Bel met onze cruise adviseurs op 03 - 780.76.60
 
Belgie
Rederijdetails + Video
Schepen
16   begeleide cruise(s)
1   Reisverslagen
68   Beoordelingen
Geef uw beoordeling
Cruisescore   85%
Lees alle beoordelingen   
Waarom Belgie ?
België kent veel raakvlakken met Nederland, vooral op het gebied van taal en historie. Het grote verschil met Nederland is de gezellige sfeer. Ook de levendigheid van de Vlaamse steden en de prachtige natuur maken dit buurland aantrekkelijk. Op het gebied van cultuur, architectuur en natuur heeft België bijzonder veel te bieden. Een groot aantal steden (waaronder Antwerpen, Brugge en Gent) hebben ...
Klik hier en lees meer
 
Overzicht beoordelingen
Uw persoonlijke ervaringen en beoordeling helpen zowel onze klanten als onze medewerkers bij het kiezen en het uitwerken van uw welverdiende cruisevakantie. Wij nodigen u van harte uit om uw mening te delen en een beoordeling te schrijven. Na evaluatie plaatsen wij uw beoordeling graag online.

Goed om weten en om uw privacy te vrijwaren geven wij enkel de eerste letter van zowel uw voor- als achternaam weer (geen volledige naamweergave) met de stad !

Onze klanten gaven Belgie een algemene score van 85%.

Alvast veel leesplezier !


Pracht ervaring   
Don 11 okt 2018 - VJ uit Edegem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Sirena ****+ van Oceania Cruises met vaarroute Transatlantisch in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Goede service lekker eten gepersonaliseerde aandacht
  Een persoonlijke tip

Volhouden
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

Nog altijd dezelfde kwaliteit!   
Zat 6 okt 2018 - DM uit 8660 De Panne
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seabourn Encore *****+ van Belgie met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Wij waren weeral zeer welkom aan boord. Het is zelfs zo, dat wij vinden dat de kwaliteit van het eten constanter is dan vroeger. Enige jaren terug vonden wij dat de ene kok soms beter was dan de andere. Nu is het altijd top. We hadden wel een probleem met de huiswijn, maar dit werd opgelost! Ook onze suite was niet lawaaierig ! Proficiat, en hartelijk dank aan alle medewerkers, zichtbaar en onzichtbaar!
  Een persoonlijke tip

Als er problemen zijn, ze onmiddellijk melden op het schip!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

aan te bevelen   
Woe 3 okt 2018 - Ss uit beveren
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Belgie met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  veel gratiese exsursies
  Een persoonlijke tip

prachtig schip
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100

Oceania altijd goed   
Woe 3 okt 2018 - TM uit Hombeek
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Steeds alles dik in orde bij Oceania met zijn uitstekende keuzes aan hoog kwalitatieve restaurants en bars.
  Een persoonlijke tip

Verban alle plastic bekers aan het waves grill restaurant . Niets zo onsmakelijk als een wijntje uit een plastic beker . Foei .
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100

Gerron   
Maa 1 okt 2018 - VR uit Sint Lenaarts (Brecht)
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Belgie met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  In het algemeen een uitstekende professionele service bij de boeking en op het schip, heel lekker eten, grote culinaire keuze, zeer vriendelijke bediening
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

Seabourn Encore   
Maa 1 okt 2018 - HK uit Knokke-Heist
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seabourn Encore *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Eten zeer goede kwaliteit maar erg Amerikaans en soms moeilijk om iets te vinden wat we zelf graag lusten
  Een persoonlijke tip

Reden van voor ons te hoge prijs: er wordt heel de dag veel drank verbruikt en als je zelf enkel enkele glazen wijn drinkt bij maaltijd betaal je dus waarschijnlijk op dat vlak veel te veel..
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100

Heerlijk   
Din 25 sep 2018 - DP uit Kluitingstaat 111
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Belgie met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Culinair genieten ,zeker voor herhaling vatbaar
  Een persoonlijke tip

Een aanrader
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 98 / 100

Yachting   
Maa 24 sep 2018 - VJ uit Schoten
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de SeaDream I ***** van Belgie met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De hutten zijn aan vernieuwing toe.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100

