bemanning die druk in de weer is, het zorgt voor een unieke sfeer.”
 
 
Klik hier voor ons aanbod van Middellandse Zee   Klik hier voor ons aanbod voor Star Clippers
 Sonja, één van onze ervaren Cruise Plus adviseurs keerde enthousiast terug van een 8-daagse cruise aan boord van de Star Flyer, één van de twee viermasters van Star Clippers.Mikael Krafft, de man achter de rederij, had als kind al de droom om zeilschepen te bouwen en mensen het plezier van het échte zeilen te laten ontdekken. Sonja bevestigt: “Een cruise met Star Clippers is in niet te vergelijken met een klassieke cruise. Alles staat in het teken van het zeilen, en dat wordt duidelijk van zodra het schip de haven uitvaart en de zeilen bijzet. De wind in het canvas, de meterslange touwen en de bemanning die druk in de weer is, het zorgt voor een unieke sfeer.”De Star Flyer is een viermaster die, net als haar zusterschip “Star Clipper”, in België werd gebouwd. Het schip heeft zowat 80 hutten, een restaurant, bar, …“Gedurende de dag zitten de meeste passagiers opp het zonnedek, genietend van de zon, de zee en de wind.” vertelt Sonja. “Deze cruise vertrok vanuit Cannes en ging via Monaco en Corsica terug naar Cannes. Ik ben zelf liefhebber van zeilen; deze cruise was dan ook een fantastische belevenis. Omdat er een open-brug beleid is, kan je alle aspecten van het zeilen perfect ervaren. Je mag ook meehelpen tijdens het zeilen als je dat wenst en dat is een hele bijzondere ervaring. Ik heb zelfs de kans gehad om in één van de masten te klimmen!”


De belangrijkste vraag na iedere cruise – om de kwaliteit ervan te kennen – is: zou je het opnieuw doen? Sonja reageert opgewekt: “Onmiddellijk! Ik zie me al werken aan boord van één van deze prachtige schepen! Ik kan een Star Clippers cruise echt aanraden voor wie van zeilen, majestueuze schepen en stijlvol cruisen houdt!”


Meer info over Star Clippers leest u HIER of kunt u bekomen bij Sonja – of één van de andere Cruise Plus adviseurs – in ons kantoor in Sint-Niklaas.

 
 
Klik hier voor ons aanbod van Middellandse Zee   Klik hier voor ons aanbod voor Star Clippers
 

 
 

Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda & Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  Waardebon |  Privacy policy