Bel met onze cruise adviseurs op 03 - 780.76.60
 
Welkom op de cruiseblog site van Cruise Plus. Hier komt u alle laatste nieuwtjes over het reilen en zeilen in de cruisewereld te weten.
Rederijen
Aida Cruises (1)
AmaWaterways (2)
Azamara Club Cruises (2)
Celebrity Cruises (8)
Crystal Cruises (12)
Cunard (4)
Hapag-Lloyd Cruises (10)
Holland America Line (2)
Hurtigruten (1)
MSC Cruises (1)
Norwegian Cruise Line (3)
Oceania Cruises (6)
Ponant (3)
Regent Seven Seas (7)
Royal Caribbean (3)
Scenic Cruises (1)
Seabourn (8)
SeaDream (2)
Silversea Cruises (12)
Star Clippers (4)
Windstar Cruises (1)
Bestemmingen
Alaska (2)
Amazone (1)
Atlantische Eilanden (1)
Baltische Staten (1)
Caraiben (5)
Donau (rivier) (1)
Galápagos (4)
Middellandse Zee (8)
Noorse Fjorden (5)
Panamakanaal (1)
Stille Zuidzee (1)
Transatlantisch (1)
Verre Oosten (3)
Zuid-Amerika (1)
Categorieën
Cruise News (61)
Cruise Plus Aanrader (10)
Food (1)
In de Media (1)
Nieuwe Schepen (35)
Reisverslagen (6)
Riviercruises (5)
Start 2 Cruise (6)
Cruise Plus adviseur
Charlotte (2)
Dirk Van Duyse (3)
Greetje (1)
 
Ritz-Carlton stelt indrukwekkende suites voor
Geschreven door Patrick Parez - Cruise Communications
10 feb '19
 
Met nog exact een jaar te gaan voor de lancering van haar eerste schip, heeft The Ritz-Carlton Yacht Collection de details vrijgegeven over haar suite-aanbod. De luxueuze accommodatie zal een tijdloze elegantie en een warme, uitnodigende sfeer uitstralen om bij de gasten het gevoel op te roepen dat ze meevaren op een exclusief particulier yacht en kunnen gaan waar ze willen in de wereld. De schepen van The Ritz-Carlton Yacht Collection zullen 190 meter lang zijn en plaats bieden aan 298 gasten. Ze komen respectievelijk in 2020, 2021 en 2022 in de vaart.
 
 
In tegenstelling tot veel grote schepen, vertrouwde The Ritz-Carlton het ontwerp van haar yachts toe aan één architectenbureau, Tilberg Design of Sweden. Op die manier sluiten de casual elegante stijl en inrichting van de publieke ruimtes en de suites perfect bij elkaar aan. “Het opvallende design van The Ritz-Carlton Collection zal ons een eigen plaats geven binnen de cruise-industrie waar het schip een bestemming op zich is”, verduidelijkt Douglas Prothero, CEO van de jonge rederij.
 
 
De 149 suites zullen over dezelfde luxueuze voorzieningen beschikken die de bezoekers vinden in de Ritz-Carlton Residences in Sunny Isles, Miami Beach en Los Angeles. Het schip zal zes types van suites aanbieden. Het neusje van de zalm worden ‘The Owners’ met een leefruimte van 102 m² en een terras van 55 m². Verder zal het yacht meerdere unieke ‘Lofts’ met twee verdiepingen en een totale oppervlakte van 72 m² hebben. De andere categorieën zijn The View, The Grand, The Signature and The Terrace. Deze standaardsuite is 29 m² groot, exclusief het balkon.
 
 
Alle suites hebben een eigen terras, kamerhoge ramen en grote plafondhoogtes, kingsize bed, een badkamer met dubbele wastafel en luxe beddengoed. Dit levert de rederij zowaar de meest luchtige en uitgestrekte kamers in het segment van de luxecruises op. The Ritz-Carlton stelt een uitgebreide all-in voor met persoonlijke concierge in elke suite, meerdere restaurants, dranken, wifi en watersporten vanaf de marina. De gastronomische blikvanger (en niet inbegrepen) wordt Aqua, het verfijnde restaurant van de drie sterren Michelin-chef Sven Elverfeld van The Ritz-Carlton in Wolfsburg.
 
 
Azora, het eerste schip van The Ritz-Carlton Yacht Collection komt op 5 februari 2020 in Fort Lauderdale in de vaart en zal tijdens de eerste maanden uiteenlopende cruises verzorgen in de Caraïben. Op 28 maart vertrekt de Azora vanuit Florida naar Lissabon voor haar zomerseizoen in Europa. De Azora zal van de voorjaarszon genieten in de Middellandse Zee en doorkruist tijdens de zomer Noord-Europa. Het yacht zal daarbij ook Zeebrugge en Antwerpen aanlopen.
 
 

 
 

Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda & Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  Waardebon |  Privacy policy