Goed   
Zat 22 sep 2018 - LE uit Londerzeel
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De service op het schip was duidelijk minder als verleden jaar!!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 68 / 100

culturele cruise Baltische staten   
Zat 22 sep 2018 - Vj uit Wemmel
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Marina ***** van Oceania Cruises met vaarroute Baltische Staten in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  modern , mooi schip met ruime gemeenschappelijke ruimtes. persoonlijk vind ik de kleinere schepen van de rederij iets aangenamer. Het was een aangename leerrijke reis met veel interessante steden te bezichtigen.
  Een persoonlijke tip

De aangeboden excursies van de maatschappij liggen boven de marktprijs. Zelf boeken lijkt me aangewezen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

Toppie   
Don 20 sep 2018 - VM uit Gent
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Belgie met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Alles perfect in orde zoals ook de vorige keren.
  Een persoonlijke tip

Uitstappen boeken we altijd zelf, scheelt wel een slok op de borrel...
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100

Subliem   
Don 20 sep 2018 - VI uit Brugge
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seabourn Encore *****+ van Belgie met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het was een onvergetelijke cruise.
  Een persoonlijke tip

De aanlegplaats in Marokko nl. Tanger was teleurstellend.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100

Seaboun cruise   
Woe 19 sep 2018 - VP uit Sint-Amandsberg
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seabourn Odyssey *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Mooi schip , maar niet het allermooiste waar we al mee op cruise geweest zijn , maar wel het allerbeste qua vriendelijkheid , service en behulpzaamheid . De suites waren zeer mooi , heel proper en ruim Het eten was van uitstekende kwaliteit. ZEKER EEN AANRADER
  Een persoonlijke tip

Vanaf nu gaan we enkel nog op cruise met Seabourn
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100

Mooie afsluiter van de zomer   
Woe 19 sep 2018 - DA uit Melsele
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Onze cruise met de Riviera was zoals gewoonlijk weer top! Het is voor ons altijd een beetje "thuis" komen wanneer we aan boord gaan. Jammer dat het in Portofino niet mogelijk was om te tenderen ( te hoge golven). De kapitein heeft voor de veiligheid de juiste beslissing genomen en Genua als vervanger op het programma geplaatst. We kijken al uit naar onze volgende cruise met Oceania.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100

unieke droomvakantie   
Din 18 sep 2018 - PG uit Haasdonk
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Celebrity Reflection ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Een zalige unieke reiservaring. Alles was tot in de puntjes verzorgt. Vijf sterren was naar ons mening nog te weinig wat de score betreft. Zeker tot ziens voor een langere reis.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100

moeilijk te verbeteren   
Din 18 sep 2018 - vr uit knokke
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Belgie met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  zeer veel aandacht voor hygiëne uitgebreide keuzemogelijkheden alles superieure kwaliteit porties zijn "amerikaans" excursies zijn te duur
  Een persoonlijke tip

betaalbare excursies
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100

cruise   
Vrij 14 sep 2018 - VP uit Belsele
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  wij hebben al meerdere cruises gemaakt,maar ik deed mijn zus en schoonbroer mee voor de eerste keer en zij vonden dat ze te weinig info kregen,alles ging langs ons
  Een persoonlijke tip

meer info aan nieuwelingen aub
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

Monaco - Barcelona   
Vrij 14 sep 2018 - VP uit Sint-niklaas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Top
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

DOE ZO VERDER !   
Vrij 14 sep 2018 - RM uit Temse
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Oceania blijft aantrekkelijk, gezien de verhouding prijs-kwaliteit. Hun grootste troef blijven de diverse restaurants aan boord. Ook andere gasten beklemtonen deze formule. Uitstappen blijven duur, zodat een goede voorbereiding een aanrader is. Want in vele Europese steden kan men zelf wel iets plannen.
  Een persoonlijke tip

Hou zeker de aanbiedingen van Oceania in het oog.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

Mooi schip, superieure keuken,attentvol personeel   
Vrij 14 sep 2018 - VE uit Polenstraat. 9940. Evergem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Belgie met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Entertainment is uitsluitend Amerikaans gericht
  Een persoonlijke tip

Free wifi aan boord is “fake News “ zeer zeer zwak en beperkt tot één account per hut. Men kan wel (duur)bijkopen. Dranken zijn duur, vb één glas gewone champagne 19,89 US$
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100

