Home   |   Beoordelingen   |   Nieuwsbrief   |   Facebook   |   Instagram   |   Cruise Blog   |   Contactinfo    
Bel met onze cruise adviseurs op  03 - 780.76.60     
 
Rederijdetails + Video
Foto Web Special
Schepen
174   aanbiedingen
10   Cruise Plus suggestie(s)
159   Special(s) (Extra voordelen)
6   begeleide cruise(s)
9   Reisverslagen
21   Fotoreportages
14   Nieuwsberichten
289   Beoordelingen
6   blog artikel(en)
Geef uw beoordeling
Cruisescore   87%
Lees alle beoordelingen   
Waarom Seabourn ?
Seabourn All-Inclusive
Absolute Topgastronomie
Onberispelijke, attentvolle service
Zeer mooie, ruime Suites
Kleine, wendbare schepen (max. 450 gasten)
Fooien en gevulde minibar inbegrepen
Seabourn werd opgericht met een duidelijke filosofie voor ogen: het aanbieden van de meest luxueuze cruises aan boord van de meest elegante schepen ter wereld. De rederij wou daarmee de klant aanspreken die in een luxehotel de beste kamer reserveert en die aan boord van een schip een suite neemt. In een ruim en elegant kader moet de verwende gast een sfeer terugvinden die past bij zijn eigen leven...
Klik hier en lees meer
 
Seabourn Quest *****
De Seabourn Quest, het nieuwste vlaggenschip van Seabourn, komt 20 juni 2011 in de vaart. Het schip werd ontworpen door de architecten Yran & Storbraaten, die al heel wat ontwerpen van luxeschepen op hun naam hebben staan. Alhoewel de Seabourn Odyssey en de Seabourn Sojourn groter zijn dan de andere schepen uit de vloot (Seabourn Legend, Seabourn Pride en Seabourn Spirit), is de sfeer aan boord van deze "grote zus" net zo ontspannen, zijn de lounges en bars net zo intiem en treft u er een aantal vertrouwde faciliteiten aan zoals o.a. het neerklapbaar watersportplatform en worden de menu's gewoontegetrouw verzorgd door Charlie Palmer. Met de Seabourn Odyssey, Seabourn Sojourn en de Seabourn Quest biedt Seabourn meer "yachting life" dan ooit tevoren : 90% hutten met privé-balkon, meer hutcategorieën, meer zwembaden en whirlpools, een grotere spa, meer restaurants en bars en meer entertainment.

Wie aan boord komt van de Seabourn Quest moet zich verwachten aan een totaal nieuw concept, een verfrissend nieuw design met een zachte toets naar het hedendaagse lounge-gevoel. Dit alles is perfect in balans gebracht om trouwe Seabourn passagiers in de toekomst met alleen het allerbeste te blijven verwennen. Iedereen aan boord is dan ook in de wolken over de Seabourn Quest. De extra ruimte aan boord geeft vooral veel ademruimte en iedere dag ontdek je nog nieuwe gezellige en knusse hoekjes om rustige te lezen of te doen wat een mens wil. Seabourn Square op deck 7 is vooruitstrevend nieuw waar je de receptie, excursie’s kan boeken, het internetcafé, de bibliotheek en een gezellige koffiebar kan vinden.
De Seabourn Quest is uitgerust met 4 restaurants, 6 bars en lounges, een koffiebar, een bibliotheek, een computercenter, een 2 dekken hoge spa, 6 whirlpools, 2 zwembaden, een zwembad voor thalassotherapie, een zonnedek, een marina voor watersporten, een casino, een self-service wasserij en 3 boetieks. Zowel in de publieke ruimtes als in de suites is wi-fi toegang tot het internet voorzien. Het schip is ook uitgerust met een GSM-netwerk.
In het formeel The Restaurant geniet u in open zitting van de overheerlijke gerechten van de bekende Seabourn topchef Charlie Palmer. Het avant-garde Restaurant 2 biedt innovatieve creaties in keine porties. In The Collonade worden het ontbijt, de lunch en het diner in open zitting geserveerd, zowel binnen als buiten. De gerechten worden in de open keuken bereid en elke avond staat in het teken van een ander thema. In The Patio Grill worden het ontbijt, de lunch en het diner in een informele sfeer geserveerd. Uiteraard kunt u ook 24u/24u beroep doen op room service.

