Welkom op de cruiseblog site van Cruise Plus. Hier komt u alle laatste nieuwtjes over het reilen en zeilen in de cruisewereld te weten.
Rederijen
Aida Cruises (1)
AmaWaterways (2)
Azamara Club Cruises (2)
Celebrity Cruises (8)
Crystal Cruises (12)
Cunard (4)
Hapag-Lloyd Cruises (11)
Holland America Line (2)
Hurtigruten (1)
Norwegian Cruise Line (3)
Oceania Cruises (6)
Ponant (2)
Regent Seven Seas (8)
Scenic Cruises (1)
Seabourn (8)
SeaDream (1)
Silversea Cruises (13)
Star Clippers (4)
Windstar Cruises (1)
Bestemmingen
Alaska (2)
Amazone (1)
Antarctica (1)
Atlantische Eilanden (1)
Baltische Staten (1)
Caraiben (5)
Donau (rivier) (1)
Galápagos (4)
Middellandse Zee (8)
Noorse Fjorden (5)
Panamakanaal (1)
Stille Zuidzee (1)
Transatlantisch (1)
Verre Oosten (3)
Zuid-Amerika (1)
Categorieën
Cruise News (60)
Cruise Plus Aanrader (10)
Food (1)
In de Media (1)
Nieuwe Schepen (33)
Reisverslagen (5)
Riviercruises (5)
Start 2 Cruise (10)
Cruise Plus adviseur
Charlotte (2)
Dirk Van Duyse (4)
Greetje (1)
 
Boeken bij een cruisespecialist: een evidente keuze
Geschreven door Patrick Parez - Cruise Communications
9 mei '16
 
Het internet is een perfecte tool om informatie te verzamelen voor uw volgende cruise. Maar als het op het reserveren van uw vakantie aankomt, kan het wereldwijde web de ontvangst, het advies en de gepersonaliseerde benadering van een cruisespecialist onmogelijk evenaren. Ook wanneer u achteraf nog met vragen zit, weet het cruiseagentschap gegarandeerd het passend antwoord. Redenen te over dus om uw vakantiebudget toe te vertrouwen aan een gekende cruisespecialist.
 
 
Een cruisespecialist kent de diverse producten en weet welke zee- of riviercruises het best bij uw wensen aansluiten. Hij of zij heeft de schepen bezocht of ermee gevaren. Hij luistert naar de reacties van andere klanten-vakantiegangers en kent de troeven en minder sterke punten van het schip en de bestemming. En misschien geeft hij u nog enkele insider-tips mee. Een cruisespecialist organiseert bovendien op regelmatige tijdstippen bezoeken wanneer een schip in Zeebrugge of Antwerpen afmeert, belegt infoavonden in samenwerking met rederijen en werkt begeleide cruises uit. Zo’n groepscruise kan een ideale formule zijn voor wie een eerste maal op cruise vertrekt of graag in het gezelschap van landgenoten op vakantie gaat.
 
 
De reisadviseur informeert tevens over de reisdocumenten en visums. Hij kan een reisverzekering afsluiten, transfers voor u organiseren of een voor- of naprogramma uitwerken, want misschien wenst u nog enkele dagen op de bestemming te vertoeven. Waarom zou u uren surfen op het net om het geschikte hotel te vinden, als de reisagent de informatie binnen handbereik heeft. Alles wordt vakkundig geregeld en netjes verpakt tot een mooi geheel. En u staat er niet alleen voor wanneer een vlucht wordt afgelast of vertraging heeft opgelopen. Bij een onverwachts probleem, hebt u een rechtstreekse contactpersoon die meteen een oplossing vindt.

 
 
Al deze elementen resulteren zonder twijfel in een meerwaarde die u onmogelijk kan vinden op het internet. Bovendien weet u op het web vaak niet met welke touroperator u scheep gaat. Diverse online-cruisekantoren hebben hun vestiging in het buitenland en zijn bijgevolg niet gedekt door het Garantiefonds Reizen. Wanneer u na de reservatie een onderdeel van uw reis wenst aan te passen of – we hopen het niet – uw cruisevakantie om een of andere reden moet annuleren, is een eerstelijns aanspreekpunt een absoluut pluspunt
 
 
Een reis boeken bij een cruise-adviseur hoeft ook niet persé duurder te zijn. Cruisetouroperators sluiten vaak exclusieve deals af met de rederijen en kunnen op die manier tarieven voorstellen waartoe u als individuele reiziger geen toegang hebt. Daarbij komt nog dat het reiskantoor eveneens luchthaventransport kan regelen. U wordt thuis opgehaald en na de vakantie weer veilig thuisgebracht. Hou er rekening mee dat een wagen achterlaten op de luchthaven vaak een flinke stuiver kost, zodat een georganiseerd luchthaventransport in sommige gevallen zelfs goedkoper zal uitvallen dan het eigen vervoer.
 

 
 

Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda & Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  Waardebon |  Privacy policy