Cruise plus kennismaking    
Don 13 sep 2018 - BJ uit Kinrooi
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Belgie met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Fijne en verzorgde cruise en goed gezelschap
  Een persoonlijke tip

Transfer naar en van cruise
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100

onze mening   
Din 11 sep 2018 - DL uit Borgerhout (antwerpen)
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seabourn Encore *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  aangeboden variëteiten verminderen zoals lobsters, kreeft
  Een persoonlijke tip

meer groenten aan de buffetten
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100

*Evaluatie cruise augustus   
Maa 10 sep 2018 - DL uit Borgerhout (antwerpen)
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seabourn Encore *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  het eten lijkt te verminderen in de kwaliteit van het aanbod. Bv vers fruit het aanbod en de exotische variëteiten zijn weinig voorhanden en worden minder vlug aangevuld; Er is ook geen aanbod van verse groeten en als die er dan al zijn, zijn ze meestal gegratineerd. maar dit is reds langer gaande. Wij zijn ook geen fan van de thema avonden.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100

Verrassingscruise   
Zon 9 sep 2018 - ME uit Putte
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seabourn Encore *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Seabourne is niet meer wat het was. Er loopt regelmatig iets mis Het blijft wel goed
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

Verrassingscruise   
Zon 9 sep 2018 - ME uit Beerzel
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seabourn Encore *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Kwaliteit van Seabourne is op vele punten verminderd. Het blijft goed maar is niet meer wat het was
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

Ervaring vierde cruise liner   
Zat 8 sep 2018 - VM uit Gentseweg 182 Beveren-Waas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seabourn Encore *****+ van Belgie met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Extreem kostelijk Wifi 7-daags pakket
  Een persoonlijke tip

Zoals vele rederijen bied voordeliger pakket aan of gratis Hogere prijsklasse zou minimum aantal gratis basisexcursies mogen aanbieden
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 72 / 100

Te hoge verwachtingen   
Don 6 sep 2018 - DM uit Erpe-Mere
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Spirit ***** van Belgie met vaarroute Noorse Fjorden in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Als je al gecruised hebt in Alaska, zijn de Noorse Fjorden nogal eentonig. Er is (bijna) geen "wildlife' te zien. We cruisen normaal met Regent, en dan is de service van Silversea wel minder. Voor de iets betere wijnen moet je bij betalen.
  Een persoonlijke tip

Silversea is heel goed met zijn expeditie schepen, maar voor cruises met een gewone bestemming zouden we Silversea niet meer nemen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 72 / 100

Mooie natuur    
Zon 2 sep 2018 - DM uit Sint-Niklaas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Koningsdam **** van Belgie met vaarroute Noorse Fjorden in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Ondanks het slechte weer , toch genoten van de natuur . Het schip voldeed aan alle comfort . Het eten was soms van mindere kwaliteit . Wel zeer goed in de specialiteitenrestaurants.
  Een persoonlijke tip

Voorzie ook in de zomer enige warme kledij
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 60 / 100

Onze eerste cruise   
Zon 2 sep 2018 - VL uit Nijlen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Baltische Staten in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Fantastische ervaring! Prachtig schip! Supergemotiveerde crew, leuke mensen ontmoet , wel heel Amerikaans getint
  Een persoonlijke tip

Zeker voor- en namiddag excursies doen in St. Petersburg , als je geen eigen visum hebt . Tip: geen reisstrijkijzertje meenemen: wordt geconfiskeerd
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

Matig   
Zat 1 sep 2018 - DB uit Boom
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seabourn Ovation *****+ van Belgie met vaarroute Baltische Staten in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  1. Uitpakken met Thomas Keller....dat is absoluut verwachtingen scheppen die hoegenaamd niet worden ingelost. Onze driesterrenchefs zouden hun naam nooit ontlenen aan wat we in de grill gepresenteerd kregen 2. Uitermate dure uitstappen die vaak niet de kwaliteit bieden die men dan kan verwachten ( bv boottrip op rivier met vuile aftandse boot....) 3. Een dag sint Petersburg laten vallen voor een haventje waar absoluut niets te zien is (vespils) is onbegrijpelijk tenzij je natuurlijk als rederij je passagiers als citroenen beschouwt en als dommeriken ...
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 58 / 100

