Rederijdetails + Video
Schepen
135   aanbiedingen
3   Cruise Plus suggestie(s)
152   Special(s) (Extra voordelen)
10   begeleide cruise(s)
537   Beoordelingen
22   blog artikel(en)
Geef uw beoordeling
Stel ons een vraag
Cruisescore   85%
Lees alle beoordelingen   
Waarom Oceania Cruises ?
Meest geraffineerde keuken op zee
Elegante middelgrote schepen (max. 1250 gasten)
Keuze uit 6 restaurants zonder toeslag
Countryclub sfeer: ontspannen maar luxueus
Niet-alcoholische dranken inbegrepen
Bvlgari toiletartikelen in alle hutten
Met een plaats tussen de betere premiumklasse-schepen en de absolute luxerederijen, scoort Oceania Cruises zeer hoog op het vlak van gastronomie en bediening en organiseert het cruises met een losse, informele sfeer, elegant en tegelijk niet stijf. De schepen varen langere cruises met een voorkeur voor kleinere, minder gefrequenteerde havens. Oceania Cruises nodigt u uit om totaal te relaxen en v...
Klik hier en lees meer
Laatste blogbericht
Uw Cruise Plus adviseur
    Dirk Van Duyse
T:   03-780.76.60

Advies nodig ?
Extra informatie ?

Bel mij gerust op !

 
Waarom Cruise Plus ?
De absolute Belgische marktleider in luxe cruises
Maak gebruik van onze jarenlange kennis en ervaring
U heeft rechtstreeks contact met onze Cruise Plus adviseurs
Service, kwaliteit en persoonlijke opvolging zijn onze prioriteiten
Steeds vrijblijvend, eerlijk en neutraal advies op uw maat
Aankoop rechtstreeks bij alle rederijen, geen tussenpersonen
Cruisen is onze dagdagelijkse passie. Iedere dag opnieuw
CP Bucketlist Magazine - 3
 
Overzicht beoordelingen
Uw persoonlijke ervaringen en beoordeling helpen zowel onze klanten als onze medewerkers bij het kiezen en het uitwerken van uw welverdiende cruisevakantie. Wij nodigen u van harte uit om uw mening te delen en een beoordeling te schrijven. Na evaluatie plaatsen wij uw beoordeling graag online.

Goed om weten en om uw privacy te vrijwaren geven wij enkel de eerste letter van zowel uw voor- als achternaam weer (geen volledige naamweergave) met de stad !

Onze klanten gaven Oceania Cruises een algemene score van 85%.

Alvast veel leesplezier !

Hadden er meer van verwacht   
Zon 25 feb 2024 - HG uit Linden
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Insignia ****+ van Oceania Cruises met vaarroute Caraiben in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Wij hadden méér verwacht van deze Oceania cruise temeer omdat we al eerder met de Oceania (Rivera) gevaren hadden. Positieve punten: algemene toestand van het schip: alles erg netjes – erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Lekkere wijnen, champagne en andere alcoholische drunken. De steack in de Polo Grill is subliem. Eten in zowel het hoofdrestaurant als in het Terrace café was uitstekend. We hebben echter gemerkt dat de kwaliteit op diverse punten achteruitgegaan is. We weten niet of dit uitsluitend geldt voor Insignia (gezien de ouderdom van het schip) of voor Oceania in het algemeen maar daar zou dan ook bij de prijssetting rekening moeten mee gehouden worden. Zo was de airco in de hut enorm lawaaierig en kon niet uitgeschakeld of op minder koud ingesteld worden. De badkamer en dan vooral de douche is ondermaats klein (wij vermoeden dat de volumineuze Amerikanen een douche moeten nemen met douchedeur open)! Sommige zaken worden nogal overroepen door Oceania: - Concierge gasten kunnen gratis kledij laten strijken: ze vermelden dan best dat het gaat over 4 stuks! - “Oceania tote bag” is niet meer dezelfde kwaliteit van vroeger; de drukknop was al vanaf dag 2 stuk/afgescheurd -> meteen weggegooid. - de high-noon tea: much ado about nothing: dezelfde thee, koffie en droge koekjes die je elders op het schip ook kan bekomen. Van vers gebak géén spoor. Diverse excursies waaruit kon gekozen worden waren geannuleerd en het schema van 2 van de 3 georganiseerde excursies waaraan we deelgenomen hebben, werd last minute gewijzigd. De gidsen van 2 excursies spraken héél gebrekkig Engels en waren zelfs voor de meeste Amerikanen in de bus onverstaanbaar. Grootste ontgoocheling was dat de tender boten niet te water werden gelaten op één bestemming omdat de kapitein vond dat de zee té wild was terwijl passagiers van een ander cruiseschip blijkbaar wèl aan wal gebracht werden.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 68 / 100
wonderrmooi schip   
Don 15 feb 2024 - BB uit Knokke
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Vista ***** van Oceania Cruises met vaarroute Panamakanaal in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
prachtig schip, super crew
  Persoonlijke tip
als je geniet van lekker eten ben je aan het juiste adres super vriendelijke crew
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100
Culinaire   
Zat 3 feb 2024 - MM uit Heist-op-den-berg
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Midden-Oosten in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Spijtig dat ze onze route hebben aangepast maar zowel kamer als eten is uitstekend.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100
Riviera Dubai   
Maa 8 jan 2024 - CL uit Zedelgem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Midden-Oosten in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
We hebben een fantastische reis gehad met een prima organisatie wel op te merken dat verschillende havens niet werden bezocht wegens een veiligheidsrisico.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100
Cruise dubai    
Zon 7 jan 2024 - RP uit Lebbeke
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Midden-Oosten in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Kwaliteit van de keuken zwakker dan cruise op dit schip in 2022 Istanbul naar rome. Moeten opletten met de best cuisine op zee. De specialiteiten restaurants hadden allemaal mankementen.
