Rederijdetails + Video
Foto Web Special
Schepen
197   aanbiedingen
1   Cruise Plus suggestie(s)
166   Special(s) (Extra voordelen)
3   begeleide cruise(s)
80   Beoordelingen
26   blog artikel(en)
Geef uw beoordeling
Stel ons een vraag
Cruisescore   82%
Lees alle beoordelingen   
Waarom Silversea Cruises ?
Intieme, luxueuze schepen
Uitstekende prijs/kwaliteit in het luxesegment
All-inclusive: fooien en alle dranken inclusief
Butlerservice in alle Suites
Schoonheids- en massagesalon
Gratis transfer naar centrum v/d havenstad
Luxe ... en nogeens luxe bij Silversea Cruises . Kom aan boord op één van de negen Silversea schepen en de verwennerij tot in detail begint onmiddellijk : luxueuse suites, gevulde minibar naar uw wensen, roomservice 24 u op 24 u, prachtige design en kunst aanwezig op deze cruises, gezellige restaurants en hun top cuisine. U blijft hier op basis van All Inclusive. Alles is inbegrepen , zelfs...
Klik hier en lees meer
Laatste blogbericht
Uw Cruise Plus adviseur
    Charlotte
T:   03 780.76.15

Advies nodig ?
Extra informatie ?

Bel mij gerust op !

 
Waarom Cruise Plus ?
De absolute Belgische marktleider in luxe cruises
Maak gebruik van onze jarenlange kennis en ervaring
U heeft rechtstreeks contact met onze Cruise Plus adviseurs
Service, kwaliteit en persoonlijke opvolging zijn onze prioriteiten
Steeds vrijblijvend, eerlijk en neutraal advies op uw maat
Aankoop rechtstreeks bij alle rederijen, geen tussenpersonen
Cruisen is onze dagdagelijkse passie. Iedere dag opnieuw
 
Overzicht beoordelingen
Uw persoonlijke ervaringen en beoordeling helpen zowel onze klanten als onze medewerkers bij het kiezen en het uitwerken van uw welverdiende cruisevakantie. Wij nodigen u van harte uit om uw mening te delen en een beoordeling te schrijven. Na evaluatie plaatsen wij uw beoordeling graag online.

Goed om weten en om uw privacy te vrijwaren geven wij enkel de eerste letter van zowel uw voor- als achternaam weer (geen volledige naamweergave) met de stad !

Onze klanten gaven Silversea Cruises een algemene score van 82%.

Alvast veel leesplezier !

Verwachting niet ingevuld   
Woe 30 nov 2022 - DG uit Knokke
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Dawn *****+ van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Elke dag hetzelfde buffet morgen en middag, zelfs s morgens en d middags hetzelfde
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 58 / 100
Altijd prachtig   
Maa 29 aug 2022 - DM uit Knokke-Heist
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Muse *****+ van Silversea Cruises met vaarroute Alaska in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Dit was onze 3 de maal Alaska, maar er is steeds iets nieuw te zien. De natuur en het wildlife zijn er ongelooflijk mooi.
  Persoonlijke tip
Neem als pre of post cruise de Rocky Mountaineer, dit is ook een schitterende ervaring.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100
Restaurants veel minder dan voorheen   
Maa 22 aug 2022 - BL uit Oostduinkerke
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Moon *****+ van Silversea Cruises met vaarroute Noorse Fjorden in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Waren reeds 5 x met Silversea op cruise met Whisper en Spirit Telkens perfecte keuken maar nu zeer ontevreden
  Persoonlijke tip
Ze moeten de koks vervangen........
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 74 / 100
Fantastisch   
Zat 13 aug 2022 - DD uit Grembergen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Moon *****+ van Silversea Cruises met vaarroute Noorse Fjorden in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Dank u Cruise Plus, in het bijzonder Charlotte, voor de uitstekende service !
  Persoonlijke tip
De betalende restaurants La Dame en Kaiseki zijn geen meerwaarde
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100
te duur voor het aanbod    
Zat 13 aug 2022 - VJ uit Aarsele
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Moon *****+ van Silversea Cruises met vaarroute Noorse Fjorden in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Wij prefereren de EDGE ( Celebrity ) voor de helft van de prijs.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 66 / 100
Uitstekend!   
Vrij 5 aug 2022 - RM uit Tessenderlo
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Spirit ***** van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Heb deze cruise geboekt met Cruise Plus, concreet met Caroline. Haar vakkennis, service en klantvriendelijkheid waren echt uitstekend. Zij verdient echt een dikke pluim!
  Persoonlijke tip
Eerste kennismaking met Silversea Cruises: topervaring op alle vlakken! Enige negatieve ervaring was de inbegrepen taxi service met Black Lane. Belden me bij vertrek om 3 uur 's nachts , 2 uur voor vertrek , dat ze geen drivers hadden en er dus niet zouden zijn!
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100
Silver moon - Baltische staten.   
