Bel met onze cruise adviseurs op 03 - 780.76.60
 
Rederijdetails + Video
Schepen
1   aanbiedingen
18   begeleide cruise(s)
12   Reisverslagen
15   Fotoreportages
2   Beoordelingen
Geef uw beoordeling
Cruisescore   96%
Lees alle beoordelingen   
Waarom Uniworld ?
Met meer dan 30 jaar ervaring is Uniworld een marktleider op het gebied van riviercruises. Deze rederij werd door de lezers van Travel+Leisure dan ook terecht erkend als "Top Ten World's Best Small Ship Cruise Line". De vloot bestaat uit 10 elegante, comfortabele, luxueuze schepen die op de mooiste rivieren in Europa, Rusland, China & Egypte varen. De schepen van Uniworld behoren tot...
Klik hier en lees meer
 
Overzicht beoordelingen
Uw persoonlijke ervaringen en beoordeling helpen zowel onze klanten als onze medewerkers bij het kiezen en het uitwerken van uw welverdiende cruisevakantie. Wij nodigen u van harte uit om uw mening te delen en een beoordeling te schrijven. Na evaluatie plaatsen wij uw beoordeling graag online.

Goed om weten en om uw privacy te vrijwaren geven wij enkel de eerste letter van zowel uw voor- als achternaam weer (geen volledige naamweergave) met de stad !

Onze klanten gaven Uniworld een algemene score van 96%.

Alvast veel leesplezier !


Van een tevreden klant   
Maa 21 jul 2014 - RG uit Antwerpen 6
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de River Ambassador ***** van Uniworld met vaarroute Donau (rivier) in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Eens te meer een uitstekende Uniworld reis. En ook opnieuw een verdiende uitstekend voor jullie team
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100

Uniworld - zekerheid in kwaliteit   
Woe 11 sep 2013 - RG uit Antwerpen 6
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de River Baroness ***** van Uniworld met vaarroute in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Grand France - twee schepen, drie stromen, is ons zeer goed meegevallen. Het is reeds de zesde keer dat we een Uniworld cruise maken en ze slagen er steeds in toch weer iets te verbeteren. Zo wordt het eten aan boord nog beter, zo zijn nu alle dranken tijdens de maaltijden inbegrepen; zo zijn er op vele aanlegplaatsen diverse keuzemogelijkheden tussen verschillende uitstappen. Volgend jaar maken we terug een riviercruise met deze maatschappij
  Een persoonlijke tip

Alle riviercruises die we met Uniworld maakten waren uitstekend. De mooiste was Amsterdam - Budapest, al zijn ze allen aan te raden. Vanaf 2015 zal Grand France uitgebreid worden met Bordeaux. Persoonlijk vonden we de Rhône valley een mooier vaargebeid dan de Seine en de volgorde - eerst de Seine en dan de Rhône is dan ook goed gekozen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100

 

Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda & Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  Waardebon |  Privacy policy