Goede REGENT behoeft geen krans   
Zat 1 sep 2018 - DW uit Genk
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Voyager *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Waren weer blij terug op onze vertrouwde Regent te zijn ,na een mindere ervaring bij Seabourn! We hadden een zeer leuk groepje Cruise-plussers.
  Een persoonlijke tip

Willen U nog danken voor de extra mooie dag in Barcelona. Zeer goed verzorgd met een goede gids.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100

Plezant   
Zat 1 sep 2018 - HR uit Herentals
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Voyager *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Suppper dat de poelbar open blijft tot 22.00h
  Een persoonlijke tip

Spijtig dat er weinig plaats buiten is in de veranda
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 72 / 100

Onze mening   
Zat 1 sep 2018 - DG uit Maldegem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Voyager *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het buffet-restaurant is qua inrichting meer dan correct, maar het aanbod varieert te weinig, ooral s avonds is het een ontgoocheling
  Een persoonlijke tip

Ga eens spieken. Cfr collega Seabourn , the Collonades.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100

cruise noorsefjorden silversea   
Vrij 31 aug 2018 - hr uit beek en donk nederland
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Spirit ***** van Belgie met vaarroute Noorse Fjorden in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  eten was eigelijk matig maar de wijnen uitstekend beetje tegenvaller dat er geen welkomstdrank of fruit stond wat je overigens wel kon vragen aan de butler maar als het er staat dan toont het anders excursies best wel duur voor wat je kreeg
  Een persoonlijke tip

iets meer aanwezig als welkom in de hut dat geeft een ander binnenkomen variatie in de show
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 66 / 100

Cruise   
Maa 27 aug 2018 - Hh uit Brasschaat
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de SeaDream II ***** van SeaDream met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Alles was zeer goed geregeld door jullie waarvoor mijn complimenten. Alleen de taxi van Rome naar Civitavechia was vuil en ondermaats. op terugreis waren ze super. ps Hotel des rust is echt een aanrader om te lunchen
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100

Blijven werken aan de kwaliteit!   
Zon 26 aug 2018 - LA uit Lummen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de SeaDream II ***** van SeaDream met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Dit was de 4e keer met seadream. Er is toch wat achteruitgang te merken tov. de vorige keren. Personeel is iets minder scherp en attent dan vroeger. Er zijn veel te veel onnozele Amerikanen aan boord en het personeel verlaagt zich een beetje tot hun niveau wat betreft de animatie en omgang.
  Een persoonlijke tip

Fijne vakantie, alleen spijtig van de vele Amerikanen. Misschien kan cruiseplus nagaan bij boeking of er wel of niet veel Amerikanen aan boord zijn.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100

Naar Noordkaap   
Zat 25 aug 2018 - BJ uit Nieuwe Baan 57 , Belsele
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Norwegian Jade ***+ van Norwegian Cruise Line met vaarroute Noorse Fjorden in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Goed zonder meer , eten in self service is problematisch , wegens niet voldoende plaats !
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 72 / 100

beoordeling cruise british isles    
Zon 19 aug 2018 - BY uit SCHILDE
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Marina ***** van Belgie met vaarroute Noord-Europa in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  wij zijn al meerdere keren met oceania meegeweest,prijs ligt wel hoger dan andere rederijen maar als je vgl gemaakt wat inbegrepen internet, shutlle bus bij vele aanlegplaatsen ,ligstoelen zwembaden liggen kussens op ,vermits boot kleiner is dan andere schepen heb je op zeedagen genoeg plaats om te zonnen op het dek ,tevens mogelijkheid om te kunnen dineren in één van de 4 ver restaurants is ook pluspunt
  Een persoonlijke tip

als toch misschien toekomst zou willen zien is dat het mogelijk moet zijn op de kajuit online demand film te kunnen huren of zo ,nu is alleen mogelijk dvd te bekijken die je moet vragen aan de reception desk.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100

Kon beter   
Zat 18 aug 2018 - DD uit Heusden (o.-vl.)
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Celebrity Reflection ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Ons 2de cruise met de Reflection: eten was veel minder zowel in opus dining room als in ocean view cafe, Weinig afwisseling en zeker niet hoogstaand. Entertainment belabberd zowel de shows als de optredens. Veel aanwezigen verlieten het theatre vroegtijdig. Ook aan het zwembad geen discipline meer: gasten met glazen en bier en met handdoeken in het water onder toezicht van de poolbutler die niet ingreep. Het was niet meer zoals de vorige keer op de Reflection. Toch zijn we ontspannend huiswaarts gegaan.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 68 / 100

