Home   |   Beoordelingen   |   Nieuwsbrief   |   Facebook   |   Instagram   |   Cruise Blog   |   Contactinfo    
Bel met onze cruise adviseurs op  03 - 780.76.60     
 
Rederijdetails + Video
Schepen
771   aanbiedingen
16   Cruise Plus suggestie(s)
6   Special(s) (Extra voordelen)
6   begeleide cruise(s)
10   Reisverslagen
25   Fotoreportages
4   Nieuwsberichten
151   Beoordelingen
5   blog artikel(en)
Geef uw beoordeling
Cruisescore   78%
Lees alle beoordelingen   
Waarom Holland America Line ?
Vertrek vanuit Nederland
Premium-rederij met goede reputatie
Roomservice en middernachtbuffet
Nieuwste vlaggenschip Koningsdam
Vaste of vrije diner-zitting
Live klassieke muziek
De Holland America Line is een gevestigde waarde met een lange geschiedenis, waarbij de Nederlandse traditie steeds in ere werd gehouden. Er zijn ook nog heel wat Nederlandse officieren die leiding geven aan de gemengde bemanning die heel wat Javanen en Balinezen telt. De rederij heeft een eigen hotelschool in Jakarta. Het grote succes van de HAL is de herkenbaarheid en de consistente kwaliteit. P...
Klik hier en lees meer
 
Eurodam ****
De Eurodam, die in de zomer van 2008 in de vaart komt en plaats biedt aan 2.104 passagiers is het grootste schip dat ooit voor Holland America Line gebouwd werd en is meteen ook het eerste schip van een nieuwe klasse. De totale kostprijs van het schip, dat gebouwd wordt op de Marghera werf van Fincantieri, wordt geraamd op 450 miljoen Amerikaanse dollar.

Met de Eurodam zet de rederij Holland America Line de evolutie van haar middelgrote schepen verder. De Eurodam telt 11 dekken en biedt een aantal nieuwe faciliteiten zoals het Pan-Asian Restaurant, een panoramische lounge, de Explorer's Lounge Bar, een nieuw Italiaans specialiteitenrestaurant, elegante boetieks, een atrium bar, een verbeterd en herschikt theater en een nieuwe fotostudio.

In 2008 introduceerde Holland America Line het As You Wish dining concept. Dit betekent dat u vanaf nu bij reservering kunt opgeven of u elke dag op hetzelfde uur, aan dezelfde tafel en met dezelfde tafelgenoten wenst te dineren of de voorkeur geeft aan dineren wanneer en met wie u wenst. De ene verdieping van het restaurant is voorbehouden voor 1e en 2e zitting terwijl u op de andere verdieping tussen 17u15 en 21u terecht kunt. Verkiest u As You Wish dining, dan kunt u dagelijks tot 16u een tafeltje reserveren maar u kunt zich ook gewoon naar het restaurant begeven op het tijdstip dat u het best past.

Vanuit het befaamd Explorations Café hebt u een prachtig zicht op de omgeving. Hier kunt u speciale koffies sippen, gebruik maken van internet of naar muziek luisteren. Dankzij een extra dek heeft de Eurodam 63 hutten meer dan de huidige schepen van de Vista-klasse, waarvan 47 met balkon en 10 met ramen van vloer tot plafond. In totaal heeft de Eurodam 1.022 hutten waarvan 86% buitenhutten waarvan 67% met balkon.

Net zoals op de andere schepen van Holland america Line zijn de hutten van de Eurodam voorzien van o.a. Euro-top Mariner's Dream bedden, deluxe katoenen badjassen, handdoeken van Egyptisch katoen, flat screen televisie, DVD-speler, massage douchekop, haardroger, verse bloemen en gratis fruitmand. Het schip zelf is uitgerust met glazen panoramische liften, de Pinnacle Grill, de Pinnacle Bar, het innovatief Culinary Arts Center waar experts kookdemonstraties en initiatielessen geven, een uitgebreid schoonheidssalon met thermale suites en hydropool, het grootste fitness center dat ooit voor Holland America Line gebouwd werd en kinderfaciliteiten inclusief Loft voor tieners.De binnenhutten variëren in grootte van 14,3 tot 19,23 m˛ en zijn voorzien van 2 aparte bedden die tegen elkaar geschoven kunnen worden en een badkamer met toilet en douche. De deluxe buitenhutten zijn allemaal ongeveer 23,13 m& groot en zijn voorzien van 2 aparte bedden die tegen elkaar geschoven kunnen worden, zitgedelte, balkon en badkamer met toilet en bad/douche. De superior suites variëren in grootte van 33,63 tot 36,14 m˛ en zijn voorzien van 2 aparte bedden die tegen elkaar geschoven kunnen worden, eenpersoons sofabed, ruim zitgedeelte, kleedkamer, balkon en badkamer met 2 wastafels, whirlpool bad/douche en aparte douchecabine.

De deluxe suites zijn allemaal ongeveer 47,38 m˛ groot en zijn voorzien van 2 aparte bedden die tegen elkaar geschoven kunnen worden, tweepersoons sofabed, ruim zitgedeelte, kleedkamer, balkon en badkamer met 2 wastafels, whirlpool bad/douche en aparte douchecabine. De penthouse suites zijn ongeveer 122,44 m˛ groot en zijn voorzien van een kingsize bed, tweepersoons sofabed, living, eetkamer, kleedkamer, keuken, microgolfover, koelkast, stereosysteem, balkon met whirlpool, gastentoilet en badkamer met toilet, groot whirlpool bad/douche en aparte douchecabine.

Scheepskarakteristieken van de ms Eurodam ****

                            Schip : Eurodam ****
                            Rederij : Holland America Line
                            Tonnage : 86.000 ton
                            Lengte : 285 meter
                            Breedte : 32,25 meter
                            Ingebruikname : juli 2008
                            Originele kostprijs : 450 miljoen USD
                            Aantal passagiers : 2.104


 
 

Foto Album  |  Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda  |  Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  You Tube |  Waardebon