Bel met onze cruise adviseurs op 03 - 780.76.60
 
Belgie
Rederijdetails + Video
Schepen
14   begeleide cruise(s)
1   Reisverslagen
56   Beoordelingen
Geef uw beoordeling
Cruisescore   84%
Lees alle beoordelingen   
Waarom Belgie ?
België kent veel raakvlakken met Nederland, vooral op het gebied van taal en historie. Het grote verschil met Nederland is de gezellige sfeer. Ook de levendigheid van de Vlaamse steden en de prachtige natuur maken dit buurland aantrekkelijk. Op het gebied van cultuur, architectuur en natuur heeft België bijzonder veel te bieden. Een groot aantal steden (waaronder Antwerpen, Brugge en Gent) hebben ...
Klik hier en lees meer
 
Overzicht beoordelingen
Uw persoonlijke ervaringen en beoordeling helpen zowel onze klanten als onze medewerkers bij het kiezen en het uitwerken van uw welverdiende cruisevakantie. Wij nodigen u van harte uit om uw mening te delen en een beoordeling te schrijven. Na evaluatie plaatsen wij uw beoordeling graag online.

Goed om weten en om uw privacy te vrijwaren geven wij enkel de eerste letter van zowel uw voor- als achternaam weer (geen volledige naamweergave) met de stad !

Onze klanten gaven Belgie een algemene score van 84%.

Alvast veel leesplezier !


Mooie natuur    
Zon 2 sep 2018 - DM uit Sint-Niklaas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Koningsdam **** van Belgie met vaarroute Noorse Fjorden in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Ondanks het slechte weer , toch genoten van de natuur . Het schip voldeed aan alle comfort . Het eten was soms van mindere kwaliteit . Wel zeer goed in de specialiteitenrestaurants.
  Een persoonlijke tip

Voorzie ook in de zomer enige warme kledij
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 60 / 100

Onze eerste cruise   
Zon 2 sep 2018 - VL uit Nijlen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Baltische Staten in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Fantastische ervaring! Prachtig schip! Supergemotiveerde crew, leuke mensen ontmoet , wel heel Amerikaans getint
  Een persoonlijke tip

Zeker voor- en namiddag excursies doen in St. Petersburg , als je geen eigen visum hebt . Tip: geen reisstrijkijzertje meenemen: wordt geconfiskeerd
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

Matig   
Zat 1 sep 2018 - DB uit Boom
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seabourn Ovation *****+ van Belgie met vaarroute Baltische Staten in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  1. Uitpakken met Thomas Keller....dat is absoluut verwachtingen scheppen die hoegenaamd niet worden ingelost. Onze driesterrenchefs zouden hun naam nooit ontlenen aan wat we in de grill gepresenteerd kregen 2. Uitermate dure uitstappen die vaak niet de kwaliteit bieden die men dan kan verwachten ( bv boottrip op rivier met vuile aftandse boot....) 3. Een dag sint Petersburg laten vallen voor een haventje waar absoluut niets te zien is (vespils) is onbegrijpelijk tenzij je natuurlijk als rederij je passagiers als citroenen beschouwt en als dommeriken ...
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 58 / 100

Goede REGENT behoeft geen krans   
Zat 1 sep 2018 - DW uit Genk
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Voyager *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Waren weer blij terug op onze vertrouwde Regent te zijn ,na een mindere ervaring bij Seabourn! We hadden een zeer leuk groepje Cruise-plussers.
  Een persoonlijke tip

Willen U nog danken voor de extra mooie dag in Barcelona. Zeer goed verzorgd met een goede gids.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100

Plezant   
Zat 1 sep 2018 - HR uit Herentals
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Voyager *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Suppper dat de poelbar open blijft tot 22.00h
  Een persoonlijke tip

Spijtig dat er weinig plaats buiten is in de veranda
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 72 / 100

Onze mening   
Zat 1 sep 2018 - DG uit Maldegem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Voyager *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het buffet-restaurant is qua inrichting meer dan correct, maar het aanbod varieert te weinig, ooral s avonds is het een ontgoocheling
  Een persoonlijke tip

Ga eens spieken. Cfr collega Seabourn , the Collonades.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100

cruise noorsefjorden silversea   
Vrij 31 aug 2018 - hr uit beek en donk nederland
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Spirit ***** van Belgie met vaarroute Noorse Fjorden in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  eten was eigelijk matig maar de wijnen uitstekend beetje tegenvaller dat er geen welkomstdrank of fruit stond wat je overigens wel kon vragen aan de butler maar als het er staat dan toont het anders excursies best wel duur voor wat je kreeg
  Een persoonlijke tip

iets meer aanwezig als welkom in de hut dat geeft een ander binnenkomen variatie in de show
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 66 / 100

