Home   |   Beoordelingen   |   Nieuwsbrief   |   Facebook   |   Instagram   |   Cruise Blog   |   Contactinfo    
Bel met onze cruise adviseurs op  03 - 780.76.60     
 
Rederijdetails + Video
Schepen
123   aanbiedingen
6   Special(s) (Extra voordelen)
6   begeleide cruise(s)
1   Reisverslagen
1   Fotoreportages
8   Nieuwsberichten
27   Beoordelingen
1   blog artikel(en)
Geef uw beoordeling
Cruisescore   79%
Lees alle beoordelingen   
Waarom Azamara Club Cruises ?
Kleine boetiekschepen (max. 694 gasten)
Semi all-inclusive: dranken & fooien inclusief
Grondige (totaal)renovatie in 2016
AzAmazing Evening op bijzondere locaties
Late vertrekken & langer ter plaatse
Bestemmingsspecialist met unieke excursies
Azamara Club Cruises richt zich met twee kleinere schepen naar de kritische reiziger die op zoek is naar exotische bestemmingen en fascinerende steden. Met zorgvuldig uitgekozen landexcursies en (vrijblijvende) inleidende lezingen aan boord haalt u het beste uit elke bestemming die deze elegante schepen aanlopen. De 694 gasten die meereizen op de Azamara Quest en Azamara Journey mogen zich verwac...
Klik hier en lees meer
Populaire bestemmingen
Amazone   Caraiben
Middellandse Zee   Noordkaap
Noorse Fjorden   Panamakanaal
Verre Oosten   Zwarte Zee
Populaire links
Videos   Reisverslagen
Foto Album   Brochures
Downloads   Nieuwsbrief
 
Blijf langer en beleef meer met Azamara Club Cruises
‘Stay Longer. Experience More’ (Blijf Langer. Beleef Meer) is de nieuwe slagzin van Azamara Club Cruises, het up-market cruiseproduct van Royal Caribbean Cruises Ltd. De bestemmingsspecialist wil met de nieuwe slogan nog meer benadrukken waarvoor ze staat: lange verblijven op de bestemmingen en veel authentieke ervaringen voor de gasten.

Larry Pimentel, voorzitter en CEO van Azamara Club Cruises spreekt van een verdere evolutie van het product en wel om twee redenen. “Ten eerste willen we de gasten niet alleen de mogelijkheid geven zich onder te dompelen in de bestemming, maar reiken we hen duizend en één nieuwe en bestaande ideeën aan in meer dan 70 landen. Dit brengt ons meteen bij het tweede uitgangspunt: het menselijk contact. In ons landprogramma zorgen we ervoor dat de gasten op een gepersonaliseerde en unieke wijze in interactie treden met de lokale bevolking op de bestemmingen die wij bezoeken. Dit gebeurt door rechtstreeks contact met de bevolking, het opdoen van culturele ervaringen en het genieten van lokale gerechten en dranken, het bijwonen van muziekavonden en evenementen en ga zo maar door.”

Met de nieuwe positionering blijft Azamara Club Cruises trouw aan haar ‘Destination Immersion’ met lange verblijven in de haven en meer nachten ter plaatse, maar gaat ze voortaan nog een stap verder. De filosofie is gestoeld op drie pijlers die samen garant staan voor een buitengewone ervaring aan land en op zee.

Immersive Itineraries
Azamara Club Cruises stelt vaarschema’s voor die de gasten onderdompelen in de bestemmingen. De schepen van de rederij blijven lang op de bestemming om de gasten toe te laten maximaal het authentieke leven te ervaren. In meer dan de helft van de havens blijven de boetiekschepen tot ’s avonds laat aan de kade liggen. Vaak zullen ze zelfs op de bestemming overnachten. In zowat de helft van de havens kunnen de gasten op die manier ook genieten van het uitgaansleven. We spreken over zo’n 250 avonden per jaar. Alles samen bezoeken de schepen elk jaar meer dan 200 havens. Zowel dit als volgend jaar stelt de rederij bovendien 35 bestemmingen voor die ze nog nooit eerder heeft bezocht.

Cruise Global, Connect Local
De schepen van Azamara Club Cruises varen de wereld rond, maar stellen op elke bestemming authentieke, lokale ervaringen voor. De inbegrepen AzAmazing Evenings die de rederij sinds enkele jaren aanbiedt, worden uitgebreid met een waaier aan mogelijkheden van fietstochten en bezoeken aan festivals of belangrijke events tot eco-excursies om de plaatselijke fauna en flora te ontdekken en mogelijkheden om golf te spelen op de meest legendarische golfterreinen ter wereld.

Boutique Hotels at Sea
De Azamara Quest en Azamara Journey werden vorig jaar volledig vernieuwd en stralen vandaag een elegante, eigentijdse sfeer uit. De twee boetiekschepen bieden plaats aan 700 gasten. De reizigers worden er verwelkomd op een vriendelijke en gepersonaliseerde wijze in een all-informule waarbij behalve de maaltijden ook de fooien, een selectie sterkedrank, internationale bieren en wijnen, frisdranken, koffie en thee in de prijs zijn inbegrepen. Gasten in de suites kunnen bovendien beroep doen op een butlerservice.
 

Foto Album  |  Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda  |  Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  You Tube |  Waardebon