Bel met onze cruise adviseurs op 03 - 780.76.60
 
Belgie
Rederijdetails + Video
Schepen
17   begeleide cruise(s)
1   Reisverslagen
81   Beoordelingen
Geef uw beoordeling
Cruisescore   85%
Lees alle beoordelingen   
Waarom Belgie ?
België kent veel raakvlakken met Nederland, vooral op het gebied van taal en historie. Het grote verschil met Nederland is de gezellige sfeer. Ook de levendigheid van de Vlaamse steden en de prachtige natuur maken dit buurland aantrekkelijk. Op het gebied van cultuur, architectuur en natuur heeft België bijzonder veel te bieden. Een groot aantal steden (waaronder Antwerpen, Brugge en Gent) hebben ...
Klik hier en lees meer
 
Overzicht beoordelingen
Uw persoonlijke ervaringen en beoordeling helpen zowel onze klanten als onze medewerkers bij het kiezen en het uitwerken van uw welverdiende cruisevakantie. Wij nodigen u van harte uit om uw mening te delen en een beoordeling te schrijven. Na evaluatie plaatsen wij uw beoordeling graag online.

Goed om weten en om uw privacy te vrijwaren geven wij enkel de eerste letter van zowel uw voor- als achternaam weer (geen volledige naamweergave) met de stad !

Onze klanten gaven Belgie een algemene score van 85%.

Alvast veel leesplezier !


Zeer goed   
Maa 21 jan 2019 - DD uit Buggenhout
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Koningsdam **** van Belgie met vaarroute Caraiben in de maand januari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Bediening en eten aan boord zijn absolute top! Zeer goed onderhouden schip en voor de zeedagen is “the retreatment” een absolute aanrader!
  Een persoonlijke tip

The retreatment voor zeedagen, eigen zonnedek en cabana’s. Rudy’s specialiteiten restaurant moet je zeker doen!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

zon en lekker eten   
Din 15 jan 2019 - JA uit Bree
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Voyager *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Caraiben in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Had speciaal gevraagd om met Airbus 380 te vliegen. Dit kon via parijs, maar helaas tijdens terugtocht geen Airbus 380. In de luchthaven zeiden ze wij hebben een mail gestuurd naar jullie reisorganisatie en die hadden jullie moeten verwittigen. Wij wisten van niets.
  Een persoonlijke tip

Als je iets uitdrukkelijk vraagt en je betaalt ervoor is het wenselijk dat er bij eventuele veranderingen maatregelen getroffen worden. Of een commerciële tegemoetkoming.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100

Ontmoeting met diverse culturen   
Zat 12 jan 2019 - VR uit Borsbeek
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Nautica ****+ van Oceania Cruises met vaarroute Transatlantisch in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Schip is dringend aan renovatie toe. Butler top. Onderhoud Vista suite kan beter: dagelijks was er wel iets vergeten. Excursies Oceania: over het algemeen goed doch de eeuwige shoppingstops nemen te veel tijd in. Culinair kan dit niet beter. Reeds jaren aangekaart: het entertainment is wel heel erg beneden niveau en de humor is gericht op een overzees publiek dat in grote getale aanwezig is op het schip.
  Een persoonlijke tip

Doe beroep op Cruise Plus om privé uitstappen te organiseren. Compleet naar uw eigen wensen en tot in de puntjes uitgewerkt en verzorgd.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

Genieten!!   
Don 10 jan 2019 - DE uit Aartselaar
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Caraiben in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Niks op aan te merken. Topvakantie
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100

cruise vanuit hk   
Woe 9 jan 2019 - Dl uit Kruibeke
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Westerdam **** van Holland America Line met vaarroute Verre Oosten in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  wij zijn zeer goed geholpen met alles
  Een persoonlijke tip

uitstekend
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100

een bijzonder cruise!   
Zon 23 dec 2018 - BJ uit Sint-Andries
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de MS Europa 2****** van Hapag-Lloyd Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  gewoon een aanrader voor wie wil genieten van een perfecte organisatie van begin tot einde.
  Een persoonlijke tip

het was een goed advies om een open-categorie suite (1-4) te nemen. Ook de verplaatsingen naar en van het vertrek en ontschepingspunt waren perfect geregeld.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100

wij cruisen graag met Cunard   
Vrij 21 dec 2018 - DB uit Waasmunster
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Queen Elizabeth ****+ van Cunard met vaarroute Atlantische Eilanden in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Wij cruisen graag met Cunard en voelen ons thuis op Queen Elizabeth na 9 cruisen. Wij houden van de typisch Britse stijl aan boord. Er zijn ook minpunten nl: de verplaatsingen Brussel -Southampton zijn lastig. Enkele cruisen konden we aan en van boord in Rotterdam en dat was ideaal. Op de cruisen naar Mid. Zee en Canarische eilanden is het publiek zeer oud en niet een normale mix van de bevolking.
  Een persoonlijke tip

Je houdt van Cunard of niet en wij houden er van. Wij hopen op een groot aanbod voor Noord-Europa met vertrek en terugkeer in Rotterdam of Zeebrugge
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100

beoordeling   
Woe 19 dec 2018 - DP uit Dendermonde
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Crystal Mozart *****+ van Crystal Cruises met vaarroute Donau (rivier) in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Vriendelijk, gedienstig personeel, een bijzonder goeie keuken en een mooie vaarroute met een modern schip
  Een persoonlijke tip

Een aanrader
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 70 / 100

Thuisgevoel !   
Din 18 dec 2018 - DP uit Vilvoorde
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Insignia ****+ van Belgie met vaarroute Canada / New England in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Voor ons is Oceania altijd thuiskomen
  Een persoonlijke tip

Culinaire aanrader !
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100

expeditie cruise Le Laperouse   
Din 18 dec 2018 - Md uit Knokke-heist
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Le Lapérouse ****+ van Ponant met vaarroute Indische Oceaan in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Ponant is NIET zoals ze pretenderen vijf sterren waard, krakende geluiden in hut , niet opgelost , monotone ontbijt en salade/voorgerecht buffet , als je convenabele wijnen wilt moet je apart bestellen ( weliswaar zeer correcte prijzen), zéér goede begeleidingen van de expeditie teams, toch enkele ferme constructiefouten in het hotel en restaurant departement , surtout aan bedieningsbuffet in de minder formele restaurant. Prijs kwaliteit klopt NIET.!
  Een persoonlijke tip

Rekening houden dat op de goedkopere vluchten ( wat ik niet specifiek gevraagd had) er maar 20kg bagage mee mag , serieuze babbel moeten doen in Dubai , Brx en Mahé waren ok , schijnbaar heeft Emirates zijn max gewicht aangepast , de iets duurdere ticketten zijn ng 30kg !!!!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 66 / 100

Schitterend!   
Maa 17 dec 2018 - DJ uit Kleinbeekweg 21, 2970 Schilde
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Crystal Serenity ***** van Belgie met vaarroute Panamakanaal in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Crystal doet er alles aan om de klant op alle gebieden te verwennen. De se'rvice is uitzonderlijk vriendelijk en gedienstig, de keuken is op sterrenniveau, de wijnen die in de prijs zijn inbegrepen zijn heel erg genietbaar, men is zeer gul met dranken.Twee heel kleine minpuntjes: 1 de gewone koffie heeft een slechte (chloor-) bijsmaak.
  Een persoonlijke tip

de excursie naar Universal studio's zou beter anders worden georganiseerd: eerst bagage afzetten in het hotel en onmiddellijk aansluitend naar Universal. De limoservice van Universal naar het hotel kan beter om 18.15/18.30 uur gepland worden dan om 17 uur. 2- de safari-uitstap in Puerto Quetzal is qua prijs/kwaliteit niet gebalanceerd. Voor de rest: niets dan lof! Het Ritz hotel in Fort Lauderdale was een tegenvaller.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100

Kan niet beter.   
Vrij 14 dec 2018 - DD uit Ertvelde
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Crystal Ravel *****+ van Crystal Cruises met vaarroute Donau (rivier) in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Crystal heeft ons alles gegeven wat ze beloofden. Niet goedkoop maar waar naar geld. Wij zijn zeer tevreden!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100

Relax and enjoy   
Don 13 dec 2018 - DN uit Mechelen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Celebrity Silhouette ****+ van Belgie met vaarroute Transatlantisch in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Lekker veel vaardagen ideaal om te genieten van al wat het schip te bieden heeft
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

Een 1e en tevreden indruk v Regent.   
Don 13 dec 2018 - SF uit Sint-Eloois-Vijve
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Navigator *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Caraiben in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Regent en staff doen er alles aan en voor om de gasten een fantastische ervaring te bieden. Zeer vriendelijke en hulpvaardige staff.
  Een persoonlijke tip

Volgende x zouden we heel wschl terug voor Regent en formule kiezen, maar dan voor een recenter (vernieuwd) schip. Men kon soms voelen en horen dat het schip wat ouder was + tijdens de cruise ook een aantal vochtproblemen. Zelfs tot waterinsijpeling in kamers bij ons buren op de gang. Zoals reeds meegegeven niet tevreden over de moeite die wij zelf moesten doen voor vervoer v luchthaven naar hotel en van haven naar luchthaven. Transfer van hotel naar haven verliep wel vlekkeloos.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100

Een fijne ervaring    
Din 11 dec 2018 - TJ uit Hofstade (bt.)
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seabourn Encore *****+ van Seabourn met vaarroute Verre Oosten in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Op de kleinere schepen is de service toch persoonlijker .
  Een persoonlijke tip

Ga met Cruise Plus aan boord , dikke pluim voor Dirk en Ilse , Top .
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

2018   
Maa 10 dec 2018 - JR uit Schoten
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seabourn Encore *****+ van Seabourn met vaarroute Verre Oosten in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  geen
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100

Luc en Chrisje   
Maa 10 dec 2018 - VL uit Wijnegem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seabourn Encore *****+ van Seabourn met vaarroute Verre Oosten in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  nvt
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100

Caraibien   
Maa 10 dec 2018 - NB uit Sint Gillis waas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Celebrity Equinox ****+ van Belgie met vaarroute Caraiben in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Voorstel van enkele dagen in Miami te verblijven ,op voorhand , waren enorm meegevallen. Prima keuze van celebrity voor te stellen👍👍
  Een persoonlijke tip

Laat je advies geven door een medewerker. Zij hebben hierin ervaring👍👍👍
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100

Autumn experience   
Woe 5 dec 2018 - SR uit Beveren-Waas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Marina ***** van Oceania Cruises met vaarroute Atlantische Eilanden in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Bevestiging goede cruise ervaring met Oceania
  Een persoonlijke tip

Meer gevarieerd avond entertainment
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100

Oceanic crossing   
Zon 2 dec 2018 - RM uit Groot-bijgaarden
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Star Flyer ***+ van Star Clippers met vaarroute Transatlantisch in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Deze transatlantische tocht was een prachtige ervaring. De oversteek maken in een zeilschip is bijzonder, alsof varen in een groot privé-jacht. Star Clippers is voor zeilfanaten een aanrader. Service van Cruise Plus super.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

Relax en genieten   
Don 29 nov 2018 - DA uit Schilde
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de SeaDream II ***** van Belgie met vaarroute Caraiben in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Relax genieten met alle comfort, zeer goede service en heerlijk eten.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100

Gezellige reis   
Maa 26 nov 2018 - VW uit Terneuzen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seabourn Quest *****+ van Seabourn met vaarroute Panamakanaal in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  We hebben weer een fantastische cruise gehad met Seabourn en zijn nu Diamant member geworden, wat vooral van belang is vanwege internet waar we nu 400 USD voor betalen. Jammer dat de heenreis niet zoals geboekt in premium plus was, maar in ieder geval geld snel terug gehad. Je kon merken dat er veel nieuwe bemanning zat op het schip en niet van normale seabourn kwaliteit was, eerlijk gezegd hebben we het bijna nog nooit zo slecht meegemaakt gelukkig ging het wat beter tijdens de reis. Er was een excursie bij dit rond de 300 USD pp koste en echt waardeloos was zonde van geld en tijd. Er zaten veel bekenden aan boord dus erg gezellig. Wat betreft het post cruise bezoek aan Machu Piccu zijn we in een woord lovend. Alles was perfect geregeld en Viajes pacifico de locale agent is fantastisch. Echt een aanrader. Cusco was fantatastisch met Palacio del Inka als goed hotel, de excursies en de trip met de Hiram Bingham trein en overnachting in de Belmond Sanct. Lodge waren fantastisch. Duur, maar we vonden het de moeite waard - een aanrader voor anderen.
  Een persoonlijke tip

Geen , we zullen uitkijken naar een volgende cruise wss, met Seabourn of Regent Explorer,
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100

Wij bestempelen graag onze reis met volgende beoordeling   
Maa 26 nov 2018 - VW uit Wellen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seabourn Quest *****+ van Seabourn met vaarroute Panamakanaal in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Over het algemeen is Seabourn prima te doen
  Een persoonlijke tip

Voor de gemiddelde reiziger zullen er altijd wel opmerkingen kunnen gemaakt worden. Hierbij dien ik te vermelden dat er aan boord misschien wel twintig verschillende nationaliteiten zijn en dat niet iedereen dezelfde behoeftes heeft. de ene klaagt dat het te koud is en de andere zal beweren dat het te warm is; Belangrijk is dat je een gemiddelde waarde kan leggen bij de reis die je onderneemt en voor ons krijgt Seabourn 85 % en Cruiseplus 95 % van de punten. (vroeger in school waren dat toch uitstekende cijfers, niet?)
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100

Schitterende cruise   
Zon 25 nov 2018 - DW uit Bonheiden
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seabourn Ovation *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Wij zijn zeer tevreden over deze cruise en hebben geen enkele negatieve opmerkingen.
  Een persoonlijke tip

Proficiat aan reizen De Cauwer, een aanrader om een reis te boeken
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100

top cruise   
Zat 24 nov 2018 - sk uit mechelen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de SeaDream II ***** van Belgie met vaarroute Caraiben in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  oud schip maar heel gezellig en super service
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100

Niet de juiste expeditiebestemming   
Vrij 23 nov 2018 - LA uit Lummen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Discoverer **** van Silversea Cruises met vaarroute Indische Oceaan in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Ditmaal (3e maal op een expedtitieschip van Silversea) zijn zowel de bestemming als de expedities tegengevallen. Een hemelsbreed contrast met de 2 vorige expedities. Hopelijk doen ze iets met de feedback en herpakken ze zich.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 62 / 100

Een toffe veertien daagse   
Vrij 23 nov 2018 - TM uit Hombeek
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Marina ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het schip Marina is na 9 jaar in de vaart aan een opknapbeurt toe . Tapijt , teak vloeren decks en de meubels zijn versleten . Internet is zeer traag . Bij gebrek aan cash vroeg ik aan de receptie 400 € cash die mij wel 500 $ kosten . Ttz , een 50 $ aan koersverlies en 50 $ voor de service . Een nogal dure service voor een klant met zilver status !!! Enfin voor mij moeten ze nooit nog bankier spelen . Heb mijn les geleerd . Ook heel veel nieuw personeel waardoor de service toch achteruit gaat . Shuttle bussen zijn nogal dun bezaaid waardoor lange wachttijden in de stad . Bij slecht weer verre van aangenaam . Het eten in de verschillende restaurants was weer in orde . Fijne vakantie gehad .
  Een persoonlijke tip

Graag misschien één Europese TV kanaal ipv al die verschrikkelijke Amerikaanse posten , BBC's en Sky TV .
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100

3 mooie weken op zee   
Don 22 nov 2018 - DR uit Sint-niklaas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Na meerdere cruises bij oceania is het alsof thuiskomen op een mooi schip. De gekende mooie accommodatie, het vriendelijk personeel, de verzorgde en lekkere maaltijden. We hadden alles wat nodig is voor een geslaagde cruisevakantie.
  Een persoonlijke tip

Laat u goed beraden in je reisagentschap en probeer, indien mogelijk, de uitstappen zelf te organiseren want die zijn bij Oceania heel duur.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 98 / 100

Unieke cruise-ervaring!   
Din 20 nov 2018 - DG uit Roeselare
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Atlantische Eilanden in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  We waren al een tijdje op zoek naar een geschikte cruise met Regent Seven Seas en we werden beloond met een prachtige reis. Het was een unieke ervaring op dit prachtig schip. Vooral onze kamer (superior suite) was echt top. Heel vriendelijke service, prima eten, ... De inbegrepen excursies waren voor ons een grote meerwaarde.
  Een persoonlijke tip

Jammergenoeg hadden ze geen echte lijst met de beschikbare (inbegrepen) huiswijnen. De wijnlijst die je kon vragen, bevat enkel wijnen die extra te betalen zijn. Toch kan je altijd, in elke bar of restaurant, vragen naar een wijn die je graag zou drinken. Het zou handiger zijn om deze wijnen ook op een wijnlijst te zetten.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100

Mooie reis met spijtig slot   
Din 20 nov 2018 - DD uit Deinze
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Regatta ****+ van Oceania Cruises met vaarroute Panamakanaal in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Reeds mailtje verstuurd aan Dirk inzake de slechte bediening van jullie aangeduid vervoer in Los Angeles waar ze niet zijn komen opdagen na zelfs diverse telefoons door Tony van Heuverswijn een medereiziger.
  Een persoonlijke tip

Kies andere plaatselijke transporteur
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100

zeer goed   
Din 20 nov 2018 - vg uit wegvoeringstr 70 st.niklaas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Insignia ****+ van Belgie met vaarroute Canada / New England in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Mijn echtgenote en mezelf zijn ruim een week na onze terugkeer van onze cruise onze bevindingen bij Greetje gaan vertellen...maar langs deze nogmaals: cruise plus zijn organisatie was uitstekend; alles tot in de puntjes in orde oceania voor onze vijfde maal, dat zegt genoeg!! spijtig van de storm, maar ja dat is het leven van een zeeman
  Een persoonlijke tip

voor gans de cruise plus groep : dankjewel... doe zo verder en tot de volgende reis!!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100

Fijne vakantie    
Maa 19 nov 2018 - VA uit Hever- Schiplaken
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Regatta ****+ van Oceania Cruises met vaarroute Panamakanaal in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  2 x probleem gehad met transfer. Eerste keer van luchthaven Miami naar hotel Hyat Regency. We hebben driver moeten bellen via emergency number en hebben 2 uur moeten wachten. Tweede keer van cruise terminal LA naar luchthaven LAX. Driver is niet komen opdagen. Emergency number heeft ons niet geholpen. We hebben samen met 2 andere koppels taxi naar de luchthaven genomen. De rekening werd betaald door koppel van Wetteren (100 dollar). Gelieve hen hiervoor terug te betalen. Voucher werd niet gebruikt en kan terugbezorgd worden.
  Een persoonlijke tip

Excellent food. Geweldige keuken. Gemiddelde leeftijd was veel te hoog. Floating disney resort / nursing home for elderly people. Zeer zwak entertainment. Volgende keer kiezen we terug voor Seabourn of beter. Graag advies.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 64 / 100

CRUISE    
Zat 17 nov 2018 - MM uit Schilde
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Paul Gauguin ****+ van Paul Gauguin Cruises met vaarroute Stille Zuidzee in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  5 sterren : het weer was perfekt (niet voorzien) het hoofdrestaurant : L'Etoile is volledig verouderd en geeft een déjà vu gevoel VERANDAH : mooi keuken staat onder Parijse kok VIGATO (2 sterren) dient nog heel wat bij te schaven
  Een persoonlijke tip

Buffet in Verandah : uitstekend 3 x show met TAHITI dansers : teveel van hetzelfde illusieshow : LAS VEGAS niveau
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100

suez 2018   
Vrij 16 nov 2018 - DJ uit Rupelmonde
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seabourn Encore *****+ van Belgie met vaarroute Midden-Oosten in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Overall positief, voornamelijk het comfort van de nieuwe boot en de zeer vriendelijke service (blijkbaar een bewuste strategie - zoals bvb zeer snelle persoonlijke aanspraak via persoonsherkenning op de ipads waar menu genoteerd wordt). Ook internettoegang was zeer vlot en schappelijk. Negatief: -Thomas Keller grill is beneden pijl - geen menu keuze - is marketing die mi negatief werkt (en dit bij meerdere reizigers) -Cruise director (Chelsea ...) was beneden alle pijl alsmede haar assistent (flamboyante nul) - we hebben ervaring met wat die functie normaal doet en wat deze keer gemist werd. -sommige ingekochte entertainment was beneden pijl mede sommige lecturers (gepensioneerde egotrippers die zichzelf graag horen)
  Een persoonlijke tip

deze negatieve punten qua management en keuzes staken fel af met onze vorige cruise (Antarctica) waar het daar werkelijk super was (niettegenstaande de cruciale situatie van het overlijden van de kapitein).
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100

fijne vakantie   
Woe 14 nov 2018 - Dp uit Hasselt
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seabourn Odyssey *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Vooral de vriendelijke en uitstekende service van bijna de ganse crew aan boord , maken van een cruise met Seabourn toch opnieuw een fijne ervaring !
  Een persoonlijke tip

entertainement was en blijft de zwakke schakel , als het weer dan wat minder is in het najaar en ook de buiten activiteiten hierdoor wegvallen , valt dit extra op ..... met bijna allemaal 60+ aan boord , kennen ze blijkbaar toch geen muziek uit de jaren 60 en 70 ..... bv wat dansmuziek ipv jazz en opera .....
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 74 / 100

Beoordeling   
Din 13 nov 2018 - DH uit Zottegem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Nieuw Amsterdam **** van Holland America Line met vaarroute Caraiben in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  geen commentaar
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100

Na regen komt zonneschijn!   
Maa 12 nov 2018 - DW uit Genk
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Waren met de Voyager onderweg, en spijtig genoeg in een weekje vol stormen en regen, dus zeer slecht weer.Spijtig genoeg twee havens niet aangedaan.Hebben dan maar alles goed gemaakt met lekker eten en drinken.Goed gefeest en een fijne tijd gehad.Alle begrip voor de beslissingen van de Kapitein.
  Een persoonlijke tip

Aan iedereen die graag gepamperd wil worden, Kies REGENT
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100

leuke cruise   
Zon 11 nov 2018 - Pd uit Sint-Niklaas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Rhapsody of the Seas ***+ van Belgie met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  toffe aanlegplaatsen
  Een persoonlijke tip

Ilse
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 60 / 100

ontspannende cruise   
Zon 11 nov 2018 - Da uit SINT-NIKLAAS
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Rhapsody of the Seas ***+ van Belgie met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Wijziging van de route was een correcte beslissing . Toch nog enkele mooie dagen gehad .
  Een persoonlijke tip

Ga zelf wat later op stap , laat eerst de groepen vertrekken.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 58 / 100

geslaagde cruise   
Maa 5 nov 2018 - VJ uit Edegem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Regatta ****+ van Belgie met vaarroute Panamakanaal in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Prachtcruise ondanks enkele wijzigingen door toedoen van stormen. Panamakanaal doortocht is steeds een nieuw avontuur.
  Een persoonlijke tip

de ingeslagen weg verder bewandelen met het in stand houden van gepersonaliseerde service
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

Lichte ontgoocheling   
Din 30 okt 2018 - PE uit Antwerpen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Insignia ****+ van Oceania Cruises met vaarroute Canada / New England in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De kwaliteit van het eten is wel overroepen. Het internet gebeuren laat sterk te wensen over.
  Een persoonlijke tip

Er mag meer zorg besteed worden aan de afwerking van het onderhoud van de hutten en het dekken van de tafels
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100

Waardering Seabourn Ovation   
Din 30 okt 2018 - DP uit Dendermonde
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seabourn Ovation *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Zowel de inbegrepen voor- als nacruiseverzorging als het verblijf op de Ovation was een echte aanrader mede door het bekwame, aanwezige personeel dat met plezier zijn trouwe klant heeft verwend.
  Een persoonlijke tip

Deze cruiseervaring kunnen wij aan eenieder aanraden.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100

goed   
Din 30 okt 2018 - Vd uit Haasdonk
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Celebrity Constellation **** van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  heel goed
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100

zeer goed   
Din 23 okt 2018 - De uit Knokke-heist
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Cloud ****+ van Silversea Cruises met vaarroute Caraiben in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  er waren twee bars aan boord maar maar 1 pianist. Deze moest van de ene bar naar de andere. andere bar had dan geen muziek. Ongezellig. dus veel gezelliger indien 1 bar
  Een persoonlijke tip

Bij zeedagen was dek van zwembad en bovendek onvoldoende voorzien van ligbedden. Ook bar aan zwembad was weinig gezellig aangekleed
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100

er zijn betere schepen   
Din 23 okt 2018 - De uit Waasmunster
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Marina ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  voor 17.00 geen enkele bar open tenzij aan het zwembad waar ge champagne of wijn kunt drinken uit plastic bekers uitstappen erg duur en entertainment op laag niveau de concierge lounge is een lachertje de service daarentegen is van hoog gehalte het prive zonnedek is ook een aanrader
  Een persoonlijke tip

verwittig op tijd dat je allergisch bent voor zuivel of je mag alle dagen gaan eten aan het buffet
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 72 / 100

goed   
Din 23 okt 2018 - LW uit Lokeren
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Celebrity Silhouette ****+ van Belgie met vaarroute Atlantische Eilanden in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De hut mocht groter zijn voor die prijs. Cruise mocht goedkoper zijn
  Een persoonlijke tip

Gratis WIFI, gratis films op tv. Looppiste te kort, airco stond te koud op het schip.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100

FANTASTISCH   
Maa 22 okt 2018 - DJ uit ELVERSELE
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Cloud ****+ van Silversea Cruises met vaarroute Caraiben in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Zeer goede crew en expeditieteam, zeer goed voorbereide excursies en lezingen.
  Een persoonlijke tip

Restaurant op dek ,iets gezelliger maken
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100

Cuba cruise   
Woe 17 okt 2018 - GP uit Hever
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Sirena ****+ van Oceania Cruises met vaarroute Caraiben in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Zeer klantvriendelijk bij Cruiseplus met snelle antwoorden op al mijn vragen Zwembad was wel zeer klein, eigenlijk te klein
  Een persoonlijke tip

Pro-actieve tips zouden nuttig zijn. Uitleg over de verschillende formules excursies, e.g. gratis excursies versus Ultimate passport (heb dit zelf gevonden op de site van oceania) verschillende dranken formules, gratis drank pakket versus wijnpakket
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100

Pracht ervaring   
Don 11 okt 2018 - VJ uit Edegem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Sirena ****+ van Oceania Cruises met vaarroute Transatlantisch in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Goede service lekker eten gepersonaliseerde aandacht
  Een persoonlijke tip

Volhouden
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

Nog altijd dezelfde kwaliteit!   
Zat 6 okt 2018 - DM uit 8660 De Panne
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seabourn Encore *****+ van Belgie met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Wij waren weeral zeer welkom aan boord. Het is zelfs zo, dat wij vinden dat de kwaliteit van het eten constanter is dan vroeger. Enige jaren terug vonden wij dat de ene kok soms beter was dan de andere. Nu is het altijd top. We hadden wel een probleem met de huiswijn, maar dit werd opgelost! Ook onze suite was niet lawaaierig ! Proficiat, en hartelijk dank aan alle medewerkers, zichtbaar en onzichtbaar!
  Een persoonlijke tip

Als er problemen zijn, ze onmiddellijk melden op het schip!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

aan te bevelen   
Woe 3 okt 2018 - Ss uit beveren
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Belgie met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  veel gratiese exsursies
  Een persoonlijke tip

prachtig schip
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100

Oceania altijd goed   
Woe 3 okt 2018 - TM uit Hombeek
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Steeds alles dik in orde bij Oceania met zijn uitstekende keuzes aan hoog kwalitatieve restaurants en bars.
  Een persoonlijke tip

Verban alle plastic bekers aan het waves grill restaurant . Niets zo onsmakelijk als een wijntje uit een plastic beker . Foei .
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100

Gerron   
Maa 1 okt 2018 - VR uit Sint Lenaarts (Brecht)
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Belgie met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  In het algemeen een uitstekende professionele service bij de boeking en op het schip, heel lekker eten, grote culinaire keuze, zeer vriendelijke bediening
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

Seabourn Encore   
Maa 1 okt 2018 - HK uit Knokke-Heist
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seabourn Encore *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Eten zeer goede kwaliteit maar erg Amerikaans en soms moeilijk om iets te vinden wat we zelf graag lusten
  Een persoonlijke tip

Reden van voor ons te hoge prijs: er wordt heel de dag veel drank verbruikt en als je zelf enkel enkele glazen wijn drinkt bij maaltijd betaal je dus waarschijnlijk op dat vlak veel te veel..
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100

Heerlijk   
Din 25 sep 2018 - DP uit Kluitingstaat 111
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Belgie met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Culinair genieten ,zeker voor herhaling vatbaar
  Een persoonlijke tip

Een aanrader
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 98 / 100

Yachting   
Maa 24 sep 2018 - VJ uit Schoten
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de SeaDream I ***** van Belgie met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De hutten zijn aan vernieuwing toe.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100

Goed   
Zat 22 sep 2018 - LE uit Londerzeel
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De service op het schip was duidelijk minder als verleden jaar!!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 68 / 100

culturele cruise Baltische staten   
Zat 22 sep 2018 - Vj uit Wemmel
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Marina ***** van Oceania Cruises met vaarroute Baltische Staten in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  modern , mooi schip met ruime gemeenschappelijke ruimtes. persoonlijk vind ik de kleinere schepen van de rederij iets aangenamer. Het was een aangename leerrijke reis met veel interessante steden te bezichtigen.
  Een persoonlijke tip

De aangeboden excursies van de maatschappij liggen boven de marktprijs. Zelf boeken lijkt me aangewezen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

Toppie   
Don 20 sep 2018 - VM uit Gent
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Belgie met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Alles perfect in orde zoals ook de vorige keren.
  Een persoonlijke tip

Uitstappen boeken we altijd zelf, scheelt wel een slok op de borrel...
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100

Subliem   
Don 20 sep 2018 - VI uit Brugge
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seabourn Encore *****+ van Belgie met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het was een onvergetelijke cruise.
  Een persoonlijke tip

De aanlegplaats in Marokko nl. Tanger was teleurstellend.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100

Seaboun cruise   
Woe 19 sep 2018 - VP uit Sint-Amandsberg
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seabourn Odyssey *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Mooi schip , maar niet het allermooiste waar we al mee op cruise geweest zijn , maar wel het allerbeste qua vriendelijkheid , service en behulpzaamheid . De suites waren zeer mooi , heel proper en ruim Het eten was van uitstekende kwaliteit. ZEKER EEN AANRADER
  Een persoonlijke tip

Vanaf nu gaan we enkel nog op cruise met Seabourn
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100

Mooie afsluiter van de zomer   
Woe 19 sep 2018 - DA uit Melsele
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Onze cruise met de Riviera was zoals gewoonlijk weer top! Het is voor ons altijd een beetje "thuis" komen wanneer we aan boord gaan. Jammer dat het in Portofino niet mogelijk was om te tenderen ( te hoge golven). De kapitein heeft voor de veiligheid de juiste beslissing genomen en Genua als vervanger op het programma geplaatst. We kijken al uit naar onze volgende cruise met Oceania.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100

unieke droomvakantie   
Din 18 sep 2018 - PG uit Haasdonk
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Celebrity Reflection ****+ van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Een zalige unieke reiservaring. Alles was tot in de puntjes verzorgt. Vijf sterren was naar ons mening nog te weinig wat de score betreft. Zeker tot ziens voor een langere reis.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100

moeilijk te verbeteren   
Din 18 sep 2018 - vr uit knokke
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Belgie met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  zeer veel aandacht voor hygiëne uitgebreide keuzemogelijkheden alles superieure kwaliteit porties zijn "amerikaans" excursies zijn te duur
  Een persoonlijke tip

betaalbare excursies
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100

cruise   
Vrij 14 sep 2018 - VP uit Belsele
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  wij hebben al meerdere cruises gemaakt,maar ik deed mijn zus en schoonbroer mee voor de eerste keer en zij vonden dat ze te weinig info kregen,alles ging langs ons
  Een persoonlijke tip

meer info aan nieuwelingen aub
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

Monaco - Barcelona   
Vrij 14 sep 2018 - VP uit Sint-niklaas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Top
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

DOE ZO VERDER !   
Vrij 14 sep 2018 - RM uit Temse
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Oceania blijft aantrekkelijk, gezien de verhouding prijs-kwaliteit. Hun grootste troef blijven de diverse restaurants aan boord. Ook andere gasten beklemtonen deze formule. Uitstappen blijven duur, zodat een goede voorbereiding een aanrader is. Want in vele Europese steden kan men zelf wel iets plannen.
  Een persoonlijke tip

Hou zeker de aanbiedingen van Oceania in het oog.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

Mooi schip, superieure keuken,attentvol personeel   
Vrij 14 sep 2018 - VE uit Polenstraat. 9940. Evergem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Belgie met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Entertainment is uitsluitend Amerikaans gericht
  Een persoonlijke tip

Free wifi aan boord is “fake News “ zeer zeer zwak en beperkt tot één account per hut. Men kan wel (duur)bijkopen. Dranken zijn duur, vb één glas gewone champagne 19,89 US$
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100

Cruise plus kennismaking    
Don 13 sep 2018 - BJ uit Kinrooi
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Riviera ***** van Belgie met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Fijne en verzorgde cruise en goed gezelschap
  Een persoonlijke tip

Transfer naar en van cruise
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100

onze mening   
Din 11 sep 2018 - DL uit Borgerhout (antwerpen)
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seabourn Encore *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  aangeboden variëteiten verminderen zoals lobsters, kreeft
  Een persoonlijke tip

meer groenten aan de buffetten
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100

*Evaluatie cruise augustus   
Maa 10 sep 2018 - DL uit Borgerhout (antwerpen)
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seabourn Encore *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  het eten lijkt te verminderen in de kwaliteit van het aanbod. Bv vers fruit het aanbod en de exotische variëteiten zijn weinig voorhanden en worden minder vlug aangevuld; Er is ook geen aanbod van verse groeten en als die er dan al zijn, zijn ze meestal gegratineerd. maar dit is reds langer gaande. Wij zijn ook geen fan van de thema avonden.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100

Verrassingscruise   
Zon 9 sep 2018 - ME uit Putte
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seabourn Encore *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Seabourne is niet meer wat het was. Er loopt regelmatig iets mis Het blijft wel goed
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

Verrassingscruise   
Zon 9 sep 2018 - ME uit Beerzel
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seabourn Encore *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Kwaliteit van Seabourne is op vele punten verminderd. Het blijft goed maar is niet meer wat het was
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

Ervaring vierde cruise liner   
Zat 8 sep 2018 - VM uit Gentseweg 182 Beveren-Waas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seabourn Encore *****+ van Belgie met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Extreem kostelijk Wifi 7-daags pakket
  Een persoonlijke tip

Zoals vele rederijen bied voordeliger pakket aan of gratis Hogere prijsklasse zou minimum aantal gratis basisexcursies mogen aanbieden
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 72 / 100

Te hoge verwachtingen   
Don 6 sep 2018 - DM uit Erpe-Mere
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Spirit ***** van Belgie met vaarroute Noorse Fjorden in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Als je al gecruised hebt in Alaska, zijn de Noorse Fjorden nogal eentonig. Er is (bijna) geen "wildlife' te zien. We cruisen normaal met Regent, en dan is de service van Silversea wel minder. Voor de iets betere wijnen moet je bij betalen.
  Een persoonlijke tip

Silversea is heel goed met zijn expeditie schepen, maar voor cruises met een gewone bestemming zouden we Silversea niet meer nemen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 72 / 100

Mooie natuur    
Zon 2 sep 2018 - DM uit Sint-Niklaas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Koningsdam **** van Belgie met vaarroute Noorse Fjorden in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Ondanks het slechte weer , toch genoten van de natuur . Het schip voldeed aan alle comfort . Het eten was soms van mindere kwaliteit . Wel zeer goed in de specialiteitenrestaurants.
  Een persoonlijke tip

Voorzie ook in de zomer enige warme kledij
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 60 / 100

Onze eerste cruise   
Zon 2 sep 2018 - VL uit Nijlen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Baltische Staten in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Fantastische ervaring! Prachtig schip! Supergemotiveerde crew, leuke mensen ontmoet , wel heel Amerikaans getint
  Een persoonlijke tip

Zeker voor- en namiddag excursies doen in St. Petersburg , als je geen eigen visum hebt . Tip: geen reisstrijkijzertje meenemen: wordt geconfiskeerd
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement