Welkom op de cruiseblog site van Cruise Plus. Hier komt u alle laatste nieuwtjes over het reilen en zeilen in de cruisewereld te weten.
Rederijen
Aida Cruises (1)
AmaWaterways (2)
Azamara Club Cruises (2)
Celebrity Cruises (9)
Crystal Cruises (13)
Cunard (4)
Emerald Yacht Cruises (1)
Hapag-Lloyd Cruises (11)
Holland America Line (5)
Hurtigruten (1)
Norwegian Cruise Line (4)
Oceania Cruises (8)
Ponant (3)
Regent Seven Seas (9)
Ritz Carlton Yacht Collection (2)
Scenic Cruises (1)
Seabourn (10)
Silversea Cruises (15)
Star Clippers (4)
Swan Hellenic (1)
Viva Cruises (1)
Windstar Cruises (1)
Bestemmingen
Alaska (4)
Amazone (1)
Antarctica (1)
Atlantische Eilanden (1)
Atlantische Kust (1)
Baltische Staten (4)
Caraiben (8)
Donau (rivier) (3)
Galápagos (5)
Ijsland / Groenland (2)
Middellandse Zee (24)
Midden-Oosten (2)
Noorse Fjorden (8)
Panamakanaal (2)
Rijn (rivier) (1)
Stille Zuidzee (1)
Transatlantisch (1)
Verre Oosten (9)
Zuid-Amerika (1)
Zwarte Zee (1)
Categorieën
Coronavirus (7)
Cruise News (59)
Cruise Plus Aanrader (10)
Expeditiecruises (6)
Food (1)
Ik reis gerust (66)
In de Media (1)
Nieuwe Schepen (36)
Reisverslagen (5)
Reserveer NU voor 2021 (5)
Riviercruises (4)
Start 2 Cruise (10)
Cruise Plus adviseur
Charlotte (2)
Dirk Van Duyse (4)
Greetje (1)
 
Maak papa's jongensdroom om te zeilen waar
Geschreven door
14 aug '14
 
Al die willen te kaap'ren varen, Moeten mannen met baarden zijn Jan, Pier, Tjores en Corneel. Die hebben baarden, die hebben baarden Jan, Pier, Tjores en Corneel. Die hebben baarden, zij varen mee . . .
 
 
 
 
Oke, papa moet daarom geen baard hebben. Maar wedden dat hij stiekem of luidop er al van gedroomd heeft om te gaan varen? Het is een jongensdroom van bijna alle mannen om ooit de zee te temmen. Maar al snel komen ze tot het besef dat zeilen hard werk is en geen zonnebaden op het dek. Of toch? Dat kan dus wel… op een zeil-cruise! Cruise Plus heeft voor de papa’s (& mama’s natuurlijk) een unieke zeilcruise ‘Les Voiles de Saint-Tropez’ van Star Flyer. Bij het uitpakken van dit cadeau’tje voelt papa de wind al in zijn zeilen slaan.De reis vertrekt in de idyllische haven van Monaco. Daar moet je trouwens zeker een bezoek brengen aan de nieuwe Monaco Yacht Club waar de Giraglia Rolex Cup finisht. De zeil-cruise heet niet voor niets 'Les Voiles de Saint-Tropez'. De vaarroute passeert langs L'Ile Rousse en Bastia in Corsica, Portoferraio en Rapallo in Italië om daarna twee dagen halt te houden in Saint-Tropez. Daar vieren ze op dat moment 'Les Voiles de Saint-Tropez', een jaarlijks top-evenement waar mensen van over de hele wereld naar toe komen om de ogen uit te kijken.Het evenement staat gekend als hét rendez-vous voor jachten. Voor de regatta komt een bonte verzameling van de meest moderne zeilboten samen met de mooiste traditionele jachten. Wie nog niet van boten hield, wordt hier instant verliefd.Aan boord van je eigen jacht ervaar je alle romantiek en idyllische panorama's die je in gedachten had bij zeilen. Helemaal relax en zen hoor je de zeilen wapperen, waait de zilte wind langs je heen en voel je de warmte van de zon. De chefs in de keuken verwennen je met hun lekkernijen, ontbijten op het dek of 's avonds een cocktail aan de Tropical Bar of in de Piano Bar, een duik in het zwembad, ... Zeilen in alle comfort is waar de Star Clippers voor staan.

Deze cruise viert de zeilen op 27 september (vluchten van en naar Nice inbegrepen) maar de plaatsen zijn beperkt dus reserveer snel

 
 
 
 

 
 

Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda & Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  Waardebon |  Privacy policy