Welkom op de cruiseblog site van Cruise Plus. Hier komt u alle laatste nieuwtjes over het reilen en zeilen in de cruisewereld te weten.
Rederijen
Aida Cruises (1)
AmaWaterways (2)
Azamara Club Cruises (2)
Celebrity Cruises (9)
Crystal Cruises (13)
Cunard (4)
Hapag-Lloyd Cruises (11)
Holland America Line (5)
Hurtigruten (1)
Norwegian Cruise Line (3)
Oceania Cruises (7)
Ponant (2)
Regent Seven Seas (9)
Ritz Carlton Yacht Collection (2)
Scenic Cruises (1)
Seabourn (9)
SeaDream (1)
Silversea Cruises (15)
Star Clippers (4)
Swan Hellenic (1)
Viva Cruises (1)
Windstar Cruises (1)
Bestemmingen
Alaska (4)
Amazone (1)
Antarctica (1)
Atlantische Eilanden (1)
Atlantische Kust (1)
Baltische Staten (3)
Caraiben (7)
Donau (rivier) (3)
Galápagos (5)
Ijsland / Groenland (1)
Middellandse Zee (16)
Noorse Fjorden (5)
Panamakanaal (2)
Rijn (rivier) (1)
Stille Zuidzee (1)
Transatlantisch (1)
Verre Oosten (8)
Zuid-Amerika (1)
Categorieën
Coronavirus (6)
Cruise News (60)
Cruise Plus Aanrader (10)
Droom nu, Reis later (41)
Food (1)
In de Media (1)
Nieuwe Schepen (36)
Reisverslagen (5)
Reserveer NU voor 2021 (5)
Riviercruises (4)
Start 2 Cruise (10)
Cruise Plus adviseur
Charlotte (2)
Dirk Van Duyse (4)
Greetje (1)
 
Go for 2021: Celebrity Cruises gaat all-inclusive
Geschreven door Dirk Van Duyse
12 nov '20
 
Vakanties moeten vanaf de start zorgeloos verlopen. Daarom lanceert Celebrity Cruises ‘Always Included?’ en maakt komaf met verwarrende promoties, tijdelijke aanbiedingen en gecompliceerde uitbreidingen. Vanaf dinsdag 17 november zijn draadloos internet, dranken en fooien op elke cruise inbegrepen bij Celebrity Cruises. Na dit uitdagende jaar is de vakantieganger volgens de rederij op zoek naar eenvoud en gemoedsrust.
 
 
 
 
 
Lisa Lutoff-Perlo, President en CEO Celebrity Cruises: “Alles wat we doen bij Celebrity Cruises is ingegeven door de wens om het gevoel van luxe te herdefiniëren en in te spelen op de belevingen die de hedendaagse vakantieganger zoekt. Met onze Edge Series-schepen Celebrity Edge en haar gloednieuwe zuster Celebrity Apex lanceerden we een krachtige New Luxury-cultuur gericht op een ontspannen, designgerichte en inclusieve vakantie.”
 
 
‘Always Included’ wordt vanaf heden de nieuwe standaard voor de luxueuze vakantiebeleving die de geprezen schepen van Celebrity Cruises aanbieden:
- Onbeperkte dranken – Classic cocktails, wijnen per glas, frisdranken, speciale koffies en thees, fruitsappen en flessenwater zonder zorgen over de rekening.
- Onbeperkt internet – gratis en altijd verbonden met sociale media, e-mails en het web om naar hartenlust te surfen. - Dagelijkse fooien – fooien voor het personeel zijn steeds inbegrepen om voluit te genieten van de warme service die de uitzonderlijke bemanning levert.
 
 
Voor de gasten die nog meer luxe en eenvoud zoeken, stelt Celebrity Cruises twee upgrades voor: •- INDULGE – alle voordelen van het ELEVATE-pakket plus onbeperkt supersnel internet en tot $400 boordkrediet per persoon.

Vakantiegangers die verblijven in The Retreat, de suite-accommodatie met eigen restaurant, lounge en zonnedek, butler- en conciergedienst aan boord van de Celebrity-schepen, ontvangen zonder meerprijs alle voordelen van het INDULGE-pakket.
 
 
Always Included is geldig voor alle nieuwe boekingen met uitzondering van de cruises in de Galapagoseilanden. De formule maakt deel uit van een reeks vernieuwingen aan boord van de schepen. Hieronder valt ook de nieuwe verplichte veiligheidsoefening. Onder de titel Muster 2.0 moeten gasten niet meer op een vast tijdstip samenkomen op hun verzamelpunten, maar vervolledigen ze via hun smartphone of televisie in de hut deze dril op hun eigen ritme vóór de afvaart van het schip.
 
 
 
 

 
 

Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda & Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  Waardebon |  Privacy policy