  Persoonlijke tip
Organisatie van de keuken had problemen.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 74 / 100
Blij weerzien    
Maa 11 dec 2023 - DP uit Vilvoorde
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Prachtige renovatie van de hutten
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100
Oceania Vista   
Maa 11 dec 2023 - DS uit Heist-op-den-berg
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Vista ***** van Oceania Cruises met vaarroute Caraiben in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Prachtig nieuw schip met mooie kamers en ruime badkamer. Vriendelijk personeel, zalige ligbedden rond het zwembad. Aquamar Kitchen is een aanwinst, dit casual restaurant is open voor ontbijt en lunch. Je kan er terecht voor oa. smoothies, huisgemaakte granola, toast avocado, poke bowls en langzaam geroosterde biologische zalm. Spijtig wel dat ze Jacques, het Franse restaurant, vervangen hebben door een Amerikaans restaurant.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100
Top cruise   
Maa 13 nov 2023 - TJ uit Veurne
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Marina ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Alles ok 👍
  Persoonlijke tip
Alles top 👍
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100
cruise met de marina   
Maa 13 nov 2023 - Fj uit Oosterzele
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Marina ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
was in orde en het eten was heel lekker
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100
perfektie   
Maa 13 nov 2023 - Mm uit Schilde
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Sirena ****+ van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
zeer goede keuken top shows vriendelijke bediening
  Persoonlijke tip
deze cruise met SIRENA was veel beter dan diegene we in het begin van het jaar gedaan hebben in de CARAIBEN met zelfde schip
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 98 / 100
nog altijd supporter !    
Din 3 okt 2023 - Bp uit Heule
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Nautica ****+ van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
entertainment voor ons niet van toepassing ,misschien die optie als keuzemogelijkheid voorzien ?en we hebben er nog twee openstaan , caribisch en transat , prijzen zijn ook ferm gestegen , oa de prestige optie , + 50% , was in oktober nog 20$ pp/pd , nu 30$ pp/pd … 🤭 probleempje met booking not shared table , kwam in orde , maar toch mits bitje aandringen plots ok 🙄
  Persoonlijke tip
en … we verkiezen toch de wat ruimere schepen ,rivièra en marina , groter maar zeker niet mega , en zeker daar ook niet een overbevolking , en alles toch iets ruimer , oa de bar en we missen jacques
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100
Ontgoocheld    
Din 12 sep 2023 - VE uit Evergem- Sleidinge
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Nautica ****+ van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Dit was de 10de Cruise met oceania. Wij zien een achteruitgang in de kwaliteit van het eten. Zelfs de verantwoordelijken hotelmanagement geven toe dat wat ze krijgen van Miami minder van kwaliteit is . Ik wil dit graag telefonisch toelichten. Ook de menu’s veranderen niet. Al 10 cruises hetzelfde en minder goed!
  Persoonlijke tip
Probeer de culinaire voorsprong die Oceania had terug in ere te herstellen
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100
Mooie route en verfijnde keuken   
Woe 30 aug 2023 - LW uit Sint-Gillis-Waas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Marina ***** van Oceania Cruises met vaarroute Noorse Fjorden in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Met landen als spitsbergen, Noorwegen, IJsland en Groenland was de vaarroute fantastisch met prachtige natuur. Aan boord was vooral het eten van een zeer hoog niveau en vooral de specialiteit restaurants benaderen een zeer hoog en soms zelf Michelin niveau. Ideale grootte qua schip met een aparte binnen rookruimte. Gebruik van hervulbare waterfles die je mocht houden ipv wegwerp plastic water flessen vind ik een plus voor het milieu.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100
Prachtig nieuwe VISTA   
Maa 28 aug 2023 - DA uit Melsele
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Vista ***** van Oceania Cruises met vaarroute Atlantische Kust in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Prachtig schip! Mooie inrichting. Ook de hut was mooi van interieur en de badkamer was ruim en praktisch. Enkele nieuwe troeven op de VISTA zijn zeker een pluspunt, waaronder de Aquamar Kitchen, Bakery en de Pizzeria. Een aandachtspunt is dat een deel van het personeel nog wat onervaren is.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100
*   
Vrij 18 aug 2023 - VW uit Gentbrugge
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Vista ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Eten aan boord : in speciale restaurants uitstekend. Uitstappen : A taste of Malta erg tegengevallen. Stad Rabat doorgereden met bus, Mdina veel tijd doorgebracht bij wijnboer, Dingli Cliffs niets van gezien. Van Mdina rechtstreeks teruggekeerd naar schip Uitstappen vind ik ook langs de dure kant.
  Persoonlijke tip
Graag brochure Oceania cruises voor 2025 Europa ons laten geworden aub
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100
Fantastische bestemming, schip en keuken hebben een upgrade nodig...   
Don 17 aug 2023 - KH uit Linter
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Marina ***** van Oceania Cruises met vaarroute Noorse Fjorden in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Weer maar eens een fantastische cruise-ervaring zeker wat betreft bestemming, de Fjorden zijn uniek! Echter: de keuken... op zee kunnen we niet vergelijken maar met wat we thuis aan gastronomie ter beschikking hebben kan je Oceania nog bezwaarlijk "geraffineerd" noeme: Jacques en Toscana is een keuken die 10 jaar achter is op z'n tijd... Red Ginger daarentegen is nog steeds een aangename verassing... De Marina moet nu ook hoognodig het droogdok in voor een grondige renovatie... dit is reed te lang uitgesteld.
  Persoonlijke tip
Maak zo weinig mogelijk gebruik van de excursies aangeboden door Oceania (duur en soms onbekwame gidsen, uitzondering Oslo). De meeste aanleghavens zijn perfect op eigen kracht te verkennen, of via excursies die je online vindt. Alesund is fantastisch, spijtig dat Tromso als eindbestemming geen kans bied om grondig te bezoeken, leek vanuit de taxi naar de luchthaven een zeer aangenaam stadje...
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100
cruise   
Woe 9 aug 2023 - VS uit Vrasene
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Vista ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
animatie / shows kan beter - airco werkte niet goed
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100
oceania top    
Don 3 aug 2023 - M uit Sint-Niklaas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Sirena ****+ van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
een route langs verschillende Griekse eilanden ,klein en groot . Op het schip vele ontmoetingen met gekende gezichten en nieuwe mensen. Een top vakantie!
