Welkom op de cruiseblog site van Cruise Plus. Hier komt u alle laatste nieuwtjes over het reilen en zeilen in de cruisewereld te weten.
Rederijen
Aida Cruises (1)
AmaWaterways (2)
Azamara Club Cruises (2)
Celebrity Cruises (8)
Crystal Cruises (13)
Cunard (4)
Hapag-Lloyd Cruises (11)
Holland America Line (4)
Hurtigruten (1)
Norwegian Cruise Line (3)
Oceania Cruises (6)
Ponant (2)
Regent Seven Seas (9)
Scenic Cruises (1)
Seabourn (9)
SeaDream (1)
Silversea Cruises (14)
Star Clippers (4)
Windstar Cruises (1)
Bestemmingen
Alaska (2)
Amazone (1)
Antarctica (1)
Atlantische Eilanden (1)
Atlantische Kust (1)
Baltische Staten (3)
Caraiben (6)
Donau (rivier) (3)
Galápagos (5)
Ijsland / Groenland (1)
Middellandse Zee (11)
Noorse Fjorden (5)
Panamakanaal (2)
Stille Zuidzee (1)
Transatlantisch (1)
Verre Oosten (6)
Zuid-Amerika (1)
Categorieën
Coronavirus (6)
Cruise News (60)
Cruise Plus Aanrader (10)
Droom nu, Reis later (25)
Food (1)
In de Media (1)
Nieuwe Schepen (34)
Reisverslagen (5)
Reserveer NU voor 2021 (4)
Riviercruises (4)
Start 2 Cruise (10)
Cruise Plus adviseur
Charlotte (2)
Dirk Van Duyse (4)
Greetje (1)
 
Nieuwe maan, volle maan, zilveren maan met de Silver Moon
Geschreven door Patrick Parez - Cruise Communications
4 sep '19
 
Silversea Cruises heeft eind augustus de Silver Moon te water gelaten. De elegante aanwinst wordt een zusterschip van de Silver Muse, maar krijgt er wel een reeks verbeteringen en nieuwigheden bij. Zo lanceert de luxerederij het baanbrekende culinaire programma S.A.L.T. (Sea and Land Taste) dat zich aanpast aan de bestemmingen die het schip bezoekt om de gasten meeslepende culinaire ervaringen voor te stellen. Als onderdeel van dit programma kunnen de passagiers op de Silver Moon genieten van S.A.L.T. Kitchen, het eerste regionale restaurant aan boord van een luxeschip, het S.A.L.T. Lab waar gasten aan de hand van workshops, proeverijen en demonstraties worden ingewijd in de lokale ingrediënten en ambachtelijke technieken en de S.A.L.T. Bar waar ze de authentieke smaken van de bestemmingen proeven aan de hand van grote regionale wijnen, likeuren en andere dranken.
 
 
 
 
 
Silversea herschikt op haar nieuwe vlaggenschip voor 596 passagiers verder de restaurants. Atlantide wordt uitgebreid tot maximaal 230 gasten. Het verbeterde ontwerp van Kaiseki is minimalistisch en geïnspireerd op de beste sushi-restaurants in de wereld. Het toprestaurant La Dame verwent 50 gasten met heerlijke Franse gerechten, een gloednieuw decor en de mogelijkheid om buiten te dineren. Silversea ging voor de inrichting van het gastronomische restaurant een samenwerking aan met Lalique, bekend om haar handgemaakte kristalkunstwerken. Het bedrijf ontwerpt kristalpanelen die de esthetiek van het restaurant nog moeten verrijken.
 
 
Ook voor de lounges en publieke ruimtes op de Silver Moon heeft Silversea een upgrade in petto. Die komen onder meer tot uiting in Dolce Vita. Deze populaire lounge wordt herschikt waarbij de piano centraal wordt ingeplant in de ruimte. De Connoisseur’s Corner werd volledig hertekend en breidt uit met een Wintergarden. Ook het zwembaddek steekt in een nieuw kleedje met een groter U-vormig bargedeelte met extra zitplaatsen. Het spa- en fitnesscentrum omvat op de Silver Moon een binnen- en buitengedeelte.
 
 
Verrijkt met een elegant decor, premiummaterialen en luxevoorzieningen zullen de ruime suites op de Silver Moon diezelfde elegantie uitstralen. Gasten in elke suite genieten van de toegewijde service van een butler, een eigen bar gevuld met hun favoriete dranken en 24 uur per dag in-suite dineren. Chief Marketing Officer Barbara Muckermann: “Geïnspireerd op het succes van de Silver Muse, legt Silver Moon de lat in ultraluxe reizen nog hoger. Met haar nieuwe concepten zal het schip innovatie brengen in de cruise-industrie, maar tegelijk trouw blijven aan de intimiteit die kenmerkend is voor de Silversea-beleving.”
 
 
Silver Moon komt op 6 augustus 2020 in Trieste in de vaart en reist tijdens haar inhuldigingscruise in 11 dagen door de Adriatische Zee naar Rome. Het nieuwste schip van Silversea Cruises blijft tot november in de Middellandse Zee en steekt dan de Atlantische Oceaan over richting Fort Lauderdale. Silver Moon vervolgt via de Caraïben haar weg naar Centraal en Zuid-Amerika. Gasten kunnen in Florida inschepen voor de Grand South America 2021 Voyage langs 37 bestemmingen in 20 landen. Deze reis rond Zuid-Amerika start op 7 januari 2021 in Fort Lauderdale, waar ze 70 dagen later eindigt. Wie minder vrije tijd heeft, kan kiezen voor één of meerdere deeltrajecten tussen Fort Lauderdale, Lima, Buenos Aires, Rio de Janeiro en Fort Lauderdale. Vanaf april 2021 is de Silver Moon terug in de Middellandse Zee.
 
 
 
 
 

 
 

Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda & Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  Waardebon |  Privacy policy