Din 2 aug 2022 - vW uit Terneuzen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Moon *****+ van Silversea Cruises met vaarroute Baltische Staten in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
We zijn gisteren teruggekomen van de Silver Moon cruise. Het was voor ons de eerste keer met Silversea en het is goed bevallen. We zijn vrijdags vanaf Eindhoven vertrokken naar Kopenhagen.. Vluchten waren in principe gratis (Flying blue points) en moesten alleen taxes, stoelopties en bagage nog betalen. Was ook eerste keer vanaf Eindhoven en is goed bevallen. Hebben geen lange wachttijden gehad en ook bagage verliep prima. Het schip was prachtig, suites comfortabel en eten vergelijkbaar met Seabourn - ontbijt en lunch wat minder diner beter dan Seabourn. Personeel kon je merken dat na covid veel nieuw personeel ingewerkt moet worden, maar is bij andere maatschappijen ook zo.. Je merkt dit vnl aan restaurant service - bar personeel was uitstekend. De cruisedirector was fantastisch en dansvloer aan dek en in de bar altijd druk bezet tot in laatste uurtjes.. dat hadden we al lang niet meer mee gemaakt. De steden die we bezochten waren ook de moeite waard en excursies waren ook goed. Kortom we zijn heel blij dat we deze cruise hebben gedaan en zal vast niet de laatste Silverseas cruise zijn. Over maand vertrekken we met zoon en zijn vrouw met Oceania vanaf Malta naar Istanbul. Kijken er ook weer naar uit.
  Persoonlijke tip
Hebben nog 4 cruises geboekt. Voor de toekomst zeker ook Silverseas een optie.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100
Stormen ontwijken   
Zat 30 jul 2022 - DM uit Knokke-Heist
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Moon *****+ van Silversea Cruises met vaarroute Transatlantisch in de maand maart en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
De kapitein moest 3 grote Atlantische stormen ontwijken, hiervoor moest de reisroute regelmatig aangepast worden en bezochten we niet de geplande havens. Maar dankzij een duidelijke communicatie en een uitstekende service werd dit toch een prachtige cruise.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100
Prachtige bestemming   
Vrij 22 jul 2022 - VM uit Zele
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Whisper ***** van Silversea Cruises met vaarroute Ijsland / Groenland in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Een prachtige ervaring in een ongekend gebied. Vol mysterie en steeds veranderde natuur. De moeite om te beleven.
  Persoonlijke tip
Laat u onderdompelen zonder na te denken. Wel regenbestendige kleding. Alhoewel het er ook zonnig kan zijn. Een aanrader
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 98 / 100
Geweldig   
Don 14 jul 2022 - vC uit Geel
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Dawn *****+ van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Zeer aangename reis. Goede excursies,veel gezien. Het was weer goed om terug te zijn op een Silversea schip. De volgende reis is geboekt.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100
Fijne ervaring   
Zat 28 dec 2019 - BP uit Overijse
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Spirit ***** van Silversea Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Aangenaam verrast na het 'strechen' van het schip sinds onze laatste cruise met de Spirit in 2013. Vriendelijke en professionele service. Eten fel verbeterd sinds instellen van meerdere thema restaurants.
  Persoonlijke tip
Max 20 dagen vermits menus weinig veranderen...
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100
Droomreis   
Zon 15 dec 2019 - NB uit Knokke-Heist
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Spirit ***** van Silversea Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Fantastische reis alles perfect, behalve problemen aankomst Mumbai werd ce mijn reservatie niet gevonden in de four sessions en heb ik zelf mijn kamer moeten betalen alhoewel inbegrepen in de prijs. Ook taxi aankomst luchthaven is 1 u te laat toegekomen.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100
Japan   
Maa 28 okt 2019 - SR uit Antwerpen 18
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Muse *****+ van Silversea Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Spijtig wegens tayfoon andere routeren minder stops
  Persoonlijke tip
Meer variatie in het eten
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100
aan te bevelen   
Vrij 25 okt 2019 - Ss uit Beveren-waas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Whisper ***** van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
zeer goed vriendelijk personeel
  Persoonlijke tip
zal er zeker nog mee varen
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100
Perfecte service !   
Maa 21 okt 2019 - DD uit Grembergen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Muse *****+ van Silversea Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Overwegend Europees publiek. Het is er aangenaam vertoeven
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100
Natuurpracht   
Don 10 okt 2019 - DM uit ERPE-MERE
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Galapagos **** van Silversea Cruises met vaarroute Galápagos in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Het is moeilijk een score te geven voor entertainement, er is enkel een pianist, die goed speelt. Maar meer hoef je er niet, je bent 's avonds moe.
  Persoonlijke tip
Onze wintermaanden, zijn de droge en wind stillere maanden. In septeber - oktober is er soms teveel wind om 's avonds gezellig buiten te eten.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100
aan te bevelen   
Woe 2 okt 2019 - Ss uit Beveren-waas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Whisper ***** van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
zeer tevreden
  Persoonlijke tip
vriendelijk personeel zeer vriendeliuke butler in suite 904 nez denk ik is haar naam met vriendeliuke groeten SONJA
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100
Relax cruisen in stijl   
Woe 25 sep 2019 - TR uit Tienen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Whisper ***** van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Mooi schip, ruime goed ingerichte kajuit. Zeer lekker eten. Excursies in kleine groepen Geen opdringerige bemanning. Relaxe cruise :-)
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100
aan te bevelen   
Woe 25 sep 2019 - Ss uit Beveren-waas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Whisper ***** van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
zeker aan te bevelen zeer vriendelijke bemanning
  Persoonlijke tip
10 op 10 zal er zeker nog met silversea cruises meegaan
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100
Van Japan naar zuid Korea   
Din 28 mei 2019 - VM uit Altea
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Explorer **** van Silversea Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Minder mooi schip. Minder goed onderhouden.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 66 / 100
Eerste silverseacruise   
Maa 27 mei 2019 - VI uit Brugge
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Spirit ***** van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
De Silver Spirit is prachtig qua interieur,verschillende restaurants en mogelijkheden zoals de' Art café '. De sfeer is er niet hartelijk,niet warm en heel dikwijls met een gemaakte vriendelijkheid of zelfs kort en onbeleefd.
