Home   |   Beoordelingen   |   Nieuwsbrief   |   Facebook   |   Instagram   |   Cruise Blog   |   Contactinfo    
Bel met onze cruise adviseurs op  03 - 780.76.60     
 
Rederijdetails + Video
Schepen
769   aanbiedingen
17   Cruise Plus suggestie(s)
10   Special(s) (Extra voordelen)
6   begeleide cruise(s)
10   Reisverslagen
25   Fotoreportages
4   Nieuwsberichten
151   Beoordelingen
5   blog artikel(en)
Geef uw beoordeling
Cruisescore   78%
Lees alle beoordelingen   
Waarom Holland America Line ?
Vertrek vanuit Nederland
Premium-rederij met goede reputatie
Roomservice en middernachtbuffet
Nieuwste vlaggenschip Koningsdam
Vaste of vrije diner-zitting
Live klassieke muziek
De Holland America Line is een gevestigde waarde met een lange geschiedenis, waarbij de Nederlandse traditie steeds in ere werd gehouden. Er zijn ook nog heel wat Nederlandse officieren die leiding geven aan de gemengde bemanning die heel wat Javanen en Balinezen telt. De rederij heeft een eigen hotelschool in Jakarta. Het grote succes van de HAL is de herkenbaarheid en de consistente kwaliteit. P...
Klik hier en lees meer
 
Westerdam ****
Holland America's derde Vista Class schip het ms Westerdam zal haar zusterschepen ms Oosterdam en ms Zuiderdam vanaf de lente van 2004 vergezellen. Aan boord kunnen 1,848 gasten worden ontvangen die van meer ruimte per persoon kunnen genieten dan op welk ander schip dan ook. En dat in een vloot die toch al bekend staat om om zijn stijlvolle en ruime comfort. Plus meer staterooms met ocean view en priv verandas. Ng meer gemak, inclusief Internet/E-mail data ports in alle staterooms, uitgebreide spa faciliteiten, en drie whirlpools.

Holland America Line beschikt over 13 luxueuze schepen die gezamenlijk meer dan 280 havens aandoen en panoramische cruiseroutes varen op alle zeven continenten van de wereld, inclusief Antarctica. De voornaamste cruisegebieden zijn het Caribisch gebied, Alaska, Mexico, het Panamakanaal, Zuid Europa, Australie. Daarnaast zijn er cruises over de gehele wereld. Click hieronder voor een greep uit ons overweldigende aanbod.Deze nieuwe schepen vallen onder de Vista klasse van deze rederij. Het opvallende is dat de liften aan zowel bakboord als stuurboordzijde aan de buitenkant van het schip zijn aangebracht en zo de tien dekken met elkaar verbinden. Een tochtje met de lift is adembenemend! Het Lido dek, waar n van de zwembaden gelegen is, heeft een glazen schuifdak, waardoor u er onder elke weersomstandigheid in een aangename temperatuur kunt genieten en luieren. Voor de maaltijden in formele stijl is er het restaurant, maar u kunt op informelere wijze ook in het Lido eten, een culinair plein. Rondom het hele schip bepalen teakhouten dekken de sfeer. Voor de avonduren staan de show lounge en caberet style lounge, respectievelijk twee en drie dekken hoog, tot uw beschikking. Er zijn veel buitenhutten, waarvan een groot gedeelte priv balkon heeft. Alle hutten hebben een minibar, terwijl ook kluisje en fhn standaard zijn. De goede traditie van de rederij zal op deze nieuwe generatie schepen nog beter tot zijn recht komen.

Het goede leven aan boord. Shows la Las Vegas en Broadway. Beproef uw geluk in het casino. De bioscoop aan boord doet niet onder voor die aan land. Waag een dansje op muziek waar u van houdt, of drink een glaasje terwijl u in de comfortabele Explorer Lounge naar het strijkkwartet luistert.
Begin met het ontbijt ... in het restaurant of op het Lido dek of blijf lekker voor een ontbijt op bed. U kunt aan dek lunchen met keuze uit veel soorten vlees van de grill, salades en snacks. Of bezoek hier de pasta- en tacobar. Ontbijten en lunchen kan u ook in het Lido Restaurant. 's Middags is het tijd om een kopje thee te drinken, met de nodige lekkernijen terwijl u geniet van rustgevende muziek. Het diner is n van hun elegante restaurants . En vergeet achteraf het Middernachtbuffet niet.

In 2008 introduceerde Holland America Line het As You Wish dining concept. Dit betekent dat u vanaf nu bij reservering kunt opgeven of u elke dag op hetzelfde uur, aan dezelfde tafel en met dezelfde tafelgenoten wenst te dineren of de voorkeur geeft aan dineren wanneer en met wie u wenst. De ene verdieping van het restaurant is voorbehouden voor 1e en 2e zitting terwijl u op de andere verdieping tussen 17u15 en 21u terecht kunt. Verkiest u As You Wish dining, dan kunt u dagelijks tot 16u een tafeltje reserveren maar u kunt zich ook gewoon naar het restaurant begeven op het tijdstip dat u het best past.

De verschillende schepen van Holland America Line zijn zo ontworpen dat ze de sfeer van een luxe hotel combineren met de gemakken van thuis.Elegante trappenhuizen en teakhouten dekken maar ook stemmige lounges en zeer modernevoorzieningen. De schepen van Holland America Line zijn eigenlijk varende musea. Kostbare kuntvoorwerpen en schilderijen die doen denken aan de Nederlandse ontdekkingsreizen in de zeventiende en achtiende eeuw, zijn aangevuld met beelden en wandschilderijen van hedendaagse kunstenaars en grote boeketten bloemen. Uw ruime hut kent alle gemakken, brede bedden met schitterende spreien, en diepe dubbele kasten die een goed excuus zijn om veel koffers te pakken.

-----------------------------------------------------------
S C H E E P S K A R A K T E R I S T I E K E N
-----------------------------------------------------------

Schip : Westerdam * * * *
Rederij : Holland America Line
Tonnage : 81.769 ton
Lengte : 292 meter
Breedte : 32 meter
Diepgang : 8 meter
Orginele kostprijs : 400 miljoen dollar
Ingebruikname : april 2004
Aantal passagiersdekken : 10
Aantal passagiers : 1848
Bemanningsleden : 842
Aantal hutten : 924
 
 

Foto Album  |  Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda  |  Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  You Tube |  Waardebon