Fantastische cruise !!!   
Zat 18 aug 2018 - LW uit Sint-Gillis-Waas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Celebrity Reflection ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Zeer mooi schip met uitstekende faciliteiten. Uitgebreid aanbod aan uitstekend eten zowel in buffetrestaurant als main dining room. Zeer vriendelijke bediening en personeel. DJ was iets minder maar live bands en ander entertainment was Top. Kortom een aanrader.
  Een persoonlijke tip

Murano restaurant is zeker een aanrader en de extra reserveringskost dubbel en dik waard. Neem een drankpakket om zorgeloos te kunnen genieten van je vakantie.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 98 / 100

familiecruise   
Don 16 aug 2018 - RM uit Kalken
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Koningsdam **** van Holland America Line met vaarroute Noorse Fjorden in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  het eten in de specialiteitenrestaurants waar een bijbetaling gevraagd wordt, zou fijner mogen !
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100

grandioos alaska   
Maa 13 aug 2018 - du uit vlienderhaag 1 8340 damme
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seabourn Sojourn *****+ van Belgie met vaarroute Alaska in de maand januari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  de seabourn sojourn is een super schip . met alle mogelijke accomodatie , vriendelijke bediening , al je wensen worden onmiddellijk bediend met de glimlach !
  Een persoonlijke tip

de excursies zijn zeer duur voor wat ze zijn, vooraf betaalde excursies durven ze soms aflassen de dag voordien wat niet kan !de reden is dan niet genoeg kandidaten ... , op andere excursies is er dan een overvloed aan deelnemers , waar de groep niet gesplitst wordt .
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100

Midergoede Seabourn   
Zon 12 aug 2018 - DW uit Genk
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seabourn Odyssey *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Niet meer het Seabourn van weleer! In de bar en restaurants veel onbekaame mensen. Veel minder kwaliteit en kwantiteit van eten!
  Een persoonlijke tip

Blijven voortaan bij ons geliefde Regent.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 74 / 100

mhr   
Zat 11 aug 2018 - DM uit Itegem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seabourn Odyssey *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Nieuwe schepen zijn kwalitatief natuurlijk beter. diners zijn minder goed. Lunch tot 14 uur is te vroeg gesloten ??
  Een persoonlijke tip

service verbeteren
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 72 / 100

cruise met Seaborn Odyssey   
Zat 11 aug 2018 - CH uit Westerlo
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seabourn Odyssey *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  schip vertoont al een beetje slijtage
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 74 / 100

Wat een schip! Just Amazing!!!   
Zat 11 aug 2018 - DM uit Sinaai
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Anthem of the Seas **** van Belgie met vaarroute Caraiben in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  We hebben deze cruise gekozen, niet omwille van de bestemmingen maar omwille van het schip. Wat een mogelijkheden, wat een technische snufjes!!! Meer dan een aanrader! Doordat het zo een groot schip was, was het wel iets minder persoonlijk. Ook had je niet iedere avond een andere show zoals bij onze onze vorige cruises. Maar dat deerde zeker niet. Er was genoeg te doen en te zien. Het was wat een ander concept.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100

Goede reis met heel vriendelijk personeel   
Maa 6 aug 2018 - BG uit Temse
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Celebrity Constellation **** van Belgie met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het is een kleiner schip met minder mogelijkheden wat entertainment betreft. De cruise director was niet zo goed, maar blijkbaar kreeg ze na onze reis hulp van iemand met meer ervaring. De specialiteitenrestaurants Qsine en Tuscan Grill zijn zeker de moeite waard. Organisatie wat betreft shuttles en tenders was OK.
  Een persoonlijke tip

We hebben 2 cruises na elkaar geboekt en het was jammer dat shows en quizen e.d. telkens hetzelfde waren. Graag airco minder in de restaurants en bars. Het was soms echt heel koud (Reflexions) Onze zoon is er ziek van geworden.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100

Cunard's Queen's grills: uitstekend   
Zon 5 aug 2018 - LJ uit Lummen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Queen Elizabeth ****+ van Cunard met vaarroute Britse Eilanden in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Vijfde cruise op zes jaar met Cunard: in de Queen's grills zijn de kwaliteit van dienstverlening, de suite met haar voorzieningen en het culinaire niveau uitstekend. We weten al bijna zeker dat het volgend jaar weer Cunard wordt.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100

Mooie reis   
Zon 5 aug 2018 - KG uit Antwerpen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Rotterdam **** van Holland America Line met vaarroute Noorse Fjorden in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Prachtige natuur, uitstappen prima. Het eten aan boord was overvloedig maar ivg met vorige cruises heeft het wel aan kwaliteit ingeboet. Service van alle personeel perfect. De lanaihut bleek een perfecte vervanging van de balkonhut
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100

Mooie cruise Alaska   
Zat 4 aug 2018 - DA uit Melsele
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Nieuw Amsterdam **** van Holland America Line met vaarroute Alaska in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het schip was mooi maar iets te druk. De service aan boord was goed. Het eten was gevarieerd en goed. Mooie cruise met Glacier Bay als hoogtepunt!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 70 / 100

OCEANIA BLIJFT SCOREN   
Zat 4 aug 2018 - SM uit Temse
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Marina ***** van Oceania Cruises met vaarroute Noorse Fjorden in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De Noorse fjorden en Oslo, Gothenburg, Copenhagen,...blijven een mooie bestemming. De verschillende de specialiteiten restaurants zijn nog steeds dé grote troef van Oceania. Service en vriendelijkheid, zeer goed. De shows zijn nog altijd té Amerikaans.,De dagelijkse berichtgeving bleek niet altijd correct te zijn.
  Een persoonlijke tip

Omwille van hun dure uitstappen, best nog steeds zelf je uitstappen plannen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100

Aangenaam   
Din 31 jul 2018 - SE uit België
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Symphony of the Seas **** van Belgie met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  binnenkajuit heel ruim, jammer van de geluidshinder bij momenten
  Een persoonlijke tip

Voor de rest een goede cruise ervaring
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 68 / 100

uitstekende culinaire belevenis   
Maa 30 jul 2018 - VE uit Kapellen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Belgie met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Culinair uitstekend, middelgroot schip, wel beperkte animatie zeker wanneer we zoals afgelopen reis plotseling een extra zeedag hadden. Enige minpuntje is een totaal ontoereikend internetbereik, zelfs wanneer je internettoegang toegewezen krijgt.
  Een persoonlijke tip

Aanrader, vooral vanwege de uitstekende restaurants en algemeen culinair
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

Oceania Rivièra   
Zon 29 jul 2018 - DL uit Kortrijk
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De cruise heeft aan onze verwachtingen voldaan en de excursies waren van uitstekende kwaliteit. Ben's choice was de juiste keuze - vooral zijn persoonlijke inzet was uitstekend.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100

Zeer mooie cruise met verblijf in The Haven.   
Zon 29 jul 2018 - TF uit Steendorp
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Norwegian Breakaway **** van Norwegian Cruise Line met vaarroute Baltische Staten in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Een zeer mooie route op een zeer goed schip. We hebben verbleven in een Aft suite in The Haven. Dit is absoluut de moeite waard. Prachtige ligging als je al eens graag op je eigen terras zit. De suite zelf is ook top. Ligbad met zicht op zee !! De service en het eten in het privé gedeelte zijn uitstekend. De specialiteiten restaurants zijn ook een aanrader maar net iets minder dan het Haven restaurant. De andere zijn gewoon goed. Dit is een fantastische manier om te cruisen met kinderen Genieten van de rust en de luxe in het privé gedeelte, en tegelijkertijd enorm veel sport en recreatiemogelijkheden voor de kids en volwassenen op de rest van het schip.
  Een persoonlijke tip

Ideaal als je in The Haven verblijft. Anders zou het voor ons veel te druk zijn. Zeker aan het zwembad en in de buffet restaurants.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100

Schitterend   
Zon 29 jul 2018 - DD uit Kortrijk
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Belgie met vaarroute Atlantische Eilanden in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Wat laat met de documenten alsook met de voorstellen rond de excursies . Hadden hier vroeger andere ervaringen . Zonder negatief te zijn willen we dit toch even meegeven . Op de reis zelf hadden we een zeer degelijke service en aangename momenten met de groep en Ben en Marc . Dank
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100

Cruise    
Woe 25 jul 2018 - ST uit Waasmunster
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Oosterdam **** van Belgie met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het schip is verouderd en niet overal even netjes. Het algemeen onderhoud kan zeker en vast beter. Ons terras werd maar 1x gereinigd op 10 dagen. Zelfs ons leeggoed bleef staan. Aan het zwembad werden de tafels niet tijdig gereinigd, stoelen bleven her en der staan en vuil bleef liggen op de grond. Aan het buffet werden tafels niet afgeruimd. In het restaurant moesten we zelf onze wijn gaan zoeken om bij te schenken. Dit was 4x het geval. Personeel had vaker meer oog voor elkaar als voor de klanten. De kwaliteit van het eten was zeker en vast op en top. 's Avonds jammer genoeg geen leuk aanbod van shows.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 60 / 100

Onvergetelijk   
Vrij 20 jul 2018 - DA uit Schoonselstraat 12 Wilrijk
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Queen Elizabeth ****+ van Belgie met vaarroute Noorse Fjorden in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  ...
  Een persoonlijke tip

...
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

Fijne ervaring,gevarieerd schip...het mocht iets warmer wezen ;)   
Vrij 20 jul 2018 - HR uit St-Niklaas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Norwegian Breakaway **** van Belgie met vaarroute Baltische Staten in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Vergeleken bij Oceania was er van jullie uit meer begeleiding en info...zeker naar uitstappen en voordelen toe...jullie wijten dat evt aan GPDR?Het lijkt me dat we dan ook kunnen boeken online rechtstreeks? Hier veel meer restaurants en bars aan boord...goede service...veel vlotter in-en uitchecken dan Oceania!!Minder stijlvol en hectischer aan buffetten...dat viel tegen...de kledij van gasten aan boord mocht heel wat meer klassevol zijn...NCL laat teveel toe!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 68 / 100

Top bediening onwaarschijnlijke service   
Vrij 29 jun 2018 - MS uit Tassynslaan 5 haasdonk
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seabourn Odyssey *****+ van Belgie met vaarroute Middellandse Zee in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  met speciale dank aan Charlotte en Ann van reizen De Cauwer
  Een persoonlijke tip

vermits mijn mama in een rolstoel zit zouden automatisch deuren naar de dekken wel makkelijker zijn
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100

pachtige cruise   
Din 26 jun 2018 - DF uit Sinaai
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Belgie met vaarroute Middellandse Zee in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Zeer mooie bestemmingen. Zeer goede service na schrapping van onze retourvlucht. Telefonisch verwittigd, nieuwe vlucht en boardingpassen
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 98 / 100

Middellandse zee.   
Maa 25 jun 2018 - FL uit Kapellen (antw.)
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Alles prima in orde. Het enige minpuntje is misschien dat de uitstappen nogal aan de dure kant zijn.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100

familie wouters-goor : riviera    
Zon 24 jun 2018 - WJ uit Turnhout
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  wij hebben gekozen voor het totaal pakket : heel interessant. spijtig dat brussels airlines zomaar haar vlucht cancelde. Dank aan jullie voor de goede zorgen voor het overboeken naar andere vlucht
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100

Middelandse zee en Toch telkens anders   
Din 29 mei 2018 - Mk uit Haasdonk
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seabourn Encore *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  alles was perfekt. alleen een vertraging bij terugvlucht, ingevolge staking Frankrijk. Maar dit was buiten jullie om.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100

Perzische Golf   
Din 29 mei 2018 - HM uit 2861 O.L.V. Waver
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de MS Europa 2****** van Belgie met vaarroute Midden-Oosten in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Dress Code overdag te veel. Geen lunch mogelijk bij zwembad. Inschrijving begin cruise: chaos. Etc.. met kleine dingen vervelend.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 70 / 100

Weer een prachtige cruise   
Din 29 mei 2018 - Hl uit Schilde
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seabourn Encore *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  alles perfect !!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100

Great experience   
Din 29 mei 2018 - GC uit Hechtel-Eksel
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seabourn Encore *****+ van Belgie met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Eerste cruise ervaring doet hunkeren naar meer.
  Een persoonlijke tip

Werk maken van een cruise community die ervaringen deelt.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100

Buitengewoon   
Vrij 25 mei 2018 - BM uit Wevershof,2, 9090 Melle
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Queen Mary 2 ****+ van Belgie met vaarroute Transatlantisch in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Alles prefect. Boven verwachting.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