  Persoonlijke tip
Durf contacten leggen met anderen als je daar zin in hebt. Het werkt zeer verruimend en geeft je nieuwe inzichten ...
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100
10 dagen Fjorden   
Zon 23 jul 2023 - SS uit Knokke-heist
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Marina ***** van Oceania Cruises met vaarroute Noord-Europa in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Kwaliteit eten erg hoog, behalve roomservice. Olife drankenpakket bevat een uitgebreide selectie goede wijnen.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100
Verassend brittannië   
Zon 16 jul 2023 - DE uit Tielrode
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Britse Eilanden in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Een culinaire trip waarbij alles perfect geregeld is. De Orkney eilanden en de Hebriden zijn schitterende plaatsen die over land veel moeilijker bereikbaar zouden zijn.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 98 / 100
Nieuw schipke   
Woe 12 jul 2023 - ME uit Beerzel
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Vista ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Verwachting was dat Vista beduidend moderner ging zijn dan Riviera. Dat viel een beetje tegen. Restaurant Ember ipv Jacques is duidelijk een stap achteruit. De service staat nog niet op punt. Een aantal mensen zijn nog niet ingewerkt en lopen wat verloren.
  Persoonlijke tip
Neem niet te rap een nieuw schip. Laat ze eerst wat inwerken
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 70 / 100
Prachtige reis   
Woe 12 jul 2023 - HF uit Steendorp
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Vista ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Prachtige boot copy van Riviera.Alles tot in de puntjes Verzorgd , zij weten sat organizeren is.
  Persoonlijke tip
In plaats van de reisdocumenten op te sturen , verkies ok een persoonlijk gesprek. Met wat meer uitleg 0ver boot en randanimatie
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100
Scandinavian Charisma   
Woe 28 jun 2023 - CD uit Beernem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Marina ***** van Oceania Cruises met vaarroute Noord-Europa in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Zeer mooie gevarieerde route Schip kan wat opfrissing verdragen
  Persoonlijke tip
Strenger toezicht op algemene voorzorgen tegen Corona Vb Aantal personen in liften` Mondmasker in bussen
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100
Top !   
Din 6 jun 2023 - VA uit Lokeren
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Rederij waar we telkens tevreden over zijn. Service, sfeer, eten ... Leuk bij deze was dat het een begeleide cruise was ...
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100
Founders cruise   
Din 30 mei 2023 - VN uit Sint-niklaas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Vista ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Vervangen Jacques door Ember is voor niet USKlanten een ontgoocheling De gok van extra aandacht voor vegan is Voor ons was de oude formule veel beter
  Persoonlijke tip
Maak de specialty restaurants beschikbaar op normale uren Deze keer enkel beschikbaar online vanaf 8uur 30 Wijziging aan boord onmogelijk
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100
Mooie ervaring   
Maa 22 mei 2023 - SD uit Bornem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Eten aan boord was zeker goed, maar minder dan de voorgaande jaren. Geen kleine hapjes meer bij het lunchbuffet, goedkopere gerechten en duurdere dranken uitgesloten terwijl de prijs toch flink gestegen is.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100
Kennismaking met Oceania   
Zon 21 mei 2023 - TK uit Oostende
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Marina ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
+ punten: de geboekte transfers zijn vlekkeloos verlopen. De excursies waren verzorgd met prima gidsen. De stabiliteit van de boot is onvoorstelbaar goed. - punten: weinig info over parcours of aanlegplaatsen. Ook bijna geen info over de gang van zaken op de boot. Niet veel muziekoptredens in de bar. Een te rustige omgeving. Een hoofdzakelijk Amerikaans publiek.
  Persoonlijke tip
Een uitstekende maatschappij voor wie van rust houdt, zeker niet voor jonge mensen. De slogan' beste keuken op zee' is overdreven.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100
weer een voltreffer met Oceania   
Zon 21 mei 2023 - VJ uit drie eikenstraat 146 bus 6 - 2650 Edegem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
prachtige itinerary en 1 plaats die we nog nooit hadden bezocht: Syracusa. Het was een meevaller. We gaan ook altijd graag terug naar Argostoli. Hoewel we ervaren cruisers zijn, is het toch altijd prettig iemand als Sonja als begeleiding te hebben. 100 % tevreden.
  Persoonlijke tip
perfecte organisatie van Cruise Plus. Doe zo voort.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100
Tegenvaller in de restaurants   
Zon 21 mei 2023 - RB uit Affligem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
De kwaliteit/variatie van het eten is niet meer zoals het geweest is. Bij een vorige cruise was dit te vergelijken met de Seabourn, maar spijtig genoeg was dit niet meer het geval. Er ontbraken ook vroeg sommige dranken van het drankenpakket.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 68 / 100
Super   
Zat 20 mei 2023 - BG uit De Klinge
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Wat ons opviel en wij niet alleen, was dat alle maaltijden nooit echt warm waren. Steeds lauw. Dit was ook in alle restaurants. Na uitstap werden er geen handdoekje meer aangeboden en een verfrissing (vb water met citroen in) was er ook niet meer. Er waren wel wat verschillen op gebied van service . Voor corona of na corona.
  Persoonlijke tip
De gids(Sonja) die mee ging was top zij was er steeds voor ons. We konden steeds alles vragen aan Sonja. Ze gaf ons goede tips om te doen of waar we moesten op letten wanneer we aan wal gingen. Gewoonweg top
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100
Mooie voorjaarscruise   
Vrij 19 mei 2023 - HD uit Antwerpen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Riviera is een zeer mooi schip dat recent ook nog werd gerenoveerd. Uitstekende keuken en topservice door vriendelijke bemanning. Wel enkele gebreken in de kajuit: rammelen tussenschot terras bij wind, probleem gehad met toilet dat niet meer doorspoelen en wateroverlast in badkamer door opborrelen water in douchecel. Attente begeleiding door Sonja en partner van CruisePlus.
