Bel met onze cruise adviseurs op 03 - 780.76.60
 
Welkom op de cruiseblog site van Cruise Plus. Hier komt u alle laatste nieuwtjes over het reilen en zeilen in de cruisewereld te weten.
Rederijen
Aida Cruises (1)
AmaWaterways (2)
Azamara Club Cruises (2)
Celebrity Cruises (7)
Crystal Cruises (12)
Cunard (4)
Hapag-Lloyd Cruises (9)
Hurtigruten (1)
MSC Cruises (1)
Norwegian Cruise Line (2)
Oceania Cruises (6)
Ponant (3)
Regent Seven Seas (7)
Royal Caribbean (3)
Seabourn (8)
SeaDream (2)
Silversea Cruises (11)
Star Clippers (4)
Windstar Cruises (1)
Bestemmingen
Alaska (2)
Amazone (1)
Atlantische Eilanden (1)
Baltische Staten (1)
Caraiben (5)
Donau (rivier) (1)
GalŠpagos (4)
Middellandse Zee (7)
Noorse Fjorden (5)
Panamakanaal (1)
Stille Zuidzee (1)
Transatlantisch (1)
Verre Oosten (3)
Zuid-Amerika (1)
Categorieën
Cruise News (66)
Cruise Plus Aanrader (10)
Food (1)
In de Media (1)
Nieuwe Schepen (30)
Reisverslagen (6)
Riviercruises (5)
Cruise Plus adviseur
Charlotte (2)
Dirk Van Duyse (3)
Greetje (1)
 
Kinderrechtenactiviste Malala Yousafzai doopt Celebrity Edge
Geschreven door Patrick Parez - Cruise Communications
17 dec '18
 
Malala Yousafzai, kinderrechtenactiviste en winnares van de Nobelprijs voor de Vrede heeft in Fort Lauderdale begin december Celebrity Edge gedoopt. De Pakistaanse begon als activiste op elfjarige leeftijd met een geheime blog op de website van de BBC over het leven onder de Taliban. In oktober 2012 raakte ze levensbedreigend gewond bij een aanslag door een talibanstrijder in Pakistan. Ze overleefde de aanslag en verhuisde met haar familie naar Groot-BrittanniŽ waar ze momenteel studeert aan de universiteit van Oxford. Malala Yousafzai kreeg de voorbije jaren internationale erkenning en de Nobelprijs voor de Vrede. Ze is de inspirerende medestichter van het Malala Fund dat Celebrity Cruises voortaan financieel steunt. Het Malala Fonds wil dat twaalf jaar lang veilig en kwaliteitsvol onderwijs de minimumnorm wordt voor elk kind, waar ook in de wereld.
 
 
  Klik hier voor ons aanbod voor Celebrity Cruises
 
 
Met Celebrity Edge lanceert Celebrity Cruises een nieuwe scheepsklasse. Tegen 2022 volgen nog drie zusterschepen. De eenheden van de Edge-klasse bieden plaats aan 2.918 gasten. Ze vallen vooral op door hun bijzonder design met transformationele ruimtes, kajuiten en balkons die naadloos in elkaar overvloeien en de Magic Carpet, een platform dat aan stuurboord over het schip hangt en dienst doet als tenderstation, bar en restaurant. Celebrity Edge is ook het eerste Celebrity-schip met een afzonderlijk zonnedek voor de suitegasten. De rederij heeft het suite-aanbod verdubbeld en een aantal topcategorieŽn toegevoegd. De Edge Villa strekt zich uit over twee dekken en beschikt over een woonkamer, slaapkamer, terras en plonsbad. De Iconic Suite met een totale oppervlakte van 245 m≤ omvat twee slaapkamers, twee badkamers en een enorm balkon.
 
 
Tot eind april verzorgt Celebrity Edge vanuit Fort Lauderdale weekcruises naar de Oostelijke en Westelijke CaraÔben. Op 28 april 2019 vat het vlaggenschip van Celebrity Cruises haar trans-Atlantische oversteek aan richting Europa voor een zomerseizoen in de Middellandse Zee. Celebrity Edge stelt in het voor- en najaar cruises van 9 tot 11 nachten in de Westelijke Middellandse Zee, langs de Italiaanse kusten en naar de Griekse eilanden voor. Tijdens het hoogseizoen staan twee verschillende weekcruises tussen ItaliŽ, Frankrijk en Spanje op het programma. Op 1 november vaart Celebrity Edge terug naar Florida en de CaraÔben.
 
 
Celebrity Edge keert in de zomer 2020 terug naar Europa. Ze krijgt dan het gezelschap van de Celebrity Apex. Het zusterschip vaart in april 2020 van de scheepswerf rechtstreeks naar Southampton en zal in de lente vijf cruises naar de Noorse fjorden en langs de noordelijke kusten van Spanje en Portugal verzorgen. Op deze vaarschemaís zal het schip ook twee keer Zeebrugge aanlopen. In mei herpositioneert Celebrity Cruises haar nieuwste schip in de Middellandse Zee. Celebrity Apex zal er tot oktober cruises van 7 tot 12 nachten aanbieden vanuit Barcelona en Civitavecchia (Rome). Celebrity Edge zal dan de Oostelijke Middellandse Zee en de Adriatische Zee bevaren.
 
 
2020 belooft trouwens de grootste zomer ooit voort Celebrity Cruises in Europa te worden. Zes schepen van de maatschappij zullen in Noord- en Zuid-Europa varen en samen 90 aanloophavens en 27 Europese landen bezoeken. Celebrity Reflection krijgt opnieuw Amsterdam als thuishaven voor cruises naar de Baltische Staten en de Britse Eilanden. Celebrity Silhouette vaart vanuit Southampton. De Celebrity Constellation en Celebrity Infinity toeren rond in de Middellandse Zee. Celebrity Silhouette en Celebrity Constellation worden in de aanloop tot hun Europese zomer helemaal vernieuwd. Alle kajuiten, suites, restaurants en publieke ruimtes worden onder handen genomen om de schepen in lijn te brengen met Celebrity Edge en Celebrity Apex.
 
 
 
  Klik hier voor ons aanbod voor Celebrity Cruises
 

 
 

Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda & Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  Waardebon |  Privacy policy