Bel met onze cruise adviseurs op 03 - 780.76.60
 
Welkom op de cruiseblog site van Cruise Plus. Hier komt u alle laatste nieuwtjes over het reilen en zeilen in de cruisewereld te weten.
Rederijen
Aida Cruises (1)
AmaWaterways (2)
Azamara Club Cruises (2)
Celebrity Cruises (6)
Crystal Cruises (12)
Cunard (4)
Hapag-Lloyd Cruises (8)
Holland America Line (6)
Hurtigruten (1)
MSC Cruises (1)
Norwegian Cruise Line (2)
Oceania Cruises (5)
Ponant (3)
Regent Seven Seas (7)
Royal Caribbean (3)
Scenic Cruises (1)
Seabourn (7)
SeaDream (1)
Silversea Cruises (9)
Star Clippers (4)
Windstar Cruises (1)
Bestemmingen
Alaska (2)
Atlantische Eilanden (1)
Baltische Staten (1)
Caraiben (5)
Donau (rivier) (1)
Galápagos (2)
Middellandse Zee (6)
Noorse Fjorden (5)
Panamakanaal (1)
Stille Zuidzee (1)
Transatlantisch (1)
Verre Oosten (3)
Zuid-Amerika (1)
Categorieën
Cruise News (65)
Cruise Plus Aanrader (8)
Food (1)
In de Media (1)
Nieuwe Schepen (27)
Reisverslagen (5)
Riviercruises (5)
Cruise Plus adviseur
Charlotte (2)
Dirk Van Duyse (3)
Greetje (1)
 
Exclusief cruisen met Crystal River Cruises
Geschreven door Patrick Parez - Cruise Communications
8 okt '18
 
Crystal River Cruises heeft op zeer korte tijd haar plaats opgeëist aan het firmament van de riviercruises. Met de volledig gerenoveerde Crystal Mozart en de vier nieuwbouwschepen Crystal Debussy, Crystal Bach, Crystal Ravel en Crystal Mahler die het jongste jaar de vloot vervoegden, zet de rederij een nieuwe standaard om de Europese waterwegen te bevaren.
 
 
  Klik hier voor ons aanbod voor Crystal Cruises
 
 
De Crystal River-vloot is er één van superlatieven. De gasten verblijven allemaal in suites met butlerservice. Met afmetingen van 17,5 tot 82 m² behoren de suites tot de grootste op de Europese rivieren. Alle suites beschikken over panoramische ramen die met een druk op de knop worden omgetoverd tot een balkon. De ramen zijn bovendien uitgerust met een verstelbaar vliegenraam. Zo kan u ook ’s nachts van de frisse lucht genieten zonder last te hebben van vervelende insecten.
 
 
De publieke ruimtes stralen ditzelfde gevoel van ruimte en luxe uit. De schepen beschikken niet alleen over de hoogste verhouding personeel per gast, maar ook een zee van ruimte. De vier schepen van de Rijn-klasse ontvangen amper 106 gasten. Dat zijn er veel minder dan andere schepen met een gelijkaardige lengte. De Crystal Mozart die aanzien wordt als de Koningin van de Donau, biedt plaats aan 154 gasten maar is dan wel dubbel zo breed. Deze extra ruimte laat ook meer voorzieningen toe, waaronder een indrukwekkende Crystal Life Spa met behandelingsruimtes, binnenzwembad en salon.
 
 
Dineren doet u aan boord van de Crystal-schepen in een open seating met een buffetformule ’s morgens en ’s middags en een bediening aan tafel ’s avonds. Alle gerechten zijn verfijnd en regionaal geïnspireerd en worden verzorgd door een 25 man sterke keukenbrigade. Wie op zoek is naar een unieke culinaire belevenis, kan een plaats reserveren in The Vintage Room. De Executive Chef bereidt een exquis zes- tot achtgangenmenu. De Head Sommelier zorgt voor exclusieve wijnen en licht bij elke selectie bovendien de unieke eigenschappen toe. Ook in de aanloophavens is de gastronomie nooit veraf met de Culinary Experiences. Hiervoor werkt Crystal Cruises samen met een handvol Michelin-restaurants in onder meer Wenen en Budapest.
 
 
Crystal River Cruises is niet alleen een exclusief, maar ook een volledig inclusief vakantieproduct. De prijs omvat alle maaltijden, een open bar met frisdranken, champagne, fijne wijnen en sterkedrank en twee Crystal Adventures-excursies in elke haven. Alle uitstappen gebeuren met eigen bussen die de schepen volgen. Ook Wifi, roomservice, de yoga- en fitnessklassen en het gebruik van de zelfwasserij zijn in de prijs inbegrepen. Wie in de hoogste suites verblijft, krijgt daarbovenop een Epicurian Experience aangeboden in een sterrenrestaurant. De Crystal Mozart vaart het hele jaar op de Donau. De vier schepen van de Rijn-klasse bieden uiteenlopende vaarschema’s aan op de Donau, Rijn, Main en Moesel. In november en december kan u bovendien inschepen voor een rondvaart langs de meest befaamde kerstmarkten.
 
 
 
  Klik hier voor ons aanbod voor Crystal Cruises
 

 
 

Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda & Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  Waardebon |  Privacy policy