Home   |   Beoordelingen   |   Nieuwsbrief   |   Facebook   |   Instagram   |   Cruise Blog   |   Contactinfo    
Bel met onze cruise adviseurs op  03 - 780.76.60     
 
Welkom op de cruiseblog site van Cruise Plus. Hier komt u alle laatste nieuwtjes over het reilen en zeilen in de cruisewereld te weten.
Rederijen
Aida (1)
AmaWaterways (2)
Azamara Club Cruises (1)
Celebrity Cruises (3)
Crystal Cruises (8)
Cunard (3)
Hapag-Lloyd Cruises (7)
Holland America Line (5)
MSC Cruises (1)
Norwegian Cruise Line (1)
Oceania Cruises (3)
Ponant (2)
Regent Seven Seas (4)
Royal Caribbean (1)
Scenic (1)
Seabourn (6)
SeaDream (1)
Silversea Cruises (7)
Star Clippers (4)
Bestemmingen
Alaska (2)
Atlantische Eilanden (1)
Baltische Staten (1)
Caraiben (5)
GalŠpagos (2)
Middellandse Zee (5)
Noorse Fjorden (1)
Panamakanaal (1)
Stille Zuidzee (1)
Transatlantisch (1)
Verre Oosten (2)
Zuid-Amerika (1)
Categorieën
Cruise News (51)
Cruise Plus Aanrader (8)
Food (1)
Hot Deal (1)
In de Media (1)
Nieuwe Schepen (15)
Reisverslagen (2)
Riviercruises (4)
 
Crystal Cruises breidt haar productengamma fors uit
Geschreven door Patrick Parez - Cruise Communications
24 feb '17
 
Crystal Cruises viert deze zomer haar 25-jarig bestaan en zet meteen de bakens uit voor de volgende jaren. Die zien er alvast veelbelovend uit. De rederij kondigt niet alleen de bestelling van drie ultra luxueuze zeeschepen aan, maar breidt haar palet bovendien uit met een reeks nieuwe producten zoals Crystal Yacht Cruises, Crystal River Cruises en Crystal Luxury Air.
 


Op de Lloyd Werft in Bremerhaven heeft Crystal Cruises een intentieverklaring ondertekend voor de bouw van drie ultra luxueuze schepen voor de Crystal Exclusive Class. Het betreft vaartuigen van meer dan 100.000 brutoton die plaats bieden aan 1.000 passagiers en evenveel bemanningsleden. De Exclusive-schepen worden ijsversterkt om Crystal Cruises toe te laten expeditiecruises in poolgebieden voor te stellen. Daarnaast houdt het trio het midden tussen een cruiseschip en een luxueus megayacht. Zo zullen de vaartuigen onder meer voorzien zijn van helikopters, mini-onderzeeŽrs en rubberboten. Bovendien krijgen de gasten voor het eerst de gelegenheid om een Crystal-schip hun Ďthuisí te noemen met de innovatieve Crystal Residences. Deze 48 appartementen hebben een oppervlakte van 55 tot 371 m≤. Het eerste schip van de Crystal Exclusive Class loopt in het najaar van 2018 van stapel.Dichterbij breidt Crystal Cruises haar vloot eind dit jaar al uit met de Crystal Esprit en lanceert op die manier het all-inclusive Crystal Yacht Cruises-programma. De Crystal Esprit wordt een intiem en exclusief yacht met een boutique-ambiance. Het all-suite vaartuig beschikt over een chique, high-end afwerking en moderne technologie en is uitgerust met een aantal uitgesproken extreme functies, zoals een onderzeeŽr voor twee personen, vier 10-passagiers Zodiacs voor speciale excursies en een 12-passagiers Wider 32-tender voor wateravonturen. Met waterski's, wake boards, kajaks, jetski's, vis-, duik- en snorkeluitrustingen liggen bovendien alle mogelijke watersporten binnen handbereik van de gasten. De Crystal Esprit zal de volgende jaren cruises voorstellen in de Seychellen, het Midden-Oosten en de Adriatische Zee.Het Crystal-merk bereikt in 2017 nog meer nieuwe hoogtes met enerzijds de introductie van Crystal River Cruises, zessterren-riviercruises met world-class dineren en verrijkende excursies. Anderzijds kondigt de maatschappij voor datzelfde jaar de lancering aan van Crystal Luxury Air. Die stelt extravagante reizen rond de wereld met een full business Boeing 787 Dreamliner voor. Het toestel vliegt amper 60 passagiers naar bestemmingen die de reguliere carriers niet rechtstreeks aanlopen. Elke reis zal om en bij de 28 dagen duren en stelt tien tot twaalf fel begeerde bestemmingen voor waar de gasten verblijven in ís werelds beste hotels en resorts. Details over de rondreizen zijn nog niet gepubliceerd, maar het is duidelijk dat Crystal Cruises als ís werelds meest bekroonde luxerederij de exclusieve reiziger ook volgende kwarteeuw ongeŽvenaarde ervaringen zal voorstellen. 

 

Foto Album  |  Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda  |  Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  You Tube |  Waardebon