Home   |   Beoordelingen   |   Nieuwsbrief   |   Facebook   |   Instagram   |   Cruise Blog   |   Contactinfo    
Bel met onze cruise adviseurs op  03 - 780.76.60     
 
Rederijdetails + Video
Schepen
767   aanbiedingen
8   Cruise Plus suggestie(s)
6   begeleide cruise(s)
14   Reisverslagen
24   Fotoreportages
24   Nieuwsberichten
140   Beoordelingen
3   blog artikel(en)
Geef uw beoordeling
Cruisescore   85%
Lees alle beoordelingen   
Waarom Celebrity Cruises ?
Bijzonder stijlvolle, moderne schepen
3 unieke prijsformules met extra voordelen
Indrukwekkende Canyon Ranch Spa Club
Suite Class met eigen restaurant
Prachtige ontwerpen & interieur
Apart expeditieschip in de Galapagos
De schepen van Celebrity Cruises worden door verschillende cruisespecialisten bij de ‘beste cruiseschepen ter wereld’ gerekend*. De rederij laat zich voor het ontwerp en de inrichting dan ook inspireren door befaamde architecten, scheeps- en interieurontwerpers en zelfs landschapsarchitecten. Het resultaat is hedendaagse, designvolle schepen met een wereldwijd geïnspireerde keuken, kunstzinnig gep...
Klik hier en lees meer
 
Celebrity Galaxy ****+
De Galaxy maakt deelt uit van de Century Class schepen, samen met haar zusterschepen, de Century en de Mercury bieden deze super-de-luxe 5-sterren schip haar gasten een wereld van onovertroffen service en unieke ontspanning. De Griekse officieren die de leiding hebben over een internationale bemanning, in totaal 843 man sterk, verzorgen de passagiers op voortreffelijke wijze en voldoen aan al uw wensen.Deze Century Class schepen zijn voortreffelijk ontworpen. Door de goed samengestelde gangen, atriums en gemeenschappelijke ruimtes krijgt de passagier het gevoel hier meer ruimte te hebben dan aan boord van andere schepen met een gelijkaardige grootte

De schepen uit de Century-klasse delen het gestroomlijnde uiterlijk en het profiel van de intieme Horizon-schepen, maar zijn aanmerkelijk groter. Deze schepen zijn ontworpen naar de hoogste normen en hebben voor een nieuwe cruisebelevenis gezorgd die in Berlitz "Guide to Cruising" wordt omschreven als 'hedendaags en vol superlatieven'. Hele dekken zijn gewijd aan ontspanning en recreatie. De AquaSpa's aan boord van de Century-schepen behoren tot de best uitgeruste op zee, Celebrity's gasten vinden er de rust die ze verdienen. Kies voor een verkwikkende massage of de gezichtsbehandelingen van La Therapie. Professionele kapsters en manicures van het schoonheidssalon bieden het hele pakket aan diensten. De hutten van de Century-klasse zijn een thuis van huis. Een privé-vertrek dat is uitgerust met alle moderne voorzieningen en u verzekert van een luxueuze cruise-ervaring. Het Celebrity Interactive Network werd voor het eerst op deze klasse schepen geintroduceerd. Dankzij dit interactieve netwerk kunt u uw vakantie organiseren via de TV in uw eigen kajuit. Selecteer een wijn bij uw diner, speel blackjack of boek de landexcursie voor morgen. De gasten staan weer verbaasd over de ruimte en zijn verrukt van de buitengewoon persoonlijke service die het personeel ze biedt. Een cruise aan boord van een schip uit de Century-klasse is een ervaring die u nooit zult vergeten.


De Century-klasse , raffinement in vloeiende lijnen, een moeiteloze mengeling van traditioneel en modern in een adembenemend decor - van het indrukwekkende twee dekken hoge theater tot het spectaculaire vier dekken hoge atrium. Ieder schip is, net als de kunst aan de muur, uniek.
De Galaxy meet 73.000 ton groot. Is 264 meter lang, 32 meter breed en vaart met 1.850 passagiers en 850 bemanningsleden aan boord. De Galaxy werd in december 1996 in Duitsland te water gelaten en is een grotere uitvoering van de Zenith en de Horizon van dezelfde rederij en koste 320 miljoen dollar ! Deze bijzonder mooie schepen werden voorzien van de meest moderne apparatuur. Dankzij een mix van elementen uit de gouden eeuw van de transatlantische overtochten en troeven van onze moderne tijd, hebben ze de Century Class ontworpen met de omvang van een oceaanschip, en van binnen een verrassend intieme en verfijnde sfeer. De century Class schepen, waartoe de Mercury behoort, hebben een AquaSpa, eetzalen met twee verdiepingen, hutten met privé-veranda's en panoramazalen met glazen wanden en een uniek uitzicht op de oceaan. In de vele bars is het makkelijk om nieuwe vrienden voor het leven te maken, U kiest uit de Rendez-Vous Lounge, de Martini Bar, de Champagne Bar, de Sports Bar en de Sky Bar .
Op deze schepen van de Century Class bevinden zich 2 buitenzwembaden, 3 whirlpools en een binnen-hydropool. Verder een uitgebreid fitnesscentrum, sauna, Turks stoombad en massagefaciliteiten. Entertainment is volop te vinden in de verschillende smaakvolle lounges, gezellige bars, de bioscoop - ook te gebruiken als conferentieruimte -, de kaartkamer, de bibliotheek en de diverse winkels. Vanzelfsprekend is er ook een casino. Voor de kinderen is er een goed uitgeruste speelkamer. Celebrity cruises bekend om zijn luxe cruises, waar kwaliteit en prijs in aantrekkelijke verhouding staan, zijn werkelijk aanbevelenswaardig. Zo is ook de culinaire zorg waarvan u in het prachtige Grand Restaurant met zijn twee verdiepingen in twee zittingen kunt genieten van uiterst verzorgde maaltijden, een ervaring apart. Op dit terrein kan Celebrity trouwens bogen op een benijdenswaardige reputatie. En ook in het grote Islands Lido café, met zijn 6 buffetten waaronder twee grills, kan men zijn hart ophalen.
Alle ruime en comfortabele luxe-hutten zijn overzichtelijk ingericht en voorzien van mini-bar, televisie, radio, telefoon en een haardroger waardoor ze voorzien zijn van alle mogelijke comfort. Desgewenst brengen wij ontbijt op bed, en de room service staat 24 uur per dag voor U klaar. Voor families zijn er 18 hutten met vijf slaapplaatsen. Passagiers in de 48 luxe Century en de 2 Presidential Penthouses kunnen al hun maaltijden daar geserveerd krijgen. Celebrity cruises staat bekend om zijn luxe cruises, waar kwaliteit en prijs in aantrekkelijke verhouding staan. In ons streven om uw stoutste verwachtingen te overtreffen kunnen wij u heel wat goede redenen aanreiken om een Celebrity Cruise met Reizen De Cauwer te maken.

-----------------------------------------------------------
S C H E E P S K A R A K T E R I S T I E K E N
-----------------------------------------------------------

Schip : Celebrity Galaxy ****+
Rederij : Celebrity Cruises
Tonnage : 77.713 ton
Lengte : 263 meter
Breedte : 32 meter
Diepgang : 7 meter
Orginele kostprijs : 320 miljoen Dollar
Ingebruikname : december 1996
Aantal passagiersdekken : 10
Aantal passagiers : 2.681
Bemanningsleden : 909
Aantal hutten : 935
 
 

Foto Album  |  Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda  |  Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  You Tube |  Waardebon