  Persoonlijke tip
Betere beschikbaarheid tafel voor 2 personen in specialiteitenrestaurants.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100
Top   
Vrij 19 mei 2023 - DA uit Hamont
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Ik heb Sonja pas gezien bij ontscheping
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100
Zeer goed   
Vrij 19 mei 2023 - CG uit Deinze
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Het buffet was veel hetzelfde niet veel variatie , vroeger was het duidelijk veel uitgebreider Ook de keuze menu bij The Grand Dining Resto was ook veel minder zoals vroeger, gn variatie van kreeftgerechten , meestal gn kreeft op menu!
  Persoonlijke tip
Vroeger was het TOP nu Goed wat betreft maaltijden! Ze zijn ook zuinig geworden op doucheprodukten!
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 62 / 100
Toppertje   
Vrij 19 mei 2023 - DD uit Asper
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Genoten tot en met, alles tot in de puntjes geregeld.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 98 / 100
Voldeed ruimschoots aan de verwachtingen!   
Maa 15 mei 2023 - DJ uit Koksijde
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Marina ***** van Oceania Cruises met vaarroute Transatlantisch in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Onze eerste "crossing" was een beetje spannend omwille van ons gebrek aan ervaring met de vele zeedagen. Tot onze blije verrassing is dat allemaal super goed meegevallen. De dagen waren goed gevuld. De enrichment voordrachten boeiend en leerrijk en de activiteiten aan boord, ... voor elk wat wils. We hebben ons geen seconde verveelt en van de eerste tot de laatste minuut genoten.
  Persoonlijke tip
De persoonlijke benadering van de Cruise adviseurs is niet meer wat waar we ooit mee verwend geweest zijn. We missen dat wel enigszins.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 68 / 100
Onze 6 cruise met de Riviera   
Zat 13 mei 2023 - BL uit Oostduinkerke
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Lunchbuffet in Terrace was veel minder dan vorige keren Na 3 daden geen Stella meer ; na 4 dagen geen Limoncello meer
  Persoonlijke tip
We gaan de Vista proberen
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100
Mooie cruise Japan   
Zon 7 mei 2023 - DA uit Melsele
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Nautica ****+ van Oceania Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Mooie cruise Japan met het prachtig gerenoveerde schip Nautica. De lichte kleuren van de inrichting van de hutten zijn heel aangenaam. Bediening en eten waren zoals altijd uitstekend. Het voelt steeds als thuiskomen. Alles was zeer goed georganiseerd, zowel pré-cruise al cruise zelf.
  Persoonlijke tip
Geniet van elk moment in het mooie Japan.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 98 / 100
Een aanrader !   
Zon 7 mei 2023 - Lj uit Antwerpen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Transatlantisch in de maand maart en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Een mooie route ( Trans-Atlantisch vanuit Miami naar Civitavecchia ( 16 nachten ) en dan verder naar Triëste ( 7 nachten ) ) op een prachtig schip ( in december 2022 grondig gerenoveerd ). De balkonkajuiten ( 22 m2 binnenruimte en 4 m2 balkon ) zijn zeer hoog kwalitatief ingericht. Oceania's food is uitzonderlijk goed ( volgens ons minstens op hetzelfde niveau als seabourn/silversea/regent !) Ook de staff was steeds warm vriendelijk en professioneel. We hebben nu reeds heimwee naar Oceania en zijn dan ook blij dat we einde oktober weer kunnen/mogen varen op de Riviera !
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100
tourtje Portugal en Spanje   
Don 4 mei 2023 - DM uit Sint-Niklaas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Sirena ****+ van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
fijne ervaring zoals steeds bij Oceania. Alles lekker rustig en met veel aandacht naar de reizigers. Mooie bestemmingen met aangename temperaturen.
  Persoonlijke tip
Geniet van de eerste minuut
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100
TROPISCH   
Din 28 mar 2023 - Mm uit Schilde
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Sirena ****+ van Oceania Cruises met vaarroute Caraiben in de maand maart en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
SIRENA is zelfde schip zoals de AZAMARA schepen penthouse : vernieuwd uitstekend perfekt weer
  Persoonlijke tip
slechts 2 aparte restaurants moeilijk extra te boeken
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100
oceania riviera gaat achteruit   
Maa 27 feb 2023 - VP uit Kruibeke
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Caraiben in de maand januari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
kwaliteit van de buffet restaurants is slechts matig Specialiteiten restaurants zijn uitmuntend Bediening van dranken aan zwembad ondermaats Klantenservice aan boord is bedenkelijk (7x moeten langsgaan om een totaal verkeerd bedrag van onze on-board account te laten schrappen) Op luchthaven Miami afgezet op 1 km van de check-in balie...
  Persoonlijke tip
Tip aan Oceania : stop dat gedoe met dranken paketten met kleine lettertjes. Zonder upgrade kan je zelfs niets drinken (met alcohol) in gelijk welke bar, zelfs niet als je voor het diner drie kwartier moet wachten op een tafel(voor 2) in het restaurant...
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 58 / 100
Magische overtocht   
Zon 8 jan 2023 - LK uit Kieldrecht (beveren)
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Marina ***** van Oceania Cruises met vaarroute Transatlantisch in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Wat hebben we tijdens onze transatlantische overtocht mid nov (met een oceaan glad als een spiegel & prachtig weer !) opnieuw intens genoten van Oceania, gewoonweg door de informele, relaxte maar toch stijlvolle sfeer, het nog steeds prachtige elegante schip (vergelijk maar eens met die monstercruiseschepen die soms naast je liggen ...), het verrukkelijk eten zowel in het Terrace Café, als in de Red Ginger (onevenaarbaar), Jacques, Toscana,... Even langsgaan bij Barista voor een overheerlijke Illy cappuccino, of een frappucino, of ... met wat fingerfood, of zelfs voor een rustig ontbijtje met prachtig uitzicht & een gezellig praatje !... Of een boek gaan lezen zalig weggedoken in een comfortabele fauteuil in de library, of afternoon tea gaan drinken in Horizons met alles erop en eraan, of een aperitiefje in de prachtige Grand Bar met de zachte muziek van het Bellissimo string quartet. Of na 't eten nog even afzakken in de Horizons, met of zonder dansbenen, of in de Martini's met prachtige pianomuziek. Niets moet, alles mag... En dan 's avonds in je stateroom na de turn down service is alles weer opgedekt & opgefrist, met verse krant & chocolaatje, klaar voor een verkwikkende nachtrust. En dit alles is mede mogelijk dankzij de ongeëvenaarde service van Cruise Plus, alles tot in de puntjes professioneel georganiseerd, door Caroline & team !
