Bel met onze cruise adviseurs op 03 - 780.76.60
 
Welkom op de cruiseblog site van Cruise Plus. Hier komt u alle laatste nieuwtjes over het reilen en zeilen in de cruisewereld te weten.
Rederijen
Aida Cruises (1)
AmaWaterways (2)
Azamara Club Cruises (2)
Celebrity Cruises (7)
Crystal Cruises (12)
Cunard (4)
Hapag-Lloyd Cruises (8)
Holland America Line (6)
Hurtigruten (1)
MSC Cruises (1)
Norwegian Cruise Line (2)
Oceania Cruises (5)
Ponant (3)
Regent Seven Seas (7)
Royal Caribbean (3)
Scenic Cruises (1)
Seabourn (7)
SeaDream (1)
Silversea Cruises (10)
Star Clippers (4)
Windstar Cruises (1)
Bestemmingen
Alaska (2)
Atlantische Eilanden (1)
Baltische Staten (1)
Caraiben (5)
Donau (rivier) (1)
Galápagos (3)
Middellandse Zee (6)
Noorse Fjorden (5)
Panamakanaal (1)
Stille Zuidzee (1)
Transatlantisch (1)
Verre Oosten (3)
Zuid-Amerika (1)
Categorieën
Cruise News (66)
Cruise Plus Aanrader (8)
Food (1)
In de Media (1)
Nieuwe Schepen (28)
Reisverslagen (5)
Riviercruises (5)
Cruise Plus adviseur
Charlotte (2)
Dirk Van Duyse (3)
Greetje (1)
 
Seven Seas Explorer wil het meest luxueuze schip ter wereld worden . . .
Geschreven door Patrick Parez - Cruise Communications
1 mei '16
 
De kiel van de Seven Seas Explorer werd gelegd op 21 januari 2015! Het gebeurt zeker niet iedere dag dat een cruise rederij met de bouw van een nieuw schip begint. En als een All-Inclusive rederij dan aankondigt dat ze “het meest luxueuse cruiseschip ooit” op stapel heeft staan, dan is dat natuurlijk groot nieuws! Regent Seven Seas is een toprederij in het aanbod van Cruise Plus en begon op 21 januari 2015 met de bouw van de Seven Seas Explorer in Italië. Zoals het hoort, werden 3 muntstukken op de kiel gelast, die het schip geluk moeten brengen: een zeldzame zilveren Dollar uit 1921, een zilveren Lire uit 1959 en een speciaal voor de gelegenheid ontworpen munt. Tijdens een ceremonie werden de muntstukken getoond alvorens ze vast te lassen aan de kiel.
 
 
  Klik hier voor ons aanbod voor Regent Seven Seas
 


Het schip, dat al in tijdens de zomer van 2016 aan haar eerste cruise zal beginnen, zal plaats bieden aan maximaal 738 gasten in 369 luxe suites, de éne nog ruimer dan de andere (de grootste suite heeft een oppervlakte van ruim 360 m2!). Met haar 223 meter zal de Seven Seas Explorer een indrukwekkend schip zijn; nooit eerder zullen passagiers zoveel ruimte hebben én bediend worden door zoveel bemanningsleden.Bij het ontwerpen van de Seven Seas Explorer werd niets aan het toeval overgelaten: er zullen 6 open seating restaurants zijn, een twee verdiepen hoge theaterzaal, drie boetieks en een Canyon Ranch SpaClub. Bovendien zal het schip een “groen schip” zijn, want er wordt gebruik gemaakt van de meest duurzame materialen, recente technologische ontwikkelingen én milieuvriendelijke motoren.Kunal Kamlani, de president van Regent Seven Seas Cruises glunderde uiteraard bij het leggen van de kiel van het schip: “Onze trouwe gasten vroegen ons om een ruimer aanbod van bestemmingen te voorzien en de beste reisagentschappen toonden aan dat de vraag naar luxe cruises in de lift zit”. Het schip vertegenwoordigt een investering van zowat 450 miljoen Dollar, maar daar staat een ongeëvenaarde luxe tegenover voor de passagiers. En wie eerder al met Regent Seven Seas op cruise is geweest, kan getuigen dat de service onberispelijk is en de kwaliteit van de suites – allemaal met een terras, trouwens – overweldigend.Regent Seven Seas Cruises heeft de eerste details bekend gemaakt van de gloednieuwe Seven Seas Explorer (56.ooo ton, 750 passagiers) die in juli 2016 wordt verwacht. Het schip zal het meest luxe schip van Regent Seven Seas Cruises ooit worden, uiteraard een all-suite schip. De grootste suite, de Regent Suite (271 m2), is een twee slaapkamer suite met een veranda (89 m2) die rond de suite loopt. In deze suite staat een prachtige Steinway piano, is een door glas omgeven ruimte om te zonnebaden en zelfs een privé spa met badkamer, twee verwarmde stenen loungebedden, een sauna, stoomruimte en privé behandelruimtes. De bewoners van de suite krijgen ongelimiteerde spa behandelingen.Uitsluitend de allerbeste partners van Regent Seven Seas mogen nu al cruises aan boord van de Seven Seas Explorer aanbieden. Voor België mocht Cruise Plus als marktleider vanzelfsprekend niet ontbreken! Wie bv. de 2 weken durende maiden voyage van Monte Carlo naar Venetië wenst mee te maken, kan vandaag al bij Cruise Plus terecht – zowat 3 weken voor de meeste andere agentschappen! Samen met de Seven Seas Voyager, Seven Seas Mariner en Seven Seas Navigator, zal dit nieuwe schip u een keuze bieden uit ruim 350 bestemmingen in het aanbod van Regent Seven Seas. Ideaal om de wereld in échte luxe te ontdekken.

 
 
  Klik hier voor ons aanbod voor Regent Seven Seas
 

 
 

Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda & Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  Waardebon |  Privacy policy