Welkom op de cruiseblog site van Cruise Plus. Hier komt u alle laatste nieuwtjes over het reilen en zeilen in de cruisewereld te weten.
Rederijen
Aida Cruises (1)
AmaWaterways (2)
Azamara Club Cruises (2)
Celebrity Cruises (8)
Crystal Cruises (12)
Cunard (4)
Hapag-Lloyd Cruises (10)
Holland America Line (2)
Hurtigruten (1)
MSC Cruises (1)
Norwegian Cruise Line (3)
Oceania Cruises (6)
Ponant (3)
Regent Seven Seas (7)
Royal Caribbean (3)
Scenic Cruises (1)
Seabourn (8)
SeaDream (2)
Silversea Cruises (13)
Star Clippers (4)
Windstar Cruises (1)
Bestemmingen
Alaska (2)
Amazone (1)
Antarctica (1)
Atlantische Eilanden (1)
Baltische Staten (1)
Caraiben (5)
Donau (rivier) (1)
Galápagos (4)
Middellandse Zee (8)
Noorse Fjorden (5)
Panamakanaal (1)
Stille Zuidzee (1)
Transatlantisch (1)
Verre Oosten (3)
Zuid-Amerika (1)
Categorieën
Cruise News (63)
Cruise Plus Aanrader (10)
Food (1)
In de Media (1)
Nieuwe Schepen (35)
Reisverslagen (6)
Riviercruises (5)
Start 2 Cruise (6)
Cruise Plus adviseur
Charlotte (2)
Dirk Van Duyse (3)
Greetje (1)
 
Eerste maal op cruise ? Cruisejargon voor dummies
Geschreven door Patrick Parez - Cruise Communications
13 nov '18
Wie een eerste maal op cruise vertrekt, zal aan boord even de wenkbrauwen fronsen wanneer de cruisedirecteur omroept dat ‘the gangway is situated on deck 4’ of ‘the tenders are docked starboard deck 2’. We zetten enkele typische cruisetermen op een rij zodat u straks als een volleerd cruiser van uw vakantie kan genieten.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Boeken bij een cruisespecialist: een evidente keuze
Geschreven door Patrick Parez - Cruise Communications
9 mei '16
Het internet is een perfecte tool om informatie te verzamelen voor uw volgende cruise. Maar als het op het reserveren van uw vakantie aankomt, kan het wereldwijde web de ontvangst, het advies en de gepersonaliseerde benadering van een cruisespecialist onmogelijk evenaren. Ook wanneer u achteraf nog met vragen zit, weet het cruiseagentschap gegarandeerd het passend antwoord. Redenen te over dus om uw vakantiebudget toe te vertrouwen aan een gekende cruisespecialist.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Cruisen voor foodies
Geschreven door Patrick Parez - Cruise Communications
9 mei '16
We hebben allemaal Bourgondisch bloed door onze aderen stromen en houden van lekker en gezellig tafelen. We bezoeken niet alleen gastronomische restaurants tijdens het jaar, maar willen ook op vakantie van een gourmetmaaltijd genieten. Het tijdperk dat een cruiseschip over een hoofdrestaurant en een of twee specialiteitenrestaurants beschikte, ligt ver achter ons. De cruiseschepen worden op gastronomisch vlak steeds vaker een weerspiegeling van onze maatschappij waar traditionele gerechten, trendy bereidingen en exotische smaken naast elkaar worden aangeboden. Haute cuisine heeft duidelijk de weg naar de oceanen gevonden.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

7 vooroordelen over cruisen ontkracht.
Geschreven door Patrick Parez - Cruise Communications
1 mei '16
1/ Tijdens cruises word je zeeziek
Moderne cruiseschepen zijn uitgerust met stabilatoren, waardoor de deining nauwelijks voelbaar is. Bovendien blijven de meeste schepen vrij dicht bij de kust varen en worden vooral ‘s nachts de langste stukken gevaren, wanneer de passagiers slapen. Bent u toch ongerust, dan stellen we u graag een suite in het midden van het schip voor, waar men de deining nauwelijks voelt!

2/ Cruisen is voor oudere mensen
Er zijn erg veel rederijen die luxecruises aanbieden en elk van hen heeft haar eigen kenmerken. Verschillende van hen richten hun aanbod op jonge mensen of gezinnen en bieden daarbij aangepaste en actieve programma’s.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Wat te doen op een zeedag ?
Geschreven door Patrick Parez - Cruise Communications
20 feb '16
Wie nog nooit op cruise is geweest, vraagt zich soms af hoe hij een zeedag zal invullen. Een zeedag is een dag waarop het cruiseschip op weg is naar een volgende bestemming en bijgevolg geen haven aanloopt. Sommige mensen maken er een dagje zalig nietsdoen van: lang uitslapen, brunchen, genieten van de zon, een boek lezen en een show meepikken. Anderen nemen deze gelegenheid te baat om het schip te verkennen, gebruik te maken van de vele voorzieningen, zich te laten verwennen en misschien zelfs iets bij te leren.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

 Pagina: Eerste pagina Vorige pagina 1 Volgende pagina Laatste pagina   van 2 (6 blogartikels)
 

Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda & Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  Waardebon |  Privacy policy