Home   |   Beoordelingen   |   Nieuwsbrief   |   Facebook   |   Instagram   |   Cruise Blog   |   Contactinfo    
Bel met onze cruise adviseurs op  03 - 780.76.60     
 
Welkom op de cruiseblog site van Cruise Plus. Hier komt u alle laatste nieuwtjes over het reilen en zeilen in de cruisewereld te weten.
Rederijen
Aida (1)
AmaWaterways (2)
Azamara Club Cruises (1)
Celebrity Cruises (3)
Crystal Cruises (8)
Cunard (3)
Hapag-Lloyd Cruises (7)
Holland America Line (5)
MSC Cruises (1)
Norwegian Cruise Line (1)
Oceania Cruises (3)
Ponant (2)
Regent Seven Seas (4)
Royal Caribbean (1)
Scenic (1)
Seabourn (6)
SeaDream (1)
Silversea Cruises (7)
Star Clippers (4)
Bestemmingen
Alaska (2)
Atlantische Eilanden (1)
Baltische Staten (1)
Caraiben (5)
Galápagos (2)
Middellandse Zee (5)
Noorse Fjorden (1)
Panamakanaal (1)
Stille Zuidzee (1)
Transatlantisch (1)
Verre Oosten (2)
Zuid-Amerika (1)
Categorieën
Cruise News (51)
Cruise Plus Aanrader (8)
Food (1)
Hot Deal (1)
In de Media (1)
Nieuwe Schepen (15)
Reisverslagen (2)
Riviercruises (4)
 
Queen Victoria terug uit het droogdok
Geschreven door Patrick Parez - Cruise Communications
13 jun '17
 
Op 4 juni nam Cunard de vernieuwde Queen Victoria in de vaart. De rederij investeerde de voorbije weken ruim 40 miljoen euro in een grondige renovatie van het cruiseschip op de Fincantieri-werf in Italië. De bedoeling is het intussen tien jaar oude vaartuig in lijn te brengen met de andere Cunard-schepen. De revitalisering volgt op de remastering van de Queen Mary 2 in het voorjaar van 2016. Blikvanger van de vier weken durende werken, is de toevoeging van een nieuw Lido Sun Deck op de achtersteven.
 


Op de achtersteven van de Queen Victoria wordt een nieuw Lido Deck geďnstalleerd met een eigentijdse mix van zon en schaduw, perfect om te zonnebaden overdag en om ’s avonds al fresco te dineren in de Middellandse Zee of de Caraďben. Daarbij aansluitend krijgen net als vorig jaar op de Queen Mary 2 de Winter Garden en het Lido Buffet een make-over met nieuwe vloerbekleding en elegant meubilair. Beide publieke ruimtes baden straks in het natuurlijk licht en bieden één van de mooiste uitzichten op de zee en de volgende bestemming.De nieuwe bovenbouw laat Cunard toe 43 ruime Britannia Club-kajuiten met balkon en een Britannia Club-restaurant toe te voegen. Alle Britannia-kajuiten krijgen een nieuwe aankleding en HD-televisies. Tevens worden de Queens Grill Grand Suites (204 m˛) en Penthouse Suites (47 m˛) volledig hertekend. De rederij omschrijft ze als de fijnste accommodatie op zee en een oase van rust. Gasten in deze suites kunnen tevens een beroep doen op een butler en conciërge die hun verblijf aan boord tot in de puntjes verzorgen. Verder worden alle kajuiten voorzien van nieuw beddengoed en flat screen-televisies.De populaire Chart Room verhuist naar dek twee en vervangt het Café Carinthia in de Grand Lobby. De New Chart Room zal behalve cocktails ook hapjes, snacks en Godiva-pralines aanbieden. De Midships Lounge krijgt een gin & fizz-menu. Helemaal nieuw is de Yacht Club. De ruimte doet overdag dienst voor diverse bijeenkomsten. In de namiddag verandert ze in een gezellige bar met jazzmuziek. ’s Avonds zorgen dj’s en een dansband in de Yacht Club voor de nodige sfeer.Na de werf komt het schip op 4 juni in Southampton terug in de vaart met een minitrip naar Zeebrugge en Amsterdam. Deze zomer vaart het Cunard-schip hoofdzakelijk in de Middellandse Zee met cruises van 7 tot 24 nachten vanuit Venetië, Civitavecchia (Rome), Piraeus (Athene) en Barcelona. De Queen Victoria spendeert Kerstmis in de Canarische Eilanden en vertrekt op 7 januari 2018 vanuit Southampton op een ontdekkingsreis van 75 dagen richting Zuid-Amerika. 

 

Foto Album  |  Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda  |  Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  You Tube |  Waardebon