Home   |   Beoordelingen   |   Nieuwsbrief   |   Facebook   |   Instagram   |   Cruise Blog   |   Contactinfo    
Bel met onze cruise adviseurs op  03 - 780.76.60     
 
Welkom op de cruiseblog site van Cruise Plus. Hier komt u alle laatste nieuwtjes over het reilen en zeilen in de cruisewereld te weten.
Rederijen
Aida (1)
AmaWaterways (2)
Azamara Club Cruises (1)
Celebrity Cruises (3)
Crystal Cruises (8)
Cunard (3)
Hapag-Lloyd Cruises (7)
Holland America Line (5)
MSC Cruises (1)
Norwegian Cruise Line (1)
Oceania Cruises (3)
Ponant (2)
Regent Seven Seas (4)
Royal Caribbean (1)
Scenic (1)
Seabourn (6)
SeaDream (1)
Silversea Cruises (7)
Star Clippers (4)
Bestemmingen
Alaska (2)
Atlantische Eilanden (1)
Baltische Staten (1)
Caraiben (5)
GalŠpagos (2)
Middellandse Zee (5)
Noorse Fjorden (1)
Panamakanaal (1)
Stille Zuidzee (1)
Transatlantisch (1)
Verre Oosten (2)
Zuid-Amerika (1)
Categorieën
Cruise News (51)
Cruise Plus Aanrader (8)
Food (1)
Hot Deal (1)
In de Media (1)
Nieuwe Schepen (15)
Reisverslagen (2)
Riviercruises (4)
 
Verjongingskuur voor Crystal Symphony en Crystal Serenity
Geschreven door Patrick Parez - Cruise Communications
4 mei '17
 
De Crystal Symphony en Crystal Serenity gaan respectievelijk in het najaar van 2017 en 2018 naar het droogdok voor een indrukwekkende upgrading. Beide schepen zullen bijna een maand op de werf verblijven. Crystal Cruises investeert namelijk meerdere miljoenen euroís in nieuwe suites en penthouses, de renovatie van de restaurants en een reeks technologische voorzieningen. Met deze grondige herinrichting wil Crystal Cruises haar plaats als een van de meest luxueuze cruiserederijen in de wereld naar de toekomst toe veilig stellen.
 


Crystal Cruises past eerst en vooral de accommodatie aan. Daarbij krijgen beide schepen nieuwe suites en penthouses. Op de Crystal Symphony introduceert de rederij op dek 9 met de Seabreeze Penthouse Suite en Seabreeze Penthouse twee nieuwe veranda-categorieŽn. Daarbij worden de kamers heringericht en het bad vervangen door een luxedouche met body jets. De twee Seabreeze Penthouses kunnen bovendien worden samengevoegd om gezinnen of grotere gezelschappen te ontvangen. Na de renovatie zal het luxeschip nog plaats bieden aan 848 passagiers. Op de Crystal Serenity worden op dek 10 diverse kajuiten omgevormd tot Penthouse en Penthouse Suites. Door deze aanpassing daalt ook hier de capaciteit met circa 6 procent van 1.070 tot 980 gasten.De Crystal Dining Room wordt op beide schepen omgevormd tot Waterside in lijn met het hoofdrestaurant op de Crystal Mozart. Gasten kunnen er voortaan dineren in een open seating met meer tafels voor twee en vier personen. Het Lido Cafť krijgt overdag een nieuw leven als de Marketplace. ís Avonds verandert de naam in Churrascaria en kunnen de passagiers er genieten van een Caipirinha, Braziliaanse tapas en gegrilde zeevruchten en vlees. Crystal geeft twee Aziatische restaurants van de Japanse chef Nobu Matsuhisa eveneens een opfrisbeurt. Ze zullen voortaan Umi Uma heten. Verder krijgen de publieke ruimtes en bars een nieuwe, frisse aankleding.Ook op technologisch vlak staat Crystal Cruises niet stil. De gasten kunnen straks op het hele schip genieten van gratis, snel en onbeperkt internet. De rederij lanceert bovendien Crystal Connect, een portaal waarop de passagiers alle informatie over de schepen, het dagprogramma en de menuís terugvinden. Ook voor het reserveren van excursies en info over de bestemmingen kunnen ze voortaan terecht op hun laptop, tablet, smartphone of interactieve televisie in de suite. Een digitale versie van een reeks internationale kranten, de nieuwste Hollywood-films en tv-reeksen vervolledigen Crystal Connect.De Crystal Symphony gaat van 19 september tot 21 oktober 2017 naar de werf. De Crystal Serenity krijgt tussen 14 oktober en 10 november 2018 haar verjongingskuur. Het betreft de meest ingrijpende renovatie sinds de introductie van de schepen. Volgens CEO Edie Rodriguez vormen beide vaartuigen de hoekstenen van de gelauwerde Crystal Experience. De geplande aanpassingen zullen volgens haar de verwachtingen van de trouwe klanten overtreffen. De renovatie gebeurt in het raam van een indrukwekkend investeringsprogramma waarbij Crystal Cruises haar product niet alleen upgradet, maar ook uitbreidt naar riviercruises, expeditieschepen en wereldreizen met een eigen Boeing 777. 

 

Foto Album  |  Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda  |  Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  You Tube |  Waardebon