Cruise   
Maa 27 aug 2018 - Hh uit Brasschaat
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de SeaDream II ***** van SeaDream met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Alles was zeer goed geregeld door jullie waarvoor mijn complimenten. Alleen de taxi van Rome naar Civitavechia was vuil en ondermaats. op terugreis waren ze super. ps Hotel des rust is echt een aanrader om te lunchen
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100

Blijven werken aan de kwaliteit!   
Zon 26 aug 2018 - LA uit Lummen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de SeaDream II ***** van SeaDream met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Dit was de 4e keer met seadream. Er is toch wat achteruitgang te merken tov. de vorige keren. Personeel is iets minder scherp en attent dan vroeger. Er zijn veel te veel onnozele Amerikanen aan boord en het personeel verlaagt zich een beetje tot hun niveau wat betreft de animatie en omgang.
  Een persoonlijke tip

Fijne vakantie, alleen spijtig van de vele Amerikanen. Misschien kan cruiseplus nagaan bij boeking of er wel of niet veel Amerikanen aan boord zijn.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100

Naar Noordkaap   
Zat 25 aug 2018 - BJ uit Nieuwe Baan 57 , Belsele
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Norwegian Jade ***+ van Norwegian Cruise Line met vaarroute Noorse Fjorden in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Goed zonder meer , eten in self service is problematisch , wegens niet voldoende plaats !
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 72 / 100

beoordeling cruise british isles    
Zon 19 aug 2018 - BY uit SCHILDE
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Marina ***** van Belgie met vaarroute Noord-Europa in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  wij zijn al meerdere keren met oceania meegeweest,prijs ligt wel hoger dan andere rederijen maar als je vgl gemaakt wat inbegrepen internet, shutlle bus bij vele aanlegplaatsen ,ligstoelen zwembaden liggen kussens op ,vermits boot kleiner is dan andere schepen heb je op zeedagen genoeg plaats om te zonnen op het dek ,tevens mogelijkheid om te kunnen dineren in één van de 4 ver restaurants is ook pluspunt
  Een persoonlijke tip

als toch misschien toekomst zou willen zien is dat het mogelijk moet zijn op de kajuit online demand film te kunnen huren of zo ,nu is alleen mogelijk dvd te bekijken die je moet vragen aan de reception desk.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100

Kon beter   
Zat 18 aug 2018 - DD uit Heusden (o.-vl.)
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Celebrity Reflection ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Ons 2de cruise met de Reflection: eten was veel minder zowel in opus dining room als in ocean view cafe, Weinig afwisseling en zeker niet hoogstaand. Entertainment belabberd zowel de shows als de optredens. Veel aanwezigen verlieten het theatre vroegtijdig. Ook aan het zwembad geen discipline meer: gasten met glazen en bier en met handdoeken in het water onder toezicht van de poolbutler die niet ingreep. Het was niet meer zoals de vorige keer op de Reflection. Toch zijn we ontspannend huiswaarts gegaan.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 68 / 100

Fantastische cruise !!!   
Zat 18 aug 2018 - LW uit Sint-Gillis-Waas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Celebrity Reflection ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Zeer mooi schip met uitstekende faciliteiten. Uitgebreid aanbod aan uitstekend eten zowel in buffetrestaurant als main dining room. Zeer vriendelijke bediening en personeel. DJ was iets minder maar live bands en ander entertainment was Top. Kortom een aanrader.
  Een persoonlijke tip

Murano restaurant is zeker een aanrader en de extra reserveringskost dubbel en dik waard. Neem een drankpakket om zorgeloos te kunnen genieten van je vakantie.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 98 / 100

familiecruise   
Don 16 aug 2018 - RM uit Kalken
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Koningsdam **** van Holland America Line met vaarroute Noorse Fjorden in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  het eten in de specialiteitenrestaurants waar een bijbetaling gevraagd wordt, zou fijner mogen !
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100

grandioos alaska   
Maa 13 aug 2018 - du uit vlienderhaag 1 8340 damme
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seabourn Sojourn *****+ van Belgie met vaarroute Alaska in de maand januari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  de seabourn sojourn is een super schip . met alle mogelijke accomodatie , vriendelijke bediening , al je wensen worden onmiddellijk bediend met de glimlach !
  Een persoonlijke tip

de excursies zijn zeer duur voor wat ze zijn, vooraf betaalde excursies durven ze soms aflassen de dag voordien wat niet kan !de reden is dan niet genoeg kandidaten ... , op andere excursies is er dan een overvloed aan deelnemers , waar de groep niet gesplitst wordt .
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100

Midergoede Seabourn   
Zon 12 aug 2018 - DW uit Genk
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seabourn Odyssey *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Niet meer het Seabourn van weleer! In de bar en restaurants veel onbekaame mensen. Veel minder kwaliteit en kwantiteit van eten!
  Een persoonlijke tip

Blijven voortaan bij ons geliefde Regent.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 74 / 100

mhr   
Zat 11 aug 2018 - DM uit Itegem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seabourn Odyssey *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Nieuwe schepen zijn kwalitatief natuurlijk beter. diners zijn minder goed. Lunch tot 14 uur is te vroeg gesloten ??
  Een persoonlijke tip

service verbeteren
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 72 / 100

cruise met Seaborn Odyssey   
Zat 11 aug 2018 - CH uit Westerlo
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seabourn Odyssey *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  schip vertoont al een beetje slijtage
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 74 / 100

Wat een schip! Just Amazing!!!   
Zat 11 aug 2018 - DM uit Sinaai
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Anthem of the Seas **** van Belgie met vaarroute Caraiben in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  We hebben deze cruise gekozen, niet omwille van de bestemmingen maar omwille van het schip. Wat een mogelijkheden, wat een technische snufjes!!! Meer dan een aanrader! Doordat het zo een groot schip was, was het wel iets minder persoonlijk. Ook had je niet iedere avond een andere show zoals bij onze onze vorige cruises. Maar dat deerde zeker niet. Er was genoeg te doen en te zien. Het was wat een ander concept.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100

Goede reis met heel vriendelijk personeel   
Maa 6 aug 2018 - BG uit Temse
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Celebrity Constellation **** van Belgie met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het is een kleiner schip met minder mogelijkheden wat entertainment betreft. De cruise director was niet zo goed, maar blijkbaar kreeg ze na onze reis hulp van iemand met meer ervaring. De specialiteitenrestaurants Qsine en Tuscan Grill zijn zeker de moeite waard. Organisatie wat betreft shuttles en tenders was OK.
  Een persoonlijke tip

We hebben 2 cruises na elkaar geboekt en het was jammer dat shows en quizen e.d. telkens hetzelfde waren. Graag airco minder in de restaurants en bars. Het was soms echt heel koud (Reflexions) Onze zoon is er ziek van geworden.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100

Cunard's Queen's grills: uitstekend   
Zon 5 aug 2018 - LJ uit Lummen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Queen Elizabeth ****+ van Cunard met vaarroute Britse Eilanden in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Vijfde cruise op zes jaar met Cunard: in de Queen's grills zijn de kwaliteit van dienstverlening, de suite met haar voorzieningen en het culinaire niveau uitstekend. We weten al bijna zeker dat het volgend jaar weer Cunard wordt.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100

Mooie reis   
Zon 5 aug 2018 - KG uit Antwerpen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Rotterdam **** van Holland America Line met vaarroute Noorse Fjorden in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Prachtige natuur, uitstappen prima. Het eten aan boord was overvloedig maar ivg met vorige cruises heeft het wel aan kwaliteit ingeboet. Service van alle personeel perfect. De lanaihut bleek een perfecte vervanging van de balkonhut
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100

Mooie cruise Alaska   
Zat 4 aug 2018 - DA uit Melsele
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Nieuw Amsterdam **** van Holland America Line met vaarroute Alaska in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het schip was mooi maar iets te druk. De service aan boord was goed. Het eten was gevarieerd en goed. Mooie cruise met Glacier Bay als hoogtepunt!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 70 / 100

OCEANIA BLIJFT SCOREN   
Zat 4 aug 2018 - SM uit Temse
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Marina ***** van Oceania Cruises met vaarroute Noorse Fjorden in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De Noorse fjorden en Oslo, Gothenburg, Copenhagen,...blijven een mooie bestemming. De verschillende de specialiteiten restaurants zijn nog steeds dé grote troef van Oceania. Service en vriendelijkheid, zeer goed. De shows zijn nog altijd té Amerikaans.,De dagelijkse berichtgeving bleek niet altijd correct te zijn.
  Een persoonlijke tip

Omwille van hun dure uitstappen, best nog steeds zelf je uitstappen plannen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100

Aangenaam   
Din 31 jul 2018 - SE uit België
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Symphony of the Seas **** van Belgie met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  binnenkajuit heel ruim, jammer van de geluidshinder bij momenten
  Een persoonlijke tip

Voor de rest een goede cruise ervaring
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 68 / 100

uitstekende culinaire belevenis   
Maa 30 jul 2018 - VE uit Kapellen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Belgie met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Culinair uitstekend, middelgroot schip, wel beperkte animatie zeker wanneer we zoals afgelopen reis plotseling een extra zeedag hadden. Enige minpuntje is een totaal ontoereikend internetbereik, zelfs wanneer je internettoegang toegewezen krijgt.
  Een persoonlijke tip

Aanrader, vooral vanwege de uitstekende restaurants en algemeen culinair
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

Oceania Rivièra   
Zon 29 jul 2018 - DL uit Kortrijk
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De cruise heeft aan onze verwachtingen voldaan en de excursies waren van uitstekende kwaliteit. Ben's choice was de juiste keuze - vooral zijn persoonlijke inzet was uitstekend.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100

Zeer mooie cruise met verblijf in The Haven.   
Zon 29 jul 2018 - TF uit Steendorp
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Norwegian Breakaway **** van Norwegian Cruise Line met vaarroute Baltische Staten in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Een zeer mooie route op een zeer goed schip. We hebben verbleven in een Aft suite in The Haven. Dit is absoluut de moeite waard. Prachtige ligging als je al eens graag op je eigen terras zit. De suite zelf is ook top. Ligbad met zicht op zee !! De service en het eten in het privé gedeelte zijn uitstekend. De specialiteiten restaurants zijn ook een aanrader maar net iets minder dan het Haven restaurant. De andere zijn gewoon goed. Dit is een fantastische manier om te cruisen met kinderen Genieten van de rust en de luxe in het privé gedeelte, en tegelijkertijd enorm veel sport en recreatiemogelijkheden voor de kids en volwassenen op de rest van het schip.
  Een persoonlijke tip

Ideaal als je in The Haven verblijft. Anders zou het voor ons veel te druk zijn. Zeker aan het zwembad en in de buffet restaurants.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100

Schitterend   
Zon 29 jul 2018 - DD uit Kortrijk
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Belgie met vaarroute Atlantische Eilanden in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Wat laat met de documenten alsook met de voorstellen rond de excursies . Hadden hier vroeger andere ervaringen . Zonder negatief te zijn willen we dit toch even meegeven . Op de reis zelf hadden we een zeer degelijke service en aangename momenten met de groep en Ben en Marc . Dank
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100

Cruise    
Woe 25 jul 2018 - ST uit Waasmunster
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Oosterdam **** van Belgie met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het schip is verouderd en niet overal even netjes. Het algemeen onderhoud kan zeker en vast beter. Ons terras werd maar 1x gereinigd op 10 dagen. Zelfs ons leeggoed bleef staan. Aan het zwembad werden de tafels niet tijdig gereinigd, stoelen bleven her en der staan en vuil bleef liggen op de grond. Aan het buffet werden tafels niet afgeruimd. In het restaurant moesten we zelf onze wijn gaan zoeken om bij te schenken. Dit was 4x het geval. Personeel had vaker meer oog voor elkaar als voor de klanten. De kwaliteit van het eten was zeker en vast op en top. 's Avonds jammer genoeg geen leuk aanbod van shows.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 60 / 100

Onvergetelijk   
Vrij 20 jul 2018 - DA uit Schoonselstraat 12 Wilrijk
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Queen Elizabeth ****+ van Belgie met vaarroute Noorse Fjorden in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  ...
  Een persoonlijke tip

...
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

Fijne ervaring,gevarieerd schip...het mocht iets warmer wezen ;)   
Vrij 20 jul 2018 - HR uit St-Niklaas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Norwegian Breakaway **** van Belgie met vaarroute Baltische Staten in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Vergeleken bij Oceania was er van jullie uit meer begeleiding en info...zeker naar uitstappen en voordelen toe...jullie wijten dat evt aan GPDR?Het lijkt me dat we dan ook kunnen boeken online rechtstreeks? Hier veel meer restaurants en bars aan boord...goede service...veel vlotter in-en uitchecken dan Oceania!!Minder stijlvol en hectischer aan buffetten...dat viel tegen...de kledij van gasten aan boord mocht heel wat meer klassevol zijn...NCL laat teveel toe!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 68 / 100

