Home   |   Beoordelingen   |   Nieuwsbrief   |   Facebook   |   Instagram   |   Cruise Blog   |   Contactinfo    
Bel met onze cruise adviseurs op  03 - 780.76.60     
 
Rederijdetails + Video
Schepen
766   aanbiedingen
8   Cruise Plus suggestie(s)
6   begeleide cruise(s)
14   Reisverslagen
24   Fotoreportages
24   Nieuwsberichten
140   Beoordelingen
3   blog artikel(en)
Geef uw beoordeling
Cruisescore   85%
Lees alle beoordelingen   
Waarom Celebrity Cruises ?
Bijzonder stijlvolle, moderne schepen
3 unieke prijsformules met extra voordelen
Indrukwekkende Canyon Ranch Spa Club
Suite Class met eigen restaurant
Prachtige ontwerpen & interieur
Apart expeditieschip in de Galapagos
De schepen van Celebrity Cruises worden door verschillende cruisespecialisten bij de ‘beste cruiseschepen ter wereld’ gerekend*. De rederij laat zich voor het ontwerp en de inrichting dan ook inspireren door befaamde architecten, scheeps- en interieurontwerpers en zelfs landschapsarchitecten. Het resultaat is hedendaagse, designvolle schepen met een wereldwijd geïnspireerde keuken, kunstzinnig gep...
Klik hier en lees meer
Populaire bestemmingen
Amazone   Caraiben
Middellandse Zee   Noordkaap
Noorse Fjorden   Panamakanaal
Verre Oosten   Zwarte Zee
Populaire links
Videos   Reisverslagen
Foto Album   Brochures
Downloads   Nieuwsbrief
 
Celebrity Cruises gaat Evening Chic
Celebrity Cruises vervangt in december de formele avonden door Evening Chic. Elke cruise van zes nachten of minder zal één Evening Chic-avond bevatten. Op cruises vanaf zeven nachten worden twee avonden Evening Chic. Relaxte manier van reizen sluit veel beter aan bij de bekroonde Modern Luxury-stijl.

Op Evening Chic vraagt Celebrity Cruises de gasten zich iets meer op te kleden. Dat kan een cocktailjurk of mantelpak zijn voor de dames en een sporthemd al dan niet met een blazer voor de heren. Avondjurken, dassen, kostuums of smoking zijn op Evening Chic niet langer noodzakelijk. Het staat de gasten uiteraard vrij om zich feestelijk op te kleden. Alle overige avonden zijn Smart Casual waarop de rederij vrijetijdskledij voorstelt: een sportief hemd en broek voor de heren, een broek en hemd of een rok en blouse voor de dames.

Op de Evening Chic-avonden stelt elk schip diverse Meet & Greet-events met de kapitein en de officieren voor. De Captain’s Welcome-speech met voorstelling van de officieren zal voortaan op de televisie in de kajuit te zien zijn. De traditionele champagne-toast wordt vervangen door een cocktail-receptie in functie van de bestemming. De Captain’s Table op de formele avonden wordt eveneens geschrapt. In de plaats zullen de officieren doorheen de cruise gasten uitnodigen voor een diner in een van de restaurants.

De aanpassing verandert niets aan het menu in de restaurants en ook kreeft blijft elke cruise op het programma staan. In de loop van de cruise worden tevens voldoende fotomomenten ingelast. De Canyon Ranch SpaClub aan boord van de schepen van Celebrity Cruises zal speciale formules voorstellen in de aanloop tot Evening Chic.

Evening Chic wordt vanaf vrijdag 4 december ingevoerd aan boord van de schepen van de Millennium- en Solstice-klasse. Aan boord van de Celebrity Xpedition blijft de volledige cruise informeel. Hieronder vindt u de diverse lanceringsdata.

Celebrity Solstice – afvaart 4 december vanuit Sydney
Celebrity Infinity – afvaart 5 december vanuit Fort Lauderdale
Celebrity Summit – afvaart 5 december vanuit San Juan
Celebrity Reflection – afvaart 5 december vanuit Miami
Celebrity Millennium – afvaart 6 december vanuit Singapore
Celebrity Silhouette – afvaart 6 december vanuit Fort Lauderdale
Celebrity Constellation – afvaart 7 december vanuit Fort Lauderdale
Celebrity Equinox – afvaart 11 december vanuit Fort Lauderdale
Celebrity Eclipse – afvaart 13 december vanuit Miami
 

Foto Album  |  Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda  |  Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  You Tube |  Waardebon