  Persoonlijke tip
De Riviera werd intussen gerefurbished, terwijl de Marina pas in 2024 aan de beurt zal zijn. Nochtans vinden we de Marina nog steeds spic & span en tiptop onderhouden ! Elke dag wordt er wel ergens geschilderd, gevernist, balkons gespoeld, etc. Sedert de pandemie is ong. 25% van het personeel "nieuw", dus nog niet elke crewmember heeft z'n volledige training achter de rug. We hadden duidelijk de indruk dat ze door hun teamleaders heel kort opgevolgd worden, tot aan het zwembad toe, waar ook alles pico bello wordt onderhouden. Oceania draagt vriendelijkheid, professionaliteit & uitstekende service nog steeds hoog in het vaandel. En de waiters, room attendants, ... mogen nog steeds de tijd nemen voor een praatje of een persoonlijk vriendelijk woord. TOP !! Het eten blijft gewoonweg verrukkelijk, met Red Ginger op 1 en Terrace Café op 2, waar je ook zalig al fresco kan dineren of ontbijten. Grand Dining room vinden we te groot en ongezellig en wat rommelig, en het menu van Polo draagt ook niet onze voorkeur.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100
transatlantisch   
Vrij 6 jan 2023 - VA uit Wetteren
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Transatlantisch in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
entertainment kan ons niet naar het theater lokken. Hebben hier nooit aan deelgenomen. Het eten in de grand dining was misschien iets minder dan we gewoon waren. Het eten in de specialty restaurants was prima ! We gingen 11 x eten in een specialty restaurant.
  Persoonlijke tip
de ontbijtkoeken waren matig. Leken niet vers genoeg en niet veel keuze. Het eten in terzake café was echter goed.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100
?   
Vrij 6 jan 2023 - KH uit Linter
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Marina ***** van Oceania Cruises met vaarroute Caraiben in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
vooral de claim "finest cuisine at sea" maken ze niet meer waar, Toscane was ronduit teleurstellend, maar op één plaats op het schip was behoorlijke koffie te verkrijgen (Barista) de expressie in Toscane heb ik laten staan (bitter) La Reserve: kennis van Franse wijnen was ondermaats.. kwaliteit van deze wijnen was ook "variabel" toch voor de prijs... De crew was minder opgeleid en ervaring dan wat we gewoon zijn maar dat schijnt een algemeen "post corona" probleem te zijn... De "quotering" van excursies (qua moeilijkheidsgraad) is een ramp... in de meeste gevallen onderschat en dan is het soms wel fysiek zwaar met alle gevolgen van dien voor de "minder mobielen" in ieder geval ik kom "fysiek" nooit aan m'n trekken zelfs bij de meest "zware quotaties"..... waarschijnlijk nog te jong om met Oceania te cruisen (dat is ook wel een feit... de "gemiddelde leeftijd" van de gasten..... soms lijkt het een "bejaardetehuis", je valt over de rolators.... nu al bij al een fantastische ervaring Hugo en Myrjam
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 72 / 100
eerste maal lichte ontgoocheling   
Din 6 dec 2022 - Cl uit Zedelgem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
verschillende dranken waren uitgeput met de melding dat ze deze niet meer konden invoeren. Gevolg aanbod was zeer beperkt vb single malt etc ,,, Voeding : ook beperking van de variatie in vergelijking met andere jaren Excursie : Weing hoogstaande excursies in vergelijking met regent Seven Seas
  Persoonlijke tip
dringend aan upgrade toe
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 70 / 100
Ok   
Don 1 dec 2022 - Bf uit Oostende
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Alles super in orde
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100
cruise middellandse zee   
Woe 30 nov 2022 - PF uit Kalmthout boswachtersdreef 17
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Was mijn 5de cruise met Oceania, personeel is zeker één van de redenen buiten, de maaltijden voor een geslaagde cruise.
  Persoonlijke tip
Gezichtsherkenning maakt dat het terugkeren naar het schip soms vertraagd. Scannen van de kaart ging soepeler.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100
super   
Vrij 11 nov 2022 - Vg uit Sint-niklaas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Marina ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
een deugddoende , vermoeiende reis (wel veel gezien en gehoord) met de kwaliteiten van Oceania Cruises
  Persoonlijke tip
blijf uitkijken naar Oceania Cruises en zeker de aanbiedingen
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100
“smaakt” naar meer    
Woe 2 nov 2022 - Bp uit Heule
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
eens te meer tevreden , wel enkele kleine details die eigenlijk te verwaarlozen zijn tov het totaalpakket , dus volgende oceania trip ligt al vast sept.2023 én offerte gevraagd/lopende voor trans-atlantische 2025 ,, blijkbaar vanaf vandaag boek-baar , 👍 voor entertainment goed gegeven , maar voor ons nvt ( de avondvoorstellingen ) zal wel zeer ok zijn …
  Persoonlijke tip
de oceania promos “in de mot houden “ , als daar zijn o-life ultimate , category upgrade , scheelt wel een borrel ( of twee! )
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100
Service is niet meer wat het geweest is   
Maa 31 okt 2022 - HC uit Jabbeke
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Sirena ****+ van Oceania Cruises met vaarroute Transatlantisch in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
In het verleden reeds verschillende malen cruise met Oceania gemaakt. Na heropstart (Covid) laat de service echter te wensen over. Gekwalificeerd personeel heeft ondertussen waarschjnlijk een andere job gevonden. Niveau huidige personeel ondermaats.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 58 / 100
oceania is zeer goed   
Maa 31 okt 2022 - DD uit Deinze
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Insignia ****+ van Oceania Cruises met vaarroute Canada / New England in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
vervoer van en naar het schip niet inbegrepen en zeer duur. verplaatsingen die we daar zekf genomen hebben waar stukken goedkoper.
