Home   |   Beoordelingen   |   Nieuwsbrief   |   Facebook   |   Instagram   |   Cruise Blog   |   Contactinfo    
Bel met onze cruise adviseurs op  03 - 780.76.60     
 
Rederijdetails + Video
Schepen
110   aanbiedingen
6   Cruise Plus suggestie(s)
51   Special(s) (Extra voordelen)
6   begeleide cruise(s)
10   Reisverslagen
19   Fotoreportages
43   Nieuwsberichten
47   Beoordelingen
7   blog artikel(en)
Geef uw beoordeling
Cruisescore   86%
Lees alle beoordelingen   
Waarom Hapag-Lloyd Cruises ?
Duitse topkwaliteit & Europees publiek
Ultraluxe schepen
Aparte expeditieschepen
Speciale, exclusieve vaarroutes
Rustige, casual sfeer
Onvergetelijke service
Hapag-Lloyd Cruises biedt het neusje vande zalm, of u nu een avontuurlijke expeditie wilt, of een cruise die in het teken staat van ultieme luxe. De expeditieschepen van de rederij, MS Hanseatic en MS Bremen, komen op extreme bestemmingen als het Noordpoolgebied en de Amazone. Maar ook de vaarroutes van de ultraluxe schepen Europa en Europa2 zijn onvergetelijk.
Wie met Hapag-Lloyd Cruises va...
Klik hier en lees meer
 
MS HANSEATIC *****
Het expeditieschip Hanseatic van Hapag-Lloyd is ijsbestendig, heeft een geringe diepgang en is zeer wendbaar. Hierdoor heeft het schip toegang tot vaargebieden waar andere schepen niet of nauwelijks kunnen komen zoals Antarctica, de Arctische gebieden, de Amazone, de Orinoco en de eilanden in de Stille Zuidzee. De Hanseatic doet echter ook klassieke bestemmingen aan zoals de Caraïben, de Middellandse Zee, Zuid-Amerika en de kust van West-Europa. Tijdens de cruise worden - zowel aan boord als aan land - door ervaren gidsen lezingen gehouden over de natuur en cultuur van de bezochte vaargebieden en havens. Afhankelijk van de omstandigheden ter plaatse worden er begeleide excursies per zodiac (gemotoriseerde rubberen boot) georganiseerd naar bijvoorbeeld pinguïnkolonies, de jungle, vogelkliffen of kristalheldere lagunes.

Het expeditieschip Hanseatic brengt twee uitersten op onnavolgbare wijze bij elkaar. U gaat op ontdekkingsreis naar vrijwel ongerepte gebieden terwijl u geniet van uitzonderlijke luxe in een informele sfeer. Door de uitstekende service van de Duitstalige bemanningsleden, het comfort van de ruime buitenhutten en het hoog culinair niveau van de maaltijden staat een expeditiecruise met de Hanseatic garant voor een onvergetelijke belevenis. Vanop het observatiedek kunt u de ten volle genieten van de voorbijglijdende landschappen.

Het 5-sterrenschip Hanseatic is een klasse apart. Het schip werd in 1993 gebouwd in Finland en biedt plaats aan maximum 184 passagiers in 92 hutten en suites. Meestal varen er echter slechts 140 passagiers mee. Het schip is voorzien van 6 passagiersdekken en een keur aan faciliteiten : een restaurant waar het diner in 1 zitting geserveerd wordt, een zaal voor lezingen, een bibliotheek, meerdere lounges, een bar, een sauna, een whirlpool, een verwarmd buitenzwembad met bar, een fitnessruimte, een schoonheidssalon, een kapsalon, een boetiek en kluisjes bij de receptie. Tijdens de cruise kunt u gratis gebruik maken van fietsen, rubberen laarzen en snorkelgerei. Tijdens cruises naar de Arctische gebieden en Antarctica stelt Hapag-Lloyd gratis warme parka's ter beschikking.

De Hanseatic heeft alleen buitenhutten. Sommige hutten hebben patrijspoorten, maar de meeste hebben een panoramisch raam. Alle hutten zijn zeer comfortable uitgerust en beschikken over een marmeren badkamer met ligbad, douche, toilet en haardroger, een zithoek, een ruime kleerkast, een schrijftafel, TV, radio, satelliettelefoon, infotainment met privé-email en videobibliotheek, een minibar met gratis frisdranken, een reiswekker en individueel regelbare airconditioning. De hutten op het Bridge Deck hebben een kluis en een minibar voorzien van een aantal gratis alcoholische dranken.
Eind september, begin oktober 2009 verbleef de hanseatic 2 weken op de Bredo-scheepwerf in Bremerhaven, waar het schip grondig gerenoveerd werd. In de hutten werden alle ramen vervangen en werden de badkames vernieuwd. Het kapsalon werd omgetoverd tot een moderne "styling and cosmetics studio". Aan dek werd een nieuwe klank- en lichtinstallatie geplaatst waardoor de avonden aan dek nog sfeervoller worden. De expeditiespirit werd nog meer benadrukt door de plaatsing van zwart-wit foto's van dieren en de natuur. Ook de tech,ologie werd uitgebreid : het nieuw ITV-systeem verschaft u internettoegang vanuit uw hut en het draadloos LAN-netwerk zorgt ervoor dat u ook in bijna alle publieke ruimtes toegang tot het internet hebt.

De voertaal aan boord van de Hanseatic is Duits, maar alle cruises met voldoende Engelstalige gasten zijn volledig tweetalig Duits/Engels.
Troeven van de Hanseatic van Hapag-Lloyd Cruises Cruises:

                            - Meest luxueus expeditieschip ter wereld.
                            - Marktleider luxe expeditiecruises naar de Arctische gebieden, Antarctica & Groenland.
                            - Zeer Europees kader (voertaal Duits, maar vaak ook Engels).
                            - Beperkte groep (maximum 184 gasten).
                            - 125 bemanningsleden, dus 2 bemanningsliden per 3 gasten.
                            - Hoogste ijsklasse (ideaal voor Antarctica, Spitsbergen en Groenland, …).
                            - Eigen lectoren en 14 eigen zodiacs voor speciale excursies.
                            - Zeer fijne keuken, zeer ruime hutten, geen binnenhutten.
                            - Open bridge policy (bezoek aan de brug mogelijk mits goedkeuring van de kapitein).

Scheepskarakteristieken:

                            Schip : Hanseatic *****
                            Rederij : Hapag-Lloyd
                            Tonnage : 8.378 ton
                            Lengte : 122,8 meter
                            Breedte : 18 meter
                            Diepgang : 4,8 meter
                            Orginele kostprijs : 68 miljoen dollar
                            Ingebruikname : maart 1993
                            Gerenoveerd : oktober 2009
                            Kruissnelheid : 16 knopen
                            Aantal passagiersdekken : 6
                            Aantal passagiers : 184
                            Bemanningsleden : 125
                            Aantal hutten : 92
 
 

Foto Album  |  Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda  |  Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  You Tube |  Waardebon