Home   |   Beoordelingen   |   Nieuwsbrief   |   Facebook   |   Instagram   |   Cruise Blog   |   Contactinfo    
Bel met onze cruise adviseurs op  03 - 780.76.60     
 
Rederijdetails + Video
Schepen
771   aanbiedingen
11   Cruise Plus suggestie(s)
6   begeleide cruise(s)
10   Reisverslagen
25   Fotoreportages
4   Nieuwsberichten
151   Beoordelingen
5   blog artikel(en)
Geef uw beoordeling
Cruisescore   78%
Lees alle beoordelingen   
Waarom Holland America Line ?
Vertrek vanuit Nederland
Premium-rederij met goede reputatie
Roomservice en middernachtbuffet
Nieuwste vlaggenschip Koningsdam
Vaste of vrije diner-zitting
Live klassieke muziek
De Holland America Line is een gevestigde waarde met een lange geschiedenis, waarbij de Nederlandse traditie steeds in ere werd gehouden. Er zijn ook nog heel wat Nederlandse officieren die leiding geven aan de gemengde bemanning die heel wat Javanen en Balinezen telt. De rederij heeft een eigen hotelschool in Jakarta. Het grote succes van de HAL is de herkenbaarheid en de consistente kwaliteit. P...
Klik hier en lees meer
 
Amsterdam ****
Het was vanuit Rotterdam dat dappere Nederlandse kooplieden uitvoeren, op zoek naar onbekende schatten. Zo bouwden zij aan een rijke erfenis, die de basis vormt voor de huidige vloot. Waar je ook kijkt, overal overheerst een gevoel van stijl en historie. Kostbaar antiek en originele kunstwerken. Glanzend koper. Geweldige trappen. Een promenade rondom het hele schip. Teakhouten dekstoelen, gestroomlijnd en uitnodigend. Alles is authentiek. Dat alles, en nog meer, is te zien op onze nieuwe, elegante ms Amsterdam.
In 2008 introduceerde Holland America Line het As You Wish dining concept. Dit betekent dat u vanaf nu bij reservering kunt opgeven of u elke dag op hetzelfde uur, aan dezelfde tafel en met dezelfde tafelgenoten wenst te dineren of de voorkeur geeft aan dineren wanneer en met wie u wenst. De ene verdieping van het restaurant is voorbehouden voor 1e en 2e zitting terwijl u op de andere verdieping tussen 17u15 en 21u terecht kunt. Verkiest u As You Wish dining, dan kunt u dagelijks tot 16u een tafeltje reserveren maar u kunt zich ook gewoon naar het restaurant begeven op het tijdstip dat u het best past.

Holland America Line beschikt over 13 luxueuze schepen die gezamenlijk meer dan 280 havens aandoen en panoramische cruiseroutes varen op alle zeven continenten van de wereld, inclusief Antarctica. De voornaamste cruisegebieden zijn het Caribisch gebied, Alaska, Mexico, het Panamakanaal, Zuid Europa, Australie. Daarnaast zijn er cruises over de gehele wereld. Click hieronder voor een greep uit ons overweldigende aanbod.

Het meest verbluffende is dat je volop plekken op de dekken vindt waar je niemand om je heen hebt. Waar die andere paar duizend dan zijn? Eten allicht, de hele dag door. Drinken eveneens. Of luieren op een ligbed, debatteren in het zwembad, in de jacuzzi's of in de sauna. Of ze gaan uit hun dak bij een of ander spel. En als de avond valt al dan niet formeel gekleed eerst op voor zo'n exquise diner en daarna op de talrijke dekken zoeken naar vertier. Ga dan dus naar Lower Promenade Deck, Promenade Deck en Lido Deck. Bezoek de shows in de Vista Lounge, waag een gokje in het casino, frequenteer de piano bar, ga shoppen, vergaap je aan de pracht en praal van het Atrium, drink een glas in de vele bars, dans het zweet los in de disco of lees een boek in de bibliotheek. Teveel om op te noemen bij de HAL.Hier schrijven ze design in hoofdletters, zo ook qua luxe, service en accommodatie. Kijk je ogen uit als je na de loopbrug als het ware wordt omhelsd door een bemanning die weet wat de gast toekomt. Ach, waarheen de cruise leidt maakt eigenlijk niets uit. De HAL gaat de hele wereld over, zelfs naar Antarctica. De HAL heeft zelfs zijn eigen eiland Half Moon Cay op de Bahama's. Een halve dag laten ze je los op een stukje ongerept tropisch Caribbean. Ze brengen en halen je met de tender. Er zijn er die helemaal niet aan land gaan omdat ze op het schip ook eens écht het rijk voor zich alleen willen hebben. Is het anders dan zo vol? Allerminst.

Scheepskarakteristieken van de ms Rotterdam ****

                            Schip : Amsterdam * * * *
                            Rederij : Holland America Line
                            Tonnage : 61.000 ton
                            Lengte : 238 meter
                            Breedte : 32 meter
                            Diepgang : 8 meter
                            Orginele kostprijs : 400 miljoen dollar
                            Ingebruikname : oktober 2000
                            Aantal passagiersdekken : 12
                            Aantal passagiers : 1.653
                            Bemanningsleden : 600
                            Aantal hutten : 690


 
 

Foto Album  |  Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda  |  Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  You Tube |  Waardebon