Top bediening onwaarschijnlijke service   
Vrij 29 jun 2018 - MS uit Tassynslaan 5 haasdonk
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seabourn Odyssey *****+ van Belgie met vaarroute Middellandse Zee in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  met speciale dank aan Charlotte en Ann van reizen De Cauwer
  Een persoonlijke tip

vermits mijn mama in een rolstoel zit zouden automatisch deuren naar de dekken wel makkelijker zijn
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100

pachtige cruise   
Din 26 jun 2018 - DF uit Sinaai
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Belgie met vaarroute Middellandse Zee in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Zeer mooie bestemmingen. Zeer goede service na schrapping van onze retourvlucht. Telefonisch verwittigd, nieuwe vlucht en boardingpassen
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 98 / 100

Middellandse zee.   
Maa 25 jun 2018 - FL uit Kapellen (antw.)
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Alles prima in orde. Het enige minpuntje is misschien dat de uitstappen nogal aan de dure kant zijn.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100

familie wouters-goor : riviera    
Zon 24 jun 2018 - WJ uit Turnhout
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  wij hebben gekozen voor het totaal pakket : heel interessant. spijtig dat brussels airlines zomaar haar vlucht cancelde. Dank aan jullie voor de goede zorgen voor het overboeken naar andere vlucht
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100

Middelandse zee en Toch telkens anders   
Din 29 mei 2018 - Mk uit Haasdonk
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seabourn Encore *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  alles was perfekt. alleen een vertraging bij terugvlucht, ingevolge staking Frankrijk. Maar dit was buiten jullie om.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100

Perzische Golf   
Din 29 mei 2018 - HM uit 2861 O.L.V. Waver
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de MS Europa 2****** van Belgie met vaarroute Midden-Oosten in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Dress Code overdag te veel. Geen lunch mogelijk bij zwembad. Inschrijving begin cruise: chaos. Etc.. met kleine dingen vervelend.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 70 / 100

Weer een prachtige cruise   
Din 29 mei 2018 - Hl uit Schilde
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seabourn Encore *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  alles perfect !!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100

Great experience   
Din 29 mei 2018 - GC uit Hechtel-Eksel
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seabourn Encore *****+ van Belgie met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Eerste cruise ervaring doet hunkeren naar meer.
  Een persoonlijke tip

Werk maken van een cruise community die ervaringen deelt.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100

Buitengewoon   
Vrij 25 mei 2018 - BM uit Wevershof,2, 9090 Melle
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Queen Mary 2 ****+ van Belgie met vaarroute Transatlantisch in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Alles prefect. Boven verwachting.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

Monaco   
Woe 23 mei 2018 - DM uit Itegem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Zeer goede ervaring, maar service en vakkennis restaurants kan beter
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100

Evaluatie   
Woe 23 mei 2018 - SM uit 2530 Boechout
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Belgie met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  geen
  Een persoonlijke tip

geen
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100

cruise plus st. niklaas   
Woe 23 mei 2018 - GJ uit EEKLO
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Belgie met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  entertainement : aan verbetering toe.
  Een persoonlijke tip

donker bruine kledij v/h personeel nodigt niet uit, geen frisse look,
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100

Regent Explorer Monaco tot Barcelona   
Woe 23 mei 2018 - SD uit Halle
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Na vele cruises met Seadream, Silversea en Seabourn was dit onze eerste reiservaring met Regent. De Explorer is een mooi en luxueus schip met alle comfort en ruime suites. De restaurants Compass Rose en La Chartreuse zijn culinair en inzake bediening absolute top ! Mooi zwembad met veel comfortabele ligzetels en bedden. De inclusieve excursies en shuttle service in de havens zijn perfect georganiseerd. Voor ons een nieuwe positieve ervaring met Regent en Cruise Plus en we kijken dus al uit naar onze volgende bestemming !
  Een persoonlijke tip

We ontbijten steeds in de Compass Rose met bediening van de warme gerechten aan tafel en lunchen in de à la carte restaurants gezien de kwaliteit en bediening van ontbijt en buffetlunch in La Veranda beter kan.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100

Cruise Nice-Barcelona met SS Explorer   
Din 22 mei 2018 - DM uit Oostkamp
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Belgie met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Beste Dirk, Ilse en het ganse Cruise plus team, dit was voor ons onze eerste cruise en we hebben er enorm van genoten! Alles prima verzorgd en prima georganiseerd. dank jullie wel... het smaakt naar meer. Ronny en Mirose Bonte-De Baecke
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 98 / 100

EEN AANRADER   
Din 22 mei 2018 - SM uit Temse
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Mooi nieuw schip, met plaatselijk "Las Vegas" gehalte. Meerdere ruime en gezellige publieke ruimten. Het eten, in de diverse restaurants, was afwisselend en lekker. Prima service. Verzorgde suites.Plus punt bij Regent is het feit dat de uitstappen inbegrepen zijn.
  Een persoonlijke tip

Een vergelijking maken met Seabourn, Oceania, Hapag Lloyd is moeilijk. Elk schip heeft zijn eigen troeven. Dus; bestemming en prijs spelen een grote rol. De Regent Explorer is in ieder geval een "aanrader".
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100

Prachtig schip   
Zat 19 mei 2018 - DM uit ERPE-MERE
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Mooiste schip waarmee we al gevaren hebben. Pracht en luxe. Aan alle details werd er gedacht. Vb vloer van leder in bibliotheek.
  Een persoonlijke tip

Een rondleiding in het begin van de cruise, op dit prachtige schip zou de passagiers nog meer kunnen laten genieten van dit luxe cruise schip.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100

EXOTISCH   
Zat 19 mei 2018 - DM uit ERPE-MERE
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Voyager *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Verre Oosten in de maand maart en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Prachtige vaarroute, niet langs de plat getreden paden. Wel altijd heel warm.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100

Prachtige ervaring!   
Zat 19 mei 2018 - VJ uit België
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Royal Clipper **** van Belgie met vaarroute Middellandse Zee in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Geweldige ervaring en vaarplezier! Top service en keuken!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

cruise Ijsland Groenland   
Zat 19 mei 2018 - VP uit Moretuslei 17
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Celebrity Eclipse ****+ van Belgie met vaarroute Ijsland / Groenland in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Er was voor mij een beetje teveel volk aan boord zeker als je een uitstap geboekt had duurde het lang voor je van boord was en de uitstappen aan boord zijn verschrikkelijk duur hebben trouwens maar éen uitstap geboekt met taxi was het goedkoper.Het muziek aan boord en in het theater was ook veel te hard.
  Een persoonlijke tip

Het wordt wel een massatoerisme en dat is spijtig. We hebben Ijsland gezien en dat was de bedoeling. Na 10 cruisen met jullie maatschappij wordt je natuurlijk kritisch
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100

20 toffe dagen aan boord Rivièra   
Don 17 mei 2018 - DR uit Sint-niklaas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  20 heerlijke dagen gehad aan boord van een mooi schip met uitstekende service, verzorgde en smaakvolle maaltijden en in een vriendelijke accomadatie
  Een persoonlijke tip

te herhalen
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 98 / 100

Matig   
Don 17 mei 2018 - BS uit Spijkenisse
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Norwegian Jewel ***+ van Norwegian Cruise Line met vaarroute Verre Oosten in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Vanwege mist kon schip haven niet in????????.?.?? Excursies geannuleerd, meer dan een maand nog steeds geen geld terug. Beschamend!!! Dit betrof Xiamen (china). Verder moesten wij zelf onze koffers van boord sjouwen. Wat een service. Na ca. 20 cruises zijn wij ervaren, maar dit nog nooit meegemaakt.
  Een persoonlijke tip

Laat personeel van receptie vervangen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 34 / 100

EXPERIMENT ALS CRUISER   
Don 17 mei 2018 - VW uit ERTBRUGGELAAN 29 ANTWERPEN
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Rotterdam **** van Belgie met vaarroute Transatlantisch in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  schip en bemanning uitstekend alleen vonden we een transatlantische cruise niet ons ding. Te veel dagen zee en het weer dat niet meezat de laatste week zijn vervelend. Ik stoorde me ook aan het dagelijkse kwissen ( en ik doe dit graag) dat veel te veel ingesteld was op de Amerikaanse reizigers
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 74 / 100

evaluatie Cruise   
Maa 14 mei 2018 - gw uit mechelen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de SeaDream II ***** van Belgie met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Enkel de transfer tussen luchthavens en schip was ondermaats ! Van Lissabon naar schip : berichtje opgeplakt met de vraag om zelf te bellen met het taxibedrijf voor een collega chauffeur (reden onduidelijk ) de voor ons voorziene chauffeur was met andere klant vertrokken ?? Van Malaga naar luchthaven : noodnummers onbereikbaar , later ophalen bleek onmogelijk (tijd tussen vlucht en verlaten schip was 7 uur ); Wij hebben dan zelf maar naar een oplossing gezocht, en eerst Malaga bezocht .
  Een persoonlijke tip

super cruise gehad hoor! waarvoor veel dank, ook aan iedereen aan boord !
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100

schitterend   
Don 10 mei 2018 - vf uit kortrijk
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seabourn Quest *****+ van Belgie met vaarroute Middellandse Zee in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Alles is tot in de topjes ok
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100

Cruise met vrienden   
Woe 9 mei 2018 - LP uit Kooigem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seabourn Quest *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Fantastisch ervaring!!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100

beoordeling cruise april seadream 1   
Don 3 mei 2018 - sk uit mechelen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de SeaDream I ***** van Belgie met vaarroute Middellandse Zee in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  beste rederij
  Een persoonlijke tip

niet te vroeg in seizoen gaan cruisen in de middellandse zee
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100

UITSTEKEND   
Woe 2 mei 2018 - DR uit Boerenkrijglaan 4 ,9170 De Klinge
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seabourn Quest *****+ van Belgie met vaarroute Middellandse Zee in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Onze kajuit bevond zich juist naast de bar op dek 10 ,met de nodige lawaai. Kajuit zelf gekozen in funktie van de beweging van het schip.
  Een persoonlijke tip

Zal volgende keer jullie advies vragen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100

Vele cruiseschepen, dit is er een van de betere.   
Din 1 mei 2018 - VL uit Kortrijksestraat 138 8520 KUURNE
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Explorer of the Seas ***+ van Belgie met vaarroute Middellandse Zee in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het vervoer van en naar de luchthaven is een fantastische service. Het "All inclusive" (drank, uitstappen fooien) systeem maakt van uw cruise een probleemloze reis
  Een persoonlijke tip

Een opmerking , Hun WIFI werking is ondermaats. Dat moet veel eenvoudiger kunnen. Het heeft me veel tijd gekost !
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

Super   
Zat 28 apr 2018 - DP uit Kluitingstaat 111
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Belgie met vaarroute Middellandse Zee in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Zeer mooie cruise,alles super deluxe
  Een persoonlijke tip

Opnieuw doen
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100

Cruise Plus   
Din 24 apr 2018 - DJ uit Stekene
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Belgie met vaarroute Middellandse Zee in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  niets aan toe te voegen
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100

Seabourn Encore, et encore et encore!!!   
Zon 22 apr 2018 - DM uit Mersin
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seabourn Encore *****+ van Belgie met vaarroute Indische Oceaan in de maand maart en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Deze cruise heeft onze verwachtingen absoluut ingelost zonder enig echt minpunt doch is het belangrijk te weten dat de rederij-excursies prijs/kwaliteit echt wel aan de dure kant zijn. Het is vooral genieten van de cruise met alles erop en eraan, van de bestemmingen doe je slechts indrukken op.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

super relax cruise   
Vrij 20 apr 2018 - DM uit Sint-Niklaas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Celebrity Reflection ****+ van Belgie met vaarroute Caraiben in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Heel veel te beleven op het schip . Voor elk wat wils !
  Een persoonlijke tip

Maak gebruik van de vele aanbiedingen n excursies aan wal . Je zal verrast zijn door de prijs en kwaliteit !
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100

regen cruise    
Don 19 apr 2018 - cl uit zedelgem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Belgie met vaarroute Middellandse Zee in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  personeel maakt vaak fouten met koffiesmaken te weinig sommeliers en die bovendien een te beperkte kennis hadden .Op dit niveau mag men deze fouten niet meer maken. Excursies zijn inbegrepen maar soms ondermaats.
  Een persoonlijke tip

Prijs kwaliteit gaat er niets boven oceania Riviera Marina
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100

Uitstekende all-in   
Don 19 apr 2018 - BA uit Zwevegem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Belgie met vaarroute Middellandse Zee in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Negatief : WiFi enkel voor 1 tablet per suite en onvoldoende capaciteit bv. om enkele foto’s door te sturen of om krant op te laden.
  Een persoonlijke tip

Capaciteit WiFi verhogen zonder extra kost.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100

heel geslaagd   
Don 19 apr 2018 - HJ uit Hoeilaart
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Belgie met vaarroute Middellandse Zee in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Heerlijke reis
  Een persoonlijke tip

Neem concierge klasse vanwege de inloop garderobe
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100

mooi schip   
Don 19 apr 2018 - CJ uit Hoeilaart
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Belgie met vaarroute Middellandse Zee in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Alles piekfijn in orde
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100

Betoverend!   
Don 19 apr 2018 - tK uit Oostende
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Explorer of the Seas ***+ van Belgie met vaarroute Middellandse Zee in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De Explorer is een prachtig en veelzijdig schip .Hoewel de zee zeker geen laken was hebben we geen of toch zeer weinig deining gevoeld. Bovendien hebben we ons geen ogenblik verveeld, integendeel. Lekker eten en drinken in overvloed. Zeker voor herhaling vatbaar!
  Een persoonlijke tip

Niet twijfelen, boeken.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100

zeer goed   
Don 19 apr 2018 - PA uit Kleine Heide 63
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Belgie met vaarroute Middellandse Zee in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  glazen kooi voor rokers is gewoon denigrerend
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100

regen   
Don 19 apr 2018 - jb uit Leopoldsburg
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Belgie met vaarroute Middellandse Zee in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  te Amerikaans . Eten in Veranda te weinig variatie en te weinig Europees. Chartreuse is een ster waard.
  Een persoonlijke tip

Lang leve Cunard, veel eleganter chiquer en vooral Britisch
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 74 / 100

Succes over de hele lijn   
Don 19 apr 2018 - BL uit Oostduinkerke
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Splendor *****+ van Belgie met vaarroute Middellandse Zee in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Zeer positief was ook de begeleiding en de organisatie van het transport
  Een persoonlijke tip

Belgische nieuwsbrief en Europese tv kanalen
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100

Fantastische reis   
Din 17 apr 2018 - VM uit oude kouterdreef,166
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seabourn Quest *****+ van Belgie met vaarroute Amazone in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  kajuit lag volledig in het front van het schip.Daardoor was mijn echtgenote regelmatig ....zeeziek Hut was anders wel ok.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100

Amazone cruise   
Din 17 apr 2018 - DP uit Lokeren
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seabourn Quest *****+ van Belgie met vaarroute Amazone in de maand maart en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Wij zijn geholpen en begeleid geweest door Ellen en bij haar afwezigheid door Charlotte , zeer professioneel , zeer bekwaam en perfect wetend wat ze doen!! Heb even een andere mevrouw aan de lijn gehad toen ik belde vanuit Madrid juist voor mijn lange vlucht naar Rio die was eerlijk gezegd totaal onbekwaam , gaf verkeerde uitleg aangaande mijn boeking en over de cruise zelf , deze mevrouw dient nog veel te leren over cruiseboten waar ze zeker het reilen en zeilen niet van kent
  Een persoonlijke tip

EEN Fantastische tip was deze van Ellen om enkele dagen een prive gids te boeken ivm Manaus bezoeken ; Perfect idee , fantastische gids en 100% raak om Top vacantie te hebben
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

GELUKKIGE CRUISERS.   
Zat 14 apr 2018 - BR uit Dilbeek
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Nieuw Amsterdam **** van Belgie met vaarroute Caraiben in de maand maart en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Holland voelt altijd een beetje aan als thuiskomen. Mooi schip en alles steeds in orde. Ook zeer goede service bij jullie. Zeer vriendelijk en geen enkele vraag is teveel. Ook jullie departement vluchten krijgt een pluim.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100

Algemeen   
Vrij 13 apr 2018 - LP uit Doornikserijksweg 388
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Wind ****+ van Belgie met vaarroute Caraiben in de maand maart en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Fantatische ervaring iedere keer opnieuw !!!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

Meer van verwacht   
Zon 8 apr 2018 - VW uit Willebroek
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Koningsdam **** van Belgie met vaarroute Caraiben in de maand maart en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De maaltijden gaan achteruit, een echt rokers schip op verschillende plaatsen op het schip rokersdamp! Te weinig plaatsen in de schaduw en aan het zwembad. Veel te veel lawaai op het schip. Als dat de nieuwe trend is bij Holland America zien ze ons niet meer terug.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 68 / 100

Hong Kong - Singapore   
Vrij 6 apr 2018 - vF uit TERNEUZEN
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Crystal Serenity ***** van Belgie met vaarroute Verre Oosten in de maand maart en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Tweede cruise met Crystal Cruises en de sfeer aan boord, de kwaliteit van het gebodene etc. was wederom prima !
  Een persoonlijke tip

Voor excursies (bv naar Phnom Penh) waar een lange reistijd noodzakelijk is, met het programma in de stad focussen/meer tijd besteden aan de hoogtepunten. Voorkomt rush, rush, rush en een bezoek naar een lokale markt NIET doen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement