Bel met onze cruise adviseurs op 03 - 780.76.60
 
Belgie
Rederijdetails + Video
Schepen
10   begeleide cruise(s)
1   Reisverslagen
Geef uw beoordeling
Waarom Belgie ?
BelgiŽ kent veel raakvlakken met Nederland, vooral op het gebied van taal en historie. Het grote verschil met Nederland is de gezellige sfeer. Ook de levendigheid van de Vlaamse steden en de prachtige natuur maken dit buurland aantrekkelijk. Op het gebied van cultuur, architectuur en natuur heeft BelgiŽ bijzonder veel te bieden. Een groot aantal steden (waaronder Antwerpen, Brugge en Gent) hebben ...
Klik hier en lees meer
 
Overzicht beoordelingen
Uw persoonlijke ervaringen en beoordeling helpen zowel onze klanten als onze medewerkers bij het kiezen en het uitwerken van uw welverdiende cruisevakantie. Wij nodigen u van harte uit om uw mening te delen en een beoordeling te schrijven. Na evaluatie plaatsen wij uw beoordeling graag online.

Goed om weten en om uw privacy te vrijwaren geven wij enkel de eerste letter van zowel uw voor- als achternaam weer (geen volledige naamweergave) met de stad !

Onze klanten gaven Belgie een algemene score van An error occurred on the server when processing the URL. Please contact the system administrator.

If you are the system administrator please click here to find out more about this error.