Rederijdetails + Video
Schepen
1   aanbiedingen
1   Cruise Plus suggestie(s)
3   begeleide cruise(s)
35   Beoordelingen
Geef uw beoordeling
Stel ons een vraag
Cruisescore   81%
Lees alle beoordelingen   
Waarom Azamara Club Cruises ?
Kleine boetiekschepen (max. 694 gasten)
Semi all-inclusive: dranken & fooien inclusief
Grondige (totaal)renovatie in 2016
AzAmazing Evening op bijzondere locaties
Late vertrekken & langer ter plaatse
Bestemmingsspecialist met unieke excursies
Azamara Club Cruises richt zich met twee kleinere schepen naar de kritische reiziger die op zoek is naar exotische bestemmingen en fascinerende steden. Met zorgvuldig uitgekozen landexcursies en (vrijblijvende) inleidende lezingen aan boord haalt u het beste uit elke bestemming die deze elegante schepen aanlopen. De 694 gasten die meereizen op de Azamara Quest en Azamara Journey mogen zich verwac...
Klik hier en lees meer
Laatste blogbericht
Uw Cruise Plus adviseur
    Greetje
T:   03-780.76.14

Advies nodig ?
Extra informatie ?

Bel mij gerust op !

 
Waarom Cruise Plus ?
De absolute Belgische marktleider in luxe cruises
Maak gebruik van onze jarenlange kennis en ervaring
U heeft rechtstreeks contact met onze Cruise Plus adviseurs
Service, kwaliteit en persoonlijke opvolging zijn onze prioriteiten
Steeds vrijblijvend, eerlijk en neutraal advies op uw maat
Aankoop rechtstreeks bij alle rederijen, geen tussenpersonen
Cruisen is onze dagdagelijkse passie. Iedere dag opnieuw
 
Overzicht beoordelingen
Uw persoonlijke ervaringen en beoordeling helpen zowel onze klanten als onze medewerkers bij het kiezen en het uitwerken van uw welverdiende cruisevakantie. Wij nodigen u van harte uit om uw mening te delen en een beoordeling te schrijven. Na evaluatie plaatsen wij uw beoordeling graag online.

Goed om weten en om uw privacy te vrijwaren geven wij enkel de eerste letter van zowel uw voor- als achternaam weer (geen volledige naamweergave) met de stad !

Onze klanten gaven Azamara Club Cruises een algemene score van 81%.

Alvast veel leesplezier !

Top bestemming !   
Din 18 feb 2020 - DK uit Deurne (antwerpen)
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Azamara Quest **** van Azamara Club Cruises met vaarroute Afrika in de maand februari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
We zijn zeer goed geholpen door Cruise Plus. Zij hebben voor ons een zeer fijn hotel geboekt voor de start van onze reis " Victoria & Alfred Hotel Kaapstad " Top ontbijt en service. Zeker een aanrader. Enkel het verblijf in Kaapstad was iets te kort.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 98 / 100
Reis   
Don 19 dec 2019 - BD uit Deurne (Antwerpen)
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Azamara Quest **** van Azamara Club Cruises met vaarroute Midden-Oosten in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Verouderd interieur, kleine en weinig comfortabele hut met piepkleine douche. Personeel in restaurant weinig competent met weinig "arbeidsvreugde".
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 60 / 100
Eerste maal Azamara   
Zat 16 dec 2017 - BR uit Dendermonde
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Azamara Quest **** van Azamara Club Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Door orkaan Irma is de Amazing evening weg gevallen en door weersomstandigheden is de white evening ook geannuleerd wel twee tegenvallers.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100
perfekt   
Maa 4 dec 2017 - Mm uit Schilde
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Azamara Quest **** van Azamara Club Cruises met vaarroute Caraiben in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
wij hebben reeds geboekt op de Pursuit voor 2019 (Zuid-Amerika) zee aangename reis 100% tevreden
  Persoonlijke tip
doe zo verder
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100
Extreem goed   
Woe 31 mei 2017 - DG uit Haasdonk
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Azamara Quest **** van Azamara Club Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Klein schip met al zijn voordelen 1 aanleggen of tenderen in het centrum van de aanlegplaatsen. 2 nooit druk aan boord 3 goede service 4. Eten aan boord is excellent 5 all in maakt het leven zo gemakkeliljk Alleen entertainment is matig Door de beperkingen van het schip en de theaterrzaal
  Persoonlijke tip
Het all in cocept maakt het moeilijk om individuen een persoonlijke fooi te geven. Misschien kan er met een pot gemaakt voor de bar en het restaurant. Wij gaan zeker nog op cruise en indien het budget het to laat, wordt het wellicht Azamara.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100
Bizonder   
Don 25 mei 2017 - CR uit Hoeven
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Azamara Quest **** van Azamara Club Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
gewoon prima
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100
Beloftes grotendeels ingevuld   
Maa 22 mei 2017 - VW uit KOKSIJDE
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Azamara Quest **** van Azamara Club Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Het inschepen en de verwelkoming verlopen vlot. Het is goed dat de hutten niet toegankelijk zijn alvorens alles klaar is. Daarbij wordt de passagier ondertussen wél vergast op een welkom drink en is er lunch gelegenheid. De algemene indruk : een net schip, steeds alle dekstoelen ordelijk gelijnd, snel opgeruimde tafeltjes in de lounges en netjes gerangschikte zithoeken. Frisse bloempjes in de hut, en steeds vers fruit op het tafeltje. Er is ruimte aan boord en de sfeer is rustig maar toch bij gelegenheden passend aangenaam vrolijk en levendig. Over het algemeen was er geen storend gedrag van passagiers, en vormden medereizigers een aangenaam gezelschap van een wijde internationale afkomst. De maaltijden waren verzorgd, hoewel ik de indruk had dat de specialiteiten restaurants (beide geprobeerd) geen echte uitblinkers waren (voor mij speelt hier niet het volume maar méér de uitzonderlijke inhoud van de gerechten een rol). De organisatie loopt wel gesmeerd, maar ik kan me van de indruk niet ontdoen dat iets wat zich op het randje van de voorgeschreven procedures voordoet, bij gebrek aan passende bijsturing, niet naar wens ingevuld wordt. (vb. 1 : "White Night" is een dekparty met buffet in open lucht. Op onze cruise was dat gepland op een avond dat het té winderig en véél te koud was naar ieders welvoeren -er werden zelfs op den duur een overvloed aan dekens bedeeld voor haast alle deelnemers- maar toch werd alles volgens het blijkbaar voorgeschreven programma afgewerkt. Vb. 2. Ik had na ontscheping een transfer schip/station geboekt. Enkele dagen vooraf moest dit bij de Customer Relation Desk worden bevestigd. Het kon tussen 7:30 en 9 u. Ik was bij de eersten om te bevestigen en verzocht een transfertijd van 9 u. "Het kon". Uiteindelijk was mijn transfer om 7:30 gepland... "omdat ik zo vroeg (begrijp tijdig) bevestigd had"!?) Badkamers vallen wat klein uit, vooral de douchecel (in een binnenhut). Ervaring met binnenhutten op andere schepen leren dat dit niet altijd zo hoeft te zijn. Al bij al was het product voor mij de prijs waard. Het personeel is hartelijk en aandachtig.
  Persoonlijke tip
Voor een rederij die de nadruk op "bestemming beleving" legt ontbreekt het aan boord aan voordrachten over de aanleghavens (andere dan de 'commerciële' toelichting van de excursies die aan boord kunnen geboekt worden).
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 72 / 100
zeer aangename voorjaarscruise   
Maa 22 mei 2017 - Gl uit Antwerpen 5
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Azamara Quest **** van Azamara Club Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
blijkbaar was het toch mogelijk geweest om in te schrijven om bij aankomst in Cittavecia deel te nemen aan een uitstap naar Rome. Nu hadden we een rechtstreekse transfer naar de luchthaven waar we heel lang op de luchthaven moesten verblijven voor onze vlucht naar Brussel. En op die luchthaven valt echt niet veel te beleven ..... Bij het afhalen van de reisdocumenten heb ik nog speciaal geïnformeerd naar een eventuele tijdsinvulling maar er kon niets voorzien worden ......
  Persoonlijke tip
invulling van de vrije tijd bij een laten vlucht naar Brussel ....
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100
Short cruise Barcelona - Nice   
Maa 19 okt 2015 - DB uit Sint-gillis-waas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Azamara Quest **** van Azamara Club Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Bijzonder leuk schip gezien de perfecte match grootte / aantal pax. Mooi afgewerkt met oog voor detail. De specialiteitenrestaurants zijn echt wel de moeite waard, vnl Prime C ! Ideaal voor koppels, minder geschikt voor families voor kleine kinderen.
  Persoonlijke tip
Boek een suite ! Prijs/ kwaliteit zit dat goed en biedt voldoende ruimte. De inloopdouche biedt plaats voor 2 ! Wij hadden Continent suite 8061 en was de enigste reeds vernieuwde suite aan boord. Tegen april 2016 zouden alle suites gerenoveerd zijn !PRACHTIG in elk opzicht !
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100
Fantastische organisatie/cruise   
Maa 19 okt 2015 - VM uit Edegem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Azamara Quest **** van Azamara Club Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
de service was uitstekend! niets op aan te merken
  Persoonlijke tip
Cruise Plus team doe zo verder!
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100
LEUKE MINI-CRUISE   
Maa 19 okt 2015 - Vr uit Vorselaar
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Azamara Quest **** van Azamara Club Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
een leuk tussendoortjes met deze mini-cruise. De algemene ervaring met dit schip was zeer positief. De kamer was wel kleiner dan op vorige schepen.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100
Vierdaagse Middelandse Zeecruise   
Zon 18 okt 2015 - VI uit Kontich
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Azamara Quest **** van Azamara Club Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Was onze allereerste cruise-belevenis/ervaring en recht in de roos!
  Persoonlijke tip
Perfect als je niet op een megagroot schip met heel veel passagiers wil reizen. Zeer comfortabel.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100
Zeer goed   
Zat 17 okt 2015 - WG uit Turnhout
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Azamara Quest **** van Azamara Club Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Wij hebben er van genoten
  Persoonlijke tip
Het weer maar daar kan niemand iets aan doen
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100
Niets op aan te merken!!   
Vrij 9 jan 2015 - NM uit Temse
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Azamara Quest **** van Azamara Club Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Was wel speciale aanbieding 1/2 van de normale prijs. Was onze 1st cruise, en voor herhaling vatbaar!
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100
zeer aangename contacten en zelfs op reis goede communicatie   
Woe 8 jan 2014 - Ec uit Knokke Heist
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Azamara Quest **** van Azamara Club Cruises met vaarroute Caraiben in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
azamara is mijn uitverkoren cruise maatschappij, je komt er precies terug bij vrienden, vele kenden ons nog van Pasen! Dat is pas fijn, je voelt je niet ergens vreemd maar ergens thuis. Service super, kon niet beter en ook handig dat drank inbegrepen is. Kijk al uit naar volgende cruise met Azamara en deed twee aanvragen : een voor augustus en een voor december
  Persoonlijke tip
Zeer goede cruise specialist! En zeer goed Alliance verzekering die gelukkig niet nodig was. Voor eerste keer kreeg ik als zeer allergische persoon op vluchten toch iets te eten en rolstoelen mama stonden ook goed klaar. Dank u voor alles! Caroline
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100
We zijn zeer tevreden over Azamara   
Woe 11 dec 2013 - QM uit Oostende
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Azamara Quest **** van Azamara Club Cruises met vaarroute Transatlantisch in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
De all in formule is uitstekend,de enige opmerking is dat ikzelf alleen maar Cava drink en die was niet bij de all in.Voor de rest van de cruise was alles perfect.
  Persoonlijke tip
Boek gerust eens Azamara je zult er geen spijt van hebben.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100
Cruise plus plus   
Maa 28 okt 2013 - VM uit Hasselt
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Azamara Quest **** van Azamara Club Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
De cruise was goed georganiseerd en de administratieve afhandeling was af. Door onze hoge verwachtingen voor de AZAMARA was deze cruise wel zeer degelijk, maar net te min om een score van uitstekend te krijgen.
  Persoonlijke tip
Voor grotere groepen is het nuttig om een reisbegeleider mee te sturen of minstens een van de medereizigers aan te duiden of te vragen om contact met cruiseplus te houden bij probleempjes.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 74 / 100
zeer mooie cruise-ervaring   
Maa 28 okt 2013 - SG uit Destelbergen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Azamara Quest **** van Azamara Club Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
waardering service cruise plus : een beetje verloren bij aankomst - weinig info hoe het verder ging aangezien schip niet in staat was naar Nice te varen
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100
Teleurgesteld,,,,,   
Zon 27 okt 2013 - VH uit Lier
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Azamara Quest **** van Azamara Club Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Was 2decruise met azamara quest.. Wat mij zeer erg tegenviel waren de beperkte buffetten en totaal geen shuttle dienst bij aankomst in eender welke haven, lieten ons op organisatorisch vlak in de kou staan!
  Persoonlijke tip
Onze cruise was een hot deal aan sterk afgeprijsde voorwaarden. Ik denk dat dit de reden is dat er sterk bezuinigd werd op de boot zelf,zowel op buffetten als op de aangeboden service.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 58 / 100
cruisen ..... toppunt van genieten, ontdekken, herontdekken, zoals ? God in frankrijk ??? :-)   
Zon 27 okt 2013 - Gj uit Herzele
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Azamara Quest **** van Azamara Club Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
wat strubbelingen bij aankomst in Nice, maar dat werd op zeer goede manier opgevangen. schip lag 'in panne' in Monte Carlo, maar met een bus werd het transport naar montecarlo geregeld op zeer vlotte manier. de transfer van nice naar de luchthaven werd vooraf gegaan door een rondrit in Nice, als 'toemaatje' waarvoor onze hartelijke dank ! Over de ganse reis, zowel qua schip, personeel, als reisagentschap cruiseplus valt NIETS negatiefs aan te merken. nogmaals bedankt voor de zeer goede zorgen !!!
  Persoonlijke tip
cruiseplus .... een aanrader als je van cruisen houdt.... celebrity ....ook een aanrader als je van cruisen houdt ... cruisen is genieten, ontdekken van steden, culturen, landen, en tafelen in 3* restaurants en een bediening en service *********************** :-)
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100
Teleurstellend   
Don 17 okt 2013 - VG uit merksem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Azamara Quest **** van Azamara Club Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Cruise van nice naar nice van 9/10 tot 16./10 2013 bij aankomst op het vliegveld in nice was er verwarring omdat het schip niet in nice lag maar in monaco.er werd geen geloofwaardige reden gegeven waarom dit het geval was. een bus zou ons naar monaco brengen (6 uur wachten ) per toeval was de heer DIRK VAN DUYSE op het vliegveld en aangezien de transferds geregeld werden door CRUISE PLUS werden wij in prive taxis rechtstreeks naar het schip gebracht. ERE WIE ERE TOEKOMT CHAPEAU DIRK. Zonder opgave van reden werd de route gewijzigd zodat onze eerste aanleghaven niet portofino werd maar genua. wat het schip betreft:portofino niet meer aangedaan wij waren een paar maanden geleden ook aan boord van de quest,maar wat een verschil!!!!! De kwaliteit van het eten en de keuze is fel naar beneden gegaan de service voor een maatschappij die zich aanbied in het luxesegment wordt bedenkelijk Zo werd de rokersruimte bijvoorbeeld gedurende een ganse week niet gepoetst wat vooral bij de amerikanen aanleiding gaf tot woedende klachten,echter zonder resultaat