Bel met onze cruise adviseurs op 03 - 780.76.60
 
Welkom op de cruiseblog site van Cruise Plus. Hier komt u alle laatste nieuwtjes over het reilen en zeilen in de cruisewereld te weten.
Rederijen
Aida Cruises (1)
AmaWaterways (2)
Azamara Club Cruises (2)
Celebrity Cruises (6)
Crystal Cruises (12)
Cunard (4)
Hapag-Lloyd Cruises (8)
Holland America Line (6)
Hurtigruten (1)
MSC Cruises (1)
Norwegian Cruise Line (2)
Oceania Cruises (5)
Ponant (3)
Regent Seven Seas (7)
Royal Caribbean (3)
Scenic Cruises (1)
Seabourn (7)
SeaDream (1)
Silversea Cruises (9)
Star Clippers (4)
Windstar Cruises (1)
Bestemmingen
Alaska (2)
Atlantische Eilanden (1)
Baltische Staten (1)
Caraiben (5)
Donau (rivier) (1)
Galápagos (2)
Middellandse Zee (6)
Noorse Fjorden (5)
Panamakanaal (1)
Stille Zuidzee (1)
Transatlantisch (1)
Verre Oosten (3)
Zuid-Amerika (1)
Categorieën
Cruise News (65)
Cruise Plus Aanrader (8)
Food (1)
In de Media (1)
Nieuwe Schepen (27)
Reisverslagen (5)
Riviercruises (5)
Cruise Plus adviseur
Charlotte (2)
Dirk Van Duyse (3)
Greetje (1)
 
Silversea Cruises vaart onder de vleugels van Royal Caribbean
Geschreven door Patrick Parez - Cruise Communications
13 aug '18
Silversea Cruises, een pionier in het segment van de ultra-luxueuze cruises, maakt voortaan officieel deel uit van Royal Caribbean Cruises Ltd. De twee partijen kondigden het nieuws aan na de definitieve goedkeuring door de mededingingsautoriteiten. De overname brengt twee vooraanstaande spelers uit de industrie samen en verruimt de portfolio van Royal Caribbean Cruises met luxecruises en expeditiereizen.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Silver Muse staat model voor vernieuwde Silver Spirit
Geschreven door Patrick Parez - Cruise Communications
29 mar '18
Begin mei neemt Silversea Cruises de vernieuwde Silver Spirit in de vaart. Het luxeschip verblijft momenteel op de Fincantieri-werf in Palermo waar het niet alleen wordt verlengd, maar ook volledig gerenoveerd voor een totaalbedrag van 60 miljoen euro. Met de upgrade brengt Silversea Cruises het vaartuig in lijn met haar vlaggenschip Silver Muse dat in het voorjaar van 2017 werd gelanceerd.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Iedereen in de wolken over de Silver Muse
Geschreven door Patrick Parez - Cruise Communications
22 sep '17
De Silver Muse beëindigde zopas haar eerste zomerseizoen in de Middellandse Zee en kon daarbij op niks dan lof rekenen. De feedback was eenparig positief. Dit heeft Silversea Cruises ertoe aangezet begin september een zusterschip voor 596 gasten te bestellen met een optie voor nog eens twee gelijkaardige vaartuigen. Silver Moon, het eerste in de reeks, komt in het najaar van 2020 in de vaart en wordt het tiende schip van de rederij.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Silversea onthult details vernieuwde Silver Cloud
Geschreven door Patrick Parez - Cruise Communications
31 mar '17
Silversea Cruises heeft meer details bekendgemaakt over de miljoenen euro’s kostende renovatie van de Silver Cloud. Het eerste schip van de luxerederij gaat van augustus tot oktober naar het droogdok. Daarbij wordt het vaartuig verbouwd tot ijs-klasse expeditieschip. Bij die gelegenheid worden ook alle publieke ruimtes grondig onder handen genomen. Op die manier combineert de maatschappij de ultraluxe-kenmerken van een klassiek Silversea-schip met de eisen van een versterkte romp en een grote maneuvreerbaarheid die noodzakelijk zijn voor expediecruising.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Vaar als eerste mee met de nieuwe Silver Muse van Silversea Cruises
Geschreven door Patrick Parez - Cruise Communications
23 feb '17
Silversea Cruises heeft de reservaties geopend voor het nieuwe vlaggenschip Silver Muse. Het ultraluxueuze schip van de rederij komt in april 2017 in de vaart. De inaugurale cruise wordt een reis van 13 dagen tussen Monte Carlo en Nice met vertrek op 20 april 2017. Op deze afvaart bezoekt het schip onder meer Barcelona, Valletta, Amalfi en Sorrento. Vóór de officiële lancering kan u op 10 april 2017 al meevaren op de paascruise. De Silver Muse vaart op deze achtdaagse reis vanuit Monte Carlo naar bestemmingen als Porto Mahon, Livorno en Portofino. Op 18 april 2017 is het schip terug in Monte Carlo voor de doopplechtigheden. Silver Muse zal tijdens haar eerste jaar 130 bestemmingen bezoeken in 34 landen in Europa, Canada, de Caraïben, Noord- en Zuid-Amerika.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

 Pagina: Eerste pagina Vorige pagina 1 Volgende pagina Laatste pagina   van 2 (9 blogartikels)
 

Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda & Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  Waardebon |  Privacy policy