De suites aan boord van de Seabourn Quest zijn ingedeeld in diverse categorie&eeuml;n die in grootte variëren van 27,5 tot 130 mē en allemaal zicht op zee hebben. Alle suites zijn voorzien van een leefruimte, een aparte slaapkamer, een walk-in bergruimte, interactieve flat-screen tv met muziek- en filmkanalen, gevulde minibar, schrijftafel, ruime granieten badkamer met bad, aparte douche en 2 wastafels, haardroger, 110/220 volt stopcontacten, direct-dial telefoon, kluisje, audioboeken, CD's en DVD's. 90% van de suites heeft een balkon.


Seabourn Suite cat A en A1 (dek 4) : 27,5 mē, panoramische ramen, ruime badkamer met toilet, bad en aparte douche.

Veranda Suite cat V1-V2 (dek 5) : 28 mē, balkon (6 mē), ruime badkamer met toilet, bad en aparte douche.

Veranda Suite cat V2 (dek 7) : 25 mē, balkon (3 mē), ruime badkamer met toilet, bad en aparte douche.

Verande Suite cat V3-V6 (dek 6, 7, 8 en 9) : 27,7 mē, balkon (6,1 mē), ruime badkamer met toilet, bad en aparte douche.

Penthouse Suite (dek 9 en 10) : 40,6 mē, balkon (9,1 mē), eetkamertafel voor 4 personen, aparte slaapkamer, extra flat-screen TV met DVD, ruime badkamer met toilet, bad en aparte douche.

Penthouse Suite (dek 6) : 57 mē, balkon (14 mē), eetkamertafel voor 4 personen, aparte slaapkamer, extra flat-screen TV met DVD, ruime badkamer met toilet en douche voor rolstoelgebruikers.

Owner's Suite (dek 7) : 57 mē, balkon (14 mē), sofabed voor 1 persoon, apart toilet, badkamer met toilet, bubbelbad en aparte douche.

Owner's Suite (dek 8) : 59 mē, 2 balkons (19,7 mē), zitkamer, eetkamer, ramen met uitzicht op de voorkant van het schip, 2 flat-screen TV's met DVD, apart toilet, butler pantry met wet bar en gevulde bar, ruime badkamer met toilet, bad en aparte douche.

Owner's Suite (dek 6) : 63 mē, balkon (14 mē), zitkamer, eetkamer, ramen met uitzicht op de voorkant van het schip, 2 flat-screen TV's met DVD, apart toilet, butler pantry met wet bar en gevulde bar, ruime badkamer met toilet, bad en aparte douche.

Wintergarden Suite (dek 7) : 85 mē, balkon (17 mē), zitkamer/eetkamer met sofabed voor 1 persoon, 2 flat-screen TV's met DVD, solarium, apart toilet, butler pantry met wet bar, badkamer met toilet, bubbelbad en aparte douche.

Grand Suite (dek 7) : 110 mē, balkon (20 mē), zitkamer/eetkamer met grote ramen en sofabed voor 1 persoon, solarium, apart toilet, butler pantry met wet bar en 2 gevulde bars, 3 kleerkasten, 3 flat-screen TV's met DVD, 2 slaapkamers met twin beds of queen-size bed, badkamers met toilet, bad en aparte douche, badkamer met toilet, bubbelbad en aparte douche.

Signature Suite (dek 7) : 76,2 mē, 2 balkons (22 mē), zitkamer/eetkamer, ramen met uitzicht op de voorkant van het schip, apart toilet, 2 flat-screen TV's met DVD, butler pantry met wet bar en gevulde bar, badkamer met toilet, bubbelbad en aparte douche.

Grand Suite (dek 7) : 105,6 mē, 3 balkons (28 mē), zitkamer/eetkamer, 2 slaapkamers met twin beds of queen-size bed, 3 kleerkasten, 3 flat-screen TV's met DVD, apart toilet, butler pantry met wet bar en 2 gevulde bars, badkamer met toilet, bad en aparte douche, badkamer met toilet, bubbelbad en aparte douche.


Nieuwsgierig ?

 • Klik dan hier om de diagrammen van de suites te bekijken.

 • Klik dan hier om het dekplan van de Seabourn Quest te bekijken.


  --------------------------------------------------------------
  S C H E E P S K A R A K T E R I S T I E K E N
  --------------------------------------------------------------

  Schip : Seabourn Quest *****+
  Rederij : Seabourn
  Tonnage : 32.000 ton
  Lengte : 198,12 meter
  Breedte : 25,60 meter
  Diepgang : 6,40 meter
  Ingebruikname : 20 juni 2011
  Passagiers : 450
  Dekken : 9
  Bemanningsleden : 330
 •  
   

  Foto Album  |  Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda  |  Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  You Tube |  Waardebon