  Persoonlijke tip
Met een gemeende,vriendelijke en warme omgang met de passagiers zou Silversea Seabourn voorbijsteken.Maar nu is dat niet het geval en verkiezen wij Seabourn
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100
Uitstekend maar enkele werkpunten   
Maa 6 mei 2019 - SL uit Dendermonde
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Muse *****+ van Silversea Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Deze cruise was zeker een onvergetelijke ervaring. Prachtig schip, mooi traject. Ook de organisatie op alle plaatsen: bus, plaatselijke begeleiding: super. Eten en drinken: de top ! Je kan nu dagelijks kaviaar en kreeft eten. Enig werkpunt: op drukke momenten loopt niet alles zoals het moet in de restaurants.
  Persoonlijke tip
Als je houdt van de natuur en van geschiedenis, is dit een to do. De bloesems: once in a lifetime....
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100
Kan verbeterd worden   
Don 28 mar 2019 - BM uit Brussel
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Muse *****+ van Silversea Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand maart en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
De service aan boord was niet "fijn". Heb dikwijls beleefd dat de serveurs mij de weg afsneden i.p.v. mij de vooraan te geven en te wachten...
  Persoonlijke tip
Mijn butler was niet pro-actief, hij heeft twee keer iets vergeten en heeft twee kee gelogen om niet toe te geven dat hij zaken vergeten was. Jammer
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100
Onvergetelijke reis   
Don 28 mar 2019 - NB uit Knokke
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Muse *****+ van Silversea Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand maart en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Klein probleemtje toegekomen dag voor Silent day. Jullie oorspr aanbod vlucht woensdag zou mgl geweest zijn gezien de donderdag de luchthaven dicht was. Anders alles perfekt. Prachtige tour in Singapore.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100
VOOR HERHALING VATBAAR   
Zat 16 feb 2019 - DR uit Tisselt
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Shadow ***** van Silversea Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand februari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Hotel en lunch in Kowloon waren uitstekend. De excursies bij aankomst en vertrek in Hong Kong waren top en voor herhaling vatbaar.
  Persoonlijke tip
Prachtige cruise en zeker een aanrader.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100
Kan beter   
Vrij 8 feb 2019 - VM uit Altea
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Shadow ***** van Silversea Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand januari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Silver Shadow, dek 4 is aan vernieuwing toe. Waardeloze bakker aan boord. Brood, van verbrand tot niet doorbakken brood en geen variatie.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 74 / 100
Niet de juiste expeditiebestemming   
Vrij 23 nov 2018 - LA uit Lummen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Discoverer **** van Silversea Cruises met vaarroute Indische Oceaan in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Ditmaal (3e maal op een expedtitieschip van Silversea) zijn zowel de bestemming als de expedities tegengevallen. Een hemelsbreed contrast met de 2 vorige expedities. Hopelijk doen ze iets met de feedback en herpakken ze zich.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 62 / 100
zeer goed   
Din 23 okt 2018 - De uit Knokke-heist
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Cloud ****+ van Silversea Cruises met vaarroute Caraiben in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
er waren twee bars aan boord maar maar 1 pianist. Deze moest van de ene bar naar de andere. andere bar had dan geen muziek. Ongezellig. dus veel gezelliger indien 1 bar
  Persoonlijke tip
Bij zeedagen was dek van zwembad en bovendek onvoldoende voorzien van ligbedden. Ook bar aan zwembad was weinig gezellig aangekleed
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100
FANTASTISCH   
Maa 22 okt 2018 - DJ uit ELVERSELE
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Cloud ****+ van Silversea Cruises met vaarroute Caraiben in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Zeer goede crew en expeditieteam, zeer goed voorbereide excursies en lezingen.
  Persoonlijke tip
Restaurant op dek ,iets gezelliger maken
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100
Te hoge verwachtingen   
Don 6 sep 2018 - DM uit Erpe-Mere
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Spirit ***** van Silversea Cruises met vaarroute Noorse Fjorden in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Als je al gecruised hebt in Alaska, zijn de Noorse Fjorden nogal eentonig. Er is (bijna) geen "wildlife' te zien. We cruisen normaal met Regent, en dan is de service van Silversea wel minder. Voor de iets betere wijnen moet je bij betalen.
  Persoonlijke tip
Silversea is heel goed met zijn expeditie schepen, maar voor cruises met een gewone bestemming zouden we Silversea niet meer nemen.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 72 / 100
Onze minste cruise tot op heden !   
Vrij 31 aug 2018 - SD uit 61011514118
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Spirit ***** van Silversea Cruises met vaarroute Noorse Fjorden in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
minpunten : 1.Waarom krijgen bepaalde klanten inclusief privé-vervoer en andere groepsvervoer voor dezelfde cruise ? 2.De chauffeur van de heen-transfer naar het schip was niet te bespeuren en het vermelde contact telefoonnummer antwoordde niet... Bijgevolg dienden we bij Silversea te bedelen voor busvervoer.
  Persoonlijke tip
Privé-transfers zoals bij Regent !
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 60 / 100
cruise noorsefjorden silversea   
Vrij 31 aug 2018 - hr uit beek en donk nederland
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Spirit ***** van Silversea Cruises met vaarroute Noorse Fjorden in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
eten was eigelijk matig maar de wijnen uitstekend beetje tegenvaller dat er geen welkomstdrank of fruit stond wat je overigens wel kon vragen aan de butler maar als het er staat dan toont het anders excursies best wel duur voor wat je kreeg
  Persoonlijke tip
iets meer aanwezig als welkom in de hut dat geeft een ander binnenkomen variatie in de show
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 66 / 100
Algemeen   
Vrij 13 apr 2018 - LP uit Doornikserijksweg 388
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Wind ****+ van Silversea Cruises met vaarroute Caraiben in de maand maart en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Fantatische ervaring iedere keer opnieuw !!!
