Welkom op de cruiseblog site van Cruise Plus. Hier komt u alle laatste nieuwtjes over het reilen en zeilen in de cruisewereld te weten.
Rederijen
Aida Cruises (1)
AmaWaterways (2)
Azamara Club Cruises (2)
Celebrity Cruises (8)
Crystal Cruises (12)
Cunard (4)
Hapag-Lloyd Cruises (11)
Holland America Line (4)
Hurtigruten (1)
Norwegian Cruise Line (3)
Oceania Cruises (6)
Ponant (2)
Regent Seven Seas (9)
Scenic Cruises (1)
Seabourn (8)
SeaDream (1)
Silversea Cruises (13)
Star Clippers (4)
Windstar Cruises (1)
Bestemmingen
Alaska (2)
Amazone (1)
Antarctica (1)
Atlantische Eilanden (1)
Atlantische Kust (1)
Baltische Staten (3)
Caraiben (6)
Donau (rivier) (3)
Galápagos (4)
Ijsland / Groenland (1)
Middellandse Zee (10)
Noorse Fjorden (5)
Panamakanaal (1)
Stille Zuidzee (1)
Transatlantisch (1)
Verre Oosten (3)
Zuid-Amerika (1)
Categorieën
Coronavirus (5)
Cruise News (60)
Cruise Plus Aanrader (10)
Droom nu, Reis later (16)
Food (1)
In de Media (1)
Nieuwe Schepen (33)
Reisverslagen (5)
Reserveer NU voor 2021 (3)
Riviercruises (5)
Start 2 Cruise (10)
Cruise Plus adviseur
Charlotte (2)
Dirk Van Duyse (4)
Greetje (1)
 
Silversea start de verkoop voor de nieuwe Silver Origin
Geschreven door Patrick Parez - Cruise Communications
20 jul '19
 
Silversea Cruises opende de verkoop voor de Silver Origin, haar nieuwe schip dat volledig is ontworpen met de Galapagos-eilanden in gedachten. Het elegante yacht begint in juli 2020 aan zijn eerste reis doorheen een van ’s werelds grootste ongerepte natuurgebieden. De honderd gasten die meevaren, verblijven uitsluitend in suites en genieten aan boord van de milieubewuste Silver Origin van all-inclusive comfort en luxe.
 
 
 
 
 
Silver Origin zal in de Galapagos twee vaarschema’s aanbieden. Hoogtepunten van de noordelijke route tussen Baltra en San Cristobal zijn onder meer de kans om boeiende wildlife-soorten te zien in hun natuurlijke habitat en tijdens snorkeltochten een overvloed aan zeeleven te bewonderen van scholen tropische vissen tot schildpadden en indrukwekkende witpuntrifhaaien. De gasten verkennen verder ongewone geologische fenomenen waaronder lavastromen in de baai van Sullivan. Passagiers die in westelijke richting tussen San Cristobal en Baltra reizen met Silversea zullen getuige zijn van prachtige geologische kenmerken waaronder Kicker Rock en Pinnacle Rock, genieten van een Zodiac-tocht naar Buccaneer’s Cove die ooit als toevluchtsoord voor piraten fungeerde en verschillende andere onvergetelijke ervaringen. Behalve deze weekcruises plant Silversea eind 2020 twee uitgebreide reizen van 11 en 12 dagen.
 
 
Op beide routes brengen de gasten van de Silver Origin hun dagen door met de verkenning van het levende laboratorium van Darwin waar ze reuzeschildpadden, kleurrijke zeeleguanen, komische blauwvoetjongen, energieke zeeleeuwenpups, vleugelloze aalscholves, galapagosbuizerds en pinguïns van de Galapagos kunnen spotten. Deskundige, plaatselijke naturalisten in een verhouding van één per tien gasten, delen hun kennis en inzichten met de passagiers. Voor deze uitstappen beschikt de Silver Origin over acht Zodiacs en een reeks kajaks.
 
 
De Silver Origin omvat acht types van suites die tot de ruimste in de Galapagos behoren. Elke kajuit beschikt over een eigen balkon, kamerhoge ramen en comfortabel terrasmeubilair om een prachtig uitzicht op het eilandenlandschap te bieden. De luxe voorzieningen omvatten onder meer een gevulde minibar, een zoetwaterzuiveringssysteem in de suite, een grote vlakschermtelevisie, 24 uur per dag roomservice, dineren in de suite, onbeperkt gratis wifi en gratis expeditiekledij met een waterdichte rugzak, regenjas en metalen waterfles. De Owner’s, Grand en Royal Suites bieden daarnaast een bubbelbad met uitzicht op de zee en een aparte douche. De Medallion Suite, Deluxe Veranda Suites en Superior Veranda Suites hebben een ‘Horizon Balkon’ dat kan worden omgezet in een indoor-woonruimte met raam van vloer tot zoldering.
 
 
Het nieuwe expeditieschip van Silversea Cruises voldoet aan de hoogste normen inzake milieu-efficiëntie. De Silver Origin wordt onder meer uitgerust met een dynamisch positioneringssysteem. Op die manier kan het schip op een kwetsbaar ecosysteem voorkomen dat het anker de zeebodem beschadigt. Daarnaast ontvangen alle gasten op de Silver Origin een herbruikbare metalen drinkbeker. Die kunnen ze in de suite vullen via een zoetwaterzuiveringssysteem dat zeewater omzet in drinkwater. Op die manier wil Silversea Cruises het gebruik van plastic aan boord van het schip drastisch verminderen.
 
 
 
 
 

 
 

Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda & Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  Waardebon |  Privacy policy