Bel met onze cruise adviseurs op 03 - 780.76.60
 
Welkom op de cruiseblog site van Cruise Plus. Hier komt u alle laatste nieuwtjes over het reilen en zeilen in de cruisewereld te weten.
Rederijen
Aida Cruises (1)
AmaWaterways (2)
Azamara Club Cruises (2)
Celebrity Cruises (7)
Crystal Cruises (12)
Cunard (4)
Hapag-Lloyd Cruises (8)
Hurtigruten (1)
MSC Cruises (1)
Norwegian Cruise Line (2)
Oceania Cruises (5)
Ponant (3)
Regent Seven Seas (7)
Royal Caribbean (3)
Scenic Cruises (1)
Seabourn (7)
SeaDream (1)
Silversea Cruises (10)
Star Clippers (4)
Windstar Cruises (1)
Bestemmingen
Alaska (2)
Atlantische Eilanden (1)
Baltische Staten (1)
Caraiben (5)
Donau (rivier) (1)
Galápagos (3)
Middellandse Zee (6)
Noorse Fjorden (5)
Panamakanaal (1)
Stille Zuidzee (1)
Transatlantisch (1)
Verre Oosten (3)
Zuid-Amerika (1)
Categorieën
Cruise News (66)
Cruise Plus Aanrader (8)
Food (1)
In de Media (1)
Nieuwe Schepen (28)
Reisverslagen (5)
Riviercruises (5)
Cruise Plus adviseur
Charlotte (2)
Dirk Van Duyse (3)
Greetje (1)
 
De nieuwe Celebrity Edge op weg naar Florida
Geschreven door Dirk Van Duyse
13 nov '18
 
Celebrity Edge heeft de Chantiers de l’Atlantique in Saint-Nazaire verlaten en bereikt volgende week haar thuishaven in Florida. Aan boord bevinden zich 1.400 bemanningsleden aangevuld met technici van de Franse scheepswerf die de laatste details afwerken vooraleer de eerste gasten aan boord arriveren. Na haar trans-Atlantische reis van 4.000 zeemijlen wordt het nieuwe vlaggenschip van Celebrity Cruises op maandag 19 november in Port Everglades (Fort Lauderdale) verwacht.
 
 
  Klik hier voor ons aanbod voor Celebrity Cruises
 
 
Celebrity Edge is het eerste schip van een nieuwe, revolutionaire Celebrity-klasse die conventies omverwerpt met een unieke indeling, gericht op de zee en de bestemming. Een van de hoogtepunten is de Magic Carpet, een ontmoetingsplaats die over de zijkant van het schip hangt en dienst doet als lounge, al fresco-restaurant en Destination Gateway voor de verkenning aan land.
 
 
De hutten op Celebrity Edge zijn tot 70% groter dan op andere schepen. In de Infinite Veranda-hut kunnen gasten met een druk op de knop de woon- en balkonruimtes samenvoegen. Het aanbod aan suites werd fors uitgebreid met onder meer Edge Villa’s met twee verdiepingen en een privédompelbad en Iconic Suites met twee slaapkamers, twee badkamers en enorme buitenterrassen. Gasten die in de Suite Class reizen, genieten van The Retreat Lounge, The Retreat Sundeck en het suiterestaurant Luminae.
 
 
Het nieuwe vlaggenschip van Celebrity Cruises zal in Fort Lauderdale afmeren aan Terminal 25 (T25), speciaal ontworpen voor de ontvangst van Celebrity Edge. De hoogtechnologische terminal garandeert een naadloos incheckproces en sluit op het vlak van design en beleving perfect aan bij het revolutionaire cruiseschip. Na de inhuldigingsplechtigheden en enkele introductiecruises zal Celebrity Edge vanaf 9 december vanuit Port Everglades elke zondag naar de Oostelijke en Westelijke Caraïben varen. Gasten bezoeken op deze weekcruises onder meer Key West in Zuid-Florida, Cozumel en Puerto Costa Maya in Mexico, George Town op de Kaaimaneilanden, San Juan in Puerto Rico, Philipsburg op Sint-Maarten en Tortola op de Britse Maagdeneilanden.
 
 
Na haar inaugurele seizoen in de Caraïben vat Celebrity Edge op 28 april 2019 een nieuwe trans-Atlantische oversteek aan richting Europa voor een zomerseizoen in de Middellandse Zee. Het cruiseschip zal tussen mei en oktober cruises van 7, 10 en 11 nachten verzorgen vanuit Civitavecchia (Rome) en Barcelona. Voor brochures en reservaties kunnen vakantiegangers contact opnemen met hun reisagent en met Cruise Connection die in België en het Groothertogdom Luxemburg optreedt als generaal verkoopagent voor Celebrity Cruises.
 
 
 
  Klik hier voor ons aanbod voor Celebrity Cruises
 

 
 

Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda & Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  Waardebon |  Privacy policy