Welkom op de cruiseblog site van Cruise Plus. Hier komt u alle laatste nieuwtjes over het reilen en zeilen in de cruisewereld te weten.
Rederijen
Aida Cruises (1)
AmaWaterways (2)
Azamara Club Cruises (2)
Celebrity Cruises (8)
Crystal Cruises (13)
Cunard (4)
Hapag-Lloyd Cruises (11)
Holland America Line (4)
Hurtigruten (1)
Norwegian Cruise Line (3)
Oceania Cruises (6)
Ponant (2)
Regent Seven Seas (9)
Scenic Cruises (1)
Seabourn (9)
SeaDream (1)
Silversea Cruises (14)
Star Clippers (4)
Windstar Cruises (1)
Bestemmingen
Alaska (2)
Amazone (1)
Antarctica (1)
Atlantische Eilanden (1)
Atlantische Kust (1)
Baltische Staten (3)
Caraiben (6)
Donau (rivier) (3)
Galápagos (5)
Ijsland / Groenland (1)
Middellandse Zee (10)
Noorse Fjorden (5)
Panamakanaal (2)
Stille Zuidzee (1)
Transatlantisch (1)
Verre Oosten (5)
Zuid-Amerika (1)
Categorieën
Coronavirus (5)
Cruise News (60)
Cruise Plus Aanrader (10)
Droom nu, Reis later (21)
Food (1)
In de Media (1)
Nieuwe Schepen (34)
Reisverslagen (5)
Reserveer NU voor 2021 (5)
Riviercruises (4)
Start 2 Cruise (10)
Cruise Plus adviseur
Charlotte (2)
Dirk Van Duyse (4)
Greetje (1)
 
De schoonheid van Vietnam ontdekken aan boord van de Silver Wind.
Geschreven door Nico De Boeck van C2A Belgium
8 sep '14
 
Voor het eindejaar kan Cruise Plus een tot de verbeelding sprekende cruise aanbieden: Vietnam. Met een boeiend voor- en naprogramma is het een reis waarbij de traditionele eindejaarsdrukte en stress heel erg ver zal lijken! De reis begint op 8 december met de vlucht van Brussel naar Bangkok, waar u twee dagen verblijft in het Siam Kempinski Hotel, een gloednieuw luxehotel.
 
 
 
 
De Thaise stad is, net als vele in het Verre Oosten, bijzonder kleurrijk, zowel overdag als ’s nachts.Het betoverende Siam Kempinski Hotel is een indrukwekkend resort omwille van haar ligging, luxe en service…Vanuit Bangkok volgt een vlucht naar de volgende wereldstad: Hongkong, waar u te gast bent in het Shangri La Kowloon Hotel. ’s Anderendaags, na een tocht langs de bezienswaardigheden van de stad, gaan de passagiers aan boord van de Silver Wind van Silversea Cruises. Na een tocht van ruim één dag verschijnt de eerste bestemming in Vietnam aan de horizon: de Halong Bay. De baai aan de Golf van Tonkin is bezaaid met bijna 2000 kalkstenen eilanden, waarvan velen door water uitgesleten grotten bevatten. Het is een sprookjesachtige omgeving in om het even welk weer;


Na twee dagen in de baai navigeert het schip de haven van Da Nang in. Eén van de bezienswaardigheden die u zeker niet mag missen is de Drakenbrug over de Hang River. De brug, die bijna 700 meter lang is kreeg een structuur in de vorm van een draak. Vooral ’s avonds is de brug de place-to-be in Da Nang, wanneer de draak met z’n 18 meter brede kop vuur begint te spuwen !De volgende bestemming tijdens deze cruise is Nha Trang, bekend voor haar lange witte stranden en de vele boeddhistische tempels en Boeddha’s.De Silver Wind verlaat Nha Trang op weg naar de volgende bestemming.De grootste stad in Vietnam staat op het programma voor de volgende dag, wanneer de Silver Wind aanmeert in Ho-Chi-Minh. De passagiers hebben twee dagen om de miljoenenstad te verkennen, waarbij vooral de diversiteit van de bouwwerken zal opvallen, van de Europese stijl van de bakstenen Basiliek de Notre Dame, tot de tradionele pagodes en hypermoderne wolkenkrabbers zoals de Bitexco Financial Tower die 265,5 meter boven de stad uitsteekt.Na het bezoek aan Ho-Chi-Minh, vertrekt het schip naar Singapore, waar de Cruise Plus vakantiegangers hun intrek nemen in het Shangri La Singapore Hotel.Weinig steden zijn zo indrukkend om te verblijven. Een romantisch diner met uitzicht over de stad bijvoorbeeld, zal u nog erg lang bijblijven...U verblijft twee dagen in Singapore, ideaal voor wat Kerstshopping (het is immers ondertussen al 22 december) in één van de gigantische shoppingmalls van de stad.’s Avonds wacht u vanuit Singapore de terugvlucht naar Brussel, waar u net op tijd aankomt voor de Kerstdagen en uw geschenken, herinneringen en mooi gebruinde huid kunt delen met uw vrienden en familie.

Meer informatie over de 16-daagse reis kunt u bij uw Cruise Plus adviseur bekomen. Wat we u wèl al kunnen meegeven, is dat de volledige reis beschikbaar is vanaf 4.880 euro per persoon; inclusief vluchten, All-Inclusive cruise én 500 US Dollar onboard credit per persoon!


 
 
 
 

 
 

Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda & Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  Waardebon |  Privacy policy