Home   |   Beoordelingen   |   Nieuwsbrief   |   Facebook   |   Instagram   |   Cruise Blog   |   Contactinfo    
Bel met onze cruise adviseurs op  03 - 780.76.60     
 
Rederijdetails + Video
Foto Web Special
Schepen
461   aanbiedingen
56   Special(s) (Extra voordelen)
6   begeleide cruise(s)
13   Reisverslagen
16   Fotoreportages
113   Nieuwsberichten
26   Beoordelingen
8   blog artikel(en)
Geef uw beoordeling
Cruisescore   83%
Lees alle beoordelingen   
Waarom Crystal Cruises ?
All-inclusive formule
Fooien & dranken inbegrepen
Zéér veel ruimte per passagier
Sterrengastronomie
Hoogstaande gepersonaliseerde service
luxe-expeditieyacht Crystal Esprit
Intussen al 25 jaar geleden (in 1990) kwamCrystal Cruises met een gloednieuw concept, en bouwde zo een eigen niche in het aanbod van luxecruises, dat tot nu toe door geen enkele rederij geëvenaard wordt. Het geheim? Grote schepen met alle faciliteiten en entertainment maar voor veel minder passagiers. Voeg daarbij de gepersonaliseerde superservice die je normaal alleen op kleinere luxeschep...
Klik hier en lees meer
 
Crystal Serenity *****
Op 7 juli 2003 begon de Crystal Serenity aan haar eerste 14-daagse rondreis door Noord- Europa. Dit schip, het grootste van de rederij, biedt nog iets meer luxe dan haar voorgangers Crystal Harmony en Crystal Symphony. De Crystal Serenity biedt meer ruimte per gast dan welk schip ook in dezelfde klasse. Aan boord vindt u een heuse Feng Shui Spa en maar liefst 85% van de hutten beschikt over een privé-balkon. Op culinair gebied biedt de Crystal Serenity o.a. een Sushi Bar waar de beroemde chef Nobu Matsuhisa de maaltijden bereidt.

De Crystal Symphony en de Crystal Serenity zijn de hoogst gewaardeerde middelgrootte cruiseschepen ter wereld ! In 2006 werd Crystal Cruises voor de 10e keer op rij uitgeroepen tot World's Best Large-Ship Cruise Line. Sinds haar oprichting heeft Crystal Cruises meer onderscheidingen ontvangen dan welke andere rederij ook.

Alsr u luxe werkelijk op waarde weet te schatten en als u prijs stelt op al de voordelen van een groot schip en de vrijheid van een klein schip, dan is Crystal Cruises de ideale keuze. Crystal Cruises bevaart de zeven wereldzeeën al jaren en blijft onvermoeibaar op zoek naar nieuwe bestemmingen.

De Crystal Serenity is 36% groter dan de Crystal Harmony, maar biedt slechts plaats aan 12% meer passagiers, wat dus een garantie is op nóg meer ruimte per passagier. De Crystal Serenity heeft tevens dubbel zoveel "Penthouses" en 85% van de buitenhutten beschikt over een privé-balkon.

De Crystal Serenity is het jongere en iets grotere zusje van de Crystal Symphony en is niet minder geliefd. Ook de Crystal Serenity biedt dezelfde uitstekende service door zorgvuldig geselecteerd en uitstekend opgeleid personeel. Naast het hoofdrestaurant biedt de Crystal Serenity enkele aantrekkelijke alternative opties zoals het Italiaans restaurant Prego, het Aziatisch restaurant Silk Road, de uitermate populaire Sushi Bar onder supervisie van de beroemde Japanse chef Nobu Matsuhisa en de casual à la carte poolside dining venue Tastes. Met meer dan 200 selecties heeft Crystal Cruises bovendien één van de uitgebreidste wijnkaarten ter zee.
In de prachtig ingerichte The Vintage Room kunt u overdag wijn proeven en 's avonds kunt u er met maximum 13 tafelgenoten genieten van een overheerlijk diner dat volledig in het teken van de wijn staat. Gasten kunnen aan de hand van bepaalde thema's zoals o.a. A Wine Tour of Europe, Best Wines of Napa, The Italian Experience of New World and Old World Wine Comparison kiezen uit eenbrede waaier aan exclusieve wijnen.