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100
Top vakantie   
Vrij 29 dec 2017 - CT uit Keerbergen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Whisper ***** van Silversea Cruises met vaarroute Caraiben in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Het was een super vakantie !
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100
Perfectie !   
Don 8 jun 2017 - DD uit Grembergen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Muse *****+ van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Prachtig nieuw schip met uitstekende service !
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100
héél goeie ervaring!   
Woe 7 jun 2017 - NE uit Gistel
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Spirit ***** van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Bij de aankomst in Nice was het eventjes zoeken naar de begeleidster: ze had alleen een bordje: Cruise! Bij de aankomst aan boord kregen we niet alle inlichtingen (2 dagen later ingescheept) Bij navraag kreeg ik die van de butler. De butler service was uitstekend,vooral bij het ontbijt in de cabine. Ik had een tikje meer variëteit verwacht van het eten op de menu: 3x Sole limande is een beetje veel in 1 week! De dranken waren uitgebreid en in orde, maar de eerste avond bracht men onmiddellijk een wijnkaart met dure wijnen. Bij navraag bracht men de wijn van de dag (die ons soms niet beviel) of een andere die we liever dronken.
  Persoonlijke tip
Ik weet niet waarom we vooraf een lijst moesten invullen met wat we nodig hadden in de cabine, want we hebben alles moeten vragen aan de cabine butler nl: 2 aparte dekbedden in plaats van 1 grote; een nek ondersteunend kussen, gedemineraliseerd water enz. Ook de dranken moesten we nog eens vragen. In Livorno was er een shuttle bus die om het half uur reed. Toen ik terug aan de opstapplaats kwam, reed die juist weg. Ik moest 1 uur wachten op de volgende, want het was lunch pauze voor de chauffeur;men had dit NIET verwittigd! Bij navraag aan een Italiaanse dame kwam ik dit te weten.? terwijl er 4 bussen passeerden voor de Celebrity klanten...!!! Dit is een gebrek in de informatie! Verder : een aangename ervaring , vooral de All Inclusive ! Voor herhaling vatbaar! (dit was mijn 50ste cruise) dus ik ben al wat gewoon en heb wel wat ervaring....met vele maatschappijen. Volgende cruise is wel Trans-Atlantic: dus daarom : groot schip.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100
Van Cannes to Rome met Silversea   
Woe 7 jun 2017 - BR uit Gistel
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Spirit ***** van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
-Grootte van schip komt overeen met onze wensen voor NIET TRANSATLANTISCHE cruisen en is ongeveer van hetzelfde kaliber als Azamara en Oceania. -Hebben vooral de all in drankjes en de wijn gewaardeerd ; indien je echter je ECHTE favorieten vraagt voor de hut-koelkast moet je meestal WEL bijbetalen ! Idem voor sommige wijnen aan tafel ; de eerste avond krijg je EERST ENKEL de betalende wijnkaart voorgesteld. Wanneer je vraagt of er dan geen gratis wijn is komt men de " wijn van de dag" voorstellen ; als je dan vraagt of er geen andere keuze is , vraagt men wat je graag drinkt en krijg je de gewenste fles op tafel. -De formule-1 rennen in Monaco maakten helaas een degelijk bezoek aan de stad onmogelijk : straten afgesloten , bussen en ook hop on /off reden niet. -Tijdens ons cruise-gedeelte waren er wel "formal evenings" MET vest maar GEEN avond met das of strikje ; misschien was dit tussen Barcelona en Cannes ?? -Het eten was zeker goed maar schatten wij in tussen goed en zeer goed>. Er was enkele male " lemon sole" op het menu maar wij, kustjongens, vinden dit een zeer ordinaire vis { sole limande} of een soort pladijs en heeft in de verste verte niets met ECHTE ZEETONG { Dover Sole} te maken ! Wij genoten het meest van het ontbijt in onze hut : zeer professioneel opgediend door je butler : bravo !!
  Persoonlijke tip
-Wie er tegen op ziet om een vest of kostuum mee te sleuren kan altijd aan de "Pool bar en Grill" eten . -Het schijnt dat de dresscode alleen in het {main}-restaurant en "Le Champagne" srikt worden toegepast. Wij hebben meegemaakt dat tijdens een formal night ook in jeans werd gedineerd in het Italiaanse"La Terrazza"
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100
Super!   
Maa 22 mei 2017 - DE uit Asse
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Cloud ****+ van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Het was onze 2e cruise met silversea, we waren een beetje bang dat de 2e de eerste niet zou evenaren, maar het was weer fantastisch! Een aanrader!
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100
AANGENAME CRUISE   
Maa 22 mei 2017 - VR uit Vorselaar
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Whisper ***** van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
WIJ HEBBEN EEN AANGENAME CRUISE GEHAD AANGEZIEN WIJ EEN PROMOTIE HADDEN VINDEN WIJ DE PRIJS/KWALITEIT IN ORDE, ANDERS TOCH AAN DE DURE KANT ZEER GOED ONDERHOUDEN SCHIP HETGEEN OOK ALTIJD POSITIEF IS PERSONEEL ALTIJD ZEER BEHULPZAAM ETEN GOED DE PRIJZEN VAN DE UITSTAPPEN ZIJN ZEKER HOOG GENOEG
  Persoonlijke tip
STEEDS DE PROMOTIES VOLGEN
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100
Opnieuw een Fantastische cruise!!   