  Persoonlijke tip
The sanctuary hotel was goed qua ligging en kamers ok. ontbijt inbegrepen: een koeske een eitje en een tas koffie dus zeer zwak. the sanctuary maakt in hun reklame gebruik van een mooi terras te tonen met restaurant op de de topvan het hotel. dat open terras was mooi maar nooit vrij. er waren altijd privefeestjes waarop je niet binnen kon als klant van het hotel. dus geen aanrader. rest van New York hebben we zelf gedaanaan de hand van het mooie boek dat we van Cruise Plushebben gekregen.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100
Verwennerij op maat   
Don 13 okt 2022 - DJ uit Koksijde
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Bij deze begeleide reis zijn toch wat haperingen geweest. Blijkbaar lagen onze verwachtingen hoger dan hetgeen organisatorisch voorzien was. Bagagelabels werden niet op voorhand toegestuurd, waardoor bij inscheping in Istanbul één en ander wel danig in de war liep. Onduidelijke en verwarrende communicatie alom. Gelukkig kwam alles uiteindelijk wel goed. Het eten aan boord is bijzonder lekker, zoals we dat bij Oceania gewend zijn. De Service echter ... die liet af en toe toch wel te wensen over. Vele medewerkers bleken onvoldoende opgeleid en vaak moesten we lang wachten (meestal) op drankjes. Ook van het entertainment team verwachten we méér. We hebben een heel mooie reis gehad, met fantastische bestemmingen en schitterend weer. Maar de organisatie, service aan boord en het entertainment mochten best enkele trapjes hoger om aan de Oceania standaard te voldoen.
  Persoonlijke tip
Bij begeleide reizen misschien meer begeleider(s) voorzien bij grotere groepen. Begeleiders ook iets meer initiatieven laten nemen. Bagagelabels opnieuw op voorhand opsturen (dat kan best ook per mail).
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 68 / 100
Het voelt als terug thuis komen   
Vrij 16 sep 2022 - DA uit Melsele
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Na enkele jaren niet te kunnen cruisen was het weer terug thuis komen, genieten met volle teugen. Het was SUPER! Heel lekker eten. Enkel het feit dat onze route was aangepast omdat Venetië niet meer toegankelijk is, viel een beetje tegen. In de laatste twee aanleghavens was niet veel te zien.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100
Fantastische rederij   
Maa 12 sep 2022 - VA uit Lokeren
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Een rederij dat een goed evenwicht geeft tussen prijs en kwaliteit. Kwaliteit eten is zeer hoogstaand … heel ruim aanbod excursies … Schepen zijn niet te klein en niet te groot … perfecte cruise !
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100
mooi maar te kort   
Maa 12 sep 2022 - Br uit Gistel
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Ondanks alle problemen bij annulatie van gereserveerde hut ( nu toegekend voor quarantaine ) toch goede concierge-hut gekregen. Guest-services WEINIG behulpzaam ; gelukkig konden wij rekenenen op hulp van de General Manager Dhr Tierry Thollon die wij kenden van een vroegere cruise : ALLES meteen opgelost.
  Persoonlijke tip
Indien ooit problemen vraag meteen onderhoud aan met cruise-director of de General Manager ; ga naar de TOP ! Alle anderen steken hun "paraplu" open.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100
prachtig   
Zon 11 sep 2022 - SR uit Sint-niklaas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
alles was in orde, prachtig !
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100
Mooie cruise   
Zon 11 sep 2022 - Vp uit Wemmel
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
In sommige restaurants was het eten niet het gewone Oceania niveau. Comfort toebehoren badkamer minder dan vroeger.(bvb.geen douchegel beschikbaar)
  Persoonlijke tip
Beter kleinere schepen?
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100
Kalken   
Zon 11 sep 2022 - RM uit Kalken
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Het schip heeft dringend nood aan vernieuwing. De restauratie blijft uitstekend. Het entertainment is te beperkt. Ik mis er vooral interessante lectures.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100
Gemiddeld goed   
Din 30 aug 2022 - BJ uit Langdorp
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
De boot is helemaal afgestemd op een amerikaans doelpubliek.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 60 / 100
O K .   
Din 23 aug 2022 - DF uit Ninove
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
- Verwarring net voor de start met betrekking tot Covid-test.(24u, 48u,...?) - Quid gemist bezoek aan Mykonos ? (alternatief ? compensatie ?) - Inrichting hutten schip is, zoals gepland, aan vernieuwing/verbouwing toe.
  Persoonlijke tip
Besparen op geserveerd water in de restaurants. Er gaat veel te veel verloren.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 72 / 100
06/08 tot 18/08   
Maa 22 aug 2022 - WJ uit Turnhout
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
uitstappen aan boord boeken is toch wel erg prijzig. wij overwegen dit niet langer meer te doen. Wanneer je 6 excursies boekt krijg je wel korting, maar toch gaat je rekening wel fel de hoogte in.
  Persoonlijke tip
mogelijk wat een modernere touch geven in de plats; als je reeds verschillende cruises hebt gemaakt, komen telkenmale dezelfde gerechten alsook schikking voorbij. ik wil geen afbreuk doen aan de kwaliteit van het eten maar mis toch wel een beetje hippere schotels
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100
Aanrader    
Zon 21 aug 2022 - BD uit Nieuwpoort
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Het schip wordt vernieuwd in 2023 dan wordt de waardering i.p.v goed naar zeer goed voor schip en hut/Suite . Op gastronomie niets op aan te merken zoals ze schrijven zeer hoog en de bediening is uitstekend ,voor het management van het schip ook een uitstekend elk probleem of melding wordt direct aangepakt en wordt er één oplossing gegeven.
