Bel met onze cruise adviseurs op 03 - 780.76.60
 
Rederijdetails + Video
Foto Web Special
Schepen
206   aanbiedingen
19   begeleide cruise(s)
1   Reisverslagen
6   Fotoreportages
8   Beoordelingen
2   blog artikel(en)
Geef uw beoordeling
Cruisescore   85%
Lees alle beoordelingen   
Waarom AmaWaterways ?
AmaWaterways werd in 2002 opgericht door 3 mensen met een passie voor riviercruises. Dankzij hun ervaring, kennis en toewijding slaagden ze in hun opzet : passagiers een cruise-ervaring bieden die alle verwachtingen overstijgt. In de loop der jaren groeide AmaWaterways dan ook uit tot marktleider op het gebied van riviercruises in Europa, Rusland, Vietnam, Cambodja en Afrika. AmaWate...
Klik hier en lees meer
 
Overzicht beoordelingen
Uw persoonlijke ervaringen en beoordeling helpen zowel onze klanten als onze medewerkers bij het kiezen en het uitwerken van uw welverdiende cruisevakantie. Wij nodigen u van harte uit om uw mening te delen en een beoordeling te schrijven. Na evaluatie plaatsen wij uw beoordeling graag online.

Goed om weten en om uw privacy te vrijwaren geven wij enkel de eerste letter van zowel uw voor- als achternaam weer (geen volledige naamweergave) met de stad !

Onze klanten gaven AmaWaterways een algemene score van 85%.

Alvast veel leesplezier !


De Rijn was fijn   
Din 29 nov 2016 - VR uit Sint Lenaarts
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de AmaCerto ****+ van AmaWaterways met vaarroute Rijn (rivier) in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Zelden op alle gebied zo een uitstekende service ervaren, van kapitein tot kajuitverantwoordelijke iedereen even vriendelijk en gedienstig. uitstekende gidsen bij de uitstappen, kraakpropere autobussen? heel lekker eten en drinken, ruime keuze
  Een persoonlijke tip

De Rijn tussen Keulen en Koblenz/Rudesheim prachtig, "Rijngorge"uitstappen naar Heidelberg en Strasbourg
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100

kerst cruises   
Don 24 dec 2015 - Mj uit Steendorp
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de AmaSonata ****+ van AmaWaterways met vaarroute Donau (rivier) in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  tafels van 2 in het restaurant
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100

Myanmar riviercruise   
Don 10 dec 2015 - Ba uit Zillebeke
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de AmaPura ****+ van AmaWaterways met vaarroute in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Er werd ons geen mogelijkheid geboden om vooraf te boeken voor een ballonvaart zoals vele andere deelnemers.
  Een persoonlijke tip

de staf bestaat enkel uit mannelijk personeel.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 66 / 100

Cruise    
Din 5 mei 2015 - DR uit Brasschaat
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de AmaPrima **** van AmaWaterways met vaarroute Donau (rivier) in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Bus reis van rousse was langdradig beter was een vlucht geweest met meer tijd in Istanbul
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100

Nieuw perspectief   
Din 2 sep 2014 - VH uit Antwerpen 18
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de AmaVida ****+ van AmaWaterways met vaarroute Douro (rivier) in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Goed georganiseerde en mooie uitstappen. Prachtige natuur en de sluizen zijn spectaculair. De AmaVida is geen eigen boot. De capaciteit van keuken en restaurant is te laag waardoor eten soms koud op tafel kwam. De smaken zaten wel goed. Erg goed personeel.
  Een persoonlijke tip

Vraag een hut achter op de boot, wij zaten dicht bij de receptie en de lounge wat soms geluidsoverlast gaf
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100

goed tot zeer goed   
Vrij 11 jul 2014 - MF uit Sint-niklaas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de AmaPrima **** van AmaWaterways met vaarroute Donau (rivier) in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Eten is iets minder dan BV LAROSA Lyon - rone...ok het is overal moeilijk om zaken te doen dus besparing op voeding is mischien een noodzaak
  Een persoonlijke tip

kunnen wij ook boeken bij u voor LA ROSA indien ja ..dan komen wij een catalogus ophalen Met groet flor en annie
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100

cruise donau   
Zat 21 dec 2013 - Vi uit Kortessem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de AmaBella ****+ van AmaWaterways met vaarroute Donau (rivier) in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  aangename en sfeervolle cruise
  Een persoonlijke tip

mix van europeanen en amerikanen zou beter moeten
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100

Zo ontspannend !   
Maa 26 aug 2013 - VN uit Deurne
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de AmaCerto ****+ van AmaWaterways met vaarroute België/Nederl. (rivier) in de maand maart en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  AmaCerto is een prachtig rivierschip. Moderne inrichting, 2 restaurants (zeer uitzonderlijk), gezellig ingerichte lounge/bar, prachtige hutten/suites met alles erop en eraan ! Lekker eten (zeer gevarieerd) en goede service. Het zonnendek heeft voldoende stoelen zodat je volop kan genieten van het voorbijglijdende landschap. De Nederlandsche waterwegen zijn echt de moeite - zo dichtbij maar zo verbazend mooi !
  Een persoonlijke tip

Meerdere citytrips in één maar op een luxueuze relaxte manier ! Schitterend !
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

 

Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda & Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  Waardebon |  Privacy policy