Maa 22 mei 2017 - LP uit Kooigem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Whisper ***** van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Uitstekend op alle gebied!!
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100
expeditie in luxe   
Woe 22 mar 2017 - LA uit Genk
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Discoverer **** van Silversea Cruises met vaarroute Indische Oceaan in de maand februari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Fantastische ervaring !!! Vanaf dag 1 kent de crew iedereen met zijn naam of voornaam en al zeer snel kennen ze ook de persoonlijke voorkeuren betreffende de dranken of maaltijdvoorkeuren De exursies zijn van een voortreffelijk niveau; zeer professionneel uitgevoerd en zeer leerrijk. Vergeet de normale uitstapjes naar de plaatselijke kerk of andere banale beziensswaardigheden, dit is echt meerdere niveaus hoger. . Wij zijn overtuigd en gaan zeker terug!!
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100
Prima   
Vrij 24 feb 2017 - PE uit Mol
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Cloud ****+ van Silversea Cruises met vaarroute Afrika in de maand februari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Prima zeer mooie en goed georganiseerd . Allen vaargebied nogal woelig dus de boot ook heel veel deinen van de boot.
  Persoonlijke tip
Mensen met een gevoelige maag en snel zeeziek raad ik deze trip niet aan.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100
Kerst en Nieuwjaar in Azië    
Zat 14 jan 2017 - VA uit Nieuwkerken-Waas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Shadow ***** van Silversea Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Het schip "Silver Shadow" was uitstekend qua service, eten en drinken, vooral de feestmenus met Kerst- en Nieuwjaarsavond waren super. Maar het schip is wel stilaan aan een renovatie toe.. De cruise van Singapore naar Hongkong is voor de bezienswaardigheden wel wat tegen gevallen. In Vietnam maakt men op sommige plaatsen van iets klein toch een highlight.
  Persoonlijke tip
Info ivm vlucht van München naar Singapore met Singapore Airlines klopte niet. Er was wel degelijk een premium economy klasse aan boord, wat bij het boeken vermeld werd als niet aanwezig. Ook was er mogelijkheid,om reeds meer dan 24 uur op voorhand plaatsen op het vliegtuig te reserveren (info gekregen in München aan de stand van Singapore Airlines)
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100
familie cruise   
Vrij 18 nov 2016 - AA uit Antwerpen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Spirit ***** van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
geen
  Persoonlijke tip
reservatie restaurants aan boord verbeteren
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100
70/100   
Maa 26 sep 2016 - CL uit Rupelmonde
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Spirit ***** van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Niet te vergelijken met Seabourn. Personeel wel heel vriendelijk en bereidwillig. Maar aan het zwembad geen verfrissingsdoekjes, geen hapjes. Geen kans om in het restaurant 'Champagne' te geraken . Het eten zeker niet verfijnd en geen afwisseling. Prijs/kwaliteit zeker niet geslaagd.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 56 / 100
prachtig   
Woe 13 jul 2016 - BH uit Brasschaat
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Shadow ***** van Silversea Cruises met vaarroute Alaska in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
alles o k zal siver sea aan anderen aanbevelen
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100
MINDER ZILVER BIJ SILVERSEA !   
Don 19 mei 2016 - SM uit Temse
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Spirit ***** van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Silversea heeft véél zilver verloren ! De Silver spirit begint oubollig over te komen. Weinig afwisseling in de buffetten. Hopelijk geeft de nieuwe Silver Muse terug een boost...
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100
silver spirit middelandse zee   
Don 19 mei 2016 - SK uit Mechelen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Spirit ***** van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Wij vinden dat het niveau van de silver spirit een beetje gedaald is in vergelijking met enkele jaren geleden. Het eten viel een beetje tegen.La Terrazza was wel zeer goed.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 74 / 100
prijs- kwaliteit ???????????   
Woe 18 mei 2016 - Vp uit Nieuwpoort
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Spirit ***** van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Keuken kan beter en zeker het ontbijt meer dan ondermaats!!!!!!!! doe er maar gerust minstens één ster af.......
  Persoonlijke tip
Misschien ook niet meer het merk van de champagne vermelden in jullie folder..... En misschien de kledij wat meer toelichten. Reserveren in Le Champagne.........vergeet het.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 64 / 100
Super cruise   
Woe 18 mei 2016 - EE uit Boom
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Spirit ***** van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Bij aankomst op het cruiseschip waren alle restaurantjes vol geboekt. De 2 eerste dagen moesten we beneden in het restaurant eten, wat we niet leuk vonden en niet lekker. Vanaf dag 3 hadden we reservaties bij andere restaurantje die super waren
  Persoonlijke tip
Restaurant boeken bij de boeking van de cruise
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100
Goede reis   
Vrij 1 apr 2016 - PG uit Glabbeek (zuurbemde)
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Shadow ***** van Silversea Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand maart en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Het schip was aan vernieuwing toe.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 74 / 100
The world of Silversea   
Vrij 11 mar 2016 - VN uit Knokke-Heist
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Wind ****+ van Silversea Cruises met vaarroute Caraiben in de maand februari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Silversea is voor mij persoonlijk de beste rederij. Het niveau van eten is uitstekend en geeft u veel variatie. De crew kent na de 2de dag u persoonlijke voorkeuren. Na ondertussen al 8 verschillende rederijen gedaan te hebben blijft dit toch mijn nummer 1. Voorkeur gaat momenteel wel uit naar Silver Spirit. De andere schepen zijn uitstekend maar een ouder interieur.
  Persoonlijke tip
Als u van uitstekende service en zorgeloze vakantie wil genieten stel ik voor zeker een cruise te boeken met Silver Spirit van Silversea cruises .
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100
Beoordeling cruise   
Zat 27 feb 2016 - DI uit Zaventem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Shadow ***** van Silversea Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand februari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Eten: uitstekend ontbijt, high tea en in restaurant 's avonds. Niet lekker 's middags bij zwembad. Niet gegeten in "specialiteiten"restaurants. Service was zeker niet slecht, maar ik had meer verwacht afgaande op geadverteerde informatie en er waren enkele serieuze missers: aanrekenen van geincludeerde excursies (vergissingen kunnen gebeuren, maar dan verwacht ik wel aangepaste afrekening bezorgd te krijgen nadat ik erop gewezen heb, moest er echter zelf nog eens voor naar balie gaan...), elke avond in restaurant moet je kamernummer geven, en NOOIT werd ik teruggevonden in hun systeem (ofwel maak je systeem in orde, ofwel vraag je niet meer als je mij elke avond in zelfde restaurant ziet). Beoordeling voor entertainment is verplicht, ben echter niet naar shows of lezingen geweest. Muziek in bars was ok voor mij, en mensen met verstand van muziek (heb ik dus niet) zeggen dat ze goed waren. Wat ik heel goed vond, was dat er elke avond informele bijeenkomst was voor alleenreizenden: leuk om bij te babbelen en meestal gingen we dan samen eten wat ook aangenamer is dan alleen aan tafel zitten.
  Persoonlijke tip
Zeker te doen : high tea. Tip voor organisatoren: graag wat later vertrekuur van excursies: 8u-8u15 is heel vroeg in vakantie (en je bent ook dan te laat terug 's middags om in meeste restaurants te eten)
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100
cruise van singapore naar singapore   
Din 26 jan 2016 - Hr uit Herentals
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Shadow ***** van Silversea Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand januari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
alles was zeer goed geregeld . we vonden het zeer goed dat alles all inclusief was zeker met de vluchten ,hotelovernachting en de transfers erbij.We hebben direct kunnen genieten .Bedankt voor alles
  Persoonlijke tip
Hotel fullerton in singapore is echt een aanrader
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100
kerst reis   
Zat 16 jan 2016 - NG uit Barendrecht
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Shadow ***** van Silversea Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Er was weinig kerst decoratie aan boord . De kerst sfeer kan vele malen beter Jammer dat er in La Terazza niet 1 Italiaan in de bediening loopt het eten is uitstekend maar de Italiaanse charme mis je. De fare well show was een afgang . oud en nieuw was goed en gezellig met in het The Restaurant een geweldige gast heer Antonio.
  Persoonlijke tip
een wijn /dranken kaart van de beschikbare wijnen / /dranken wie al inclusief zijn . DIt was onze 2e reis met de Silversea de 1e keer met de Silver Spirit , was uitstekend. wij , en ook gasten wie meer als 100 dagen met Silversea hebben gevaren, hebben toch de indruk dat er steeds meer word bezuinigt .
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100
Zeer goed   
Don 10 dec 2015 - VE uit Edegem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Shadow ***** van Silversea Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Voor de diner is slechts 1 restaurant altijd beschikbaar, de Grill niet meegerekend, La terrassa was voor reservatie dagen op voorhand volgeboekt, het is ons niet gelukt. Hier heeft Seabourn zeker een + punt. Entertainment was voor ons niet van toepassing. Evenals bij Seabourn schommelen de prijzen, zie uw bericht van 08/09/2015 Hong Kong - Singapore vanaf 3130 € vluchten inbegrepen!
  Persoonlijke tip
Voor de daguitstap in Singapore zou ik aanraden om voorafgaandelijk geen reservaties te doen van Flyer en van Bumboat. Flyer is niet kunnen doorgaan wegens gevaar voor blikseminslag, de boottocht is op het nippertje gelukt. Proficiat voor de gids Billy Teo badge 4302 die spijts de weersomstandigheden ons een mooie dag bezorgd heeft.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100
geen   
Vrij 6 nov 2015 - VR uit Kessel-lo
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Shadow ***** van Silversea Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
geen
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100
teleurstellend   
Zon 4 okt 2015 - BK uit Knokke
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Whisper ***** van Silversea Cruises met vaarroute Transatlantisch in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Onze duurste en meest teleurstellende cruise tot op heden. Het eten was ronduit slecht (niveau van een ferry), zowel de restaurants als de lunch- en ontbijtbuffetten. Ze waren "blij" met onze feedback, maar enige verbetering was niet merkbaar. De administratieve staf ondermaats en de cruise director brutaal, De uitstappen peperduur en waardeloos. Vele van onze medereizigers, fervente cruisers, waren onze mening toegedaan. Prijs/kwaliteit verhouding was volledig zoek.
  Persoonlijke tip
We hebben een taxi betaald van Knokke naar Zaventem, een ticket Brussel/London, 360 euro voor de transfer naar Southhampton, terwijl we in Zeebrugge hadden kunnen opstappen... UW persoonlijke tip hadden wij op prijs gesteld. Dus ik denkt niet dat onze beoordeling de evaluatie passeert.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 40 / 100
Familie cruise   
Maa 3 aug 2015 - IJ uit Lennik
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Spirit ***** van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Mooie ervaring.
  Persoonlijke tip
De bediening was goed, doch tijdens de maaltijden zijn de sommeliers ondermaats. Best wat scholing vooraf geven. Jammer te moeten bijbetalen om in 2 van de 5 restaurants te kunnen eten. Eten is wel uitstekend.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100
aangename eerste cruise ervaring   
Maa 15 jun 2015 - AM uit Tisselt
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Cloud ****+ van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Wat verouderd schip maar goed onderhouden. Algemeen restaurant vonden wij ongezellig.
  Persoonlijke tip
Bij goed weer te weinig mogelijkheden om buiten te eten; noodzaak voor reservatie voor diner aan de pool niet duidelijk.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100
goed maar kon beter   
Zat 23 mei 2015 - KM uit Merelbeke
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Cloud ****+ van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
het schip is aan renovatie toe.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 72 / 100
Badkamer silver wind   
Vrij 27 mar 2015 - DP uit Sint-niklaas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Wind ****+ van Silversea Cruises met vaarroute Atlantische Kust in de maand februari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Boot heeft een opfrissing nodig . Badkamers ondermaats en totaal verouderd. Kleding van personeel past beter bij begrafenis dan bij een happy vakantie. Uitstappen uitstekend geregeld en alle personeel zeer vriendelijk. Culinair s avonds geen probleem in groot restaurant , maar ontbijt s morgens rommelig .
  Persoonlijke tip
Opletten voor oudere mensen in verband met moeilijke badkamer. Vernieuwen dringt zich dringend op .
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 70 / 100
Cruise   
Woe 4 mar 2015 - HG uit Wijnegem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Spirit ***** van Silversea Cruises met vaarroute Stille Zuidzee in de maand februari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Slechte coördinatie excursies. Gebrek aan goede organisatie, men moet bijna alles zelf uitzoeken.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 72 / 100
Cruise Silver Spirit   
Woe 4 feb 2015 - RG uit Zwijndrecht
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Spirit ***** van Silversea Cruises met vaarroute Caraiben in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Mijn vrouw en ik hebben genoten. Silver spirit is een aanrader.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100
Aangename cruise   
Din 13 jan 2015 - DN uit CascaIs
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Cloud ****+ van Silversea Cruises met vaarroute Caraiben in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Eten goed.frisheid bij het einde van de cruise minder.Sommige dingen ,zoals rolmobs,niet meer te krijgen Regent Seven Seas beter van eten
  Persoonlijke tip
Excursies dikwijls zonder interesse.Tijdrovend,duur en niets te zien Butlers ,Lori en Hendrik ,uitstekend
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 68 / 100
Terug op Silversea   
Din 2 dec 2014 - VC uit Knokke
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Spirit ***** van Silversea Cruises met vaarroute Transatlantisch in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Ponctuele en dienstvaardige service bij het op punt stellen van de geplande cruise. Cruise was door zeer gunstige weersom-standigheden een geslaagde vakantie.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100
Eenmalig Silver Sea   
Vrij 14 nov 2014 - BB uit Brasschaat
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Spirit ***** van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Silver Sea is voor ons niet dezelfde standaard als oa Seabourn en Regent.De Silver Spirit leek veel ouder dan 5 jaar, wat oubollig en de logistiek was ook niet optimaal, we misten oa de gezellige coffeecorner /Internetcafe bij Seabourn. Eten was erg goed alleen de wijn een ramp, oa een sommellier uit Polen, kwam elke dag een goedkoop flesje wijn aanbieden.Dan wordt er wel gevraagd welke wijn we dan wilden en kregen we de wijnkaart met prijzen vanaf 55,- tot 2.000,- euro per fles, terwijl er toch andere wijnen in het pakket beschikbaar waren.Uiteindelijk hebben we toch zonder bijbetaling een rode Cote du Rhone Bessac en een witte franse Sauvignon Blanc uit de Loire gedronken, maar was elke dag hetzelfde , eerst de aanbeveling van de dag. Veel Filipijnen aan boord ook in de bediening, reuze vriendelijk maar duidelijk lager geschoold. De suites perfect zoals onze kamerjongen en met de hulp van de butler prima. Theather een ramp, steeds dezelfde groep en weinig afwisseling. Van de Staf hebben we eigenlijk niemand gezien, buiten het officiele gedeelte. De reis was interessant, maar uitstappen regel je beter zelf en zeker in Europa.
  Persoonlijke tip
Volgende keer kiezen we weer voor Seabourn
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 64 / 100
SUPER FANTASTISCH   
Din 12 aug 2014 - VK uit Vrasene
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Shadow ***** van Silversea Cruises met vaarroute Alaska in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Ter vergelijking met onze vorige cruise ervaring stak dit er met vlag en wimpel bovenuit. Vriendelijke en bereidwillige service, zeer luxueuze en ruime suite, fijne keuken ook in hoofdrestaurant, interieur van het schip zelf mag mss iets moderner. We hebben met volle teugen van onze vakantie genoten!!
  Persoonlijke tip
een bierkaart, met wat meer Belgische bieren
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100
te weinig respect voor nederlandstaligen   
Maa 16 jun 2014 - VE uit Lokeren
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Whisper ***** van Silversea Cruises met vaarroute Noorse Fjorden in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
De omroep door de kapitein in het amerikaans was onverstaanbaar.In het algemeen is er te weinig rekening gehouden met niet-Amerikanen,die nochtans slechts 30% uitmaakten van de 390 passagiers.Heel dure excursies.Geen oesters gekregen,alhoewel ze in Bergen uitstekend waren.
  Persoonlijke tip
Desalniettemin een aanrader. Verken Bergen te voet en proef de oesters op de vismarkt!
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100
Rome - Rome   
Din 10 jun 2014 - CL uit Schelle
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Spirit ***** van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Zeker weer voor herhaling vatbaar
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100
moeder - dochter cruise   
Maa 28 apr 2014 - VG uit Sint-niklaas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Spirit ***** van Silversea Cruises met vaarroute Caraiben in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Onze eerste cruise en zeker voor herhaling vatbaar! Ideaal om op korte tijd verschillende bestemmingen aan te doen.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100
Matig....   
Zat 26 apr 2014 - VH uit Aartselaar
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Spirit ***** van Silversea Cruises met vaarroute Caraiben in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Blij dat u het vraagt... Vorig jaar hadden wij Seabourn maar dat was nu niet meer beschikbaar.. Laten we duidelijk zijn : Silversea is NIET gelijkwaardig (prijs/kwaliteit) aan Seabourn . Reden(en) : - het zit in de kleine dingen : - inschepen : we waren te vroeg maar : niks voorzien (een tafel met wat frisdrank , fruit e.d. : nada) : wachten in de zon... - lokale "kruiers" namen spontaan onze bagage over mits "tip" Opm: bij Seabourn : kruiers van de maatschappij die niks kosten - inschepen : vergeet de foto's met de rij officieren... Nada... - het personeel : klinkt allicht "racistisch" maar bestond uitsluitend uit. Filipinos, Pakistani e.d., kortom "garçons met een geweldig hoog 'Manuel ' gehalte... Vgl. Seabourn. : het personeel kwam zo uit de hotelscholen - bijbetalen voor "specialiteiten restaurants " is dom (hoewel de kwaliteit zéér goed was ) - buiten het "grote" restaurant moest voor alle andere gereserveerd worden : dit is niet aangenaam en beperkt uw vrijheid (voor die prijs...) ; overigens was er op de "formal night" onvoldoende plaats, en werden we gedwongen om bij een grote tafel - allicht kwetterende Amerikanen - te gaan zitten, hetgeen we geweigerd hebben (opm : vorig jaar bij Seabourn : geen probleem ) Enz.... Kortom : geen verwijt aan het reisbureau maar verkoop Silversea niet meer als gelijkwaardig aan Seabourn, ook al zijn deze laatste mogelijk wat duurder of omgekeerd)
  Persoonlijke tip
Kaviaar is toch wel leuk....😉
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100
Onze kennismaking met Silversea   
Maa 10 mar 2014 - VA uit Nieuwkerken-waas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Shadow ***** van Silversea Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand februari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
De cruise op zich was perfect, zowel wat eten/dinken en service betreft. De suite was groot genoeg, met een ruim terras en met dressing en ruime badkamer met aparte douchecel,. Het schip is van het kleinere type en daarom is het entertainment gedeelte misschien voor sommigen wat eenzijdig (geen grootse shows). Het gedeelte buiten de cruise, de vluchten, vervoer tussen luchthaven, hotel en cruiseschip, alsook de geboekte hotels waren van prima kwaliteit. Alles tot in de puntjes geregeld. Op geen enkel moment moesten wij ons hierover zorgen maken.
  Persoonlijke tip
Als enig minder positief puntje vonden wij het iets teveel aan formele en informele avonden. Het is tenslotte toch een verlofperiode voor iedereen aan boord, en daarom iets te weinig casual avonden. Maar toch had dit geen invloed op onze prachtige beleving van deze cruise.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100
Silver Explorer Antarctica   
Zat 11 jan 2014 - BJ uit Berlaar
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Wind ****+ van Silversea Cruises met vaarroute Transatlantisch in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Een onvergetelijke ervaring. Zeer goed expeditieteam ! Zeer interessante lezingen. met de Silver Explorer naar Antarctica (info bovenaan evaluatieformulier is niet correct,ik kan deze niet wijzigen )
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100
Storm op zee   
Don 5 dec 2013 - DP uit Sint-niklaas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Wind ****+ van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Ondanks het slechte en stormachtige weer, zijn wij toch veilig thuis gebracht. Kapitein met ervaring.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100
Aan bevelen   
Zat 31 aug 2013 - dH uit Knokke
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Wind ****+ van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Kom zeker terug maar in nieuwer schip
  Persoonlijke tip
Reis vanaf Corfoe tot Venetie niet veel te zien.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100
Voor herhaling vatbaar   
Zon 11 aug 2013 - MM uit Koekelberg
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Spirit ***** van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Een bijzondere eerste ervaring, ontspanning en individueel respect zijn gegarandeerd, vanaf de intake tot het vertrek ben je in het land van melk en honing
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100
Ontspannende en instructieve cruise   
Zat 10 aug 2013 - PX uit Knokke
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Cloud ****+ van Silversea Cruises met vaarroute in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Dagdagelijkse praktische organisatie en de opvolging ervan kunnen wij als onberispelijk betitelen
  Persoonlijke tip
De bar kan iets aantrekkelijker zijn en de bestrijding van opkomende vetusteit moet aangepakt worden o.m. de plafons leidende naar de kajuiten nabij het zwembad.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100
Prachtige stijlvolle cruise   
Maa 22 jul 2013 - BH uit Vilvoorde
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Whisper ***** van Silversea Cruises met vaarroute Baltische Staten in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Luxueus schip met stijlvolle suites en een prima, vriendelijke bediening van hoofdzakelijk aziatisch personeel; top-gastronomie aan tafel: zowel de champagnes, wijnen als de keuken. Entertainment kan iets beter. De prijzen van de uitstappen liggen aan de hoge kant.