  Persoonlijke tip
Als je van veel entertainment houdt dan is deze rederij niet aan te raden maar als je houdt van een elegante sfeer (niets moet alles mag ) goede service en lekker eten en een weinig kinderen dan is deze rederij een aanrader
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100
Droomcruise   
Woe 10 aug 2022 - ML uit Mortsel
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Zeer goede maatschappij om met te reizen. Organisatie verloopt heel soepel. Fijn eten en drinken, topservice op alle vlakken en oog voor detail. Zo stonden ze na een bloedhete excursie in Efeze als enige cruisemaatschappij met koude doekjes om uit te delen, ze brengen overal koud water rond voor de hitte enz. Ook een verschil met andere rederijen is het niet opdringen van allerlei commerciële aanbiedingen. Gewoon TOP!
  Persoonlijke tip
Betreffende excursies: over het algemeen OK met goede gidsen. Toch twee opmerkingen tijdens onze cruise: 1. Gelieve in Istanboel een alternatief te zoeken voor het bezoek aan de blauwe moskee. Wegens renovatie is daar niets te beleven dus tijdverlies. 2. Elke excursie in Turkije eindigt in een tapijtenwinkel. Eigenlijk misplaatst en tijdverlies. (tweemaal ondergaan). De meeste deelnemers waren het met mij eens.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100
Een unieke familiecruise   
Zon 7 aug 2022 - DR uit Antwerpen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Nautica ****+ van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Heel fijne cruise met de familie Het niveau van Oceania blijft op peil
  Persoonlijke tip
Verbeterpunt : de slechte kwaliteit van het wifi netwerk - een blijvend pijnpunt !
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100
mooie ervaring   
Zon 7 aug 2022 - PD uit Sint-Niklaas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Nautica ****+ van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
nog steeds hoge kwaliteit van het eten . Voor rust en ontspanning moet je echt bij Oceania zijn.
  Persoonlijke tip
Geniet vanaf het eerste moment
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 70 / 100
Cruise caraiben voor Lockdown   
Woe 18 mar 2020 - Cl uit Zedelgem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Caraiben in de maand februari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
zeer veel oude mensen: gemiddelde leeftijd 75+ kwaliteit eten is nog verbeterd :zeer goed avondanimatie is nog altijd hetzelfde als 10 jaar geleden en op maat van 70 +.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100
Zeer goed, maar een kapitale schoonheidsfout   
Woe 18 mar 2020 - JR uit Brecht
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Caraiben in de maand februari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
De wijnkelner van het restaurant RED GINGER schonk de rode wijn op een veel te hoge temperatuur. Toen wij hem hierover aanspraken verweerde hij zich door te zeggen dat rode wijn nu eenmaal geschonken wordt op de heersende buitentemperatuur. Toen wij dit betwisten antwoordde hij dat wij rode wijn op de juiste temperatuur konden krijgen, indien we een dure fles zouden kopen. Ons wijnarrangement was voor hem blijkbaar niet genoeg om fatsoenlijke wijn te serveren. Van de restaurantverantwoordelijke en van de housekeeper kreeg hij later ongelijk, maar we hebben - door dit incident - dit restaurant niet meer bezocht. Dit is bijzonder spijtig. Een tweede - minder belangrijke klacht - betreft de service bij het ontbijt op de laatste dag. Het personeel was blijkbaar gefocust op andere taken. De bediening in het TERRACE CAFE was ronduit slecht en dit bij het afscheid. Wij wachten nog steeds op onze koffie. Dit neemt niet weg dat wij bewondering hebben voor de vele medewerkers, die dag in dag uit hun werk met veel inzet prima uitvoerden. Maar één rotte appel heeft nu eenmaal invloed op de hele mand.
  Persoonlijke tip
Niemand zit te wachten op een wijnkelner die onvoldoende geschoold is en die een duur prestige pakket nog niet voldoende vindt om zijn werk naar behoren te doen. Zulke mensen bederven de goede naam van hun restaurant en van de rederij. De service in een eetzaal moet een constante kwaliteit hebben, ook op de laatste dag. Wij hebben het prestige drankarrangement genomen. Dit was een opleg van 20 Dollar per persoon en per dag. Op de laatste dag kan men op geen enkele wijze daarvan genieten. Men rekent dus met opzet een dag teveel aan. Dit is onverantwoord.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100
vakantie Caraiben   
Woe 4 mar 2020 - AW uit Nieuwkerken-Waas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Caraiben in de maand februari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Zoals alle andere keren weer een reis die voor herhaling vatbaar is.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100
Het lekkere eten...   
Maa 24 feb 2020 - BH uit Belsele
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Insignia ****+ van Oceania Cruises met vaarroute Centraal Amerika in de maand januari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Oceania is een goede cruiseline. Wij kiezen er voor enkel omwille van de goede keuken aan boord. Die is werkelijk onovertroffen vergeleken bij andere cruiselines.. Het schip kon beter: het zijn geen nieuwe schepen en dat merk je bv. aan de airco die je niet kan bedienen zoals je wil. Ook de badkamers zijn te klein op de kleine schepen.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100
Tevreden !   
Din 11 feb 2020 - SF uit Sint-Eloois-Vijve
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Caraiben in de maand januari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Oceania "Ultimate" + upgrade beveragepakket voldeed aan onze wensen. Plaatsen waar we aanmeerden waren globaal gezien matig.
  Persoonlijke tip
Selectie v ( zo mogelijk) kwalitatievere bestemmingshavens waar er meer te beleven en/of te zien was. We zijn naar Centraal - Amerika geweest, maar hebben vooral het schip " ervaren". Volgende cruise in april (Middelandse Zee met Oceania) wordt, denken we, een combinatie van de 2.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100
Cruise met "kleiner" schip.   
Din 11 feb 2020 - VI uit Londerzeel
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Caraiben in de maand januari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Het was een kleiner schip dan we normaal gewoon zijn (celebrity) en dat is goed meegevallen, alles is wel veel rustiger aan boord, het eten en de service was uitstekend en vergelijkbaar met de reflection. Wel vinden we de ambiance, het aantal winkels en entertaiment wat beter op de reflection. De service van Cruiseplus (vluchten, transfers, hotel) waren super, we moesten voor niks zorgen, allles werd voor ons gedaan, de chauffeurs contacteerden ons zelf. We hebben van begin tot einde genoten waarvoor dank!!! En nu aftellen naar 4 januari voor de volgende met de Reflection.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100
AFRICA   
Din 11 feb 2020 - VL uit SINT-AMANDS
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Nautica ****+ van Oceania Cruises met vaarroute Afrika in de maand januari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Nautica is momenteel wat aan vernieuwing toe en dat zal in het voorjaar gebeuren,
  Persoonlijke tip
Als ge in Cape Town bent en ge wilt het Robbeneiland bezoeken dan zeker vooraf die uitstap bestellen !