Monaco   
Woe 23 mei 2018 - DM uit Itegem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Zeer goede ervaring, maar service en vakkennis restaurants kan beter
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100

Evaluatie   
Woe 23 mei 2018 - SM uit 2530 Boechout
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Belgie met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  geen
  Een persoonlijke tip

geen
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100

cruise plus st. niklaas   
Woe 23 mei 2018 - GJ uit EEKLO
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Belgie met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  entertainement : aan verbetering toe.
  Een persoonlijke tip

donker bruine kledij v/h personeel nodigt niet uit, geen frisse look,
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100

Regent Explorer Monaco tot Barcelona   
Woe 23 mei 2018 - SD uit Halle
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Na vele cruises met Seadream, Silversea en Seabourn was dit onze eerste reiservaring met Regent. De Explorer is een mooi en luxueus schip met alle comfort en ruime suites. De restaurants Compass Rose en La Chartreuse zijn culinair en inzake bediening absolute top ! Mooi zwembad met veel comfortabele ligzetels en bedden. De inclusieve excursies en shuttle service in de havens zijn perfect georganiseerd. Voor ons een nieuwe positieve ervaring met Regent en Cruise Plus en we kijken dus al uit naar onze volgende bestemming !
  Een persoonlijke tip

We ontbijten steeds in de Compass Rose met bediening van de warme gerechten aan tafel en lunchen in de à la carte restaurants gezien de kwaliteit en bediening van ontbijt en buffetlunch in La Veranda beter kan.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100

Cruise Nice-Barcelona met SS Explorer   
Din 22 mei 2018 - DM uit Oostkamp
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Belgie met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Beste Dirk, Ilse en het ganse Cruise plus team, dit was voor ons onze eerste cruise en we hebben er enorm van genoten! Alles prima verzorgd en prima georganiseerd. dank jullie wel... het smaakt naar meer. Ronny en Mirose Bonte-De Baecke
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 98 / 100

EEN AANRADER   
Din 22 mei 2018 - SM uit Temse
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Mooi nieuw schip, met plaatselijk "Las Vegas" gehalte. Meerdere ruime en gezellige publieke ruimten. Het eten, in de diverse restaurants, was afwisselend en lekker. Prima service. Verzorgde suites.Plus punt bij Regent is het feit dat de uitstappen inbegrepen zijn.
  Een persoonlijke tip

Een vergelijking maken met Seabourn, Oceania, Hapag Lloyd is moeilijk. Elk schip heeft zijn eigen troeven. Dus; bestemming en prijs spelen een grote rol. De Regent Explorer is in ieder geval een "aanrader".
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100

Prachtig schip   
Zat 19 mei 2018 - DM uit ERPE-MERE
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Mooiste schip waarmee we al gevaren hebben. Pracht en luxe. Aan alle details werd er gedacht. Vb vloer van leder in bibliotheek.
  Een persoonlijke tip

Een rondleiding in het begin van de cruise, op dit prachtige schip zou de passagiers nog meer kunnen laten genieten van dit luxe cruise schip.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100

EXOTISCH   
Zat 19 mei 2018 - DM uit ERPE-MERE
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Voyager *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Verre Oosten in de maand maart en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Prachtige vaarroute, niet langs de plat getreden paden. Wel altijd heel warm.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100

Prachtige ervaring!   
Zat 19 mei 2018 - VJ uit België
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Royal Clipper **** van Belgie met vaarroute Middellandse Zee in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Geweldige ervaring en vaarplezier! Top service en keuken!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

cruise Ijsland Groenland   
Zat 19 mei 2018 - VP uit Moretuslei 17
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Celebrity Eclipse ****+ van Belgie met vaarroute Ijsland / Groenland in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Er was voor mij een beetje teveel volk aan boord zeker als je een uitstap geboekt had duurde het lang voor je van boord was en de uitstappen aan boord zijn verschrikkelijk duur hebben trouwens maar éen uitstap geboekt met taxi was het goedkoper.Het muziek aan boord en in het theater was ook veel te hard.
  Een persoonlijke tip

Het wordt wel een massatoerisme en dat is spijtig. We hebben Ijsland gezien en dat was de bedoeling. Na 10 cruisen met jullie maatschappij wordt je natuurlijk kritisch
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord