Bel met onze cruise adviseurs op 03 - 780.76.60
 
Welkom op de cruiseblog site van Cruise Plus. Hier komt u alle laatste nieuwtjes over het reilen en zeilen in de cruisewereld te weten.
Rederijen
Aida Cruises (1)
AmaWaterways (2)
Azamara Club Cruises (2)
Celebrity Cruises (8)
Crystal Cruises (12)
Cunard (4)
Hapag-Lloyd Cruises (9)
Holland America Line (1)
Hurtigruten (1)
MSC Cruises (1)
Norwegian Cruise Line (2)
Oceania Cruises (6)
Ponant (3)
Regent Seven Seas (7)
Royal Caribbean (3)
Scenic Cruises (1)
Seabourn (8)
SeaDream (2)
Silversea Cruises (12)
Star Clippers (4)
Windstar Cruises (1)
Bestemmingen
Alaska (2)
Amazone (1)
Atlantische Eilanden (1)
Baltische Staten (1)
Caraiben (5)
Donau (rivier) (1)
Galápagos (4)
Middellandse Zee (8)
Noorse Fjorden (5)
Panamakanaal (1)
Stille Zuidzee (1)
Transatlantisch (1)
Verre Oosten (3)
Zuid-Amerika (1)
Categorieën
Cruise News (61)
Cruise Plus Aanrader (10)
Food (1)
In de Media (1)
Nieuwe Schepen (33)
Reisverslagen (6)
Riviercruises (5)
Start 2 Cruise (6)
Cruise Plus adviseur
Charlotte (2)
Dirk Van Duyse (3)
Greetje (1)
 
Oceania vernieuwt exotisch aanbod met schitterende routes
Geschreven door Patrick Parez - Cruise Communications
23 apr '19
 
Oceania Cruises heeft haar tropisch en exotisch aanbod voor het seizoen 2020-2021 geopend. De verzameling onthult iconische aanloophavens en biedt een schat aan mogelijkheden om de uithoeken van de wereld te verkennen. De collectie omvat maar liefst 85 routes in Azië, Afrika, Zuid-Amerika, de Stille Zuidzee, Australië en het Caraïbisch gebied, waarvan er 69 volledig nieuw zijn voor de rederij.
 
 
  Klik hier voor ons aanbod voor Oceania Cruises
 
 
Een tiental nieuwe aanloophavens bieden de gasten de mogelijkheid een fascinerende mozaïek van culturen te ontdekken zoals Cuba’s ongerepte Isla de La Juventud, de Japanse badplaats Miyako, de fascinerende Indonesische smeltkroes van Surabaya en de afgelegen haven van Whangarei in Nieuw-Zeeland. Oceania stelt een twintigtal reizen naar Cuba voor. Op de meeste routes overnachten de schepen in het iconische Havana en bezoeken minder bekende uithoeken als Cienfuegos en Santiago de Cuba. Dertig nieuwe routes laten de passagiers de Caraïben, het Panamakanaal en Mexico ontdekken.
 
 
Aan de andere kant van de wereld staat Hakkaido, het meest noordelijke hoofdeiland van Japan op het vaarschema. ‘Down under’ voegt Oceania Cruises Mooloolaba en Port Lincoln in Australië en Burnie op Tasmanië aan haar programma toe. In Madagaskar lopen de schepen volgend jaar Tôlanaro (Fort Dauphin) aan. Deze haven is de uitvalsbasis voor het Nationaal Park Andohahela, waar maar liefst twaalf soorten maki’s zijn waargenomen. Wie het allemaal samen wil ontdekken, kan op 9 januari 2021 inschepen aan boord van de Insignia voor een wereldreis van 180 dagen. Het schip bezoekt onderweg 44 landen en 39 eilanden en overnacht op maar liefst 16 iconische bestemmingen.
 
 
Gasten genieten niet alleen van nieuwe bestemmingen, maar ook van de vernieuwde boetiekschepen. Tegen juni 2020 zijn de vier schepen van de R-klasse (Insignia, Sirena, Regatta en Nautica) helemaal gerenoveerd. Oceania Cruises investeert ruim 100 miljoen euro om de publieke ruimtes, kajuiten en suites op deze schepen te hertekenen en ze een moderne, luchtige look te geven. De transformatie van de schepen is maar één aspect van het OceaniaNEXT-programma. Daarnaast stuurt de rederij de voorzieningen bij om in te spelen op nieuwe trends en de veranderende smaken van de gasten.
 
 
Zo lanceerde Oceania Cruises onlangs meer dan 200 gezonde, plantaardige menuselecties voor het ontbijt, de lunch en het diner. Het nieuwe aanbod is een aanvulling op de reeds geprezen vegetarische en Canyon Ranch Health Living-selecties en omvat gerechten uit alle hoeken van de wereld. Daarnaast introduceerde de rederij een baanbrekend duurzaamheidsinitiatief via een nieuw partnership met Vero Water om naar schatting drie miljoen plastic flessen per jaar te elimineren. Alle suites, passagiershutten, restaurants en bars worden uitgerust met dit premium waterdestillatiesysteem met herbruikbare glazen flessen. In de tweede helft van het jaar wordt de Vero Water-service uitgebreid naar de gastenbeleving aan wal.
 
 
 
  Klik hier voor ons aanbod voor Oceania Cruises
 

 
 

Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda & Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  Waardebon |  Privacy policy