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100
Een absolute aanrader!   
Vrij 31 jan 2020 - DJ uit Koksijde
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Marina ***** van Oceania Cruises met vaarroute Panamakanaal in de maand januari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
De volledige organisatie verliep eigenlijk quasi vlekkeloos. Het pre-cruise hotel in Santiago was een heel goede keus en de transfers waren vlot en duidelijk. Het hotel en de transfers in Miami waren ook in orde. Ivm de Cruise zelf hebben we genoten van het vele comfort aan boord. De butler heeft zoals gevraagd bij aankomst onmiddellijk zijn diensten aangeboden en geholpen bij het uitpakken van de bagage. Hij heeft ook tijdens de volledige duur van de reis voor een bijzondere dienstverlening gezorgd. De kwaliteit in de restaurants was uitstekend - en dit niet enkel in de specialiteitenrestaurants - en ook de keuze was bijzonder divers en variërend. Een minpuntje voor de heel beperkte beschikbaarheid van "San Pelegrino" en "Perrier". Na de eerste paar dagen waren ze al door hun voorraad héén en voor de rest van de reis hebben we moeten wachten tot de laatste drie dagen vooraleer er opnieuw voldoende beschikbaarheid was van onze voorkeur in Bruiswaters. Ook bij de cocktails heb ik meerder malen een nieuwe keuze moeten maken omdat één of ander ingrediënt niet (meer) voorradig bleek. Niet dat er onvoldoende alternatieven beschikbaar waren hoor... Maar een klassieker als Mojito niet meer kunnen serveren vond ik wel jammer. Maar voor de rest, ruim voldoende aanbod van goede en kwaliteitsvolle wijnen hoor ! Ivm de excursies hebben we onze feed-back ook reeds aan boord gegeven. De eerste uitstap in Coquimbo was een afknapper. De gids had blijkbaar zijn focus gelegd op de wijn-proeverij (lees vooral het aanwakkeren van een aankoopwens van de wijnen) en dat was in ons oogpunt niet direct het belangrijkste deel van deze excursie. Er is alles samen bijna 2 uur gespendeerd aan het bezoek (en de proeverij) van de winery en daardoor bleef jammer genoeg maar een klein half uurtje over om de archeologische site te verkennen. Jammer. De overige excursies zijn dan wel beter verlopen hoor. Vooral die in Salaverry was bijzonder geslaagd met een uitstekende gids voor de Tempels en aansluitend een erg mooi optreden van de Paso Horses. Beetje jammer dat we in Costa Rica (Puerte Limon) niet zijn kunnen aangemeerd blijven door het minder goede weer. De wilde zee deed de kabels knappen, zodat de kapitein het onveilig beoordeelde om hier aan land te gaan. We hebben dus de uitstap naar de Rainforest aan ons zien voorbij gaan en een dagje extra onze beste zee-benen mogen gebruiken.
  Persoonlijke tip
De uitstap in Coquimbo was gekozen omwille van het archeologische karakter EN omwille van het "OS" label dat eraan hangt. Gezien onze ervaring was dit misleidend omwille van het uitermate "commerciële" cachet dat eraan hing. We adviseren om hier het 'OS' label zeker weg te halen. Voor deze excursie is dergelijke meerwaarde zeker niet van toepassing.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100
Maaltijden   
Woe 8 jan 2020 - Dl uit Bornem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Marina ***** van Oceania Cruises met vaarroute Zuid-Amerika in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
in vergelijking met onze cruise in 2014 met de riviera: - voor het ontbijt en lunch was er minder keuze, de laatste dagen was er geen hesp, ook de bananen waren op en nog enkele andere dingen, zoals evian water De specialiteiten restaurants waren uitstekend, het hoofdrestaurant was dan weer iets minder. Ook geen brunch meer.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100
culinair genieten   
Zon 29 dec 2019 - BB uit Knokke-Heist
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Marina ***** van Oceania Cruises met vaarroute Zuid-Amerika in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
prachtige cruise, uitstekende service aan boord, culinaire topper, goede bedden, attente crew
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100
ontdek de kust van Brazilië   
Vrij 27 dec 2019 - DI uit Bornem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Marina ***** van Oceania Cruises met vaarroute Zuid-Amerika in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
De Marina is onderhouden maar aan vernieuwing toe. Van de excursies hadden we meer verwacht, maar kan je natuurlijk niet vergelijken met een cruise naar de Emiraten.. December is het gepaste moment van temperatuur. Wij houden van een middelgroot schip: 1) géén koppen lopen, dus niet druk maar relax 2) sfeer en super vriendelijkheid van 's morgens tot 's avonds 3) keuze uit klasse/sterren restaurants 4) alle vragen worden ingevuld 5) EEN MOOIE, LEUKE VAKANTIE GEHAD. Uitkijken naar de volgende! Dankuwel!
  Persoonlijke tip
Boek zelf uitstappen en vervoer van en naar de luchhaven. Van Buenos Aires naar de luchthaven betaalden wij voor 4 personen (een busje voor 6) 92euro ipv 112euro/pp via boeking aan boord. Alcoholvrij bier is niet in de prijs inbegrepen! Zolang je op Braziliaanse wateren vaart komen bij elke aankoop aan boord 25% taksen! Onze 2 biertjes kosten ons bij de 19euro.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100
Tof Zuid Amerika   
Don 26 dec 2019 - DJ uit Rupelmonde
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Marina ***** van Oceania Cruises met vaarroute Zuid-Amerika in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Excellente keuken en vriendelijk personeel
  Persoonlijke tip
Toch soms betere aanlegplaatsen selecteren Kwaliteit van entertainment kan beter
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100
Luxe cruise