in de grote eetzaal was het geen uitzonderingdt dat een menu van drie gangen meer dan twee en een half uur in beslag nam bearnaisesaus ( on de side )werd opgediend in een vingerhoed besparingen bij azamara lijken hun grootste prioriteit ( op alle gebied ) de amazing evening van de drie tenoren die had moeten plaats vinden in een kasteel met wijnproeverij werd vervangen door een optreden in de plaatselijke opera waar de hoofdmoot bestond uit een lange toespraak met als onderwerp kijk eens hoe goed wij zijn (zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van de zangers ) de wijnproeverij waren ze vergeten,wederom geen opgave van reden het entertainement overstijgd net het dorpsniveau dankzij cruise plus hebben wij een goede prijs betaald maar tijdens gesprekken met amerikanen vernamen wij dat zij tot meer dan het dubbele betaald hadden.ik zou niet in de plaats willen zijn van de mensen van azamara die de klachten te verwerken zullen krijgen.verschillende amerikanen hebben laten verstaan een schadeclaim te zullen indienen als de goede prijszetting ( van cruise plus ) bedoeld was als een promotiestunt voor azamara dan hebben zij juist het tegenoverstelde bereikt bij het ontschepen in nice nog een gratis city tour via cruise plus prma geregeld waarvoor dank besluit:voor ons geen azamara meer vervang de vier sterren door drie vijf sterren voor cruise plus maar drie voor azamara
  Persoonlijke tip
kijk eens naar de aanbiedingen van oceania cruises
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 64 / 100
Azamaza quest rome venetie   
Maa 30 sep 2013 - Ms uit Hoeilaart
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Azamara Quest **** van Azamara Club Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
zullen we nog doen
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 72 / 100
Grand Canal Voyage   
Maa 30 sep 2013 - RM uit Waterloo
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Azamara Quest **** van Azamara Club Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Everything went fine with however a too short stopover at Dubrovnik
  Persoonlijke tip
Excellent package that pleased all belgian group members
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100
Els & luc   
Zat 28 sep 2013 - RL uit Deinze
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Azamara Quest **** van Azamara Club Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Prijs kwaliteit zeer goed
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100
Voor herhaling vatbaar !   
Zat 28 sep 2013 - DJ uit Essene
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Azamara Quest **** van Azamara Club Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Zullen waarschijnlijk dit schip nog boeken als de bestemming ons interesseert.
  Persoonlijke tip
Gratis wifi zou aan boord moeten zijn ipv te betalen.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 64 / 100
Azamara is ongedwongen cruises   
Zat 28 sep 2013 - VP uit Kampenhout
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Azamara Quest **** van Azamara Club Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Vervoer naar huis ondermaats,45 minuten moeten wachten op passagiers die toekwamen met vlucht uit KOS? antwoord chauffeur : als ge sneller wilt moet ge maar een taxi nemen.Dit was het enige minpunt van de reis.
  Persoonlijke tip
Gezamelijke transport alleen van dezelfde vlucht.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100
Vatican to Grand Canal   
Woe 25 sep 2013 - RK uit Mechelen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Azamara Quest **** van Azamara Club Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
We waren 7 nachten aan boord van de Azamara Journey. Het schip was goed onderhouden en netjes. Zeer vriendelijk en gedienstig personeel. Aangename relaxe sfeer. Goede all-in formule. Strikte smoking policy, er mag maar op 1 plaats op het schip gerookt worden.
  Persoonlijke tip
Ga zeker voor een balkon.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100
Azamara Quest - studiereis   
Din 6 aug 2013 - MC uit Sint-Niklaas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Azamara Quest **** van Azamara Club Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Eind mei ben ik 5 dagen aan boord geweest van de Azamara Quest, samen met andere reisagenten. De hutten zijn toe aan een update en de badkamers zeer klein. Het grootste nadeel is de douche, die zeer klein is en bovendien een douchegordijn heeft. De specialiteitenrestaurants zijn zeer goed en het supplement waard. De Amazing Evenings die de rederij organiseert zijn ook de moeite waard!
  Persoonlijke tip
Ga zeker eens dineren in een van de specialiteitenrestaurants!
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 68 / 100
 

Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda & Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  Waardebon |  Privacy policy