De koks bereiden gerechten naargelang de gekozen wijnen zodat zowel de wijnen als de gerechten optimaal tot hun recht komen. Tijdens het diner geeft de sommelier uitleg over de karakteristieken van de gekozen wijnen. Voor dergelijk diner met maximum 14 personen betaalt u minimum 1.800 USD, inclusief de wijnen en de fooien. Dit uniek concept is bijzonder populair onder de gasten van de Crystal Serenity dus tijdig reserveren is de boodschap.

Een cruise met de Crystal Serenity biedt een eindeloze keuze aan activiteiten en entertainment. Er zijn twee zwembaden, waarvan er één overdekt kan worden en er is een uitgebreide Spa in Feng Shui stijl met sauna, stoombad en diverse massage- en schoonheidsbehandelingen. Er worden lezingen gehouden door beroemde gastsprekers over uiteenlopende onderwerpen zoals politiek, kunst, literatuur en geschiedenis. Muzikanten van wereldklasse onderhouden u met muziek, variërend van Big Band tot Blues. Geniet van een Broadway musical in het theater of waag een gokje in het casino. Prefereert u de privacy van uw luxe stateroom dan zorgt een 24u/24u roomservice ervoor dat het u aan niets ontbreekt.

Crystal Cruises is terecht trots op haar Creative Learning Institute. Dit "instituut" biedt een aantal gratis workshops aan, ingedeeld in vier thema's : arts & entertainment, business & technology, lifestyle en Wellness. U kunt o.a. piano leren spelen op één van de nieuwste klavieren van Yamaha, uw artistieke gaven ontdekken, bridge leren spelen, leren werken met een computer, een vreemde taal leren, golf leren spelen, etc. Voor elk lessenpakket dat u volledig volgt ontvangt u een CLI certificaat.

Troeven van de Crystal Serenity van Crystal Cruises:

                            - Hoogst gewaardeerde maatschappij in de categorie 'grote cruiseschepen'
                            - Wereldwijde bestemmingen
                            - Maximaal 1.100 passagiers, veel ruimte per passagier
                            - Aantrekkelijke single toeslagen
                            - Deluxe staterooms, waarvan vele voorzien van privé-balkon
                            - Twee exclusieve à la carte restaurants (Frans/Italiaans en Chinees/Japans)
                            - Uitzonderlijk entertainment
                            - Europese officieren en hotelmanagement
                            - Elegante themacruises (Food & Wine, internationale beroemdheden, muziekvoorstellingen,...)
                            - 24u/24u à la carte roomservice
                           

Nieuwsgierig om meer te zien ?

                            - Bekijk hier de Cruise Plus 8 pagina's tellende Flyer van Crystal Cruises
                            - Bekijk hier het volledige dekplan van de Crystal Serenity ***** (tot maart 2013)
                            - Bekijk hier het volledige dekplan van de Crystal Serenity ***** (vanaf april 2014)

Scheepskarakteristieken van de Crystal Serenity *****:

                            Schip : Crystal Serenity *****
                            Rederij : Crystal Cruises
                            Tonnage : 68.870 ton
                            Lengte : 250 m
                            Breedte : 32,2 m
                            Diepgang : 7,6 m
                            Orginele kostprijs : 350 miljoen dollar
                            Ingebruikname : 7 juli 2003
                            Gerenoveerd : 2008, 2011
                            Aantal passagiersdekken : 9
                            Aantal hutten : 535
                            Aantal passagiers : 1.070
                            Bemanningsleden : 655

 
 

Foto Album  |  Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda  |  Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  You Tube |  Waardebon